|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
velluto wykresik było biecujacy ale sie popsul - moze kolejny bedzie ładniejszy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() teraz to juz lecą do przodu i chyba sami sie zdziwili ze im to wychodzie hehehe Cytat:
mientka normalnie masakra co za dupek ! kurcze zycze Ci abys szybko znalazła pace bo w takiej atmosferze to bardzo trudno sie pracuje .... ![]() Cytat:
no a jednak te parapety są w naszym najblizszym otoczeniu - kto by pomyslał ? jak zaufac drugiemu człowiekowi ??? heh szkoda słów!
![]() |
#1502 |
Zadomowienie
|
Hej Słoneczka,
mam nadzieję, że wybaczycie mi chwilową nieobecność spowodowaną urlopem, na który udało mi się w końcu wrócić ![]() Widzę, że na wątku prawdziwe jesienne grzybobranie ![]() ![]() Wszystkim Wam przesyłam zarazki od mojego 9mm okrucha ![]() ![]()
#1503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uściski dla Was. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() ![]()
#1505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
daf gratuluje kochana !!!!!!!!!!!!!! co za miesiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- ![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 16.08 Łódź asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~~~~~~@ 02.07 Coralady (Nela 28 lat)~~~~~~~~~~~@ 19.08 Malopolska Dafreen (Anna, 32 lata)~~~~~~~~~~ @ 28.07 Warszawa ![]() Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 13.09 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 15.09Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 19.07 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @24.08 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~~~~~~~~~~~@ 06.09 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@04.09 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 18.08 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 10.09 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.08 Kraków Ryba82, (Iza, 27 lat)~~~~~~~~~~~~~@04.03 Częstochowa ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~@ 09.08 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~~@ 23.08 Są dwie kreski II... obecnie: 11 ![]() Tequillla (Gosia, 29 lat) t.p.25.09.2009 Basia lub Staś biedroneczkaolga(Olga, 25 lat)t.p. 25.09.2009 Dominik Stanisław Malin30 (Magda 32 lata) t.p. 07.10.2009 ??? lub Janek Symbio ( Agnieszka 33 lat) t.p. 17.10.2009 ??? lub ??? Karenina19 (Kamila, 25 lat) t.p.05.11.2009Andre Kachula27 (Kasia, 29 lat)~~ t.p. 08.11.2009 ??? Tarasia (Agata, 26 lat) ~~ t.p. 15.12.2009Nila Pomarnczka ( Gosia 27lat)~~~t.p. 04.02.2010 ??? lub ??? Madziwnia (Magda, 24lata)t.p. 27.03.2010 ??? lub ??? ania p (Anna, 27 lat)t.p. 15.04.2010r ??? lub ???: Kropka75 (Sylwia, 34lata)t.p. ??? ??? lub ??? ![]()
![]() |
#1506 | |
Zadomowienie
|
:cmok: dziękuję, jak to jaki? To prawdziwe jesienne grzybobranie, szykować dziewczynki koszyki bo my z Kropką czekamy na Was na mamusiach majowo-czerwcowych
![]() Cytat:
![]() |
#1507 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Daf ...
![]() ![]() widzę że na gg masz opis będący fragmentem mojego wiersza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zadomowienie
|
dziekuję Aguś
![]() a opis... był taki moment, że tylko tak potrafiłam się bronić... przed bólem , światem... czasem trzeba uciec... mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz ![]()
#1509 |
Zakorzenienie
|
OMG Dafff niech mnie ktos uszczypnie!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() GRATULACJE!!! WIELKIE WIELKIE!!! Ale wiecie co ja tak czułam czułam bo długo była cisza na watku w koncu mi sie udało i wiedziałąm że teraz jest ten czas!!! że sie posypie i się nie myliłam nie myliło mnie przeczucie... Ale to nie KONIEC!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1510 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serdeczne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
![]() |
#1512 | ||
Zakorzenienie
|
wdech wydech wdech wydech.............. no ja przez WAS URODZĘ!!!! DAFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() YES YES YES!!!!! GRATULACJE!!!!!!! i jakby się ktoś pytał: to jest weterankowy finał! teraz co miesiąc będą kwitły nowe fasolki!!! HA! Boże jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto następny????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() powodzenia u ginki!!!! PS: dokłądnie...czyli mówisz ktoś z bliskiego otoczenia....cholera.... niewiarygodne co ludziom potrafi do łba przyjść.,.... Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Daf, weź coś opowiedz...jak się dowiedziałaś? czy się domyślałaś? 9 mm? to który to tydzień u Ciebie? jak mąż zareagował? czy córka wie? jak zareagowała?
kochana zaspokój troszkę moją ciekawość !!!!
![]() |
#1515 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() a opis mi pochlebiał ![]() Mnie @ sie rozkręca od 3 dni i tylko boli, lekkie plamienia ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- no i wykrakałam Konczitko, proszę o zmianę agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 16.09 Łódź |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wróciłam .... i jestem wsciekła - normalnie rozwale kogos lub cos, ale to pozniej .... bo bylam jeszcze na komisariacie i wiecie co - az mi sie ryczec chce bo nie potrafie uwierzyc w to ze ludzie sa tak okrutni .... normalnie przychodzili do nas rozmawiali z nami wspolne wypady wakacje i taki numer ! chcieli tylko nam pokazac ze zycie nie zawsze jest takie kolorowe - no wiecie co !!!!!!!!! zmarnowali nam tyle dni tyle nerwów i strachu ... i teraz .. teraz od nas zalezy co dalej czy wycofamy sie czy chcemy dochodzic swoich praw i odszkodowania za straty (zniszczony samochód) masakra jakas ... a ja myslałam ze mamy w nich prawdziwych przyjaciół ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- ![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 16.09 Łódź asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~~~~~~@ 02.07 Coralady (Nela 28 lat)~~~~~~~~~~~@ 19.08 Malopolska Dafreen (Anna, 32 lata)~~~~~~~~~~ @ 28.07 Warszawa ![]() Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 13.09 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 15.09Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 19.07 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @24.08 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~~~~~~~~~~~@ 06.09 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@04.09 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 18.08 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 10.09 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.08 Kraków Ryba82, (Iza, 27 lat)~~~~~~~~~~~~~@04.03 Częstochowa ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~@ 09.08 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~~@ 23.08
![]() |
#1517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co poza tym u was słychać kochana? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chyba żartujesz??????????????? życie nie zawsze jest takie kolorowe??????????????? jacyś cholerni psychopaci , bo inaczej się nie da opisać................... ............ ![]() ![]() ************************* ************************ ![]() niewiarygodne.... Konczitko i co zamierzacie? będziecie żądać odszkodowania za samochód? kurcze wiem, że to nie pocieszające, ale przynajmniej się wyjaśniło kto i co i dlaczego- i nie musicie żyć w niepewności....
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zadomowienie
|
daf -
![]() ![]() ![]() ![]() zwłaszcza, że sama ciut ponad rok temu zobaczyłam na teście dwie kreski i jestem roczną mamą majowo-czerwcową, więc mam sentyment do następnych majowo-czerwcowych mam ![]() Konczitko - przerażające jest to, co piszesz ![]() ![]() ![]() abigail - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (od mojej prawie 4-miesięcznej Gosi, która ma 67cm i waży 7130g) |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Opowiadaj wszystko ze szczegółami ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja sama nie wiem co zrobimy, wiem tylko tyle ze nie maja juz szans na pomoc z naszej strony ktora nie raz otrzymali i nie ma juz miejsc dla nich w naszym życiu .... ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Darianko ![]()
![]() |
#1521 |
Zadomowienie
|
rumianku
![]() darianko, ![]() ![]() konczito, no słów brak normalnie na takie parapety ![]() ![]() ![]()
#1522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
Konczito Paryż jum mam w połowie zaplanowany ale mój Ł coś wspomniał o Tunezji, że cieplej i ta sama kasa.Wiec mam jeszcze miesiac na decyzje a nawet 4 miesiace.Musimy trochę wyjsć na prostą z kasą i zobaczymy. Do Paryża nie mamy daleko.Wystarczy tylko zarezerwować hotel i już mozemy samochodem smigać.Tunezja to już bardziej skomplikowane bo musiałabym zarezerwować już wakacje żeby były tańsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
są cuda są...oczywiście....wystac zyłoby ten wątek przeczytać od samego początku, żeby trochę tych cudów naliczyć.... ![]() Cytat:
ja chyba myslę podobnie jak Daf i bym im nie odpuściła...za ten cały stres.... Cytat:
a w taki Paryż to wielkie głośne, pełne samochodów i turystów miejsce. nawet nie mogę powiedzieć, żeby było takie romantyczne, ale może dlatego, że ja za dużymi miastami nie przepadam i las, jezioro, morze mi się wydaje zdecydowanie bardziej romantyczne niż najbardziej romantyczna knajpka z wielkim mieście. pomyslcie co wy lubicie bardziej i będziecie wiedzieć , gdzie się wam lepiej spędzi wakacje ![]() najważniejsze, że troszkę odpoczniecie i pobędziecie sobie razem , prawda?
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
kurcze....widzę, że wszystkie dziewczyny zachęcone jesiennym wysypem uciekły się starać....
bardzo dobrze! tak trzymać! ja idę z mężem na spacerek ![]()
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
Daf kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1527 |
Raczkowanie
|
dafreen Gratulacje
![]() właśnie odebrałam betę no i mój wynik wykracza poza normę dla kobiet nieciężarnych, ale jest za mały dla kobiet ciężarnych ![]() ![]() Edytowane przez Jagooda_ Czas edycji: 2009-09-16 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
okrutnica jakaś... |
dziękuję kochane ale @ mnie nie zaskoczyła, naprawdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moje dziecko chodzi ... miodek na mamine serduszko normalnie . Super widok
![]() |
#1530 |
Raczkowanie
|
hohoho kochane !!! ale tu zmian się narobiło, głowa mała
![]() gratulacje dla Defreen i Kropki !!! naczekałyście się troszeczkę, ale co się odwlecze to nie uciecze ![]() ja jestem tuż przed owulką, staranka idą pełną parą i mój TŻ mówi, że ma przeczucie że nam się uda w tym cyklu zasiać ziarenko ![]() ![]()
Dzieci nie odchodzą,zmieniają tylko datę swojego przyjścia. Aniołek* 1,07,2009 wykres: : http://28dni.pl/ka_ro_li_na/wykresy/2009-10-05 http://www.suwaczki.com/tickers/85993e3kruop47uw.png Edytowane przez ka_ro_li_na Czas edycji: 2009-09-16 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.