|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!
A moje maluszki skończyły juz 2 tygodnie
![]() ![]() ![]() I mniej więcej tak wyglądają (bluzeczka trochę za mała ![]() ![]() sorki za krzywe ustawienie... ![]()
#7052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 22 dni po- to i dużo-bo już po najgorszym, i mało-przed tobą teraz czekanie ![]() ![]() ![]() A jakie miałaś wymiary przed op-tzn obw pod biustem, wzrosy i waga?
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-09-16 o 11:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie bądź przerażona, ale zachwycona taką zmianą ![]() A na "zmięknięcie" musisz jeszcze trochę poczekać ![]()
![]() |
#7054 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co ,,mięknięcia,, piersi to indywidualna sprawa każdego organizmu, nawet do kilku miesiecy horo !!!!! Edytowane przez KUBUŚ Czas edycji: 2009-09-16 o 10:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi nawet ci moi lekarze ostatnio znowu wmawiali, że mniej niż trzy cm pierś od piersi nie da rady- da radę,tylko oni poprostu nie potrafią.
![]() |
#7056 |
Raczkowanie
|
Ale jesteście kochane!!Mam zaufanie do tej Pani dr..tym bardziej...ze ja nie chodzę, tylko biegam...nie umiem inaczej..ale tez o tym nie czytałam nigdzie.Bandażem elastycznym jakby podtrzymuję piersi od góry i od dołu...Uważam na siebie..i lekko zwolniłam..nie mogę podnosić rąk do góry i dźwigać....i rzeczywiście jak pisałyście najgorszy był pierwszy tydzień..a teraz już spoko..rano..piersi są najbardziej wrażliwe...Opuchlizna zeszła...mam nadzieję..mam teraz 70 pod biustem i 90 w biuście..
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Hero! Cuda! Ja takich dużych nie mam...Ja jestem mama dwójki dzieci..po karmieniu ..piersi..co tu dużo gadać..same wiecie..Przed operacja 70 pod biustem , 86 w biuście..i myślę,ze nikt się nie domyśli...są takie naturalnej wielkości..i tez mam bliski siebie....wstawię fotki..tych sprzed nie mam( na szczęście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7057 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też jestem w szoku... one są takie, jakby od zawsze były moje i absolutnie nie wygladają sztucznie... a to dopiero 2 tyg po op. Co będzie za 2-3 miesiace??? Nie ma efektu pilek, ladnie się ukladają i za nic nie wchodzą pod pachy... A rozstaw mozna skorygować. Dr mi wytlumaczyl, ze mimo tego, ze implanty są szersze, to i tak musiał je bardziej przesunąć do środka, zeby zminimalizować autostardę... więc się trochę namęczył ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() A moje wymiary to teraz 71 pod i ... 98 w biuscie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak patrzę na to ostatnie zdjęcie... po 1 operacji... to ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-09-16 o 11:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co Ci doskwiera ale główka do góry-trzeba się cieszyć z tego co mamy, a nie płakac za tym czego pragniemy ![]()
![]() |
#7059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami trudno cieszyć sie z czegokolwiek... jak wszystko pozostale się wali ![]() ale żyć dalej trzeba... mam dzieci, wiec mam dla kogo ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- KUbuś !!! ![]()
![]() |
#7060 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=horo;14267560]Mya,
czasami trudno cieszyć sie z czegokolwiek... jak wszystko pozostale się wali ![]() ale żyć dalej trzeba... mam dzieci, wiec mam dla kogo ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- ![]() ![]() ![]()
#7061 |
Raczkowanie
|
Ojej!! Nieźle będziesz miała!!!To moje tez jeszcze..trochę...się puszczą???Jejku..jak ja Was polubiłam..dziś mam trochę luzy w pracy....Ważę 56 kg i mam 170 cm wzrostu.A ta P. dr jednej mojej koleżance nosek robiła, a drugiej uszka...śliczne..
Piersi moje....hm...boje się pisać...baaardzo mi się podobają...Pani dr wysłuchawszy moich argumentów,ze mają być jak najbardziej naturalne, takie, nie rzucające się w oczy..przynajmniej od razu..sama dobrała mi wkładkę..właściwie dwie..i zdecydowała w trakcie operacji..miła kobieta, taka zdecydowana, ciepła...nie ma wielkiej kliniki ale duuuuże doświadczenie..Zobaczymy zamieszczę foty...może zrobię jej tym reklamę...chociaż pacjentów ma sporo...i dłuższe terminy oczekiwania..ale jak mówi...lubi..poświęcić czas pacjentowi..tyle ile on potrzebuje..i tak było... |
![]() ![]() |
![]() |
#7062 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7063 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() ![]() Fajnie że piszesz ja mam na 15 godz. a Ty też u Witwickiego będziesz miała? ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Zdążyłam zauważyć że nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7064 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7065 |
Raczkowanie
|
Wiesz staram się nie stresować ale da się odczuć że coś jednak mnie nurtuje
![]() Jestem mamą dwójki dzieci i jak to po karmieniu placuszki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7066 |
BAN stały
|
Ja mam 170 cm wzrostu, ok 60 kg wagi. 71 pod , 83 w biuście. Autostrada szeroka na kilka cm, noszę staniki droższych firm 65 D. Myslę o wkładkach 360 - wolałabym anatomy. Co sądzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7067 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7068 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7069 |
Raczkowanie
|
Ty jesteś z Wawy znasz może , słyszałaś o dr.Tadeuszu Witwickim? Mało o nim się pisze.
---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Ewitanna to do Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- To po zabiegu wystawimy swoje żelki co? ![]() Dziewczyny tak fajnie opisuja swoje przejścia po zabiegach oby i nam tak dobrze poszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7070 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym mam do Ciebie malutka prosbe...usmiechnij sie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7071 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7072 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7073 |
Raczkowanie
|
No ja raczej nie pokazałabym swoich przed...tak jak Ty
![]() Na plaże też nie chodze bo z czym? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7074 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7075 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.09 skonczyłam 38 lat o czym dziewczynki z forum nie dały mi zapomniec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7076 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7077 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wygladu "po 30"...hmmm ja to juz raczej jestem starsza pani "przed 40"... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7078 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7079 |
Raczkowanie
|
POWIEDZIALA MI ZE MAM W KARCIE:
Allergan McGhan INSPIRA trx 445 takie wpisał lekarz i takie zamówili, a skoro zamówienie przyjęto, to znaczy ze takie sa. cytuje dalej... nie jej o tym dyskutowac, bo to ustalenia lekarza. jak nie mam zaufania co do wyboru, którego dokonał po pomiarach mojej sylwetki, to mogę zadzwonic jutro. jessssu czy ktoras z wac ma linka do tych tabel, bo ja juz spac z nerwów po tym wszystkim nie moge. cala noc mi sie snilo ze mam zle wkladki i ludzie sie ze mnie smieja . ![]()
#7080 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.