|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI
[QUOTE=tisane7;14280492]
BeaS Sylabud Powodzenia !!! A teraz moja relacja z egzaminu ![]() Egzamin zaczynałam o 8:00 rano egzaminem z teorii, panicznie sie balam ,bo ostatnio jak robilam testy ,to ciagle mialam jakies bledy Takze bylam pewna ,ze na tym zakoncze swoj egzamin z prawa jazdy.Ale dobra, teoria mi poszla o dziwo bezblednie , no to sobie mysle , uff przynajmniej juz za teorie nie bede musiala placic, a tylko skombinuje 112 zl i w nastepny dzien od razu sie zapisze na praktyczny, bo przezciez sie tak denerwuje , ze napewno dzis nie zdam , no a za drugim razem ,to juz bede spokojniejsza bo wiem jak to jest i bede miala wieksze szanse zdac.W koncu uslyszalam swoje nazwisko, poczulam sie jakbym szla na skazanie ale dobra ide, bedzie co bedzie, strasznie bylam ciekawa co tam na mnie czeka. Podeszlam do jakiegos goscia i mowie to ja jestem Dorota .. , a ten odburknal jakos chamsko, ze to nie on jest mi przydzielony, pomyslalam sobie , i cale szczescie ) od razu mi kamien spadl z serca i stwierdzilam, ze chyba mam szanse zdac Strasznie mialam nisko siedzenie, tak nisko to jeszcze nie jezdzilam ,probowalam je jakos podniesc ,ale nie znalazalm do tego odpowiedniego przyrzadu Wylosowalam kierunkowskazy i plyn do spryskiwacza, zapytal sie co chce najpierw sprawdzic , caly czas byl bardzo mily .Zadanie zaliczone, pozniej łuk, ok ,na gorce to przygazowalam tak , ze az mi sie glupio zrobilo pozniej parkowanie prostopadle po prawej, musialam zrobic korekte bo krzywo wjechalam ,ale zaliczone Z nowodabrowskiej skret w sloneczna ,myslalam ,ze pewnie jeszcze na jana pawla pojedziemy zawracac , ale nie ,droga do mordu nie chcialo mi sie wierzyc w to ,a nawet zalowalam ,ze to juz koniec, bo bardzo fajnie mi sie z tym egzaminatorem jezdzilo , lepiej nawet niz z instruktorem , jeszcze tylko hamowanie awaryjne ,zaliczone, i kazal zaparkowac tylem obok inncy elek egz. Patrze co tam bazgroli i widze POZYTYWNY![]() Zycze wszystkim zdajacym takiego egzaminatora ,jakiego ja mialam uff wreszcie to napisalam SUPER-GRATULUJE
|
#4742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Suuuper, gratuluję serdecznie! ![]() 13. okazała się szczęśliwa ![]() Trzymam kciuki za jutrzejsze zdające! Nie dajcie się dziewczyny!!! Notabene znowu dziś 1/2 zdała ![]()
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak mi się dobrze jeździło, że kurrczę żałowałam, że już kończę xD super, ze miałaś takiego egzaminatora i przede wszystkim jeszcze raz GRATULUJĘ!
|
|
|
#4744 |
|
Zadomowienie
|
BEAS
SYLABUD mocno mocno trzymam kciuki ![]() tisane7 gratuluję
Edytowane przez martaj145 Czas edycji: 2009-09-16 o 22:36 |
|
|
|
#4745 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak to wlaSnie jest, kiedys wlasnie spodkalam ta kolezanke w dniu kiedy miala egzamin to mi juz wczesniej mowila ze nie wie w jakim czasie zmienic biegi ale myslalam ze tylko tak zartuje ![]() Cytat:
nie mam pojecia jak ona zdala te prawko, mysle nawet <bo w sumie takie plotki poszly> ze dala "w łape" i dlatego zdala ![]() Cytat:
bierzesz ustawienia i po lewej stronie bedzie taka kolumna gdzie pisze "twoj panel kontrolny" i tam bedzie "edytuj podpis" to wchodzisz w ta opcje i piszesz sobie co chcesz a pozniej bierzesz zapisz ![]() Cytat:
kochana wiesz skoro ona jest taka "madra" ze nie wie kiedy biegi ma zmienic to podejrzewam ze ona nie wie gdzie jest obrotomierz ![]() BeaS ![]() sylabud ![]() kobietki trzymam mocno za was kciuki bedzie dobrze
|
|
#4746 |
|
Raczkowanie
|
|
#4747 |
|
Wtajemniczenie
|
powodzenia jutro dziewczyny !!
![]() (Beas napisz mi kto Cie egzaminowal:p )i gratuluje tym co zdali dzisiaj ;] a ja juz sie nie moge doczekac az dostane swoj plasticzek ;P |
|
|
|
#4748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,pewnie majac wczesniejszy termin trafilabym na jakiegos gbura
|
|
|
|
|
#4749 |
|
Przyczajenie
|
Za zdające jutro trzymam kciki!!!
Sylabud zdawałyśmy razem 20-08 ale tym razem to będzie wasz szczęśliwy dzień i pragnę abyście napisały :zdałammmmm.Tego właśnie wam życzę i powodzenia
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
n4tuś, słońce.. duze lody czekoladowe, glowka do gory! nastepnym razem skopiesz im tylki!
![]() tisane.. obraczke mial, numer telefonu masz? ![]() ![]() gratuluje! teraz oczekuj na plastikowy czwkorokacik :Ppowodzenia jutrzejszym!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
|
#4751 |
|
Zadomowienie
|
powodzenia dziewczyny
, to już dzisiaj można rzec, mam nadzieję że śpicie i śnią Wam się piękne manewry, które jutro wykonacie
|
|
|
|
#4752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze mnie spałowała Cytat:
Literówka pewnie ![]() Ok ![]() Cytat:
---------- Całą noc przewracałam się z boku na bok Ale w miarę wyspana jestem. Wypiję trochę mocnej herbaty to mnie pobudzi ![]() Zaraz wyruszam do Wordu
|
|
|
#4753 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#4754 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zdałaś i jest super, no Cytat:
|
|
|
#4757 |
|
Rozeznanie
|
powodzenia dla zdających !!!!!
|
|
|
|
#4758 | ||
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
)jak miałam go w połowie tylnej szyby czyli na wysokości wycieraczki szybko odkręcała kierownicę o ten jeden obrót spowrotem i już tylko patrzyłam aby jechać po środku ..i pamiętaj nie wolno robić dużych ruchów kierownicą bo od razu wjedziesz na linię....mi ten sposób wychodził super ćwiczyłam to tylko godzinkę w ciągu całego kursu i na egzaminie też mi wyszedł super!!!Cytat:
![]() wyobrażam sobie jak ona jeździ pewnie piłuje ten samochód na każdym biegu
...Tylko Ty Kochany ...bo być piękną to czuć się dobrze we własnym ciele... Aparatka od 27 maja 2008r. góra-metal dół-metal od 4 marca 2009r. ![]() ![]() Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem!!!!!!-04.09.2009. |
||
|
|
|
#4759 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie oczekujące, zdające i te co już korzystają z upragnionego prawka. Już od jakiegoś czasu zaglądam na ten wątek, lecz dopiero teraz czuję, że mogę legalnie się tu udzielać, ponieważ zapisałam się na swój pierwszy egzamin. Bardzo proszę, jeśli to możliwe, o dopisanie mnie do listy na 5 października
. Choć do egzaminu ponad dwa tygodnie to już zaczyna mnie dopadać stres i nerwy jak tylko o tym myślę. Jestem straszną panikarą i boję się, że nerwy mnie położą. Ogólnie czuję się dosyć pewnie za kółkiem, mogłabym jednak podciągnąć jeszcze trochę parkowanie i zawracanie. No i jeżdżę zbyt wolno. Gdyby człowiek mógł zapanować nad stresem to statystyki wyglądałyby zupełnie inaczej .Widzę, że każda z nas ma swój specyficzny sposób na łuk, więc dorzucę jeszcze swój. Na początku instruktor kazał mi jechać na wyczucie i cały czas pilnował mi kierownicę. Ale gdy jeździłam z kobitką, to ona stwierdziła, że pokaże mi sprawdzony sposób, bo jazda na wyczucie zabrałaby nam pół kursu, a na wyczucie mogę jeździć jak poczuje się pewniej. A więc ja robię tak cofając na półsprzęgle: - gdy zobaczę drugi słupek w małej tylnej szybce to kręcę pół obrotu w prawo - gdy zobaczę trzeci słupek w dużej tylnej szybie to kręcę kolejne pół obrotu w prawo - tu dodaję odrobinę gazu żeby nie zgasł i czekam na monet, w którym auto będzie całkiem wyprostowane i wtedy kręcę pełen obrót w lewo - żeby jechać prosto oglądam się do tyłu i staram się by mój punkt odniesienia (czyli prawy szew na pokrowcu kanapy) znajdował się pomiędzy tyczkami znajdującymi się na końcu łuku, posiłkuję się też bocznymi lusterkami i obserwuję linie. Jest to dosyć indywidualny sposób, ale dzięki niemu łuk mam dość ładnie opanowany. |
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Zdałam !
![]() Lecę do szkoły
|
|
#4761 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4763 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4764 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kurka, za 11 dni mam egzamin a ja już się zaczynam stresować |
|
|
|
|
#4765 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4766 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4767 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje ogromneeee
ja bym sobie szkołę odpuściła
|
#4769 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nooo to gratulacje za nie dlugo bedziesz miala wymarzony plasticzek tak patrze zdalas 11 wrzesnia a dzisiaj jest 17 to dosyc dlugo czekalas na ten napis "przyjeto wniosek....." Cytat:
Witamy witamy na prawde czytajac to kazda z nas ma inne "sposoby" na luk... ja tam nie umiem łuku na lusterka, wyczucie czy walsnie tak jak ty opisujesz , ja poprostu gdy widzialam 2drugi slupek w roku duzej szyby od strony pasazera z przodu to robilam pelen obrot w prawo odwracalam glowe do tylu i w momencie jak prawa linia łuku mialam ja na środku tylniego siedzenia to robilam pelen obrot w lewo i dojezdzalam sobie na koperte ![]() BEASKu Gratuluje a widzisz szczęściaro jedna !!
|
|
#4770 |
|
Raczkowanie
|
A jutro 3 kursantki za 1 razem zdaja
![]() Będę mocno 3mac kciuki A ja codziennie sprawdzam jak glupia ta stronke ,czy aby czasem sie nie pojawil jakis komunikat odnosnie prawka ale chyba sobie jeszcze poczekam bo z Tarnowa jeszcze musza dokumenty przeslac do krakowa pewnie, i sie oczekiwanie zdeczka wydluzy ,a ja bym chciala juzzz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

BeaS 
Takze bylam pewna ,ze na tym zakoncze swoj egzamin z prawa jazdy.Ale dobra, teoria mi poszla o dziwo bezblednie , no to sobie mysle , uff przynajmniej juz za teorie nie bede musiala placic, a tylko skombinuje 112 zl i w nastepny dzien od razu sie zapisze na praktyczny, bo przezciez sie tak denerwuje , ze napewno dzis nie zdam , no a za drugim razem ,to juz bede spokojniejsza bo wiem jak to jest i bede miala wieksze szanse zdac.
,probowalam je jakos podniesc ,ale nie znalazalm do tego odpowiedniego przyrzadu
.Zadanie zaliczone, pozniej łuk, ok ,na gorce to przygazowalam tak , ze az mi sie glupio zrobilo
Z nowodabrowskiej skret w sloneczna ,myslalam ,ze pewnie jeszcze na jana pawla pojedziemy zawracac , ale nie ,droga do mordu
,a nawet zalowalam ,ze to juz koniec, bo bardzo fajnie mi sie z tym egzaminatorem jezdzilo , lepiej nawet niz z instruktorem , jeszcze tylko hamowanie awaryjne ,zaliczone, i kazal zaparkowac tylem obok inncy elek egz. Patrze co tam bazgroli i widze POZYTYWNY

Do boju, do boju, BeaS do boju!!!!!!!
Ale w miarę wyspana jestem. Wypiję trochę mocnej herbaty to mnie pobudzi