Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-16, 11:43   #901
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

dwie fasolki następne nam się szykują
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 11:44   #902
Carol77
Zakorzenienie

[QUOTE=Edzia400;14268130]
Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
ja uwielbiam urzadzanie, planowanie, wybieranie ale ten caly balagan moglby w jakis cudowny sposob sam zniknac

tia jaki zaraz lukne
Mnie tutaj jest dobrze i nigdzie się nie wybierampoza tym nie wiem jakbym miała czas znaleźć na dwarzeczywiście rozdwojenia można dostać

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Kicia go założyla,juz mam

jakby ktoraś kobietka chciała tam zajrzeć
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=366931

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 11:48   #903
etherna83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
No to ładny numer czyli wszystko jest możliwe....to może jutro polecę do apteki , bo dzisiaj się z domku nie ruszam i zrobię...ale by był numer

Paprotko, do lekarza umowię się na przyszły tydzień jak TZ już będzie na miejscu, niech obada co tam w trawie piszczy;-)

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

zapomiałam, piękne zdjęcie w avatarku Etherna, a tak w ogóel jak Ty kochana masz na imię, bo albo mi umknęło albo się nie pochwaliłas
avatarkami sie troche bawiłam wiec nie wiem o którym piszesz bo sobie zmieniałam LOL chyba sie nie pochwaliłam imieniem...no fakt ale nie pytana nie pisałam na imię mam Barbara jesli ktoś juz chce zdrobniale to mozna do mnie mówić Basia bo odmian typu baska aśka zoska maryska kaśka nie toleruje ot takie małe zboczenienie używam ich tez do innych osób

a temperaturę lepiej zmierzyć!
etherna83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 11:49   #904
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, nawet mi nei przyszło do głowy żeby zmierzyć temperaturę, ale zaraz to zrobię
tempka od tak mierzona nic Ci nie powie-powiedzialaby i to wiele, gdybys ja mierzyla codziennie o tej samej porze, przed wstaniem z lozka i zaraz po przebudzeniu a tak to na dwoje babka wrozyla Dziewczyny, ja polecam mierzenie tempki raniutko, naprawde mozna fajnie odczytac sygnalki, jakie daje nam nasz organizm ja sie z moim wlasnie probuje dogadac, wiec nie to ze tylko ja mam cos do powiedzenia, tylko musze tez go sama sluchac taki dialog a nie monolog mam nadzieje, ze dojdziemy w koncu do porozumienia
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 11:50   #905
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez etherna83 Pokaż wiadomość
avatarkami sie troche bawiłam wiec nie wiem o którym piszesz bo sobie zmieniałam LOL chyba sie nie pochwaliłam imieniem...no fakt ale nie pytana nie pisałam na imię mam Barbara jesli ktoś juz chce zdrobniale to mozna do mnie mówić Basia bo odmian typu baska aśka zoska maryska kaśka nie toleruje ot takie małe zboczenienie używam ich tez do innych osób

a temperaturę lepiej zmierzyć!
To zdjęcie jeszcze ładniejsze!! To wybacz, umknęlo mi gdzieś Ok, ja tez nie lubię zdrobnien typu karolciu, karolka więc sama ich nie stosuje i dostosowuje sie do innych

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-16, 11:51   #906
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
hmmm..a nie utrzymuje ci się przypadkiem temperatura 37 stopni lub nico powyżej????? Bo moze jednak zafasolkowana jesteś
W sumie to nie wiem czy to do mnie czy do Carol, ale ja odpowiem, ze nie mierze temperatury więc nie wiem... Mierzyć teraz to bez sensu, bo to chyba nie chodzi o to, ze ma być powyżej 37 tylko o to, że ma się utrzymywac wyższa niż przed owu. A jeśli ja mam np. 37,3 normalnie to powyżej 37 nie będzie prawdą... Tak więc tempki nie mierzę, bo nie mam jak " sprawdzić " czy mam podwyższoną czy nie...

Piersi za to przestały boleć wogóle tylko sutki jakieś są chyba wrażliwsze

Edytowane przez Stara Panna
Czas edycji: 2009-09-16 o 11:53
Stara Panna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 11:52   #907
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
tempka od tak mierzona nic Ci nie powie-powiedzialaby i to wiele, gdybys ja mierzyla codziennie o tej samej porze, przed wstaniem z lozka i zaraz po przebudzeniu a tak to na dwoje babka wrozyla Dziewczyny, ja polecam mierzenie tempki raniutko, naprawde mozna fajnie odczytac sygnalki, jakie daje nam nasz organizm ja sie z moim wlasnie probuje dogadac, wiec nie to ze tylko ja mam cos do powiedzenia, tylko musze tez go sama sluchac taki dialog a nie monolog mam nadzieje, ze dojdziemy w koncu do porozumienia
Na pewno dojdziecie!!!!

No to nei idę mierzyc ja do rannego mierzenia nie mam nerwów i czau brakuje, bo zawsze rano jest sajgon, ale na pewno dużo to daje.

Olusia
Filipek

Adaś

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 11:57   #908
etherna83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
W sumie to nie wiem czy to do mnie czy do Carol, ale ja odpowiem, ze nie mierze temperatury więc nie wiem... Mierzyć teraz to bez sensu, bo to chyba nie chodzi o to, ze ma być powyżej 37 tylko o to, że ma się utrzymywac wyższa niż przed owu. A jeśli ja mam np. 37,3 normalnie to powyżej 37 nie będzie prawdą... Tak więc tempki nie mierzę, bo nie mam jak " sprawdzić " czy mam podwyższoną czy nie...

Piersi za to przestały boleć wogóle tylko sutki jakieś są chyba wrażliwsze
fachowo:
zmiana podstawowej temperatury ciała - kobiety mierzące regularnie ciepłotę swojego ciała wiedzą, że do fazy jajeczkowania, a więc do około 14-16 dnia cyklu utrzymuje się ona na poziomie 36,4 - 36,6°C; w dniu owulacji lub najpóźniej dzień po - temperatura wzrasta do około 37,2 - 37,4°C; w przypadku zapłodnienia temperatura ta utrzyma się przez cały okres ciąży - utrzymująca się przez szesnaście dni podwyższona temperatura potwierdza z dużym prawdopodobieństwem obecność ciąży;
Stary 2009-09-16, 11:58   #909
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno dojdziecie!!!!

No to nei idę mierzyc ja do rannego mierzenia nie mam nerwów i czau brakuje, bo zawsze rano jest sajgon, ale na pewno dużo to daje.
ja najpierw siegam po komore, by wylaczyc budzik, pozniej po termometr, zapodaje go sobie-wszystko robie przez sen i jak pika to wyjmuje sprawdzam i wstaje juz to robie wszystko odruchowo czasem w weekendy bywa roznie, ale zwykle i tak sie budze o tej porze, co zawsze budzik dzwoni, wiec meirze i ide dalej spac
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 11:59   #910
etherna83
Raczkowanie

analogicznie jak utrzymuje ci sie temperatura wyższa niż normalnie to znaczy ze szansa jest...bo sama wiesz koło jakich wartości oscyluje twoja temperatura ciała

ps. Carol dzięki za pochwalenie awatarków nie jestem jakas ładna ale widocznie zdjęcie dobre i je chwalisz hi hi hi LOL

Edytowane przez etherna83
Czas edycji: 2009-09-16 o 12:01
Stary 2009-09-16, 12:02   #911
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
ja najpierw siegam po komore, by wylaczyc budzik, pozniej po termometr, zapodaje go sobie-wszystko robie przez sen i jak pika to wyjmuje sprawdzam i wstaje juz to robie wszystko odruchowo czasem w weekendy bywa roznie, ale zwykle i tak sie budze o tej porze, co zawsze budzik dzwoni, wiec meirze i ide dalej spac
Dobre,opanowane to masz do perfekcji może rzeczywiście spróbuję jak nie zafasolkuje wcześniej

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
analogicznie jak utrzymuje ci sie temperatura wyższa niż normalnie to znaczy ze szans jest...bo sama wiesz koło jakich wartości oscyluje twoja temperatura ciała
To prawda, ja mam zawsze niższą, co mi szkodzi, sprawdzę

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
analogicznie jak utrzymuje ci sie temperatura wyższa niż normalnie to znaczy ze szansa jest...bo sama wiesz koło jakich wartości oscyluje twoja temperatura ciała

ps. Carol dzięki za pochwalenie awatarków nie jestem jakas ładna ale widocznie zdjęcie dobre hi hi hi LOL
No fakt ładna nie jesteś..... bo jestes śliczna!!!!!!!!!!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 12:02   #912
latko0
Zadomowienie

Cytat:
No to ładny numer czyli wszystko jest możliwe....to może jutro polecę do apteki , bo dzisiaj się z domku nie ruszam i zrobię...ale by był numer

Paprotko, do lekarza umowię się na przyszły tydzień jak TZ już będzie na miejscu, niech obada co tam w trawie piszczy;-)

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

zapomiałam, piękne zdjęcie w avatarku Etherna, a tak w ogóel jak Ty kochana masz na imię, bo albo mi umknęło albo się nie pochwaliłas
Kochana dobrą masz cierpliwość ja bym nie wytrzymała do jutra mam nadzieje że udało się !!!!
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 12:03   #913
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
No właśnie nie wiem, bo leniuch jestem i nie mierzę... Ale dzięki za wyjaśnienia
Stary 2009-09-16, 12:08   #914
etherna83
Raczkowanie

droga Carol dziękuę za komplement ale chyba tak dobrze ze mna nie jest żebym na niego zasługiwała a jakbyś mężczyzną była to bym normalnie sie zaczerwieniła ha ha ha
: hahaha:

a temperaturke zmierzcie sobie obie zawsze lepiej spróbować...a nóż widelec... i zielona koniczynka....

Edytowane przez etherna83
Czas edycji: 2009-09-16 o 12:11
Stary 2009-09-16, 12:25   #915
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Ty się najpierw kobito popatrz w tabelkę, a potem załamuj Zobacz, który cykl ja sie staram... .

Dziewczyny, a tak z innej beczki... Mam pytanko : Od @, która przypominam trwała kolejny cykl 1 dzień mam bóle jajników... Takie ciągnące Co jakiś czas robi mi się słabo i niedobrze... W sobote prawie zemdlałam i prawie . Dziś znów mi niedobrze, wczoraj przez mdłości właśnie do pracy nie przyszłam... Do tego dziś mi kurcze jakoś naprzemian zimno i gorąco...
Na fasolkę nie liczę, bo jednak @ była... Macie pomysły co to może być ?
A najgorsze jest to, że jak z mamą rozmawiałam to ona mi powiedziała, że np. jak była ze mną w ciąży to NORMALNY @ miała przez 4 miesiące. Normalny, nie jakieś plamienia !
Panienko to Ty leć kochana do apteki po teścior i sprawdź, bo może masz lokatora
Carol ja myślałam, że Ty po tym dziwnym @ to zrobiłaś teścior.
Ja w zeszłym miesiącu taką miałam schizę, że po @ zrobiłam test tak dla pewności- właśnie przez to że do 3 miesiąca ciąży można mieć @ normalną.
A ja w tym cyklu z tymi plamieniami to nie wyrobię, ale na pewno jak dostanę @ to po zakończeniu dla pewności zrobię test ( takie to niestety nasze schizy )
Stary 2009-09-16, 12:26   #916
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Kochana dobrą masz cierpliwość ja bym nie wytrzymała do jutra mam nadzieje że udało się !!!!
Cytat:
droga Carol dziękuę za komplement ale chyba tak dobrze ze mna nie jest żebym na niego zasługiwała a jakbyś mężczyzną była to bym normalnie sie zaczerwieniła ha ha ha
: hahaha:

a temperaturke zmierzcie sobie obie zawsze lepiej spróbować...a nóż widelec... i zielona koniczynka....
Wiesz, bo ja tak naprawdę dałam już spokój po tych testach i becie i nawet mi pzrez myśl nie pzreszło, ze mogą mnie oszukac. Znowu mi sie tak gorąco zrobiło........ale fatalne uczucie, miałam tak jak brzłam tabletki i przed samą @ tak mnie bralo. A teraz @ miałam 5 wrz więc nie wiem czemu się tak dzieje.......normalnie szok. Powiem Ci kochana, ze nawet mi sie nie chce ruszyć dzisiaj nigdzie, na pocztę nie muszę, mała w domu jeszcze dziś więc jutro pojadę.

Basiu nie ma za co, stwierdziłam fakt!!! Zasługujesz na komplementy jak każda z nas hihihi i co tam, że jestem kobietą , kobieta kobiecie też moze komplementować i nei być les.. hehehhe także wszystko gra i buczy a tempke mam wyższą o 3 kreski niz zwykle..........

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-16, 12:31   #917
etherna83
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz, bo ja tak naprawdę dałam już spokój po tych testach i becie i nawet mi pzrez myśl nie pzreszło, ze mogą mnie oszukac. Znowu mi sie tak gorąco zrobiło........ale fatalne uczucie, miałam tak jak brzłam tabletki i przed samą @ tak mnie bralo. A teraz @ miałam 5 wrz więc nie wiem czemu się tak dzieje.......normalnie szok. Powiem Ci kochana, ze nawet mi sie nie chce ruszyć dzisiaj nigdzie, na pocztę nie muszę, mała w domu jeszcze dziś więc jutro pojadę.

Basiu nie ma za co, stwierdziłam fakt!!! Zasługujesz na komplementy jak każda z nas hihihi i co tam, że jestem kobietą , kobieta kobiecie też moze komplementować i nei być les.. hehehhe także wszystko gra i buczy a tempke mam wyższą o 3 kreski niz zwykle..........

hmmmm...wyższą powiadasz.... no to ja proponuje zrobić teścik jesio raz.... może akurat...w każdym razie musisz to sprawdzić.... bo znasz chyba powiedzenie ze gdzie drwa rąbią tam wióry lecą????
Stary 2009-09-16, 12:35   #918
giovi13
Raczkowanie

Cytat:
WOW!!! Kochana moje gratulacje za sumienność
giovi13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 12:43   #919
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:

hmmmm...wyższą powiadasz.... no to ja proponuje zrobić teścik jesio raz.... może akurat...w każdym razie musisz to sprawdzić.... bo znasz chyba powiedzenie ze gdzie drwa rąbią tam wióry lecą????
Znam znam tylko wiesz jak to jest po odstawieniu tabletek i skłonnościach do rozregulowania totalnego kurcze zasypiam nad klawiaturą a tu robota do 18 bleeeeeeee

Olusia
Filipek

Adaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 12:48   #920
aneczka555
Zadomowienie

Cytat:
Ty się najpierw kobito popatrz w tabelkę, a potem załamuj Zobacz, który cykl ja sie staram... .

Dziewczyny, a tak z innej beczki... Mam pytanko : Od @, która przypominam trwała kolejny cykl 1 dzień mam bóle jajników... Takie ciągnące Co jakiś czas robi mi się słabo i niedobrze... W sobote prawie zemdlałam i prawie . Dziś znów mi niedobrze, wczoraj przez mdłości właśnie do pracy nie przyszłam... Do tego dziś mi kurcze jakoś naprzemian zimno i gorąco...
Na fasolkę nie liczę, bo jednak @ była... Macie pomysły co to może być ?
A najgorsze jest to, że jak z mamą rozmawiałam to ona mi powiedziała, że np. jak była ze mną w ciąży to NORMALNY @ miała przez 4 miesiące. Normalny, nie jakieś plamienia !

Stara Panna nie naskakuj prosze na mnie,ty jedno dziecko juz masz pamietaj o tym ja nie mam jeszcze ani jednego bejbika znow mnie handra bierze a juz jakis czas mialam spokoj i nie schizowalam

aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 12:52   #921
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
Stara Panna nie naskakuj prosze na mnie,ty jedno dziecko juz masz pamietaj o tym ja nie mam jeszcze ani jednego bejbika znow mnie handra bierze a juz jakis czas mialam spokoj i nie schizowalam
Kochananie smutaj się!! Będzie dobrze, ja w to wierze i doczekasz się ukochanego bobaska, zobaczysz!!!! Zły nasrtój Ci nie pomoże, a wręcz zniechęci do wszystkiego!!! Głowka do góry!! ja Ci wysyłam żeby jak najszybciej się udało!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-16, 12:53   #922
etherna83
Raczkowanie

Cytat:
Znam znam tylko wiesz jak to jest po odstawieniu tabletek i skłonnościach do rozregulowania totalnego kurcze zasypiam nad klawiaturą a tu robota do 18 bleeeeeeee

wiem właśnie....ja teraz dostałam na 26 dzień co mnie zdziwiło bo zawsze miałam bardzo długie cykle...najśmieszniejsze, że mi temperatura utrzymywała sie 37-37,2 ale chyba byłam troche przeziebiona i sama nie wiedziałam co mam o tym myśleć..potem przyszła @ i wierz mi ze tak źle to nie maiłam od lat...aż mnie zalewało... ehhh...porażka...
Stary 2009-09-16, 12:54   #923
marlenka0505
Zakorzenienie

też mi się wydawało, że z drugim to będzie jakoś tak bezstresowo. ale to guzik prawda.
Bo jeśli się ma już koło 30 to znowu się schizuje z powodu wieku... kobieta zawsze znajdzie sobie powód do schizowania

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 13:02   #924
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:

wiem właśnie....ja teraz dostałam na 26 dzień co mnie zdziwiło bo zawsze miałam bardzo długie cykle...najśmieszniejsze, że mi temperatura utrzymywała sie 37-37,2 ale chyba byłam troche przeziebiona i sama nie wiedziałam co mam o tym myśleć..potem przyszła @ i wierz mi ze tak źle to nie maiłam od lat...aż mnie zalewało... ehhh...porażka...
Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
też mi się wydawało, że z drugim to będzie jakoś tak bezstresowo. ale to guzik prawda.
Bo jeśli się ma już koło 30 to znowu się schizuje z powodu wieku... kobieta zawsze znajdzie sobie powód do schizowania
A mnie Basiu własnie strasznie łagodnie potraktowała 2 dni i skąpo, zobaczymy co dalej będzie. Nabrałam cierpliwości jakoś i jestem nad wyraz spokojna, co u mnie jest aż niesamowite, spokojna jezeli chodzi o ciążę, bo tak dalej wyzywam

Marlenka, to prawda my zawsze powód znajdziemy, ale wiek mamy piękny i nie wolno schizować z tego powodu!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-16, 13:05   #925
aneczka555
Zadomowienie

dziekuje Caroll , i przepraszam was ze jako jedyna wam tu marudze-ale jakos od paru dni ciezko mi sie pozbierac.... nerwowo jakos jest i jeszcze tz mnie denerwuje mam nadzieje ze wkrotce unormuje sie wszystko.a najgorsze jest to ze nawet jeszcze razem nie mieszkamy bo zbieramy pieniazki na slub-a ma byc ok 100 gosci no i dopiero po slubie bedziemy remontowac nasz domek.... oby ten moj dolek minal....

Stary 2009-09-16, 13:08   #926
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje Caroll , i przepraszam was ze jako jedyna wam tu marudze-ale jakos od paru dni ciezko mi sie pozbierac.... nerwowo jakos jest i jeszcze tz mnie denerwuje mam nadzieje ze wkrotce unormuje sie wszystko.a najgorsze jest to ze nawet jeszcze razem nie mieszkamy bo zbieramy pieniazki na slub-a ma byc ok 100 gosci no i dopiero po slubie bedziemy remontowac nasz domek.... oby ten moj dolek minal....
Ja nie narzekam na Twoje marudzenie, nic się nie pzrejmuj, marudź do woli jak tylko Ci to pomoże kochana!!! Tz towi nakop do dupki i już niech przestanie Cię stresować!!!! Dużo gości z jednej strony super, ale ja wole kameralnie i duzo więcej pieniążkó sie wydaje niestety, ale mam nadzieję, ze Ci się zwróca po weselu

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-16, 13:12   #927
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
każdy ma swój gorszy dzień, I Ty też masz do niego prawo. Szczególnie jeśli ma się tyle na głowie. Kochana pewnie jak Ci się wszystko uspokoji to spokojnie dzidzia się zamelduje w twoim brzuszku
Ja dziś mam wielkie wyzwanie, idę z młodą kupić prezent dla jej koleżanki i będę musiała wrócić tylko z prezentem, a nie milionem rzeczy dla mojej Oliwki. Łech, aż mi się nie chce
Carol wiek owszem piękny Dojrzała kobieta wie czego chce, potrzebuje....
Stary 2009-09-16, 13:21   #928
aneczka555
Zadomowienie

tak Carol wiem ze duzo pieniedzy wydamy ale moj tz sie uparl ze chce miec duze weselisko i widze ze bardzo mu na tym zalezy.....ehhh te chlopy

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

dzieki Marlenka za slowa otuchy...
a powiedzcie na kiedy macie termin @ ?? kto nastepny testuje??

Edytowane przez aneczka555
Czas edycji: 2009-09-16 o 13:16
Stary 2009-09-16, 13:23   #929
etherna83
Raczkowanie

Cytat:
Ja nie narzekam na Twoje marudzenie, nic się nie pzrejmuj, marudź do woli jak tylko Ci to pomoże kochana!!! Tz towi nakop do dupki i już niech przestanie Cię stresować!!!! Dużo gości z jednej strony super, ale ja wole kameralnie i duzo więcej pieniążkó sie wydaje niestety, ale mam nadzieję, ze Ci się zwróca po weselu

kobitko ja ci sie komplementem odwdzięczę normalnie miodzio wyglądasz na awatarku
no a test zrób bo jak miałaś skąpo to wiesz....poza tym pierwsze miesiące normalnie nawet można mieć a być w ciąży. Szczególnie jak miłas teraz tak ino ciu ciut.
Stary 2009-09-16, 13:25   #930
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
tak Carol wiem ze duzo pieniedzy wydamy ale moj tz sie uparl ze chce miec duze weselisko i widze ze bardzo mu na tym zalezy.....ehhh te chlopy

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

dzieki Marlenka za slowa otuchy...
a powiedzcie na kiedy macie termin @ ?? kto nastepny testuje??
ja mam na dzisiaj, ale od dwóch dni mam takie plamienia. Więc czekam aż mi się @ rozkręci, a potem żeby nie schizować jak się @ skończy zrobię test, żeby zobaczyć czarno na białym że w tym miesiącu się nie udało.
Carol i Panna też mają zrobić testy, bo miały dziwne @
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości