![]() |
#361 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Ja też tylko siusiam ciągle i nic oprócz tego.... ale nie mam zamiaru się na zapas zamartwiać ![]() ![]() a ja mam smaki ciagle mam na cs smaka i wcinam rózno ciekawe ile znów przybrałam ![]() ![]() mdłosci wiecznie chce mi sie spać mam humorki i to straszne
![]() |
#362 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja kawę piję, ale słaba i z dużą ilością mleka... chyba bez kawy to bym w ogóle nie wstała i nie dała rady funkcjonować
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
dafreen ja dokladnie tak jak ty duzo mleka i rozpuszczalna bo inaczej dnia bym nie zaczeła
![]() gratuluje wszystkim nowo zafasolkowanym i tym którm wizyty u lekarza przebegły spokojnie i radosnie ![]()
#364 |
Zadomowienie
|
Basiak, ja piję rozpuszczalną kawusię z mlekiem i cukrem, jak tylko mnie najdzie ochota, ale nie więcej niż jedną dziennie. Zresztą, ja mam dość niskie ciśnienie, więc mi pomaga nie zasnąć na stojąco
![]() Dafreen, Bydgoszczanka witajcie ![]() Kitty, nie martw się brakiem objawów. Mnie na szczęście (na razie) też omijają wszystkie atrakcje. Czasami dopada mnie tylko zmęczenie. Nawet piersi mnie już nie bolą (bolały tylko dwa dni) JaGaaaa, współczuję, ale na pewno dasz radę Yolanda, ja już się pogubiłam z tymi tygodniami, muszę na spokojnie usiąść i poprzeliczać ![]() Kropka, ten fissan jest dość tłusty, ale bez przesady, ja byłam z niego zadowolona, bo w końcu liczy się efekt końcowy. Zgadnij_MS, bardzo sie cieszę, że wizyta wypadła ok. Bela, mam nadzieję, że w tej ciąży nie dopadną cię żadne "niespodzianki" Angkorcz, Faktycznie, coś dzisiaj musiało być w tej nocy nie tak, mnie plecy bolą od kilku dni, ale w nocy mnie tak nerka bolała, że nie spałąm pół nocy. Itakasia, kciuki za betę ![]() Biricchina, dobrze, że wyniki są ok ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Edzia, ja też mam ochotę czasami na coś, czego kiedyś nawet bym nie tknęła. (Flaczki na przykład) aaaaa, nie wykrakałaś bliżniaczków, jest jedna fasolka ![]()
#365 |
Zakorzenienie
|
A ja się przed tą wizytą coraz bardziej stresuję...
![]() Jak bym nie zrobiła testu, czekałabym dziś na okres. Czuję się jakby miał przyjść lada moment... okresowo boli mnie krzyż i rwą mnie nogi - jak jasna cholera. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-09-16 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zadomowienie
|
Nic się nie stresuj, tylko myśl pozytywnie. Dla DZIDZIUSIA.
Na pewno wszystko będzie dobrze. ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Joanna200, witaj. ![]()
![]() |
#368 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#369 |
Rozeznanie
|
Myślę, myślę pozytywnie, mam wyniki.. Beta-HCG wyszła mi 382 który to tydzień, wie może któraś z was?
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Chodzi mi o tydzień od zapłodnienia, bo od ostatniej miesiączki wychodzi 6tc
#370 |
Zadomowienie
|
Kropka, na pewno wszystko będzie dobrze, daj znać po wizycie.
A ja liczę i i liczę i nic mi się nie zgadza. Wg ostatniej @ jestem 5t6d czyli teoretycznie jutro zaczynamy 7 tydzień. Ale wg usg dzisiaj jest 5t1d. Więc który to faktycznie??
#371 |
Raczkowanie
|
dziewczynki tak jak pisalam zle dzisiaj sie czuje nic nierobie wzielam dzien wolny ogolnie wymioty i kreckiw glowie ale powiem wam cos bardzo smiecznego obliczam sobie na kakulatorach ktory tydz itp i za kazdym razem wychodzi ze juz powinnam urodzic hehe
![]() ![]()
#372 |
Zakorzenienie
|
przykro mi ze nie odpisuje ale nie mam nastroju
nadal wlasciwie nic nie wiem, wynik nieco wyzszy ala za malo urosl. ale dopoki nie spada to ok, lekarz powiedzial ze moze z powodu lekkiego krawawienia sie nieco zatrzymal przyrost i ze troche za krotki odstep miedzy badaniami. jakby ciaza byla martwa od tygodnia to powinno juz spadac. a przyroslo choc tylko o marne 40 jednostek. wiec nadal zawieszona. musze czekac. powtarzam wynik w piatek i w poniedzialek i potem usg kolejne. w kazdym razie dostalam dzis do pracy zaswiadczenie ze obecnie jestem w ciazy i tego sie bede trzymac dziekuje kochane. bede sie odzywac
#373 |
Zadomowienie
|
Itakasia, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. A lekarz przepisał ci jakieś leki na podtrzymanie ciąży albo coś?
#374 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
trzymaj sie rybko ![]() ![]() ![]() trzymaj sie rybko ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
a ja myslalam ze ze mna jest cos nie tak niemoge obliczycw ktorym tyg jestem na kazdym kalk inaczej niby od ost@minelo rowne 6 tyg dzisiaj a jak bylam w sob u lekarza stwierdzila tak samo i ze moje malenstwo jest o tydz mlodsze niby sie zgadza tydz po ost @dni plodne byly i jak obliczylismy z tz to pierwsza noc na naszym nowym lozu hehhe na suwaczku wychodzi ze malenstwo ma 3 tyg i pare dni ja juz niewiem moze wy mi pomozecie a ost mialalm 7 o8 acha i jak pisalam wczesniej na niektorych kalk wychodzi ze juz powinnam urodzic ![]() ![]()
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
puma
tak, lykam duphaston 3xdziennie i odpoczywam
![]() |
#376 |
Zadomowienie
|
Itakasia, jak przepisał ci leki, to na pewno wszystko będzie ok.
Angkorcz, ja miałam ostatnią@ 6 sierpnia ![]()
#377 |
BAN stały
|
ja tylko na chwilke.
bo leze sobie całymi dniami. progesteron rośnie ale bardzo powoli ![]() pozdrawiam Was Dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Raczkowanie
|
właśnie się załamałam...próbowałam zarejestrować się do gina na nfz i pierwszy wolny termin to 26 październik!!!!!!!! wg Bety jestem w 6-7 tyg, wg usg to będzie 8 i 4 dni...to cholera o wiele za późno a prywatnie mnie nie stać-wizyta 100, usg 120 i inne badania..ze 300-350 zł muszę mieć a skąd to wezmę jak nie pracuję?
![]() ![]() ![]() ![]() i co teraz? dziecka mam nie miec bo nie mam kasy?? idę zapalić, nie powinnam ale zaraz mnie coś strzeli.... |
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kochana mysl tylko pozytywnie im pozniej pojdziesz tym wiekszego maluszka zobaczycz bedzie napewno wiecej widac ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#380 |
Raczkowanie
|
o to chodzi że za późno też nie wolno bo trzeba zbadać to i owo w danym czasie, żeby móc zadziałać zanim będzie za późno... coś mi tam babeczka z rejestracji mówiła ale już nie pamiętam....do 12 tyg trzeba pewne badania wykonać
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zadomowienie
|
...no i po wizycie... niestety nic oprócz pęcherzyka ciążowego nie było widać
![]() ![]() No i kolejny tydzień czekania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Witam,
wczoraj sobie Was tak po cichu podczytywałam bo jeszcze nie miałam pewności a dziś zrobiłam test i są II ![]() ![]()
#383 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Puma, tutaj jest fajny kalkulator http://parenting.pl/kalkulator-ciazy-porodu.html
#385 |
Przyczajenie
|
witam jestem nowa od początku śledze wasz wątek i postanowiłam sie przyłączyc . Wczoraj byłam u gina i powiedział mi że jestem w 6tc widziałam bijące serducho i dostałam już pierwsze zdjecie. Mój maluch ma 4 mm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 | ||||
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
caly dzien bylam poza domem ale juz nadrabiam ![]() bydgoszczanka, joanna200, lindsley, dididedi - Witajcie mamuski ![]() Cytat:
![]() jeeee.....ale fajnie ![]() Tez mnie stresuje 11 tydzien i badanie genetyczne ale bedzie dobrze, co nie? Cytat:
![]() Brzuch na okres boli i mnie co jakis czas....i bolal 2 tygodnie temu. Chyba tak juz jest. Cytat:
![]() Musi byc dobrze. Cytat:
![]() Dziewczyny ja dzisiaj o 10. mialam wizyte u lekarza. Najpierw zapytal czy czuje sie ciazowo, odpowiedzialam, ze nie.. Powiedzial, ze zobaczymy co tam jest... Podczas badania patrzyl na mnie a ja na ekran i sobie rozmawiamy: Ja: nerwowe hehehe.. Lekarz: cisza Ja: co to? Lekarz: dziecko Ja: hehehe Wszystko jest dobrze. Male ma 1, 09 cm dlugosci (rany, tak pisze na zdjeciu). Jestem w 7 tygodniu + 2 dni. Termin porodu na 2.5.10. Serce pika i fajnie wyglada takie cos w czarnej otoczce...he, dziecko ![]() Mieszkam w Finlandii i lekarz nie prowadzi tutaj ciazy. Musze sie teraz zorientowac o co chodzi i gdzie isc ... Mam tutaj 2 kolezanki i z jedna z nich sobie dzisiaj rozmawialysmy o doopie maryni i okazalo sie, ze ona tez w ciazy, 2 tygodnie starszej. Ale jazda... Milej nocki!
IF MOMMA AIN'T HAPPY AIN'T NOBODY HAPPY körö körö kirkkoon Edytowane przez araczki Czas edycji: 2009-09-16 o 19:38 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Rozeznanie
|
witam nowe mamusie
![]() a ciebie lindsley-bardzo bardzo bo pamiętam cie z planowanie dzidzi na 2010r.i jednak będzie w 2010 ![]() serdecznie gratuluje. ja czuje się lepiej jak mam coś do roboty bo wtedy nie cuduje z mega problemami. ale potem mam wyzuty że może to żle dla dzidzi żę sie przemęczam,ach tak żle i tak nie dobrze. całusy. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Raczkowanie
|
nuuuudzi mi się, a jak mi się nudzi to głupoty wymyślam...
![]()
#389 |
Zakorzenienie
|
hej Bela ja też Cię pamiętam. A widzisz jak to się dzieje... Dziewczyny pewne że to właściwy czas nadal się starają a my tak po prostu przez przypadek... I dopiero się teraz uczę co wolno a czego nie... Trochę przerażona jestem tym wszystkim
![]()
#390 |
Raczkowanie
|
Ja: nerwowe hehehe..
Lekarz: cisza Ja: co to? Lekarz: dziecko Ja: hehehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- DIDEDIgratulacje ![]() LINDSDEYgratulacje napewno cos poprzekrecalam ale macie trudne te swoje nazwy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.