|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. IV
Zapomniałam napisać, że ledwo małego się dotknie to odrazu mruczy
![]() Zuziu - oczywiście, jest dla mnie bardzo ważny, tak samo jak Fenris. Zawsze kochałam zwierzęta, zresztą tak jak moja mama i najchętniej przygarnęłabym wszystkie. Ogólnie jestem bardzo uwrażliwiona na zwierzęta. Ile ten mały może mieć patrząc na zdjęcia? Z 1,5 miesiąca? Miesiąc??? Szaleniec zrzuca poduszki ![]() Edit: Zrobiłam wczoraj jeszcze kilka zdjęć komórką. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-09-16 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
Miesiac raczej nie, nie bylby chyba tak samodzielny?
Do pracy mojego P ktos podrzucil kiedys kotki, one wg weta mialy miesiac i same nie potrafily nawet jesc. edit- Piekny ![]() A ta mina na 1 zdjeciu wymiata! ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-09-16 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Czekam na Ragnarok
|
Mam nadzieję, że nie zasypuję Was za bardzo swoim szczęściem
![]() ![]() Hmm, myślę, że nie ma 2 miesięcy. Może 1,5. No nie wiem sama. |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
niecnotliwa dziewica
|
Fenris, on jest przesłodki
![]() ![]() Tak abstrahując od kocich tematów to jednak się pozalę - juz bez złości, raczej w formie ostrzeżenia. Kupowałam na Allegro żakiet. Zaznaczyłam i w formularzu do wysyłki i w tresci przelewu jaki rozmiar chcę - oczywiscie przyszedł inny. Wystawiłam komentzarz neutralny, z informacją, ze zakiet jest bardzo ładny ijak najbardziej da się nosić, tym niemniej nie jest to towar który zamówiłam. I co dostaję? A, odwetowego neutrala z komentarzem: Kupująca nie skontaktowała się ze mną po otrzymaniu przesyłki,wystawiając pochopnie neutralny komentarz.Na propozycję wymiany odmówiła.Więc może jednak rozmiar był dobry,tylko,że po wakacjach się przytyło...? Pominę juz, że pani w korespondencji mailowej operowała sformułowaniami "to niech pani pójdzie na poczte i odeśle" i "chyba mozna się pomylić" i generalnie nie wiedziała nawet, co mi właściwie wysłała - słowa "przepraszam" w całej korespondencji nie usłyszałam. Zasadniczo szkoda to nawet komentować, ale musiałam sie gdzieś wypisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Fenris, on jest cudny! Bardzo bym chciała takiego kiciaka ale mój syn jest uczulony na siersc
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Margocie, brak słów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Czekam na Ragnarok
|
Margot - współczuję kontaktu z taką osobą, ale żakiet jest ostatecznie dobry???
Tymeno - też jestem uczulona na sierść (6/10) ![]() ![]() ![]() Nie mogłam się powstrzymać, bo malec zasnął i zrobiłam mu kolejną sesję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
My mnie możemy przebywac w domach gdzie są koty dłużej niz 15 minut
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Czekam na Ragnarok
|
Margot - rozumiem o co chodzi.
Tymeno - ja tak miałam z pierzami jak byłam mała. Strasznie się dusiłam np. przy poduszkach z pierzem. Teraz mi przeszło. No i przy śwince morskiej tak się dusiłam, że musieliśmy oddać. Myślę, że z wiekiem alergia łagodnieje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
My też musielismy znalesc dom dla swinki bo Młody dostał takiego uczulenia na dłoniach, że przez 3 miechy go leczyliśmy. Całe dłonie podeszły mu wodą jak po poparzeniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Właśnie odkryłam forum "Minerały"
przypuszczam, że istnieje od jakiegoś czasu, tylko ja jestem taka sprytna, ze zobaczyłam dopiero teraz ![]() ... ale śliczne makijaże wyczarowują dziewczyny ![]() Margot - i cóż tu można powiedzieć? Możesz chyba jeszcze odpowiedzieć na tego neutrala i napisać to, co nam ... tylko czy ta pani zrozumie ![]() Fenris - śmiało wklejaj fotki kociaka ![]()
#2352 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę kotów, okrutnie zazdroszczę. Niestety los pokarał mnie tż który koty wyczuwa w promieniu kilku kilometrów, i równie mocno uczulonym ojcem. Pozostają mi przesłodkie szczurki, ale i tak wiem że obecne dwa waciki są ostatnimi ogonami jakie przygarnę - za krótko żyją. Już teraz na samą myśl, że niedługo zaczną chorować i niedługo będę musiała je pewnie żegnać, coś się we mnie łamie... :[
Fenris, cudny kociak z diabelskim spojrzeniem ;]
#2353 |
Zakorzenienie
|
Mnie alergia na kocia siersc nie przeszla, wlasciwie to coraz gorzej na nia reaguje.
Zakoconych znajomych juz wlasciwie nie odwiedzam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
(przez kupujących oczywiscie równiez, ale ja w sprzedaży na Alledrogo jestem nowicjuszką, zazwyczaj raczej kupuję) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Wymiatający
![]() ![]() Poczytałam trochę na wstecznym ![]() ![]() ![]() Zauważyłam też, że Mariolowy Antonio rośnie jak na drożdżach ![]() ![]() Margot, współczuję allegrowych perypetii ![]() I ze wszystkimi którym alergia nieobca w niedoli się solidaryzuję ![]() Miłego popołudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
czyli Endżi
|
Boże, ja wiecznie tak z doskoku
![]() Winterko, NAJSERDECZNIEJSZE urodzinowe uściski i szybkiego powrotu do zdrówka ![]() ![]() Margotko, szok. Co za wredna, jadowita baba. Grrrr... Rachel, wielu alergikom przechodzi uczulenie jeśli przez dłuższy czas "po mału aplikuje im się kota". Moja babcia miała nie dość że uczulenie to jeszcze ataki astmy przez kociaki. I to naprawdę mocne. Kiedy zobaczyła małą bezdomną biedulę uparła się, że "czuje że właśnie w tej chwili jej przeszło". I cud sie stał, bo rzeczywiście jej przeszło. Ma kotkę od dwóch lat i nie mogą bez siebie żyć ![]() Dziewczyny i Winogrono, nic we mnie złotego, naprawdę ![]() Słuchajcie, Rambolada miał wczoraj bardzo, bardzo zły dzień i noc ![]() ![]() ![]() Także wiecie Ciotki - posyłajcie maluchowi moc sił i dobrej energii ![]() Kejsula ma się z kolei bardzo dobrze.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-09-16 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Czekam na Ragnarok
|
Gruźlica
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Fenrisku- dopiero na portretach zauwazylam, ze maly z powodu tego umaszczenia pyszczka wyglada jak,,,, Batman
![]() ![]() (tak sie ciesze, ze czujesz sie szczesliwa ![]() Margotko- ![]() Endżi- ![]() ![]() ![]() ![]() (A co "niczego zlotego w Tobie", to nie klamaj ![]() ![]() Kolu, Homyczku- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- I jeszcze chcialam dodac, ze (literalnie) wspolczuje wszystkim alergikom ![]() (Znam ten bol, nawet w formie ekstremalnej- wstrzasu anafilaktycznego ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Wymiatacze
![]() Jestem z lekka zakręcona po urlopie, w pracy oczywiście dużo pracy ![]() Lecę nadrabiać wątek, na razie dostrzegłam zdjęcia Fenrisowego Filemona ![]() A moja Filemona, zwana Filetem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
czyli Endżi
|
Kattko, moje naturalne nie są złociste tylko mysio popielate
![]() ![]() ![]() Ciężko się tak odzwyczajać i nie wiem czy wytrzymam ![]() Fajne są po tej masce - tak, tak, tak ![]() ![]() ![]() Fenris, ![]() Mariolu, zawsze zapomnę napisać. Zawsze masz przesłodki awek ![]() Trójmiejszczanki, pamiętacie jak wczoraj wypłynął temat darów od Chanel dla bloggerek ![]() ![]() ![]() ![]()
#2362 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziękuję wszystkim za życzenia
![]() ![]() I przepraszam,że tak zbiorowo dziękuję,ale muszę lecieć po synka do przedszkola.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Czekam na Ragnarok
|
Katt - zostaje Filemon
![]() Magnetico - ![]() Winter - ołłł... ja chyba z tego wszystkiego nie napisałam w końcu życzeń. Wszystkiego najlepszego!!! ![]() Edit: Wróciłam właśnie ze sklepu i mam śliczne miseczki dla Filemona i Fenrisa ![]() ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-09-16 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Winterko, wybacz moje fatalne fo pa
![]() Wszystkiego dobrego dla Ciebie, spokoju, radości, zdrowia, bliskich zawsze przy Tobie - szczęścia ![]()
#2365 |
Zakorzenienie
|
KomEwa przesyła całusy Wszystkim Wymiatającym
![]() Fenris - ładne zdjęcia Filemona ![]() Margot szkoda słów ![]() Witaj Homyku ![]() Magnetico witaj zgubo ![]() Witajcie popołudniowo ![]() Dziś z rana machałem do Krakusek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Fenrisku,Joasiu-do północy mam urodziny,więc życzenia wcale nie spóźnione
![]() ![]() Właśnie sobie uświadomiłam,że nie piłam dzisiaj kawy-idę to nadrobić.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
rude jest piękne:)
|
Tygrysie dzieki za zyczenia i calusy od KomEwy ale najlepiej jakby sama sie pokazala ,bo brakuje jej
![]() Homyku ,Magnetico ![]() Fenrisku dawaj jak najwiecej zdjec napewno nie zanudzasz nas ,zdjecia sa sliczne kurcze pije kolejna kawe i nadal boli mnie glowa ![]()
![]() |
#2368 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Katt,Endżi,Ola-klikłam na All odlewkę J'ose,bo od wczoraj za mną "chodziła"
![]() ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-09-16 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2370 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ale Ty masz na myśli klasyka z czerwonym korkiem?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-09-16 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.