|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mój bat damski bokser??:(
moj brat mnie bil jak mial z 16 lat teraz ma 21 wiec wyluzowal ; ) sadze ze twojemu bratu przejdzie bo czesto brat bije siostre ale nie tak jak ciebie ;/ . powinnas powiedziec rodzicom albo po prostu nie zwracac na niego uwagi ..
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
A mi to wygląda na jakiś żart...
Bije Cię pięściami po twarzy a Tobie go szkoda bo potem jest miły??? nie wierzę A co na to Twój chłopak?
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiecie jak to jest milceć?? mój chłopak dopiero wczoraj sie o tym dowiedział bo juz nie wytrzymałam i musiałam sie mu wypłakać... tylko on tak sie wkurzył o to, że powiedział, żeby mój brat nie wchodził mu w drogę,... chce, żebym się do niego wyprowadziła... ale z drugiej strony dlaczego ja mam się gdzieś wyprowadzać... macie racje... pomogę mu najlepiej tym, że zgłoszę to na policję.---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
|
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie zwracaj na niego uwagi! hahahaha przejdzie mu!!! <face palm> |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
chodzi ci o takie nie szanowanie, że jego wyzwiska są prawdą?? czy źle to intepretuje?? Jeśli o to, to wręcz przeciwnie... Bardzo sie szanuje.... nei jestem jakąś dziw**** a jeśli chodzi o takie nie szanowanie, że daję mu się bić... to chyba jestem w takim dołku, że wydaje mi się, że z nim nie zwycięże... Mój chłopak jest wściekły... nawet wściekły to za mało powiedziane... mieszka dość daleko ode mnie ale chciał wczoraj załatwiać kumpla i mnie wziąść do siebie.... powiedział, że nie da mnie już skrzywdzić...
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie to powinien mu conajmniej oddać za Ciebie
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to nie jest bicie o zabawkę;/ kiedy jedno szturcha drugiego. On ma więcej niż 21 lat;] już mówiłam... podjęłam decyzje... będę zgłaszać to na policje... teraz raczej myślę o jego przyszłej rodzinie.... niż o sobie ale to mnie motywuje....
|
|
|
#38 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sorry ale albo jesteś tak głupia że sobie na to pozwalasz albo jest to najnędzniejsza prowokacja jaka spotkałam. A jeśli to nie prowokacja to współczuję tobie ale nie tych siniaków i kopniaków, tylko tego że zachowujesz się po tym jakby nic sie nie stało bo "On tylko mi tak robi..." Dziewczyno weźże się obudź! Czy ty nie widzisz tego że on traktuje cię jak worek treningowy? Cholera, dalej się skłaniam że to prowokacja... |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
ale ja wiem co u niego oznacza nie wchodzenie w drogę... właśnie to, że mu odda... a ja niedarowałabym sobie jakby mojemu chłopakowi coś się stało...przeze mnie.
|
|
#40 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W końcu mądre słowa... |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na Twoim miejscu już bym u chłopaka siedziała |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
;/---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- ale ja z chłopakiem dopiero jestem niecały miesiąc... on mieszka z rodzicami... i tak nagle mam im się wnieść w życie??;/ wolę to zgłaszać na policję....
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o policję, to jak dla mnie polskie prawo jest do kitu i pewnie żadnego rozwiązania to nie przyniesie... |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
i wlasnie to mnie chamuje.... bo mysle, że to moze nic nie dac a pogorszy sytuacje...ake warto sprobowac...
|
|
#45 |
|
nyan nyan ^^
|
Oczywiście, że warto! Nie możesz pozwolić, by Cię krzywdził! Odwagi
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
Autorko, masz za sobą rodziców, masz za sobą chłopaka i kulawy ale jednak system prawny. Nie ma znaczenia ile chodzisz z chłopakiem, chyba musiał być naprawdę wstrząśnięty a sytuacja musi być naprawdę zła skoro praktycznie od ręki zaproponował ci wspólne zamieszkanie. Czy nie upatrujesz w tym swojej szansy? Czy nie lepiej oderwać się od chorego psychola i zamieszkać z ukochanym? A to czy pasuje czy nie, stwierdzisz jak z nim pomieszkasz i docenisz ten spokój, opiekę i szacunek do twojej osoby, bo w pełni na to zasługujesz.
Nie daj sobą pomiatać. Ja wiem że to twój brat, ale zwierząt nie traktuje się tak jak brat traktuje ciebie... |
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Mikusia321 - i on cię tak zawsze bił? Od dziecka? I zawsze rodzice na to patrzyli jedynie? I głaskali po główce????
Nie mogę sobie tego wyobrazić.Dziewczyny tu mają rację - policja i tyle. A to, że dziewczyny nie bije... Ktoś słusznie zauważył. Może ona się po prostu nie przyznaje. Bo się wstydzi, bo go usprawiedliwia, bo się boi. Jak ty, niestety. Nie daj się, dziewczyno!
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Macie racje ja nawet psa nie bije... nie od dziecka... od jakis 2 lat.... ale do tej pory w miare sobie radziłam... a teraz?? nic mu nie mogę zrobic;/ kiedy mu tylko odpyskuje to momentalnie mnie wyzywa... a co do mojego ukochanego... kiedy spędzam z nim czas... czuję sie najbezpieczniejsza pdo słońcem... przy nim czas leci tak szybko, że musimy sie pilnować.... mój chłopak powiedział, że jak trzeba będzie to ma mieszkanie i poprosi lokatorów, że musi tam zamieszkać... myślę, że problem chyba polega na tym, że ja nauczyłam sie brać winę na siebie... a on z laską widuje się raz na 2 tyg albo tydzień przez weekend.... ona nieraz w żarcie go uderzy czy coś i nic... może przez to, że tak rzadko się widują nic jej nie robi??
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
A skąd wiesz że nic jej nie robi?!
Ona wie, że on Cie bije?
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Nie wie.... bo to mój brat i wiecie jakby ona zareagowała?? że pewnie się tylko,,przepychamy" zwykłe szturchnięcia jak to rodzeństwo.... bo przecież nie uderzy mnie przy innych;] udaje przy niej takiego troskliwego;/ Gdyby ja bił ona by go przy nas nie szturchala a nieraz dla żartów dała mu klapsa w tyłek czy coś... myślę, że gdyby ją bił nie przyjeżdzała by do nas na week....
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw OT- uprzejmie proszę o nie poniżanie zwiarząt, że nawet ich się tak nie traktuje, bardzo mnie to razi...
![]() Skąd wiesz jakby zareagowała jego dziewczyna? Strasznie dużo gdybań w Twojej ostatniej wypowiedzi jest... |
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
a jesli ona z nim zerwie to bedzie mial pretensje do mnie;/
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
a podążając dalej gdybaniami to wolisz żeby kiedyś brat bił żonę i dziecko niż kiedykolwiek uprzedzić obecną dziewczynę o tym co się dzieje?? Mój TŻ też się przepychał z siostrą, ale oboje się szturchali i mieli z tego ubaw, ale gdyby okładał ją ze zwykłej mściwości, wbrew temu co ona czuje to chciałabym o tym wiedzieć... bo z takiego człowieka nic dobrego nie wyrośnie...
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no sorry, ale twój brat wygląda na psychopatę (bije cię, ale nie chce żeby ktoś cię skrzywdził). Natomiast ty masz doskonałe zadatki na męczennice. Tylko muszę cię zmartwić - świętą tak łatwo nie zostaniesz. Zadbaj wreszcie o siebie, skończ ten altruizm. Niektórzy sami wchodzę w rolę ofiary, która aż się prosi żeby ją bić, bo nawet nie reagują. Czy uważasz przemoc za coś normalnego? Dlaczego nie zaczniesz myśleć o sobie? A może zaczniesz jak w szpitalu wylądujesz? Jesteś wolnym obywatelem i nikt nie ma prawa ci robić krzywdy. Pobicie jest karalne.
|
|
|
#56 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
staram się... a zdrugiej strony cos mnie trzyma, że może się zmieni...
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Mikusia321 to dopuść wreszcie myśl że nic się nie zmieni i zobaczysz o ile łatwiej Ci będzie
Senses Woman Małe lańsko musiało być Wszak istota żywa to istota żywa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.

..

nie wierzę
A co na to Twój chłopak?

wiecie jak to jest milceć??
Jak dla mnie to powinien mu conajmniej oddać za Ciebie
to nie jest bicie o zabawkę;/ kiedy jedno szturcha drugiego. On ma więcej niż 21 lat;] już mówiłam... podjęłam decyzje... będę zgłaszać to na policje... teraz raczej myślę o jego przyszłej rodzinie.... niż o sobie ale to mnie motywuje....