Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-16, 18:23   #2401
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a ja się chyba przeistaczam w ciebie bo bardzo spokojna jestem jeśli chodzi o suknię, w mej duszy zapanował spokój i radość i wreszcie wiem na czym stoję Kate i koniec kropka.
I bardzo dobrzeW Kate tez sobie Ciebie wyobrazamCiekawa jestem co inne dziewczyny kupią, póki co z dotychczasowych wyborów jestem zadowolona

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale dałny z Was
Carrera i koniec .
Samoa nie ma! masz siedzieć tutaj, aż się nie ochajtam było mi ostatnio smutno bo na PM 2009 cisza nastała a jak u nas też tak będzie i nie będę miała z kim gadać
odezwal się nie-dałn
będe siedzieć, przerwa bedzie na podróż poślubną i wrócęDo Twojego ślubu wytrzymam, z reszta masz mój numer i możesz mnie dręczyć
Stary 2009-09-16, 18:24   #2402
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
TZ powiedział, że mam się wstrzymać do stycznia do targów

o ku.....guliwer, ale tekst dobre spoko cyc zabandarzujemy
ej! ale ja nie mam takich dużych tych cycków co!
a co będzie na tych targach? jakieś promocje??

a cycki zostaw w spokoju bo są cudowne co ja bym dała za takie ale mojej Kate bym nie dała
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 18:24   #2403
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a jakby co to kupie mężowi jakąś część do samochodu i wyślę do garażu on będzie w niebie i ja też w niebie=wizażowym
osz Ty babonie! ale to znaczy, że mnie kochasz
a w sumie mam numer Samoy,Tanci i Jazz

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-16 o 18:26
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 18:26   #2404
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
TZ powiedział, że mam się wstrzymać do stycznia do targów

o ku.....guliwer, ale tekst dobre spoko cyc zabandarzujemy
ej! ale ja nie mam takich dużych tych cycków co!
hmm ja bym nie ryzykowala.
Nie wiem, jakei masz, myślałam, że masz wielkie dojePoza tym bandażuje się przez żChyba, że chcesz bandarzować to spoko
Stary 2009-09-16, 18:27   #2405
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
I bardzo dobrzeW Kate tez sobie Ciebie wyobrazamCiekawa jestem co inne dziewczyny kupią, póki co z dotychczasowych wyborów jestem zadowolona
cieszę się że ci się zaczęła Kate podobać bo kiedyś mówiłaś ze kiepska a ja cenię sobie wasze zdanie i byłam smutna że wam sie nie podoba... bo jak wam by się nie podobała to znaczy że wielu innym osobom też mogłaby nie przypaść do gustu... ale już dobrze juz jestem szczęśliwa
Stary 2009-09-16, 18:28   #2406
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
hmm ja bym nie ryzykowala.
Nie wiem, jakei masz, myślałam, że masz wielkie dojePoza tym bandażuje się przez żChyba, że chcesz bandarzować to spoko
ja napisałam przez "rz" jestem komputerowym analfabeciorarzem nigdy na kartce tak nie napiszę, a na klawiaturze tak to jest dałnizm czy co
nie mam krowich zwisów mam normalne C

Stary 2009-09-16, 18:29   #2407
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
osz Ty babonie! ale to znaczy, że mnie kochasz
a w sumie mam numer Samoy,Tanci i Jazz
no pewnie że cie kocham
a ja mam tylko Twój numer a chciałabym też Samoy
Samoo jeśli masz numer w Orange to go chcę bo będę miała smsy za grosza do ciebie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 18:30   #2408
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no pewnie że cie kocham
Samoo jeśli masz numer w Orange to go chcę bo będę miała smsy za grosza do ciebie
wieśniara ma z plusa ale ona ma dużo darmowych to puść jej sygnałka to oddzwoni

jest tu jakis psycholog? ja chcę by mi wyjaśnił dlaczego robię byki pisząc na kompie, a na kartce piszę poprawnie jest na to jakas mądra teoria

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-16 o 18:31
Stary 2009-09-16, 18:33   #2409
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
cieszę się że ci się zaczęła Kate podobać bo kiedyś mówiłaś ze kiepska a ja cenię sobie wasze zdanie i byłam smutna że wam sie nie podoba... bo jak wam by się nie podobała to znaczy że wielu innym osobom też mogłaby nie przypaść do gustu... ale już dobrze juz jestem szczęśliwa

może miałam zły dzieńAle chyba po prostu jak pomyślałam sobie o Tobie w niej to do mnie dotarłoTeraz mi sie podoba, zwłaszcza to przy biuścieAle na katalogowym zdjęciu wygląda ładniej w tym kolorze jakimś tam nie białym. Ale na żywo na pewno super sie prezentuje.
tż powiedzial, że dziś jest mój dzień i mogę jechac na dwa frontyTakże gadam sobie z nim i pisze z WamiAle męczące to trochę
Stary 2009-09-16, 18:35   #2410
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
tż powiedzial, że dziś jest mój dzień i mogę jechac na dwa fronty
może go to jara
dobra idę się tąpiusiać i zaraz wracam może jakiś film będzie w tv?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-16 o 18:36
Stary 2009-09-16, 18:40   #2411
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam telefon na kartę a mój tż ma do mnie za darmo więc prawie nie doładowuję konta w telefonie hehehe raz na 2 miesiące doładowuję telefon i kupuję pakiety smsów za grosza więc nawet teraz jej nie puszczę sygnała bo nie mam kasy na koncie hehe kiedyś ciągle doładowywałam konto ale też ciągle mi kasa zostawała i nie miałam już co z nią robić więc przestalam doładowywać, a mama mi daje kase co miesiąc na telefon więc to też rodzaj oszczędności

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
może miałam zły dzieńAle chyba po prostu jak pomyślałam sobie o Tobie w niej to do mnie dotarłoTeraz mi sie podoba, zwłaszcza to przy biuścieAle na katalogowym zdjęciu wygląda ładniej w tym kolorze jakimś tam nie białym. Ale na żywo na pewno super sie prezentuje.
mi też się bardzo podoba ten kolor na modelce ale wszystkie panie we wszystkich salonach jakich byłam mówiły mi że dla mnie to tylko biała suknia ślubna bo taką mam urodę ja aż tak się nie znam ale skoro wszystkie baby w salonach tak gadały to chyba cos w tym jest ale w salonie mierzyłam białą i jest super!
a w ogóle to w gazecie jakiejś przeczytałam że w 2010 roku w modzie ślubnej powraca biel, bo ostatnimi czasy królowało ecru i inne złamane kolory a teraz znów biel więc będziemy trendy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 18:46   #2412
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja napisałam przez "rz" jestem komputerowym analfabeciorarzem nigdy na kartce tak nie napiszę, a na klawiaturze tak to jest dałnizm czy co
nie mam krowich zwisów mam normalne C
ja tez czasem robie tu zaskaujące literówki, błedow ort chyba nie robię, ale wyrazy takie dziwne mi czasem wyvchodzą, ze tez się zastanawiam czy to nie jakis freudyzm
Ja mam B, najwyżej wypchni sie Twoje cyce pod szyję

Cytat:
no pewnie że cie kocham
niech Ci Kaśka wyśle wizytówkę, mam w Plusie abonament i tak jak Kasia pisze mam dużo minut i zawsze oddzwaniam

Cytat:

jest tu jakis psycholog? ja chcę by mi wyjaśnił dlaczego robię byki pisząc na kompie, a na kartce piszę poprawnie jest na to jakas mądra teoria
ja znajduję tylko taką, że to jakis freudyzm i po prostu chcez żeby ktos Cie niepoprawnie bandarzowal zmiast bandazowaćNiegrze czna
Cytat:
może go to jara
dobra idę się tąpiusiać i zaraz wracam może jakiś film będzie w tv?
w****ia goPewnie jakis film będzieA wiecie co fajowego mam na n - (w sumie nie takei fajowe, bo za kasę) ale za 11 zł można wypozyczyć filmy, które niedawno były w kinach!Wprawdzie my z tż prawie wszystkie widzieliśmy, ale fajna sprawa, bo to zadne pieniądze w porównaniu z wyjściem do kina. Teraz np. sa Oszukana, Zapasnik, W sieci kłamstw(polecam!!!), The day after tomorrow, Nienarodzony(ogladalismy trailer i póxniej się balam w nocy) i reszty nie pamiętam, ale dobre filmyW sumie można by dziś obejrzec Nienarodzonego, bo od jutra spie z tz to nie będę się bała
Stary 2009-09-16, 18:51   #2413
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

w****ia goPewnie jakis film będzieA wiecie co fajowego mam na n - (w sumie nie takei fajowe, bo za kasę) ale za 11 zł można wypozyczyć filmy, które niedawno były w kinach!Wprawdzie my z tż prawie wszystkie widzieliśmy, ale fajna sprawa, bo to zadne pieniądze w porównaniu z wyjściem do kina. Teraz np. sa Oszukana, Zapasnik, W sieci kłamstw(polecam!!!), The day after tomorrow, Nienarodzony(ogladalismy trailer i póxniej się balam w nocy) i reszty nie pamiętam, ale dobre filmyW sumie można by dziś obejrzec Nienarodzonego, bo od jutra spie z tz to nie będę się bała
ooo rzeczywiście fajna sprawa matko kiedy ja ostatnio jakiś film oglądałam
ale ci fajnie że sobie jedziesz na wesele i to w dodaku nad morze ja najbliższe wesele mam u szwagra o losie... ciekawe co tam sie wydarzy
Stary 2009-09-16, 18:54   #2414
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mi też się bardzo podoba ten kolor na modelce ale wszystkie panie we wszystkich salonach jakich byłam mówiły mi że dla mnie to tylko biała suknia ślubna bo taką mam urodę ja aż tak się nie znam ale skoro wszystkie baby w salonach tak gadały to chyba cos w tym jest ale w salonie mierzyłam białą i jest super!
a w ogóle to w gazecie jakiejś przeczytałam że w 2010 roku w modzie ślubnej powraca biel, bo ostatnimi czasy królowało ecru i inne złamane kolory a teraz znów biel więc będziemy trendy
pani mówila, że wszystkim jest dobrze w ecru a w bieli nie kazdemu.
wiekszośc sukien, które mierzyłam w salonie to były wlasnie rózne ecru, w zasadzie tylko Lorna i Heraldo były białe i pani powiedziala, że mi jest dobrze i w ecru i w białym, ale jak założylam Lorne to jednak bardziej sie widzialam w bieliI pani mówiła, że w bieli mi dobrze, bo do włosów pasuje i mam taki odcień skóry a nie wszystkim pasuje biel (ja mam taką żółta skórę, nie jak Chińczyk() ale taką nie czerwoną, taka bardziej w brąz, ale nie zjaranąmimo to, jestem z reguly blada)

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-09-16 o 18:58
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 18:59   #2415
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
pani mówila, że wszystkim jest dobrze w ecru a w bieli nie kazdemu.
wiekszośc sukien, które mierzyłam w salonie to były wlasnie rózne ecru, w zasadzie tylko Lorna i Heraldo były białe i pani powiedziala, że mi jest dobrze i w ecru i w białym, ale jak założylam Lorne to jednak bardziej sie widzialam w bieliI pani mówiła, że w bieli mi dobrze, bo do włosów pasuje i mam taki odcień skóry a nie wszystkim pasuje biel (ja mam taką żółta skórę, nie jak Chińczyk() ale taką nie czerwoną, taka bardziej w brąz, ale nie zjaranąmimo to, jestem z reguly blada)
hmm chyba jednak nie każdemu jest w ecru dobrze bo ja np w sukni ecru zlewałam się w taką jedną całość to znaczy skóra i suknia się zlewały.. ja mierzyłam takie dość konkretne ecru a nie takie prawie białe i może to dlatego... ale jak po tej sukni ecru założyłam białą to wszyscy zgodnym chórem orzekli ze tylko biel. ale też są różne odcienie ecru więc nie będę generalizować.. moja kuzynka miała suknię ecru i tylko wprawne oko mogło dostrzec że to nie biel więc w takim jasnym ecru to może rzeczywiście każdemu dobrze...
Stary 2009-09-16, 19:00   #2416
BlackAngel
Adwokat diabła

Kasik, a mojego nie chcesz?

wiecie co? od kilku tygodni tz wie, ze jego szef chce zrobić kilku dniowy firmowy wyjazd integracyjny.. tz mi dziś oświadcza, że 'musi jechać, każdy jedzie.. na 5 dni ' hello?
jak nie góry to jakiś pokitrany wyjazd!!!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 19:04   #2417
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Nienarodzony(ogladalismy trailer i póxniej się balam w nocy)
jeee! to nie tylko ja się boję w nocy spać TZ nie może tego zrozumieć ja kocham horrory, ale jak śpię później z TZ bo inaczej bo bym się spociła pod kołdrą bo boję się wystawić rękę czy nogę bo mi coś odgryzie
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Kasik, a mojego nie chcesz?!
"kcem"

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-16 o 19:05
Stary 2009-09-16, 19:04   #2418
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

wiecie co? od kilku tygodni tz wie, ze jego szef chce zrobić kilku dniowy firmowy wyjazd integracyjny.. tz mi dziś oświadcza, że 'musi jechać, każdy jedzie.. na 5 dni ' hello?
od kilku tygodni wiedział i ci dopiero teraz o tym powiedział? czy już wcześniej mówił?
Stary 2009-09-16, 19:08   #2419
201701300931
Konto usunięte

Heh Co do wyobrażania Was sobie, to mi się kojarzycie tylko z avatarkami i ewentualnie tylko do tego mogę kieckę dopasować

Obiad zjedzony, seriale pooglądane, TŻ leży w łóżku i udaje, że choruje, a ja wróciłam do komputerka nie wiem po co...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 19:09   #2420
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
hmm chyba jednak nie każdemu jest w ecru dobrze bo ja np w sukni ecru zlewałam się w taką jedną całość to znaczy skóra i suknia się zlewały.. ja mierzyłam takie dość konkretne ecru a nie takie prawie białe i może to dlatego... ale jak po tej sukni ecru założyłam białą to wszyscy zgodnym chórem orzekli ze tylko biel. ale też są różne odcienie ecru więc nie będę generalizować.. moja kuzynka miała suknię ecru i tylko wprawne oko mogło dostrzec że to nie biel więc w takim jasnym ecru to może rzeczywiście każdemu dobrze...
ja tez mierzylam rózne odcienie ecru ale jakoś mi sie nie podobały, takie nie slubne mi sie wydawały
Cytat:
Kasik, a mojego nie chcesz?

ło, mój mi oswiadcza o takim czyms z duzym wyprzedzieniem...
Cytat:
jeee! to nie tylko ja się boję w nocy spać TZ nie może tego zrozumieć ja kocham horrory, ale jak śpię później z TZ bo inaczej bo bym się spociła pod kołdrą bo boję się wystawić rękę czy nogę bo mi coś odgryzie

ja tak samoW ogóle to dopierood niedawna nie przypominaja mi sie w nocy Egzorcyzmy Emily Rose a ogladaliśmy to z tż 2 lata temu w wakacje!

Ogladam własnie fotki Lorny te co mam od kolAle tz nie pokazuję, raz mnie widział w sukni i drugi raz zobaczy suknię w dniu ślubuBardzo sie cieszę, ze ja kupilam, bo jest przepięknaśliczniejszej sukni nie mogłam kupićBArdzo jestem zadowlona z zakupu a bałam się,że będzie ciężko z suknią i nic mi sie nie spodoba i nie będę się z niej cieszyc, bo mi sie nie bedzie podobac nawet ta, która kupie

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-09-16 o 19:11
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 19:15   #2421
kaska87
Zakorzenienie

patrzcie wiem, że to projektant, ale suknia nie ładna
http://www.allegro.pl/item732754263_...a.html#gallery

Danea a masz nk?

Stary 2009-09-16, 19:16   #2422
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

ło, mój mi oswiadcza o takim czyms z duzym wyprzedzieniem...
mój na szczęście żadnych delegacji nie ma, z resztą ostatnio dostał zaproszenie na zlot Hond i powiedział ze jak ja z nim nie pojade to nigdzie nie jedzie bo co to za przyjemność jechać beze mnie ale niestety mam w weekend kurs księgowości więc nie dam rady pojechac

Cytat:
Ogladam własnie fotki Lorny te co mam od kolAle tz nie pokazuję, raz mnie widział w sukni i drugi raz zobaczy suknię w dniu ślubuBardzo sie cieszę, ze ja kupilam, bo jest przepięknaśliczniejszej sukni nie mogłam kupićBArdzo jestem zadowlona z zakupu a bałam się,że będzie ciężko z suknią i nic mi sie nie spodoba i nie będę się z niej cieszyc, bo mi sie nie bedzie podobac nawet ta, która kupie
ojjj Samoa suknię to masz bajkową, naprawdę jest prześliczna a na zdjęciach prawdziwych dziewczyn a nie modelek to jeszcze piękniejsza jest
powiem Ci że ja to mam folder ze wszystkimi zdjęciami Kate jakie tylko w necie znalazłam i sobie je codziennie ogladam na poprawę nastroju niektóre zdjęcia sa tak dobrej jakości że mogę je na maxa zbliżyć i oglądac szczegóły sukni i stwierdzam że na żywo w prawdziwych wymiarach to ona jest prześliczna mogę się popodniecać nią troszkę publicznie? zeby nie było że świruję
Stary 2009-09-16, 19:17   #2423
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Danea a masz nk?
Póki co mam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 19:18   #2424
madziulka_
Zakorzenienie

Jak chcecie to też się mogę podzielić moim nr tel.
Mam z plusa

A film "Oszukana"polecam, cosik któraś o nim chwilkę temu wspominała

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 19:20   #2425
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Też mogę polecić
Stary 2009-09-16, 19:21   #2426
BlackAngel
Adwokat diabła

mówił mi tydzień temu, że coś takiego jest (nie wiedział kiedy wyjazd itp itd..)
i dziś boooom, piana na ryjku no

Kasik jak Ci go podać?

Stary 2009-09-16, 19:26   #2427
tancerka212
Zakorzenienie

o rany Kasia ta suknia Macieja Zienia kosztuje 10 000!!! a wygląda jak prześcieradło!!! nie no może nie jest taka brzydka ale jak za 10 000 to do niczego...

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
mówił mi tydzień temu, że coś takiego jest (nie wiedział kiedy wyjazd itp itd..)
i dziś boooom, piana na ryjku no
hmmm... nie za fajnie... ale wyjazd z pracy byłabym w stanie zrozumieć... gorzej z tym samotnym wyjazdem w góry- tego sobie wyobrazić nie umiem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 19:29   #2428
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
o rany Kasia ta suknia Macieja Zienia kosztuje 10 000!!! a wygląda jak prześcieradło!!! nie no może nie jest taka brzydka ale jak za 10 000 to do niczego...

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

hmmm... nie za fajnie... ale wyjazd z pracy byłabym w stanie zrozumieć... gorzej z tym samotnym wyjazdem w góry- tego sobie wyobrazić nie umiem
tym wyjazdem w góry miał lecieć next week, ale skoro integracja z pracy to odpada
nie wiem co gorsze, wypad z pracy czy góry??

Stary 2009-09-16, 19:35   #2429
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
patrzcie wiem, że to projektant, ale suknia nie ładna
http://www.allegro.pl/item732754263_...a.html#gallery

Danea a masz nk?
ładna suknia, ale bez rewelacji i niech mi ktos teraz powie, że suknie z madonny maja zawyżone cenyto co powiedzieć o tym, jak taka nawet w mad kosztuje koło 3. Ta dziewczyna ma bransoletkę z brylantów z Aparta za kilkanascie tysięcy, to co dla niej suknia od Zienia
Chcoiaz ja widziałam suknie od Zienia na salt and pepper za kilka tysięcy, zaraz poszukam ale piękne te suknie były. Nie ma ich już.

Cytat:
mój na szczęście żadnych delegacji nie ma, z resztą ostatnio dostał zaproszenie na zlot Hond i powiedział ze jak ja z nim nie pojade to nigdzie nie jedzie bo co to za przyjemność jechać beze mnie ale niestety mam w weekend kurs księgowości więc nie dam rady pojechac

ojjj Samoa suknię to masz bajkową, naprawdę jest prześliczna a na zdjęciach prawdziwych dziewczyn a nie modelek to jeszcze piękniejsza jest
powiem Ci że ja to mam folder ze wszystkimi zdjęciami Kate jakie tylko w necie znalazłam i sobie je codziennie ogladam na poprawę nastroju niektóre zdjęcia sa tak dobrej jakości że mogę je na maxa zbliżyć i oglądac szczegóły sukni i stwierdzam że na żywo w prawdziwych wymiarach to ona jest prześliczna mogę się popodniecać nią troszkę publicznie? zeby nie było że świruję
mój brat jeździ na zlotyOstatnio był w częstochowie i opwiadal jak poszli na pizze i się okazalo, ze sa na jasnej górze
Własnie mam na tych zdjęciach takie ujęcia, że dokładnie widac każdą koronkę i każdy koralikFajnie tak sobei popatrzyć, chociaz dopiero teraz dokladnie oglądam te zdjęcia, bo tak to w sobote tylko przelecialam, wkliełam dwie na gmaila i zapomniałam o sukni, bo mnei trochę zęczyl temat po Waszyc zmaganiach
Możesz sie publicznie podniecać, tylko nie miej piublicznych wątpliwości, bo mnie watpliwosci rozwalają
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Jak chcecie to też się mogę podzielić moim nr tel.
Mam z plusa

JA tez sie mogę dzielić numerem, po to jest w końcu KAsia roześlij dziewczynomWlasni e twego filmu jeszcz enie oglądałamTż i brat nie chcieli w końcu obejrzeliśmy inny, najwyżej sama sobie go obejrzę

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
tym wyjazdem w góry miał lecieć next week, ale skoro integracja z pracy to odpada
gorszy wypad w góry, wg mnie to niebezpieczne. Na wyjeździe z pracy sie tylko schleje i tylko mu to na dobre wyjdzieNie martw się

A ja w przyszłym tygodniu idę na wieczór panieński
Stary 2009-09-16, 19:40   #2430
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
to zależy jakich ma współpracowników:rolleyes : lub współpracownice ale samotny wyjazd w góry dla mnie jest bardziej podejrzany...

Cytat:
Możesz sie publicznie podniecać, tylko nie miej piublicznych wątpliwości, bo mnie watpliwosci rozwalają
już nie mam wątpliwości- teraz mam publicznego mega banana na twarzy i spokój duchowy.. choć mam jeszcze troszkę obawy dotyczące wyprawy do tego salonu z sukniami ślubnymi- boję się że jak ją znów zmierzę to mnie najdą wątpliwości.. wolałabym mieć ją juz zamówioną i zapłaconą wtedy kamień z serca spadnie mi całkowicie

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

ach muszę sie wam pochwalić troszkę bo wreszcie ruszyło się coś z remontem tż mi napisał że jeszcze w tym tygodniu idziemy wybrać płytki i po niedzieli będą kładzione matko a ja kompletnie nie mam kolorystycznej wizji łazienki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości