Mój bat damski bokser??:( - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-16, 11:09   #31
muszkaowocowka
Raczkowanie

GG do muszkaowocowka
Dot.: Mój bat damski bokser??:(

moj brat mnie bil jak mial z 16 lat teraz ma 21 wiec wyluzowal ; ) sadze ze twojemu bratu przejdzie bo czesto brat bije siostre ale nie tak jak ciebie ;/ . powinnas powiedziec rodzicom albo po prostu nie zwracac na niego uwagi ..
Stary 2009-09-16, 11:20   #32
agusiajnw
Zakorzenienie

A mi to wygląda na jakiś żart...
Bije Cię pięściami po twarzy a Tobie go szkoda bo potem jest miły??? nie wierzę Chyba że kompletnie nie szanujesz się to może i to prawda A co na to Twój chłopak?
agusiajnw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 11:30   #33
Mikusia321
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlueRoses Pokaż wiadomość
jak czytam takie posty to az mna trzesie normalnie
kobieto jak ty mozesz dawac sie tak wykorzystywac co ty do cholery jasnej worek treningowy jestes?? skoro nie chcesz zglosic tego na policje tak jak dziewczyny tobie radza to po jaka cholere tutaj szukasz pomocy ?> przeciez nie powiedza ci dziewczyny :tak kochana dawaj sie dalej lac przeciez to nic zlego , a w przyszlosci przeciez on nie bedzie bil zony czy swoich dzieci a jesli nawet to przeciez nic wielkiego sie nie stanie : no przepraszam bardzo ale ja to tak odbieram
wiec albo zglosisz na policje i skonczysz to albo dawaj sie dalej lac
ja rozumiem ze to brat sama mam brata ale nie dala bym sie tak traktowac
a rodzice moze czekaja na to az ciebie zabije ?(tak tez moze byc popchnie ciebie walniesz glowa i juz koniec )
wez sie za to nie badz WORKIEM TRENINGOWYM !!!
wasze posty dają mi dużo do myślenia ale to dla mnie bardzo trudne wiecie jak to jest milceć?? mój chłopak dopiero wczoraj sie o tym dowiedział bo juz nie wytrzymałam i musiałam sie mu wypłakać... tylko on tak sie wkurzył o to, że powiedział, żeby mój brat nie wchodził mu w drogę,... chce, żebym się do niego wyprowadziła... ale z drugiej strony dlaczego ja mam się gdzieś wyprowadzać... macie racje... pomogę mu najlepiej tym, że zgłoszę to na policję.

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
Ja widze jedno wyjscie - POLICJA.
Nie rozumiem jak mozna kogos takiego usprawiedliwiac. Brat czy ojciec, niewazne. Jak bije to trzeba to zglosic. Nie ma zmiluj.
Mam brata 6 lat starszego. Mial taki okres, ze wpadl w zle towarzystwo. Cpal, pil, bil nas. Trwalo to dosc krotko, a dlaczego? Bo za kazdym razem kiedy probowal zrobic awanture - dzwonilismy na policje. Nawet o 3 w nocy. Siedzial na izbie wytrzezwien. Po jakims czasie sie uspokoil. Teraz ma zone, dziecko, dobrze platna prace i ani mu w glowie podnoszenie reki na kogokolwiek.
oooo tu chyba widzę, że ty mnie zrozumiesz w 100%.... jak to jest... masz rację... nie ma innego wyboru bo kiedyś może zrobić krzywdę żonie... dziecku... albo w nerwach zrobić mi coś gorszego.

54kg.
Mikusia321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 11:32   #34
Sarrai
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muszkaowocowka Pokaż wiadomość
moj brat mnie bil jak mial z 16 lat teraz ma 21 wiec wyluzowal ; ) sadze ze twojemu bratu przejdzie bo czesto brat bije siostre ale nie tak jak ciebie ;/ . powinnas powiedziec rodzicom albo po prostu nie zwracac na niego uwagi ..
HAHAHA no tak!
nie zwracaj na niego uwagi! hahahaha przejdzie mu!!!
<face palm>
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 11:33   #35
Mikusia321
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość
A mi to wygląda na jakiś żart...
Bije Cię pięściami po twarzy a Tobie go szkoda bo potem jest miły??? nie wierzę Chyba że kompletnie nie szanujesz się to może i to prawda A co na to Twój chłopak?
chodzi ci o takie nie szanowanie, że jego wyzwiska są prawdą?? czy źle to intepretuje?? Jeśli o to, to wręcz przeciwnie... Bardzo sie szanuje.... nei jestem jakąś dziw**** a jeśli chodzi o takie nie szanowanie, że daję mu się bić... to chyba jestem w takim dołku, że wydaje mi się, że z nim nie zwycięże... Mój chłopak jest wściekły... nawet wściekły to za mało powiedziane... mieszka dość daleko ode mnie ale chciał wczoraj załatwiać kumpla i mnie wziąść do siebie.... powiedział, że nie da mnie już skrzywdzić...

54kg.
Stary 2009-09-16, 11:35   #36
agusiajnw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mikusia321 Pokaż wiadomość
wasze posty dają mi dużo do myślenia ale to dla mnie bardzo trudne wiecie jak to jest milceć?? mój chłopak dopiero wczoraj sie o tym dowiedział bo juz nie wytrzymałam i musiałam sie mu wypłakać... tylko on tak sie wkurzył o to, że powiedział, żeby mój brat nie wchodził mu w drogę,... chce, żebym się do niego wyprowadziła... ale z drugiej strony dlaczego ja mam się gdzieś wyprowadzać... macie racje... pomogę mu najlepiej tym, że zgłoszę to na policję.

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

oooo tu chyba widzę, że ty mnie zrozumiesz w 100%.... jak to jest... masz rację... nie ma innego wyboru bo kiedyś może zrobić krzywdę żonie... dziecku... albo w nerwach zrobić mi coś gorszego.
Twój chłopak powiedział żeby Twój brat nie wchodził mu w drogę? Jak dla mnie to powinien mu conajmniej oddać za Ciebie
Stary 2009-09-16, 11:36   #37
Mikusia321
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muszkaowocowka Pokaż wiadomość
Ty chyba coś żle zrozumiałaś to nie jest bicie o zabawkę;/ kiedy jedno szturcha drugiego. On ma więcej niż 21 lat;] już mówiłam... podjęłam decyzje... będę zgłaszać to na policje... teraz raczej myślę o jego przyszłej rodzinie.... niż o sobie ale to mnie motywuje....

54kg.
Stary 2009-09-16, 11:37   #38
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
hehe...nie wierzysz??;] on po siłpowni... ja mniejsza, słabsza.... właśnie nikt nie wierzy... a będą wiedzieć tylko osoby które są ,,lane" jak to boli;/ nawet chyba bardziej psychicznie Nie chce go dać na policje... bo on później jest miły... parę tygodni jakiś 2 albo 3 siedzi spokojnie... no dobra... w tych dniach mnie czasem wyzywa... to mój brat.... rodzice chcieli kilka razy zadzwoić.... ale ja im nie pozwoliłam... a jeśli ja sie wyprowadzę to to rozwiąże problem?? On tylko mi tak robi... dla swojej dziewczyny jest bardzo miły....

Sorry ale albo jesteś tak głupia że sobie na to pozwalasz albo jest to najnędzniejsza prowokacja jaka spotkałam.
A jeśli to nie prowokacja to współczuję tobie ale nie tych siniaków i kopniaków, tylko tego że zachowujesz się po tym jakby nic sie nie stało bo "On tylko mi tak robi..." Dziewczyno weźże się obudź! Czy ty nie widzisz tego że on traktuje cię jak worek treningowy?

Cholera, dalej się skłaniam że to prowokacja...
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 11:37   #39
Mikusia321
Raczkowanie

Cytat:
Twój chłopak powiedział żeby Twój brat nie wchodził mu w drogę? Jak dla mnie to powinien mu conajmniej oddać za Ciebie
ale ja wiem co u niego oznacza nie wchodzenie w drogę... właśnie to, że mu odda... a ja niedarowałabym sobie jakby mojemu chłopakowi coś się stało...przeze mnie.

54kg.
Stary 2009-09-16, 11:37   #40
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
Ty chyba coś żle zrozumiałaś to nie jest bicie o zabawkę;/ kiedy jedno szturcha drugiego. On ma więcej niż 21 lat;] już mówiłam... podjęłam decyzje... będę zgłaszać to na policje... teraz raczej myślę o jego przyszłej rodzinie.... niż o sobie ale to mnie motywuje....

W końcu mądre słowa...
Stary 2009-09-16, 11:38   #41
agusiajnw
Zakorzenienie

Cytat:
chodzi ci o takie nie szanowanie, że jego wyzwiska są prawdą?? czy źle to intepretuje?? Jeśli o to, to wręcz przeciwnie... Bardzo sie szanuje.... nei jestem jakąś dziw**** a jeśli chodzi o takie nie szanowanie, że daję mu się bić... to chyba jestem w takim dołku, że wydaje mi się, że z nim nie zwycięże... Mój chłopak jest wściekły... nawet wściekły to za mało powiedziane... mieszka dość daleko ode mnie ale chciał wczoraj załatwiać kumpla i mnie wziąść do siebie.... powiedział, że nie da mnie już skrzywdzić...
Nie chodzi mi nawet o wyzwiska. Dla mnie rzecza naturalną jest że od osoby która podnosi na mnie rękę zwiewa się gdzie pieprz rośnie, a nie jeszcze się martwi że źle mu będzie jak go zamkną...
Ja na Twoim miejscu już bym u chłopaka siedziała
Stary 2009-09-16, 11:41   #42
Mikusia321
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Senses Woman Pokaż wiadomość
Sorry ale albo jesteś tak głupia że sobie na to pozwalasz albo jest to najnędzniejsza prowokacja jaka spotkałam.
A jeśli to nie prowokacja to współczuję tobie ale nie tych siniaków i kopniaków, tylko tego że zachowujesz się po tym jakby nic sie nie stało bo "On tylko mi tak robi..." Dziewczyno weźże się obudź! Czy ty nie widzisz tego że on traktuje cię jak worek treningowy?

Cholera, dalej się skłaniam że to prowokacja...
PROWOKACJA?? ;/;/ wiesz,... zawiodę ale to nie jest prowokacja.... 70% z was mi sie dziwi... ale tak naprawdę gdyby były w mojej sytuacji.... ciekawe ile procent z was by powiedziało policji.... widzę!! ale ciągle wieże, że się zmieni;/

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Nie chodzi mi nawet o wyzwiska. Dla mnie rzecza naturalną jest że od osoby która podnosi na mnie rękę zwiewa się gdzie pieprz rośnie, a nie jeszcze się martwi że źle mu będzie jak go zamkną...
Ja na Twoim miejscu już bym u chłopaka siedziała
ale ja z chłopakiem dopiero jestem niecały miesiąc... on mieszka z rodzicami... i tak nagle mam im się wnieść w życie??;/ wolę to zgłaszać na policję....

54kg.
Stary 2009-09-16, 11:52   #43
agusiajnw
Zakorzenienie

Cytat:
PROWOKACJA?? ;/;/ wiesz,... zawiodę ale to nie jest prowokacja.... 70% z was mi sie dziwi... ale tak naprawdę gdyby były w mojej sytuacji.... ciekawe ile procent z was by powiedziało policji.... widzę!! ale ciągle wieże, że się zmieni;/

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

ale ja z chłopakiem dopiero jestem niecały miesiąc... on mieszka z rodzicami... i tak nagle mam im się wnieść w życie??;/ wolę to zgłaszać na policję....
jeżeli Ci się krzywda dzieje to myślę że rodzice chłopaka byli by po Twojej stronie...
A jeśli chodzi o policję, to jak dla mnie polskie prawo jest do kitu i pewnie żadnego rozwiązania to nie przyniesie...
Stary 2009-09-16, 11:56   #44
Mikusia321
Raczkowanie

Cytat:
jeżeli Ci się krzywda dzieje to myślę że rodzice chłopaka byli by po Twojej stronie...
A jeśli chodzi o policję, to jak dla mnie polskie prawo jest do kitu i pewnie żadnego rozwiązania to nie przyniesie...
i wlasnie to mnie chamuje.... bo mysle, że to moze nic nie dac a pogorszy sytuacje...ake warto sprobowac...

54kg.
Stary 2009-09-16, 12:20   #45
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Oczywiście, że warto! Nie możesz pozwolić, by Cię krzywdził! Odwagi
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 13:45   #46
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
hehe...nie wierzysz??;] on po siłpowni... ja mniejsza, słabsza.... właśnie nikt nie wierzy... a będą wiedzieć tylko osoby które są ,,lane" jak to boli;/ nawet chyba bardziej psychicznie Nie chce go dać na policje... bo on później jest miły... parę tygodni jakiś 2 albo 3 siedzi spokojnie... no dobra... w tych dniach mnie czasem wyzywa... to mój brat.... rodzice chcieli kilka razy zadzwoić.... ale ja im nie pozwoliłam... a jeśli ja sie wyprowadzę to to rozwiąże problem?? On tylko mi tak robi... dla swojej dziewczyny jest bardzo miły....
Skąd wiesz? Może ona tak samo milczy jak Ty.

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 13:57   #47
201706190936
Konto usunięte

Autorko, masz za sobą rodziców, masz za sobą chłopaka i kulawy ale jednak system prawny. Nie ma znaczenia ile chodzisz z chłopakiem, chyba musiał być naprawdę wstrząśnięty a sytuacja musi być naprawdę zła skoro praktycznie od ręki zaproponował ci wspólne zamieszkanie. Czy nie upatrujesz w tym swojej szansy? Czy nie lepiej oderwać się od chorego psychola i zamieszkać z ukochanym? A to czy pasuje czy nie, stwierdzisz jak z nim pomieszkasz i docenisz ten spokój, opiekę i szacunek do twojej osoby, bo w pełni na to zasługujesz.

Nie daj sobą pomiatać. Ja wiem że to twój brat, ale zwierząt nie traktuje się tak jak brat traktuje ciebie...
Stary 2009-09-16, 14:24   #48
aagnieszka
Raczkowanie

Mikusia321 - i on cię tak zawsze bił? Od dziecka? I zawsze rodzice na to patrzyli jedynie? I głaskali po główce???? Nie mogę sobie tego wyobrazić.

Dziewczyny tu mają rację - policja i tyle. A to, że dziewczyny nie bije... Ktoś słusznie zauważył. Może ona się po prostu nie przyznaje. Bo się wstydzi, bo go usprawiedliwia, bo się boi. Jak ty, niestety.

Nie daj się, dziewczyno!

aagnieszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 14:54   #49
Mikusia321
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Senses Woman Pokaż wiadomość
Autorko, masz za sobą rodziców, masz za sobą chłopaka i kulawy ale jednak system prawny. Nie ma znaczenia ile chodzisz z chłopakiem, chyba musiał być naprawdę wstrząśnięty a sytuacja musi być naprawdę zła skoro praktycznie od ręki zaproponował ci wspólne zamieszkanie. Czy nie upatrujesz w tym swojej szansy? Czy nie lepiej oderwać się od chorego psychola i zamieszkać z ukochanym? A to czy pasuje czy nie, stwierdzisz jak z nim pomieszkasz i docenisz ten spokój, opiekę i szacunek do twojej osoby, bo w pełni na to zasługujesz.

Nie daj sobą pomiatać. Ja wiem że to twój brat, ale zwierząt nie traktuje się tak jak brat traktuje ciebie...

Macie racje ja nawet psa nie bije... nie od dziecka... od jakis 2 lat.... ale do tej pory w miare sobie radziłam... a teraz?? nic mu nie mogę zrobic;/ kiedy mu tylko odpyskuje to momentalnie mnie wyzywa... a co do mojego ukochanego... kiedy spędzam z nim czas... czuję sie najbezpieczniejsza pdo słońcem... przy nim czas leci tak szybko, że musimy sie pilnować.... mój chłopak powiedział, że jak trzeba będzie to ma mieszkanie i poprosi lokatorów, że musi tam zamieszkać... myślę, że problem chyba polega na tym, że ja nauczyłam sie brać winę na siebie... a on z laską widuje się raz na 2 tyg albo tydzień przez weekend.... ona nieraz w żarcie go uderzy czy coś i nic... może przez to, że tak rzadko się widują nic jej nie robi??

54kg.
Stary 2009-09-16, 14:56   #50
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

A skąd wiesz że nic jej nie robi?!
Ona wie, że on Cie bije?

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 14:58   #51
Mikusia321
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aagnieszka Pokaż wiadomość
Mikusia321 - i on cię tak zawsze bił? Od dziecka? I zawsze rodzice na to patrzyli jedynie? I głaskali po główce???? Nie mogę sobie tego wyobrazić.

Dziewczyny tu mają rację - policja i tyle. A to, że dziewczyny nie bije... Ktoś słusznie zauważył. Może ona się po prostu nie przyznaje. Bo się wstydzi, bo go usprawiedliwia, bo się boi. Jak ty, niestety.

Nie daj się, dziewczyno!
wiecie... juz miałam chłopaka damskiego boksera;/ uderzył mnie raz... i od razu odeszłam... z ręką na sercu... ale brat... zgłoszenie na policje będzie jedną z trudniejszych rzeczy... ale powiedziałam mu ostatnio, że jeszcze raz mnie tyknie i zadzwonie...

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
A skąd wiesz że nic jej nie robi?!
Ona wie, że on Cie bije?
Nie wie.... bo to mój brat i wiecie jakby ona zareagowała?? że pewnie się tylko,,przepychamy" zwykłe szturchnięcia jak to rodzeństwo.... bo przecież nie uderzy mnie przy innych;] udaje przy niej takiego troskliwego;/ Gdyby ja bił ona by go przy nas nie szturchala a nieraz dla żartów dała mu klapsa w tyłek czy coś... myślę, że gdyby ją bił nie przyjeżdzała by do nas na week....

54kg.
Stary 2009-09-16, 15:15   #52
agusiajnw
Zakorzenienie

Najpierw OT- uprzejmie proszę o nie poniżanie zwiarząt, że nawet ich się tak nie traktuje, bardzo mnie to razi...

Skąd wiesz jakby zareagowała jego dziewczyna? Strasznie dużo gdybań w Twojej ostatniej wypowiedzi jest...
Stary 2009-09-16, 15:19   #53
Mikusia321
Raczkowanie

Cytat:
Najpierw OT- uprzejmie proszę o nie poniżanie zwiarząt, że nawet ich się tak nie traktuje, bardzo mnie to razi...

Skąd wiesz jakby zareagowała jego dziewczyna? Strasznie dużo gdybań w Twojej ostatniej wypowiedzi jest...
a jesli ona z nim zerwie to bedzie mial pretensje do mnie;/

54kg.
Stary 2009-09-16, 15:26   #54
agusiajnw
Zakorzenienie

Cytat:
a jesli ona z nim zerwie to bedzie mial pretensje do mnie;/
a podążając dalej gdybaniami to wolisz żeby kiedyś brat bił żonę i dziecko niż kiedykolwiek uprzedzić obecną dziewczynę o tym co się dzieje?? Mój TŻ też się przepychał z siostrą, ale oboje się szturchali i mieli z tego ubaw, ale gdyby okładał ją ze zwykłej mściwości, wbrew temu co ona czuje to chciałabym o tym wiedzieć... bo z takiego człowieka nic dobrego nie wyrośnie...
Stary 2009-09-16, 15:35   #55
margitta
Zakorzenienie

Nie no sorry, ale twój brat wygląda na psychopatę (bije cię, ale nie chce żeby ktoś cię skrzywdził). Natomiast ty masz doskonałe zadatki na męczennice. Tylko muszę cię zmartwić - świętą tak łatwo nie zostaniesz. Zadbaj wreszcie o siebie, skończ ten altruizm. Niektórzy sami wchodzę w rolę ofiary, która aż się prosi żeby ją bić, bo nawet nie reagują. Czy uważasz przemoc za coś normalnego? Dlaczego nie zaczniesz myśleć o sobie? A może zaczniesz jak w szpitalu wylądujesz? Jesteś wolnym obywatelem i nikt nie ma prawa ci robić krzywdy. Pobicie jest karalne.
Stary 2009-09-16, 15:38   #56
Mikusia321
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
Nie no sorry, ale twój brat wygląda na psychopatę (bije cię, ale nie chce żeby ktoś cię skrzywdził). Natomiast ty masz doskonałe zadatki na męczennice. Tylko muszę cię zmartwić - świętą tak łatwo nie zostaniesz. Zadbaj wreszcie o siebie, skończ ten altruizm. Niektórzy sami wchodzę w rolę ofiary, która aż się prosi żeby ją bić, bo nawet nie reagują. Czy uważasz przemoc za coś normalnego? Dlaczego nie zaczniesz myśleć o sobie? A może zaczniesz jak w szpitalu wylądujesz? Jesteś wolnym obywatelem i nikt nie ma prawa ci robić krzywdy. Pobicie jest karalne.
ale to nie jest tak... że chce być męczennicą... tylko ja juz mam takie myślenie przez niego ... że i tak do niczego sie nie nadaje bo ciągle to słysze... mój chłopak próbuje to zmienić... to myslenie... ale przez to co inni mi wpoili tak trudno mi uwerzyć w słowa TŻ, że jestem wyjątkowa... ale tak naprawdę przy tż czuję się jak księzniczka...

54kg.
Stary 2009-09-16, 15:44   #57
agusiajnw
Zakorzenienie

Cytat:
ale to nie jest tak... że chce być męczennicą... tylko ja juz mam takie myślenie przez niego ... że i tak do niczego sie nie nadaje bo ciągle to słysze... mój chłopak próbuje to zmienić... to myslenie... ale przez to co inni mi wpoili tak trudno mi uwerzyć w słowa TŻ, że jestem wyjątkowa... ale tak naprawdę przy tż czuję się jak księzniczka...
skoro zdajesz sobie doskonale sprawę z tego że przez niego masz takie a nie inne myślenie i widzisz że Twój brat nie jest normalny, to jaki jest problem w tym alby wreszcie zmienić to myślenie?
Stary 2009-09-16, 15:47   #58
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
auć auć auć...
przyjęłam to na klatę (czy raczej na pupę)

ale masz rację - złe i niepotrzebne porównanie
Stary 2009-09-16, 15:47   #59
Mikusia321
Raczkowanie

Cytat:
skoro zdajesz sobie doskonale sprawę z tego że przez niego masz takie a nie inne myślenie i widzisz że Twój brat nie jest normalny, to jaki jest problem w tym alby wreszcie zmienić to myślenie?
łatwo sie wam mówi... kiedy sie nie znajduje w takiej sytuacji staram się... a zdrugiej strony cos mnie trzyma, że może się zmieni...

54kg.
Stary 2009-09-16, 15:56   #60
agusiajnw
Zakorzenienie

Mikusia321 to dopuść wreszcie myśl że nic się nie zmieni i zobaczysz o ile łatwiej Ci będzie

Senses Woman Małe lańsko musiało być Wszak istota żywa to istota żywa
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości