![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: W pogoni za VIPami - czyli widziałam sławną osobę. Relacje, odczucia, wrażenia.
Widzialam
-większą część ekipy "Klanu" (kiedys w moich okolicach często kręcili odcinki) -Monikę Brodkę -Majdana -Augustino Egurolle -Zygmunta Hajzera Z gwiazd "światowego formatu": Denisa Rodmana (ba, nawet uścisnełam reke ![]() Z małych gwiazd -Agnieszka Orzechowska (nie wiem czy kojarzycie, dziewczyna aspiruje do bycia polską A. Jolie; na marginesie przepiękna kobieta,zdjęcia z internetu nie oddają nawet w 1/10 jej uroku) -Princessa z którejś z edycji BB - chodziłam z nią do jednej szkoły |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: W pogoni za VIPami - czyli widziałam sławną osobę. Relacje, odczucia, wrażenia.
- Dodę w Galaxy Szczecin, jakiś 2-3 miesiące temu, poznałam po napompowanych ustach bo miała chyba zero makijażu (a przynajmniej tak wyglądało), taka niziutka i jakaś nieforemna mi się wydała no i bez doczepek we włosach i w jakis rózowych spodniach moro i bluzie wyglądała zwyczajnie, mało kto ją zaczepiał bo nie szło rozpoznać bez przyjrzenia się, za to jej znajoma wyglądała jak gwiazda.
- Bushido na dyskotece w Berlinie, ale raczej mało kto zna
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Garnitur okropny, jakiś workowaty, ale Johny to Johny
![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Johny nawet w worku na kartofle jest pociagajacy
![]()
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
ze 2 tygodnie temu jak byłam z TŻ na wakacjach w Krakowie minęliśmy się w parku z Apoloniuszem Tajnerem i tego samego dnia jak siedzieliśmy na murku na krakowskim rynku to przechodził Steffen Muller z jakąś niemiecką ekipą telewizyjną, chyba poczuł, że się dosłownie GAPIĘ
![]() ![]() ![]() ![]() poza tym zaliczyłam koncerty: -Łez (super się bawiłam, stałam pod samą sceną, moja koleżanka złapała Anię za rękę i nie chciała puścić ![]() -Grupy Operacyjnej (super było, mieli świetny kontakt z publicznością ![]() -Kasi Kowalskiej (generalnie wszyscy ją olewali ![]() -Lidii Kopanii (szczerze? ładnie wyglądała, starała się być miła, ale ludzi pod sceną można było policzyć) -Video (czyt. o Grupie Operacyjnej ![]() -Lady Pank (Panasewicz był tak zarąbany, że bełkotał ![]() jeszcze jakieś były, ale teraz nie pamietam, jak sobie przypomnę to dopiszę ![]() EDIT: moja mama i siostra spotkały w Sopocie Michała Lesienia jak wysiadał z pociągu, brudny, śmierdzący ![]() EDIT2: jak mogłam zapomnieć o koncercie Dody ![]() Edytowane przez zakochananaamen Czas edycji: 2009-09-15 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
A ja też widziałam Dodzię ;P.
Kiedyś w Poznaniu na wycieczce klasowej ją zaatakowaliśmy o autografy. Strsznie malutka jest. I wyglądała na mega przestraszoną. Jak byłam w Sarbinowie na wakacjach to był też Artur z Pierwszej Miłości (zapomniałam jak On ma.) Wysoki i farbuje włosy na czarno. Wiem, bo miał odrosty ;D. I chodził z takami małym yorkiem na smyczy. Widziałam też Meza. Strasznie nadęty buc. Doniu bardzo sympatyczny. Kaja Paschalska była kiedyś w Poznaniu. Sodówka. No i Pudzian. Zabawny koleś ;]. jak sobie jeszcze kogoś przypomnę to dopiszę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
A myslalam, ze Mezo jest pdobny echhhh....
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Mezo studiuje u mnie na wydziale
![]() Majdan wysoki, męski, zadbany, pachnący - nie jestem fanką jego urody, ale zrobił na mnie wrażenie ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Mezo niski. Zagrał koncert kiedyś u mnie w markecie i natychmiast uciekł do auta.
Z kolei 3 wymiar - przemili faceci, dali autografy tylko kilku osobom ze względu na ogromną publiczność. Mnie się udało dostać jako jednej z 3 osób (chyba dlatego że machałam, darłam się i śpiewałam z nimi ![]() Jakiej to kiedyś muzyki człowiek słuchał... ![]()
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
kiedyś byłam w mieście w którym Chajzer prowadził jakiś konkurs. siedziałam z koleżankami na rynku a on był za nami
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
QUOTE Akcja z Dodą i pieskiem na schodahc porażka, Boże jaki to jest pustak
![]() Zwróciłam wtedy uwagę na nich tylko dlatego że to było tak ok22chyba a ona wjeżdżała po tych schodach w okularach przeciwsłonecznych:P i sobie myślę hmm coś nie tak:P No niestety do dziś pamiętam pisk tego pieska bo to takie maleństwo było ![]() ![]()
We are the world, we are the children...We are the ones who make a brighter day...so let's start giving.. !!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy ![]() Edytowane przez czarnulka066 Czas edycji: 2009-09-15 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Ja na Okeciu chyba mialam bliskie spotkanie z Gorniakowa
![]() Byl alarm bombowy i ewakuowali jeden terminal z ktorego mial leciec moj samolot, a ona pytala sie jakas babke gdzie ma teraz isc. Do konca nie bylam pewna czy to ona, ale wydawala mi sie bardzo wysoka, jak wyczytalam w necie ze ma 175 cm, a byla jeszcze na obcasach to juz bylam pewna ze to ją widzialam ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
ostatnio z chłopakiem w centrum Warszawy widzieliśmy Cezarego Kosińskiego z żoną(chyba), zwyczajny człowiek, sopkojny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Spotkałam kiedyś Anię Przybylską. Moja siostra ją zauważyła na plaży w Sopocie. Podeszłyśmy dostałyśmy autograf i mam fajną fotkę
![]() Jak byłam mała jechałam kiedyś z siostrą i mamą pociągiem. Obie z siostrą miałyśmy wrażenie, że w przedziale siedzi z nami Norbi. Mama nie wierzyła. Widziałam też kiedyś w Sopocie Mariusza Czerkawskiego. Był kilka metrów ode mnie. Też w Sopocie mijałam się z Liroy'em na ulicy. Jak byłam mała to do mojego kościoła przyjechała Eleni. I jeszcze jedno wspomnienie z wakacji mijałyśmy się z Drozdą na ulicy. Był bardzo sympatyczny. Nie będę wymieniała już piosenkarzy na których koncertach byłam. Zaznaczę tylko, że Ira wypadli bardzo na plus.
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Ostatnio na rynku Borysa Szyca - był w wielkich okularach i białym długim szaliku, nie dało się go nie zauważyć :P Wydawał się sympatyczny, cierpliwie rozmawiał z jakąś wycieczką, która go dopadła
Olę Szwed w Zakopanem - parę lat temu, było mi jej trochę żal - była z klasą na wycieczce, a jak ją zauważono to zbiegło się połowę przechodniów i biedna dobre pół godziny rozdawała autografy i pozowała, w końcu jej wychowawczyni zaczęła odganiać fanów. Zbigniewa Wodeckiego - kupował melona na targu w trójmieście ![]() ![]() Kasię Cichopek - udawałam uczestniczkę jak robiła próby do tego dennego programu randkowego. Jest malutka i baaardzo szczupła. Była szalenie miła i zabawna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
widziałam:
Izabele Trojanowskaą Kasie Kowalską Bartka Arłukowicza który wygrał 2gą edycje Agenta Rafała Cieszyńskiego też często spotykam w CH. (Ciacho- szkoda że żonaty ![]() mam foto z Ruzzo i Rolandem z Orishas Najbardziej chciałabym spotkać Beyonce, Martynę Wojciechowską i Obamę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
ja odkąd jestem na studiach w Warszawie i co rano zasuwam na uczelnie Nowym Światem, to widziałam już Piotra skargę- czekał obok mnie na przystanku, zrobiłam wielkie oczy, a on się uśmiechnął wyrozumiale
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
ja widziałam Jessicę Albę, we Włoszech
Marietę Żukowską , Weronikę Rosati - w galerii krakowskiej, podczas kręcenia serialu 'Poprostu Majka' ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Zbyszka Wodeckiego, w Krakowie, wcześnie rano, szedł sobie za oknem.
... Edytowane przez Sexi_Pistol Czas edycji: 2009-11-14 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Ja regularnie w sumie widuję skoczków narciarskich. Tacy najbardziej charakterystyczni z nich to:
- Adam Małysz - bardzo skromny człowiekm szanuje ludzi - Kamil Stoch - skromny, taki normalny,otwarty, był ze swoją dziewczyną, ona również bardzo sympatyczne wrażenie sprawiała, wydaje sie, że szanuje to, że Kamil jest popularny i kiedy rozmawiałam z Kamilem po prostu odeszła na bok i się uśmiechała - Martin Schmitt - cóż, za pierwszym razem jak go spotkałam wywarł na mnie bardzo njiekorzystne wrażenie, tajkiego gwiazdra, autografy rozdawał w wielkim pośpiechu, a zdjęciue żeby z nim mieć to trzeba było byc wybrańcem bogów normalnie, ale okazało sie, że im mniej ludzi, tym Martin sympatyczniejszy, ma strasznie żylaste ręce, co wygląda nieestetycznie To chyba takie najbardziej charakterystyczne osoby ze świata skoków. Z niektórymi zawodnikami imprezuję regularnie po zawodach i przy innych okazjach i jestem z nimi na stopie koleżeńskiej D. Pliński i G. Szymański - było spotkanie swego czasu z nimi w Galerii Kazimierz, bardzo pozytywni ludzie, oczywiście bardzo wsyocy,m stałam przy nich na krześle do zdjęcia i byłam niewiele wyższa od nich, a Gelu taki sympatyczny, jak z tego krzesła schodziłam to mi mówi: "Powolutku" :P Campino z DTH - byłam na koncercie na Juwenaliach, świetny człowiek, wtedy jako jedyny ze wszystkich zespołów jakie tam grały wyszedł do publiczności, co moim zdaniem bardzo dobrze o nim świadczy, rzucał piwami ze sceny, jedno mnie oblało, bo stałam blisko, no i rzucił się do ludzi, że prawie mogłam go dotknąć, jest very hot jak na swoje 47 lat ![]() polskie siatkarki - jakoś niedługo po zdobyciu pierwszego złotego medalu widziałam je w COSie w Szczyrku na treningu, hmmm strasznie się popisywały przed nami Sebastian Karpiel- Bułecka - bardzo sympatyczny, przystojny, i wysoki, nawiązał konwersację, a ja nie wiedziałam, czy mu mówić na TY czy na Pan ![]() Artur Gadowski z IRY - sympatyczny, ale jak to sam stwierdził, trochę przygłuchawy ![]() Tyle mi sie przypomina, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Ja ze znanych osób obsługiwałam kilkakrotnie Omenę Mensah
![]() ![]() I pana Jerzego Buzka. Baaardzo pozytywny człowiek. Byłam wolontariuszką i rozdawałam ulotki, podeszłam do niego i podałam ulotkę z hospicjum a on już wyciągał portwel i chciał płacić. Do tego sympatyczny i kulturalny, nawet żarcikiem rzucił ![]()
Edytowane przez Pancza Czas edycji: 2009-10-11 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Ja widziałam Marcina Wójcika z kabaretu Ani Mru Mru jak wysiadał z samochodu z żoną i chyba dziećmi... ale nie pamiętam...
![]() ![]() Hyym... ![]() Ostatnio do mojego liceum plastycznego przyjechał Maciej Zień (ukończył tę szkołę). Robili mu foty w sali od rysunku i malarstwa. ![]() Aha i parę lat temu do Lublina do centrum handlowego E.Leclerc przyjechała Mandaryna by sobie pośpiewać. ![]() ![]() Więcej spotkań nie pamiętam...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
A ja kiedyś z moimi koleżankami widziałam Mateusza Damięckiego, jak kręcił film pod naszym liceum. Jedna z koleżanek była bardzo śmiała, więc podeszłyśmy do niego, nie był zbyt rozmowny, palił papierosa i rozczarowało mnie to, że jest dość niski. Ale każdej z nas wpisał wtedy inną dedykację w zeszycie do polskiego
![]() ...się postarał ![]() Widziałam jeszcze Adama Małysza i paru innych skoczków. A moja koleżanka pracowała w kinie i jej kino odwiedzili m.in Magdalena Cielecka i Tomek Makowiecki.
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
A mi się wdaje, że jakieś 2-3 tygodnie temu minełam na ulicy Zytę Gilowską, słyszałam jak mówiła coś do koleżanki - głos ma bardzo charakterystyczny więc to chyba była ona
![]()
![]() Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2009-10-12 o 05:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Ufff sporo ich widziałam, dziś już nawet nie pamiętam nazwisk:P
-krzysia ibisza (w latach 90tych to był naprawdę spoko koloeść, przeuprzejmy i miły) -martyne wojciechowską -cugowskiego -piaska, -rodowicz, -tego od wilków, -olbryskiego, -całą ekipe od 'ojca mateusza'- kręcili u nas w mieście, a wieczorami przesiadywali w barach -książkiewicz, -rozmusa, -hanke bielicką -oliwera janiaka I paru innych ale nawet nazwisk nie pamiętam:P(jakiegoś boksera, projektantkę, prowadzącą i chyba jaką skrzypaczkę) Ale dla mnie największą bombą i przeżyciem było zobaczenie mojego jednego z ulubionych aktorów Willa Smitha :P to był odjazd oraz charlie theron. To było w Londynie ![]()
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Będąc od 2 lat w Warszawie tez mialam okazje zoabczyc na zywo niektóre gwiazdy :
-Doda- dużo niższa i chudsza niz w tv -Superniania ![]() -Martyna Wojciechowska- wydaje się jeszcze wyższa niz w tv -Mikołaj Krawczyk - mega wysoki, przystojny, ale patrzyl sie w ziemię, żeby nikt go nie rozpoznal ;p -Sebastian Karpiel -Bułecka ![]() -Arni z 13 posterunku - wyglada na nizszego niz w tv -Borys Szyc- siedzial sobie kiedys w jakiejs knajpce na starówce, wygladal bardzo pospolicie -Radek Majdan- przyłapałam go w Macu jak sobie zajadał jakis zestaw ;p wyglada na zywo super, przystojny i męski jest -Maserak- widzialam go ostatnio w CH z jakimiś dwiema laskami, na zywo wyglda milion razy lepiej niz w tv, jest duzo wyzszy i bardziej zbudowany
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
ja widziałam
Aleksa z Brzyduli Pono Darie Widawską Ale z Blog 27 ![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
-Gosie Andrzejewicz- mimo, ze teraz za nia nie przepadam, chcialam kiedys jej autograf, gdy spotkalam ja w hotelu
![]() ![]() ![]() -Michal Wisniewski- moj tata mial wtyki, wiec w sumie caly czas po koncercie spedzilam z jego zespolem- wrazenia super ![]() ![]() Pelno bylo tych gwiazd, ale jakos nie moge teraz sobie przypomniec ![]()
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam info o Nicolasie Cagu.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.