|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
rude jest piękne:)
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. IV
Kolistarku zdrowia ,szczescia i slodyczy ,zuzia Tobie zyczy
![]() ![]() ![]() macham reanimujac sie kawa ,u nas slonce za oknem zapowiada sie ladny dzien ..ale nie wiem czy cisnienie jest stabilne bo daje mi popalic ![]() ![]() ![]() ![]()
#2432 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i Tomku- dziekuje Wam
![]() ![]() ![]() ![]() Wklejam cos, co oddaje moj stan duchowy ![]() "You seem so sad, Eeyore." "Sad? Why should I be sad? It's my birthday. The happiest day of the year." "Your birthday?" said Pooh in great surprise. "Of course it is. Can't you see? Look at all the presents I've had." He waved a foot from side to side. "Look at the birthday cake. Candles and pink sugar." Pooh looked - first to the right and then to the left. "Presents?" said Pooh. "Birthday cake?" said Pooh. "Where?" "Can't you see them?" "No," said Pooh. "Neither can I," said Eeyore. "Joke," he explained. "Ha Ha" ( ![]() Milego dnia ![]()
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-09-17 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
Kolu, sto lat w szczęściu i miłości
![]() i spóźnione życzenia dla Winter ![]() i wszystkich nieujawniających się (i swojego wieku ![]() ![]() ale się zakociło w wątku trzymam kciuki za zdrowie Waszych zwierzaków ![]() Kociaki ![]() Jadwinia też piękna ![]() pogoda i robota mnie wykończą głowa daje o sobie znać codziennie tak czekalam na jesień- mgły, liście, zapach, a tymczasem nie mam siły się nią cieszyć a takie piękne mgły się w nocy snuły po Ochocie ![]() miłego jesiennego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
wymacham przy-czwartku
zwlaszcza do Ewy rodu Kom ![]() Szanowna Pani uprasza sie o przybycie na lono ![]() Koli, naj naj wszystkiego co naj ( juz Kola tam bedzie wiedziala co to dla niej jest to naj ) ![]() poza tem, miziam wsciekle wszystkie czteronozne przyjaciele Wasze bo moj na Hawajach w toalecie ( wlaczylismy podgrzewanie podlogowe) ![]() kontaktu czulosciowego z wczasowiczem brak a tradycyjny kontakt zywieniowy mi nie wystacza oddale sie na manowce watku i obnaze perfumeryjnie popelnilam wczoraj butelke Comme des Garcons 2 weszlam, obwachalam, wywazylam w dloni, po czem zaplacilam, bo powrotu bez niej wyobrazic sobie nie moglam w zwiazku z tym nabytkiem nie wiem dokad zapachowo zmierzam zastanawiam sie tez mocno nad zamowieniem Jatamanasi dylemat mam tylko jeden, zdebetowac zlota karte czy nie ![]() bo jak zaczne uprawiac te debety pozyczac od nich, od siebie oddawac, przez nich przelewac, nie liczyc sie z pozniej, a wszystko na teraz... ale z drugiej strony, takie Jatmanasi nie powinno czekac ![]() Oblubieniec nie zdzierzyl smierdzacej juz atmosferki "we dwoje" ![]() jak na porzadnego urlopowicza przystalo, poszedl do pracy ( albo jeno wyszedl z domu ) zaglaskalam kotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
Powitać
![]() Mariolu,Tygrysie dziękuję ![]() Kolu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2436 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Koluś
![]() ![]() Wiecie co ? Żeby udowodnić sobie, że trzymam pion i się nie daję wymalowałam się pierwszy raz w życiu na czerwono do pracy (usta, znaczy, wymalowałam na czerwono) - bo ja zwykle to bardziej stonowane barwy stosuję na dzień ... i, kurtka na wacie, kolega się gapi (tak wiecie ![]() ![]() - to krępujące jest ![]() ![]() zaraz przerwa śniadaniowa, to "zjem" tę czerwień Pieśń moja na dziś Nasturcjo - twój kot ma strasznie myziaty "spód" ![]() Witajcie ![]()
#2437 |
Zadomowienie
|
Kolu wszystkiego naj naj naj
![]() Nasturcjo, twój kot jest prze-prze-przepuchaty ![]() ![]() ![]() Też sie pochwalę sierściuchem - a co ![]() Przedstawiam moją Panią Prezes - Rita we własnej kociej osobie ![]()
#2438 |
Zakorzenienie
|
Ania, nie zzeraj czerwieni, nie zzeraj!
Na chlopow zwykle czerwien ust tak wlasnie gapiaco dziala. Juz ja wole nie myslec co one, te chlopy wtedy w swoich glowach mysla. A mysla napewno ![]() edit: Aleksandro, pierwsze zdjecie kociska wymiata! Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-09-17 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
niecnotliwa dziewica
|
Oj, i chyba nie tylko chłopy
![]() Jechała dziś ze mna tramwajem młoda dziewczyna, ruda, z wydatnymi ustami a la Angelina Jolie pokrytymi piękną czerwienią - i naprawdę nie mogłam się powstrzymać, zeby dyskretnie w jej kierunku nie zerkać... |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
oj jo joj joj
pielegnujac leniwy poranek oddalam sie internetowemu czytelnictwu ( a raczej ogladactwu ) przelazlam na ten mineralny dzial co go O Wielka wczoraj rozslawila zastanawiam sie wlasnie czy zaczac czy nie zaczac sie z mineralami bratac ![]() uprawia ktoras ta sztuke? Olu, kocisko przecudne a pierwsze zdjecie najbardziej wymietne jest ( dla tych, ktore scialyby siersciowego kota pozostawie tylko malenka wypominke tego co kot zostawia codziennie rankiem na mojej poduszce mianowicie, budze sie z klakami w nosie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |
Czekam na Ragnarok
|
Aleksandro - super kot
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Czy ta torebka jest ładna? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | |
Zakorzenienie
|
Kolu, siły do zwycięstw, marzeń do spełnienia i radości Ci życzę
![]() Dołączam do kocich zachwytów, dla mnie im więcej kota w kocie tym lepiej ;] I... idę po drugi karton chusteczek. Wolałabym zostać w łóżku, ale magisterka sama się nie napisze... ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
Forum wizażowe o minerałach jest genialne, informacji mnóstwo. Polecam. ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- P.S. Fenris, ładna.
![]() |
#2443 |
Zakorzenienie
|
komentarz do mojego samopoczucia od kilku dni --->
![]() ![]() ps. Przepiękne koty nam się w wątku pojawiły ![]()
#2444 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za zyczenia
![]() Fenris, Dakine robi bdb jakosciowo rzeczy ![]() ![]()
#2445 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Salvete!
Mala Olu- jaka masz szlachetna kicie ![]() ![]() ![]() Nasturcyjo- och! i ach! nad kotem ![]() ![]() Fenris- torebka swietna. Jak to w czwartek, znowu jestem po lekarzu, (zaczynam powaznie nie lubic czwartkow ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
No to witaj w klubie!
![]() ![]() ![]() Kolus, wszystkiego najlepszego! ![]() Zyj nam sto lat, pachnaca bramkarko ![]() Katt ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-09-17 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dla wszystkich Jubilatek najserdeczniejsze życzenia, czego tam najbardziej każdej z Pań potrzeba! A i dużo szczęścia bo się zawsze przyda ![]() Koty cudne, mój przybłędek jak się da obfotografować to też dołączy ![]() Ostatnio w szale łowieckim się kot mój znajduje, do domu wpada tylko na żarcie a potem pokazuje nam swoje trofea mysie ![]() Wczoraj wracając do domu natrafiłam na scenę podwórkową : Tomaszek kot bawił sie ledwożywą myszką a Luka-suka obserwowała i tej "zabawie" sekundowała z ciekawością. Uciekłam do domu... ![]()
#2449 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() czerwień pożarta, pan sobie poszedł ... może nawet kupić żonie czerwoną szminkę ![]() Cytat:
![]() Alexandro - ale wyczesana kocurka ![]() Fenris - torebka ładna, ale jak nie wiesz, czy ci się podoba, to może nie kupuj ![]() będziesz miała do czego ją nosić? Nakładanie minerałów, to pewnie wyższa szkoła jazdy jest ![]() no i czy one do cery takiej bardziej w kierunku suchej się nadają ? ... bo też i niepotrzebnie wczoraj polazłam na te minerały i wpadłam ... ale jeszcze walczę z chcicą ![]()
![]() |
#2450 |
|
![]() ![]() BigeM ,to moze ja juz na te mineraly nie leze bo i po co? bez nich tyz ladnie wygladam i naprawde nie potrzebuje ,nie potrzebuje ,nie potrzebuje (to trzy razy ,to mantra moze pomoze) ![]() juz kolejny dzien walcze z pieronskim bolem glowy ,poszlam posiedziec na trawce zielonej z psiuniami i tak jakby lepiej ![]() ![]() a no i zapomnialam BigeM bo w czerwieni do twarzy Tobie wcale sie nie dziwie ,ze sie pan zapatrzyl ,jakbys nam zdjecie wstawila ,to tyz bysmy se popatrzyly/li ,tak jak ten pan ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-09-17 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Czekam na Ragnarok
|
BigMamo - do czego nosić... To raczej taka torebka do wszystkiego, więc będzie mi pasować.
Zresztą ja mam dwie torebki i ich nie dopasowuję do ubrania. Kupiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
niecnotliwa dziewica
|
To niech się dobrze nosi!
(Ja jestem maniaczka torebkowo obuwnicza, jedno musi pasować do drugiego, o całości stroju nie wspomnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zadomowienie
|
Dziekuję bardzo za komplementy dla Rity
![]() ![]() Ja także widząc efektowną kobitkę nie mogę oderwać wzroku - ale staram się gapić dyskretnie - to chyba nic złego? ![]()
#2454 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() A ja noszę adidasy albo sandałki Pumy i jeansy, a na górę zwykle czarną bluzkę, czasem stonowany kolor ![]() Nie znam się na modzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
Ja mam obsesję dopasowywania do siebie wszystkiego, łącznie z kolorem eye-linera i bielizny, której przecież i tak nie widać... Niestety zdrowy rozsądek jest zagłuszony, obsesja czuje się u mnie świetnie, i nie mogę jej zwalczyć. Obecnie ma pole do popisu, od miesiąca mam fioletową torebkę i wieczne problemy kolorystyczne ;]
#2456 |
|
Marta do adidasow bedzie pasowala ta torebka jest tak niezobowiazujaca ,,ladna ,gratuluje zakupu
![]()
#2457 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Do jeansów będzie pasowała na pewno, w ogóle raczej do takiego sportowego stylu ![]() A na modzie to ja się raczej też nie znam, nie ubieram się w to co modne, a w to, w czym się sobie podobam i w czym się dobrze czuję. Fala fioletów np. ominęła mnie szerokim łukiem ![]() O, Rachelo, jak dobrze wiedziec, ze nie jestem jedyna, u której bielizna (choć niewidoczna) musi pasować do całości ![]() ![]() Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2009-09-17 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 |
Zakorzenienie
|
Ja tę falę czujnie obserwowałam, bo kocham fiolet - w połączeniu z zielenią jest absolutnie piękny. Jednak, jak to zwykle bywa kiedy czegoś chce się za bardzo, łowy zakończyły się u mnie fioletową torbą, do której nic teraz dobrać nie mogę. Sklepy teoretycznie zapchane nowymi kolekcjami, a ja na wszystko kręcę nosem
![]() A chusta by się ładna przydała... I co z tego, że będzie to chyba z trzydziesta w mojej szafie... ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Edit: A widzisz, Margot, eye-liner musowo, przynajmniej widać gdzie mam oczy ![]()
#2459 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja jakoś nie umiem dobierać - nie mam chusty, ani żadnych dodatków. Ubieram się tak jak mi pasuje w danej chwili, nawalę masę srebra i tyle
![]() Choć w sklepach i tak rzadko co mi się podoba. A maluję się na brązowo lub fioletowo i też nie mam problemu z dobieraniem koloru, bo to pasuje do wszystkiego. Lecę w końcu do domu, do mojego Filemonka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.