Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-16, 16:58   #4711
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI

Cytat:
Napisane przez syyluusiiaa Pokaż wiadomość
a kiedys gdzies slyszalam ze łuk maja wycofac z prawa jazdy, ciekawe na czym by uwalali egzaminatorzy jakby łuku nie bylo, przeciez wiekszosc zdajacych oblewa na łuku to jest dosłownie bez sensu bo w sumie po co ten łuk....

a tak pozatym byla mnie odwiedzic dzisiaj moja znajoma ktora zdala prawo jazdy 2 miesiace temu , jak mi powiedziala z czym ma problem dotyczacy z samochodem to myslalam ze padne... powiedziala mi ze ona mimo tego ze zdala nie wie w jakim czasie ma zmieniac biegi... zaczela mi tez mowic ze panicznie boi sie parkowac przed sklepem bo boi sie ze walnie w jakis samochod stojacy obok a co najlepsze zapytala mnie sie czy jak jedzie juz na 5 i jak zbliza sie do skrzyzowania to z 5 na 2 ma reduukowac, normalnie nie wiedzialam co powiedziec a najgorsze jest to ze nie wiem jak jej mam wytlumaczyc to bo ona nie kuma...
jak moge jej wytlumaczyc to w jakim czasie zmienia sie biegi?????? jestem w kropce dzwonilam do TŻ-ta ale nie odbiera bo jest w pracy a ona mnie juz meczy
Fajnie by było jak by wycofali ten łuk

To jak ona zdała te prawko. Kurcze nie powiem że nie, bo też miałam na początku problemy z parkowanie, ale teraz już nie mam. A zmiana biegów? przecież słychać jak silnik troszke głosniej pracuje, czy też można patrzeć się na obrotomierz
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 17:17   #4712
zabcia84
Raczkowanie

Dziękuję za wszystkie rady

Cytat:
Napisane przez girl99 Pokaż wiadomość
Nie stresuj sie a dasz rade Uwierz w siebie I kiedy masz chwile prawdy?
wszystko rozstrzygnie się 30.09 o 9.30 teoria+praktyka, podejście pierwsze, miasto-Kalisz
proszę o dodanie mnie do listy
ogólnie zostało mi jeszcze 10 godzin i pewnie ze 3 dokupię ale i tak mnie już stresik łapie
a po persenie można prowadzić samochód, nie działa usypiająco? bo muszę coś zakupić na ten egzamin odstresowującego

zabcia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 17:22   #4713
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
nie zdalam... po raz 3.. nie mam juz sily, tym razem łuk,... z ktorym nie mialam wczesniej problemu...
Przykro mi

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
[/COLOR]aaaaaaa yyyeeeah, wreszcie!

(9/16/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.

Ale szybciutko

Cytat:
PS: Wlasnie wrocilam z apteki zakupilam Persen. Wzielam 2 tabletki tak jak napisali w ulotce. Zobaczymy co sie bedzie ze mna dzialo ... W najgorszym wypadku pojawie sie na wizazu za 2 dni

Cytat:
Napisane przez zabcia84 Pokaż wiadomość
di pytanko odnośnie zawracanie - ile jest sposobów? 1. na trzy (czyli żeby zmieścić się w ulicy) 2. z wykorz infrastr. 3. w bramie i jakie jeszcze?
Na rondzie

Cytat:
a tak pozatym byla mnie odwiedzic dzisiaj moja znajoma ktora zdala prawo jazdy 2 miesiace temu , jak mi powiedziala z czym ma problem dotyczacy z samochodem to myslalam ze padne... powiedziala mi ze ona mimo tego ze zdala nie wie w jakim czasie ma zmieniac biegi... zaczela mi tez mowic ze panicznie boi sie parkowac przed sklepem bo boi sie ze walnie w jakis samochod stojacy obok a co najlepsze zapytala mnie sie czy jak jedzie juz na 5 i jak zbliza sie do skrzyzowania to z 5 na 2 ma reduukowac, normalnie nie wiedzialam co powiedziec a najgorsze jest to ze nie wiem jak jej mam wytlumaczyc to bo ona nie kuma...
jak moge jej wytlumaczyc to w jakim czasie zmienia sie biegi?????? jestem w kropce dzwonilam do TŻ-ta ale nie odbiera bo jest w pracy a ona mnie juz meczy
Szok

Cytat:
Napisane przez Marcelka012 Pokaż wiadomość
nie wiem czy dziś jeszcze będę miała dostęp do kompa,więc życze jutrzejszym zdającym powodzenia :-P

BeaS i sylabud, trzymam mocno kciuki
Dziękuję

Cytat:
wlasnie wlasnie, ja jej tlumaczylam w taki sposob, tylko ona mowi ze nie slyszy jak samochod warczy... ja w ogole nie wiem jak ona zdala te prawo jazdy... jak powiem o tym mojej rodzinie to chyba wszyscy padna ze smiechu tymbardziej ze jest to dziewczyna ktora szczycila sie tym ze jest madra bo zdala za pierwszym...
I to udowadnia moją tezę, że dobrze jest raz oblać, ale tylko raz
Zupełnie zmienia się nastawienie do jazdy. Nie chodzi konkretnie o egzamin tylko o jazdę samochodem

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 17:30   #4714
martaj145
Zadomowienie

o rany już za 2 dni ten straszny dzień tak się boję, że już nie mogę spać. wczoraj miałam 1 godz jazdy po 3 tyg nie jeżdzenia i coś w tym jest, że jak się dłużej nie jeździ to wsiadasz i jedziesz bez problemu! tak było, łuczek mi wyszedł za każdym razem idealnie, górka też wszystko ok, dzisiaj miałam rano 2 godz prawie każdy łuk źle dopiero 4 czy 5 wyszedł mam jeszcze jutro 2 godz i 1 godz przed egzaminem samym, ale i tak strasznie się boję, że wymusze jakies pierszeństwo albo jak dziś wyminęłam rowerzyste na przejściu jak nie zdam na łuku to się chyba zabiję ze złości
ja już właśnie też się zastanawiam czy przed egzaminem wypić kawę, melisę wziąć coś na uspokojenie? nie wiem, żebym później łazienki przez te picia nie szukała
Stary 2009-09-16, 17:34   #4715
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

BeaS
sylabud

Dziewczynyyyyy trzymam za Was kciuki tak mocno, żeee szok normalnie!

mam nadzieję, że obie jesteście peełne wiary we własne umiejętności i dobrze nastawione ;> Beatko moja droga czekam na informacje zaraz po egzaminie, noo nie rób mi tego i przyjdź na chwilkę tutaj przed powrotem do szkoły, hmmmm? Sylabud, a Ty o której walczysz?

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 17:42   #4716
girl99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabcia84 Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie rady

wszystko rozstrzygnie się 30.09 o 9.30 teoria+praktyka, podejście pierwsze, miasto-Kalisz
proszę o dodanie mnie do listy
ogólnie zostało mi jeszcze 10 godzin i pewnie ze 3 dokupię ale i tak mnie już stresik łapie
a po persenie można prowadzić samochód, nie działa usypiająco? bo muszę coś zakupić na ten egzamin odstresowującego
Tak jak napisalam - wzielam 2 perseny i nic mi nie jest spac sie nie chce, tak zwanej zamuly nie ma Tylko jesli jakies tabletki wezmiesz nie popijaj ich kawa czy czyms podobnym, bo wtedy mogna sieknac...

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 17:44   #4717
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
BeaS
sylabud

mam nadzieję, że obie jesteście peełne wiary we własne umiejętności i dobrze nastawione ;> Beatko moja droga czekam na informacje zaraz po egzaminie, noo nie rób mi tego i przyjdź na chwilkę tutaj przed powrotem do szkoły, hmmmm? Sylabud, a Ty o której walczysz?

Iza, chyba mnie zabijesz xD Jeśli nie zdążę wpaść na chwilę przed szkołą to napiszę dopiero wieczorem, bo umówiłam się od razu po lekcjach
Ale będziesz mogła sprawdzić na wątku maturzystek czy zdałam, bo napiszę sms-a do mtynai

A nastawienie - ok Wszystko mi jedno
Obiecuję, że dam z siebie wszystko

A teraz zasiadam na trochę do matematyki. Mam do zrobienia 70 zadań . Przynajmniej część zrobię Będę tu jeszcze koło 20

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-16, 17:45   #4718
miss_piggy
Raczkowanie

Jeny jeny! Jutro takie słodziaki zdają! Trzymam kciuki!!!

BeaSek, sylabudek powodzenia

miss_piggy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 17:55   #4719
girl99
Zakorzenienie

Aaaaaa jutro moja Beas zdaje Kochana daj czadu Nie daj sie egzamowi i oczaruj go swoim wdziekiem

Sylabud do boju, pokaz klase kochana

BEAS
SYLABUD

Ready, set, GO !!!

Vamos España

Edytowane przez girl99
Czas edycji: 2009-09-16 o 17:59
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 17:57   #4720
madzioonia18w
Wtajemniczenie

BeaS

sylabud
Powodzenia jutro

Beatka trzymam jutro za ciebie baaardzo mocno kciuki, musi się udać, pamiętaj 3 to magiczna cyfra.
Stary 2009-09-16, 18:43   #4721
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
nie zdalam... po raz 3.. nie mam juz sily, tym razem łuk,... z ktorym nie mialam wczesniej problemu...
przykro mi, ale rozumiem Cie..

BeaS
sylabud

trzymam kciuki
czuję, że uda Wam się

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 18:48   #4722
Jadziura
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Jadziura
Thumbs up Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI

BEAS
SYLABUD
a ja nie trzymam kciuków hihi , ale się za was dziś pomodlę tak jak moja córa przed moim ostatnim egzaminem " i żebyście trafiły na super egzaminatora" Takiego od którego emanuje spokój i nie czepia się dupereli
Dacie radę kochane

[ori_bas]463438[/ori_bas]
Jadziura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 18:51   #4723
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss_piggy Pokaż wiadomość

Cytat:
Aaaaaa jutro moja Beas zdaje Kochana daj czadu Nie daj sie egzamowi i oczaruj go swoim wdziekiem

BEAS
SYLABUD

Ready, set, GO !!!
Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość
BeaS

sylabud
Powodzenia jutro

Beatka trzymam jutro za ciebie baaardzo mocno kciuki, musi się udać, pamiętaj 3 to magiczna cyfra.
Aaale mi miło Dziękuję, kochaniutkie

---------------

Iza, właśnie się zczaiłam, że mam okienko, więc koło 13 będę w domu na chwilę

----------------

Przyszłam na chwilę zjeść kolację, ale już skończyłam, tak więc spadam Będę koło 20

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-16, 19:12   #4724
Kiniolek91
Raczkowanie

Cytat:

Przyłączam się do życzeń "powodzenia" =)

Jejku, nie wyobrażam sobie nawet jak musicie się stresować. Ja mam jutro TYLKO praktykę wewnętrzną i sie boję, a co dopiero na parwdziwym egzaminie...

Przeciez jak zawalę wewnętrznę, to rodzinka przez rok nie przestanie się ze mnie smiać, bo nie zdaję w mieście, gdzie mam WORD, ale w mojej mieścince...

Słuchajcie, jest jakaś różnica między autem na gaz, a takim na bezynę? Bo, chyba N4TI (przepraszam jeśli cos pokićkałam=/) napisała, że na łuku zgasło jej auto, bo jechała na półsprzęgle, a to był benzyniak... Ja jeżdzę na jazdach Clio na gaz i trochę się zmartwiłam, bo jesli na egzaminach mają na benzynę i wtedy inaczej się zbiera autko to mogę mieć problem, bo łuk, parkowania i awracanie na trzy robię głownie na półsprzęgle... =/

"Trudno jest złapać wiatr,
brać na żarty ten szalony świat.
Trudno jest, przecież wiem,
wierzyć w bajki, jeszcze w życie wplatać je..."

"To, czego tylko chcę - ja z Tobą w chłodnym deszczu"
Kiniolek91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 19:18   #4725
sideritis
Zakorzenienie

BeaS

sylabud
trzymam
będzie dobrze

sideritis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 19:23   #4726
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kiniolek91 Pokaż wiadomość
Słuchajcie, jest jakaś różnica między autem na gaz, a takim na bezynę? Bo, chyba N4TI (przepraszam jeśli cos pokićkałam=/) napisała, że na łuku zgasło jej auto, bo jechała na półsprzęgle, a to był benzyniak... Ja jeżdzę na jazdach Clio na gaz i trochę się zmartwiłam, bo jesli na egzaminach mają na benzynę i wtedy inaczej się zbiera autko to mogę mieć problem, bo łuk, parkowania i awracanie na trzy robię głownie na półsprzęgle... =/
Nie wiem jakim samochodem zdawała N4TI, ale moim zdaniem troszke różnica jest. W domu mam 2 samochody jeden na gaz drugi na benzyne, oczywiście też dwie różne marki Ford i Fiat, ale nie moge jezdzić Fordem który jest na gaz, ciężko mi jest ruszyć i wg, za to Fiacik który jest na benzyne to nie mam żadnych problemów, śmigam ile się da. Ale oczywiście moge się mylić to jest tylko moje wrażenie na tematy moich samochodów.
Stary 2009-09-16, 19:25   #4727
sylabud
Raczkowanie

Cytat:
BeaS

sylabud

o 9:45 ale co i jak to pewnie o 15 napisze

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:

BEAS
SYLABUD

Ready, set, GO !!!

17.09.09 zdany egzamin

Matura 2010
sylabud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 19:30   #4728
sylabud
Raczkowanie

Cytat:
BeaS

sylabud
Powodzenia jutro

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość

BeaS

sylabud

trzymam kciuki
czuję, że uda Wam się

Oby!!!

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Jadziura Pokaż wiadomość
BEAS
SYLABUD a ja nie trzymam kciuków hihi , ale się za was dziś pomodlę tak jak moja córa przed moim ostatnim egzaminem " i żebyście trafiły na super egzaminatora" Takiego od którego emanuje spokój i nie czepia się dupereli
Dacie radę kochane

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Napisane przez sideritis Pokaż wiadomość
BeaS

sylabud
trzymam
będzie dobrze

Dziewczyny z takim wsparciem to napewno zdam. Jak złapie mnie stres na egzaminie to pomyślę o was że trzymacie kciuki to od rzau zrobi mi się lepiej BeaS Powodzenia jutro Trzymaj się!!!

17.09.09 zdany egzamin

Matura 2010
sylabud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 19:37   #4729
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Przepraszam że zmieniam temat, ale jak widzicie wątek się niedługo kończy. Kto chce pełnić bardzo odpowiedzialną rolę prowadzącego listę?

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez sylabud Pokaż wiadomość

Dziewczyny z takim wsparciem to napewno zdam. Jak złapie mnie stres na egzaminie to pomyślę o was że trzymacie kciuki to od rzau zrobi mi się lepiej BeaS Powodzenia jutro Trzymaj się!!!
Jak napisałam Beatce, że 3 są szczęśliwe, więc tobie też się uda.

Kurcze jutro to nie będe mogła się doczekać kiedy wróce do domu żeby przeczytać piękne słowo ZDAŁAM <---- Beatka domyślam się że napiszesz nam na różowo takie słowo:P
Stary 2009-09-16, 19:38   #4730
kociaczeq17
Raczkowanie

Powodzenia LASKI !! Nie dajcie się!!
Wezcie sobie cukierka mietowego przed egzaminem to ponoc pomaga
ja mam dzien po was!! 17 i 18 to moje szczesliwe cyfry wiec bedzie dobrze kochane=* przedewszysktkim NO STRESS>:c mok:
kociaczeq17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 19:43   #4731
mtynai
Zakorzenienie

ja tak Was ogarniam co jakiś czas
co do pytania o samochód na gaz i benzynę.. Moim zdaniem na benzynę jest "silniejszy", lepiej się rozpędza itd.. w jeździe nie widzę większych różnic chyba.
w osk miałam gazówki, na egzaminie benzyniaka.. nie robiło mi to różnicy raczej.
jeśli wszystko jest okej z samochodem to nie ma prawa zgasnąć nawet na półsprzęgle

Beata ;*
sylabud

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 19:47   #4732
kociaczeq17
Raczkowanie

dziewczyny jak zrobilyscie to, ze macie pod tym co piszecie takie wpisy????? np. matura 2010 itd.
kociaczeq17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 20:13   #4733
mysiorek91
Przyczajenie

witam...

właśnie czekam na egzamin, który mam 02.10.09r boje się strasznie... myślę nawet o czymś na uspokojenie przed co wy o tym myślicie?

i pytanie do osób zdających w Krakowie: ciężko było?

pozdrawiam

" Me serce bije wciąż na przekór dniom... "

wymiana
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post13656235
mysiorek91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 20:29   #4734
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kociaczeq17 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak zrobilyscie to, ze macie pod tym co piszecie takie wpisy????? np. matura 2010 itd.
Po lewej stronie masz Twój panel kontrolny (na samej górze), później Ustawienia & Opcje i Edytuj podpis mam nadzieje że zrozumiałaś mnie

Edytowane przez madzioonia18w
Czas edycji: 2009-09-16 o 20:30 Powód: literówka;P
Stary 2009-09-16, 20:42   #4735
Kiniolek91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
ja tak Was ogarniam co jakiś czas
co do pytania o samochód na gaz i benzynę.. Moim zdaniem na benzynę jest "silniejszy", lepiej się rozpędza itd.. w jeździe nie widzę większych różnic chyba.
w osk miałam gazówki, na egzaminie benzyniaka.. nie robiło mi to różnicy raczej.
jeśli wszystko jest okej z samochodem to nie ma prawa zgasnąć nawet na półsprzęgle

Mhm... to mnie uspokoiłaś trochę, bo już myślałam, że występują jakies znaczące różnice...

madzioonia18w, równiez dziękuję za odpowiedź. Tylko wydaje mi się, że nie ma co porówynwac benzyniaka do auta na gaz w różnych markach. Pamiętam jak kiedyś TŻ dawał mi pojeździź TICo swojego brata na benzynę - jeździło się super, delikatnie i w ogóle. W tym zcasie dawał mi też jeździł swoim BMW e36 2.0 na gaz i strasznie zrywało i ciężko mi si.ę ruszało. Natomiast teraz w nowszym wydaniu BMW w silniku 1.8 na benzynę jeździ się tak delikatnie, że na pewno jak już zdam prawko to będę od TŻ brać autko do szkoły jak będzie miał wolne =D i z tego co Ty napisałaś i z moich doświadczeń to różne auta różnych marek inaczej działają. Tylko się wystraszyłam, bo wiadomo uczyłam się na Clio i na Clio zdaje - to samo wydanie. Tylko martwiłam się, że faktycznie może być duża różnica, np. tak jakbyć uszyła się na maluczu a zdawała mercedesem - ale porównanie =D

"Trudno jest złapać wiatr,
brać na żarty ten szalony świat.
Trudno jest, przecież wiem,
wierzyć w bajki, jeszcze w życie wplatać je..."

"To, czego tylko chcę - ja z Tobą w chłodnym deszczu"
Kiniolek91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 21:00   #4736
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
BeaS
sylabud

trzymam kciuki
czuję, że uda Wam się
Cytat:
Napisane przez Jadziura Pokaż wiadomość
BEAS
SYLABUD
a ja nie trzymam kciuków hihi , ale się za was dziś pomodlę tak jak moja córa przed moim ostatnim egzaminem " i żebyście trafiły na super egzaminatora" Takiego od którego emanuje spokój i nie czepia się dupereli
Dacie radę kochane
Cytat:
Napisane przez Kiniolek91 Pokaż wiadomość
Przyłączam się do życzeń "powodzenia" =)
Cytat:
Napisane przez sideritis Pokaż wiadomość
BeaS

sylabud
trzymam
będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
Beata ;*
sylabud

Cytat:
Napisane przez sylabud Pokaż wiadomość
BeaS Powodzenia jutro Trzymaj się!!!
Ty również

Dziękuję, dziewczyny

Cytat:
Przepraszam że zmieniam temat, ale jak widzicie wątek się niedługo kończy. Kto chce pełnić bardzo odpowiedzialną rolę prowadzącego listę?
Kurcze jutro to nie będe mogła się doczekać kiedy wróce do domu żeby przeczytać piękne słowo ZDAŁAM <---- Beatka domyślam się że napiszesz nam na różowo takie słowo:P
A ... może ja?

Ja mówiłam, że napiszę żarówiastym zielonym jak zdam

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Idę spać, bo o 5.30 pobudka

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-16, 21:33   #4737
martus9191
Zakorzenienie

BEAS
SYLABUD

Zdacie na pewno

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 21:42   #4738
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Do boju, do boju, BeaS do boju!!!!!!!

Sylabud tzymam kciuki

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 21:55   #4739
the_kasias
Zadomowienie

syyluusiiaa powiedz koleżance żeby zmieniała biegi kiedy wskaźnik będzie troche ponad 20tysięcy obrotów, silnik pracuje wtedy bez przeciążeń.
the_kasias jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 22:04   #4740
tisane7
Raczkowanie

BeaS
Sylabud

Powodzenia !!!

A teraz moja relacja z egzaminu

Egzamin zaczynałam o 8:00 rano egzaminem z teorii, panicznie sie balam ,bo ostatnio jak robilam testy ,to ciagle mialam jakies bledy Takze bylam pewna ,ze na tym zakoncze swoj egzamin z prawa jazdy.Ale dobra, teoria mi poszla o dziwo bezblednie , no to sobie mysle , uff przynajmniej juz za teorie nie bede musiala placic, a tylko skombinuje 112 zl i w nastepny dzien od razu sie zapisze na praktyczny, bo przezciez sie tak denerwuje , ze napewno dzis nie zdam , no a za drugim razem ,to juz bede spokojniejsza bo wiem jak to jest i bede miala wieksze szanse zdac.
W koncu uslyszalam swoje nazwisko, poczulam sie jakbym szla na skazanie ale dobra ide, bedzie co bedzie, strasznie bylam ciekawa co tam na mnie czeka. Podeszlam do jakiegos goscia i mowie to ja jestem Dorota .. , a ten odburknal jakos chamsko, ze to nie on jest mi przydzielony, pomyslalam sobie , i cale szczescie Zawolal mnie zaraz ,bardzo sympatyczny ,okolo 28letni blondyn , (moj egzaminator) od razu mi kamien spadl z serca i stwierdzilam, ze chyba mam szanse zdac , poprosil zebym podeszla do swojego samochodu ,ja sie patrze a to nr. 13 i chociaz nie wierze w takie rzeczy, to troche mnie to przerazilo. Wsiadlam w samochod i zaczelam sie przygotowywac do jazdy ,bo zapomnialam ,ze jeszcze sa te losowane pierdołki Strasznie mialam nisko siedzenie, tak nisko to jeszcze nie jezdzilam ,probowalam je jakos podniesc ,ale nie znalazalm do tego odpowiedniego przyrzadu trudno to bede tak jezdzic mysle sobie
Wylosowalam kierunkowskazy i plyn do spryskiwacza, zapytal sie co chce najpierw sprawdzic , caly czas byl bardzo mily .Zadanie zaliczone, pozniej łuk, ok ,na gorce to przygazowalam tak , ze az mi sie glupio zrobilo No ale wszystko zaliczone i jedziemy na miasto. Na miescie wyjazd na lwowską,rondo.. w strefie zamieszkania mialam zawracanie na 3 , musialam zaczekac ,bo akurat L przedemna robila to samo ,ale pozniej sie szybko zmyla pozniej parkowanie prostopadle po prawej, musialam zrobic korekte bo krzywo wjechalam ,ale zaliczone (parkowania balam sie najbardziej ),pozniej dojechalam do swiatel na ktorych mialam skrecic w prawo, ale jest czerwone wiec stoje , nagle jakos nie wiem czemu patrze do gory ,a tam.. zielona strzaleczka w
prawo, no to sobie mysle fajnie zaraz zgasnie ,ale zaryzykowalam ,popatrzylam tylko w lewo czy nic nie jedzie,czy nie ma przechodniow i szybko sruuu i sie udalo ,uff, nie widzialam nigdy tej szczalki ,i nawet nie sadzilam ,ze moze tez byc u gory Z nowodabrowskiej skret w sloneczna ,myslalam ,ze pewnie jeszcze na jana pawla pojedziemy zawracac , ale nie ,droga do mordu Na rondzie zapomnialam dac kierunkowaskac w prawo, bo nadjechal mi rowerzysta z prawej i zwolnilam , bo balam sie ,ze zaraz mi wejdzie na pasy(niepewnie sie zachowywal) ,ale nie uwzglednil mi tego jako blad .No to wjezdzamy juz do osrodka nie chcialo mi sie wierzyc w to ,a nawet zalowalam ,ze to juz koniec, bo bardzo fajnie mi sie z tym egzaminatorem jezdzilo , lepiej nawet niz z instruktorem , jeszcze tylko hamowanie awaryjne ,zaliczone, i kazal zaparkowac tylem obok inncy elek egz. Patrze co tam bazgroli i widze POZYTYWNY podal mi reke i pogratulowal i cos tam mowil jeszcze ale juz nie sluchalam. miala ochote go usciskac, ale powiedzialam tylko ze zycze mu milgo dnia i wylecialam jak z procy, mega szczesliwa

Zycze wszystkim zdajacym takiego egzaminatora ,jakiego ja mialam oaza spokoju, podejrzewam ,ze jak bym trafila na chama, to mialabym marne szanse .

uff wreszcie to napisalam

15.09.09
zdobyłam prawko za 1x

Edytowane przez tisane7
Czas edycji: 2009-09-16 o 22:09
tisane7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości