|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
|
|
|
|
#3992 |
|
BAN stały
|
Ja ide luluac bo jutro na 7 rano do dziecka....buzka
Snijcie...o swych..wymarzonych TZ |
|
|
|
#3993 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc MOOO
![]() Kacha...licencjat ))Nie ma tak źle. Uważaj na zajęciach z gramy opisowej i kontrastywnej ![]() Na początku będzie luzik )))Śnić? Czasem jeszcze przedziera mi się przez rozum ten Łobuz ![]() Ale...dam rade, dam ....
|
#3994 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynyyyy !!!
Wróciłam dziś. W niedzielę byłam na tym koncercie z W. (dokładnie 4 dnia znajomości internetowej )Koncert fantastyczny (zakochałam się w Rojku ![]() Nie dość że wyglądał zupełnie inaczej niż na fotach (zdjęcia sesyjne, na żywo okazał się niższy, ma 23 lata a wygląda na 17 ), pozatym pali tytoń co mi kompletnie nie pasi. I zachowuje się dziwnie, taki jakiś krzykliwy jest Zero nudy HihihiFinał taki że niby gadamy na gg, smsujemy, ale ja będę dążyła do końca. Nie podoba mi się ![]() :brzyda l:A grafik pęka w szwach ![]() 1. Teraz lecę na tydzień na wakacje, jak wrócę to spotykam się z M. który wydaje się rewelacyjny. Tak bardzo chciałby się ze mną spotkać że jest w stanie wszędzie dojechać, zrobić co się da Do kina mnie już zaprosił i obiecał „romantyczny atak” Aż mi się wierzyć nie chce Ale taki przesympatyczny wariat z niego ![]() 2. Jak zacznie się rok akademicki to obiecałam się spotkać z M2, z którym miałam się spotkać teraz, ale nam obojgu trochę czas nie pasował. 3. I również z okazji powrotu do mojego akademickiego miasta (bo tam teraz poszukiwuje kandydatów do towarzystwa dla mojego serduszka ) ubiega się o kawkę ze mną K. -Kolejny inteligentny, ciekawy mężczyzna 4. Piszę jeszcze z K2 na cafe i coś czuję że lada chwila padnie i z jego strony propozycja ![]() Yhhh szaleństwo, wiem. Ale kochane -nigdy nie miałam na twarzy takiego banana jak teraz! Masakra!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
No coz... u mnie skonczylo sie tak, ze on sobie pogadal, ja olalam i poszedl.
Najgorsze jest i tak to, ze on poszedl i nawet sie nad tym nie zastanawia, ze jakos dziwnie sie zachowywalam. A ja jakbym zostala tak przez niego potraktowana, to bym go rozniosla. Chodzilabym tak wkurzona, ze szok.... Ehhhh..... |
|
|
|
#3996 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() jak nie pasuje z wygladu to nie d sie na sile, wiem cos o tym
|
||
|
|
|
#3997 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak będziesz miała kłopoty wal śmiało do mnie ))))))Cytat:
)) miałam byc teraz w Tarnowskich G na koncercie ale nie wypaliło Cytat:
Mnie tam Pan nr 1 sie podobal
Ain't No Mountain High Enough Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2009-09-15 o 23:42 |
|||
|
|
|
#3998 |
|
Konto usunięte
|
dzieki
|
|
|
|
#3999 |
|
Raczkowanie
|
I ja nie zamierzam się do niczego zmuszać
|
|
#4000 |
|
Konto usunięte
|
no walsnie mowie o tym, ze dobrze
|
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie....od niedzieli spokój Nie wiem, może on już nie chce? Choć fajnie nam się pisało...I fotki moje mu się podobały... Już myślałam, że kogoś fajnego udało mi się poznać...Bo taki konkretny się wydawał...No ale samej chyba już do niego nie pisać, zeby nie pomyslał że sie narzucam prawda?
|
|
#4002 |
|
Konto usunięte
|
co ci faceci z ta cisza
moj mowi ze sie nie odzywla bo nie rzuca slow na wiatr i musial przemyslec po tym jak wyszlo i dopiero pogadac teraz dzwoni codzien wszystko jak kiedys wrocilo do normy. dzieka bogu!
|
|
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy ten "mój" się do mnie odezwie jeszcze, choć byłoby fajnie...Teraz jakiś inny napisał do mnie, od razu wiadomość Kurcze dawno nie widziałam, żeby ktoś takie błędy robił
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczynki. Ja tez nie wiem co z ta cisza. Ciekawa jestem czy po wczorajszej "rozmowie" sie odezwie, bo jakos w to nie wierze :P pewnie bedzie sie bal. Ale nie ma co liczyc, ze ja sie pierwsza odezwe, bo bez przesady... ilez mozna...
Pewnie zadzwoni w sobote i bedzie wszystko fajnie :/ |
|
|
|
#4005 |
|
Konto usunięte
|
ja bledow niecierpie
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś się już z takim chłopakiem spotkałam... Strasznie kaleczył język
I w mowie i w piśmie... Tragedia...Kurcze ja coś czuję, że nikogo nie poznam... Coś mi się to nie udaje Fotki mam, sporo o sobie i nic ;( Szkoda, że tamten sie nie odzywa... Chyba nie wypada więc pisać pierwsze, prawda?Nie wiem czy czekać cierpliwie czy zalogować się jeszcze gdzieś
|
#4007 |
|
Konto usunięte
|
ja bylam z takim
ale poznalam go normalnie, ws zkole. btw. mama sie pyta skad znam Emisia a ja ze na necie poznalam a ona nic, mylalam ze gorzej to przyjmie jak to mama a mama do mnie tylko "przystojny jest,wiec pewnie ty go zaczepilas? " |
|
|
|
#4008 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widzę, że szalejesz kochana... i baardzo dobrze popieram Cytat:
Cytat:
jak chcesz to załóż konto na innym portalu i czekaj cierpliwie ![]() powodzenia... apropo gramatyk na filologii - wiem coś o tym, że ciężko polubić przedmioty typu opisówka czy gramatyka praktyczna... kacha powodzenia na studiach filologicznych... ja też tam jestem choć nie na ang.
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|||
|
|
|
#4009 |
|
Konto usunięte
|
ja sie bardzo boje
nawet nie piknelam mu cay dzien ciekawe czy bedzie pamietal zadzwonic
|
|
|
|
#4010 |
|
Wtajemniczenie
|
a ty kacha na uniwerek czy kolegium startujesz?
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#4011 |
|
Konto usunięte
|
PWSZ
![]() zadzwonil zmienia siec z o2 na 3 by miec skype do mnie za darmo bedzie dzwonil
|
|
|
|
#4012 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Fajnie jak sie dobrze bawilas.....oo i widze ze PLAN podrow masz... U mnie P.nadal chorusi...dzis z nim chwilke gadlam glos zacheypniety chorusi taki... Pozatym dzis bylam troszke podlamana myslam ze on ma cos wspolnego z pewna sytulacja wiec wprost sie go zapytalam o co chodzi...i sie wsumie wyjasnilo....a tak naprwde to nie wiem czy mu wierzyc czy nie...eheh |
|
|
|
|
#4013 |
|
Konto usunięte
|
a moj troche lepiej
![]() mnie za to brzuch starsznie boli zmeczona jestem po pracy dzis jedyna pociecha ze z Emisiem gadalam |
|
|
|
#4014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4015 |
|
Konto usunięte
|
i travis
---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- i PIN |
|
|
|
#4016 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tu wolę jednak Muse i Archive
|
|
#4017 |
|
Konto usunięte
|
a ja muse lubie tez
![]() masz last.fm? |
|
|
|
#4018 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4019 |
|
Konto usunięte
|
zaraz zaprosze cie
|
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, któraś z Was ma konto na sympatii? Bo zastanawiam się czy sobie tam nie założyć Ale czy to bezpłatne się opłaca? Jeszcze o czymś muszę Wam napisać. Kilka dni temu pisałam tu, że poznałam chłopaka na forum. W skrócie przypomnę, że piszemy ze sobą maile około 3 miesięcy. Nawet fajnie mi sie z nim dogaduje. Któregoś razu zaproponował, żebym do niego do Wawy przyjechała to pójdziemy na spacer, pogadamy itp. Wtedy mu odmówiłam, jakiś wykręt znalazłam. Chodziło mi o to, że głupio mi jechać pierwszej do chłopaka do innego miasta... Potem chciał pogadać przez telefon...Od razu zaznaczę, że nie piszemy ze sobą w celach "randkowych"- po prostu mamy podobne problemy itp. Ale też oboje jesteśmy singlami ![]() Kilka dni temu zaproponowałam mu, żebyśmy wysłali sobie wzajemnie fotki, bo fajnie wiedzieć z kim się pisze... I wiec ie co? On mi napisał, żebym sie nie obraziła,ale mi nie wyśle... Nie rozumiem dlaczego Z opisu wynika, że brzydki nie jest... Zaproponował, że mozemy się spotkać np.w Łodzi- to miasto po środku mniej więcej... Nie wydaje sie Wam to dziwne? Stwierdziłąm, ze skoro mamy sie spotkać to trzeba by się jakoś zidentyfikować na stacji... A on mówi, że wystarczy wiedzieć jak będziemy ubrani... Dla mnie ta sytuacja jest dziwna...Jakoś sie obawiam...A Wy co myślicie?
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

ALE bez nich swiat byly nudnawy.....

)
Ale taki przesympatyczny wariat z niego 

Nie wiem czy ten "mój" się do mnie odezwie jeszcze, choć byłoby fajnie...
"