Offtopowe zapuszczanie cz. V - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-16, 21:36   #91
201607180946
Konto usunięte

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Nie wiem co to za ulica Ale to za mostem od ronda Bema, tak jak się jedzie na Zatorze. Po lewej strony jest wyjazd z ulicy jednokierunkowej, dużo różnych sklepików i tam po drugiej stronie jest blok, na parterze którego są buty i jakiś ciuchowy sklep i najbardziej po lewej stronie jest ta drogeria, nazywa się chyba Aster, czy jakoś tak, pewności nie mam, bo wokół wejścia jest remont i szyld zasłonięty. Ale dzięki temu remontowi łatwiej trafić Mam nadzieję, że w miarę dobrze wytłumaczyłam, nie jestem w tym dobra
dzięi za baaaardzo dokładny opis
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 22:02   #92
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Kochane, Tż się odezwał Zadzwonił dzisiaj i od razu wyskoczył z tekstem: Długo jeszcze nie masz zamiaru się odzywać? cały Tż Troszkę pogadaliśmy na gg parę spraw zostało wyjaśnionych ale jeszcze nie wszystkie, pewnie jutro się spotkamy może dojdziemy do ładu

evullka bardzo ładne włosy wyglądają na gęste dbaj o nie a będą piękne

Byłam dzisiaj w Stokrotce znowu zastanawiałam się nad olejem z pestek winogron za duży wybór mają nie mogłam się zdecydować który wziąć Najtańszy był koło 10zł za 500ml Widziałam też olej z orzechów arachidowych i z siemienia lnianego

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 22:27   #93
Benek23
Zakorzenienie

Dziewczyny... nie jestem w stanie za Wami nadążyć Ale melduję się w nowym wątku.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 22:35   #94
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Kochane, Tż się odezwał Zadzwonił dzisiaj i od razu wyskoczył z tekstem: Długo jeszcze nie masz zamiaru się odzywać? cały Tż Troszkę pogadaliśmy na gg parę spraw zostało wyjaśnionych ale jeszcze nie wszystkie, pewnie jutro się spotkamy może dojdziemy do ładu
: jupi:
wreszcie poszedł po rozum do głowy

Przy nakładaniu winogrono fajniejsze od arachidowego i przy zmywaniu pewnie też
Stary 2009-09-17, 04:21   #95
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:

evullka bardzo ładne włosy wyglądają na gęste dbaj o nie a będą piękne

Byłam dzisiaj w Stokrotce znowu zastanawiałam się nad olejem z pestek winogron za duży wybór mają nie mogłam się zdecydować który wziąć Najtańszy był koło 10zł za 500ml Widziałam też olej z orzechów arachidowych i z siemienia lnianego
Dojdziecie na pewno Do ładu
Cytat:
Napisane przez desporadka Pokaż wiadomość
Amla firmy Dabur
to ja nie wiem,czemu moja mi śmierdzi

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Ale wyglądają na grube i na to, że jest ich dużo. No i tak ładnie wywinięte są
http://www.gobart.pl/tutoriale/fotom...y.php:brzydal:

Cytat:

Może to mogą być zatoki. Mam nadzieję, że Cię na tomograf skieruje. Też kiedyś miałam takie bóle, a jeszcze na badziewnego neurologa trafiłam, dopiero foniatra mi pomógł.
Ech., zobaczymy co powie.. W sobotę to już byłam taka zł, bo TŻ przyjechał, a mnie ten łeb tak zaczął, ze cały czas przeleżeliśmy leżac w łóżku, ja prawie śpiąc. Znaczy fajnie było lezeć tak, szczególnie, ze TŻ cały czas mnie głaskał po głowie i co chwile cmokał w czoło z pytaniami "może zaśniesz?". "Już lepiej?" , ale innne plany mieliśmy

Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
Ups nie zalaczyly sie
Wyglądają na gęste
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 06:25   #96
Nerchie
Zakorzenienie

4 strony w jedną noc? Jesteście walnięte ;*

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Nerchie a moze taka zapiekanke z filetow z kurczaka z pieczarkami,zoltym serem itd?
mogłabyś dać przepis? W sumie jestem laktowegetarianką, ale dla niego to się poświęce i zrobie dwa obiady.

Cytat:
Ja dziś zlazłam pół miasta (no może nawet więcej, z 15 km zrobiłam spokojnie jak nie więcej) i jakie skarbeńki widziałam Jedna drogeria nie dość, że ma wszystkie szampony Joanny Naturia, dużo rzeczy z serii rzepowej i z AB, szamponi Zaji (wcześniej wszędzie tylko rzepę widziałam), to jeszcze mają produkty Mariona i Lotonu
Zaraz znajdę na KWC jedną maskę i będę Was pytać, czy miałyście
Kiedy ja zajdę taką drogerie-skarb? TO NIE FAIR!!!!!

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Ja jednak głupia jestem , wczoraj spadła mi doniczka na modem, nie było internetu, aż do teraz. Jak bez ręki
O.O farciara jednym słowem!

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
Witajcie witajcie...
Byłam dzis u fryzjera podciac wlosy i u kosmetyczki ( jak połozyłam sie na fotelu po powrocie od fryzjera kosmetyczka mówi "boosze jakie ty masz ładne włosy" i zaczeła macać je ale mnie podbudowała) na peelingu green peel ale bolało...ja nie wiem zawze jak wychodze o dfryzjera to mam fajne włosy..musza miec fajny szampon i odzywke do włosów...
Kiedyś będę miała takie włosy jak wy i tez będę słyszeć takie komplemenety... -.-

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Jejku mam ochote wszyskich pozabijac... Nie wiem co sie ze mna dzieje. Na wszystkich bym tylko mordenke wydzierala
Jutro będzie lepiej, moze taki dzien. (i takie hormony)

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 07:04   #97
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Dziewczyny jesteście nie do ogarnięcia. Klaudiczka jak ja ci zazdroszczę tych włosów! ! Normalnie się ślinie jak patrzę na Twój avek!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 07:27   #98
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
..
ja jak narazie używałam ampułek z Vita-Cimentem (użyłam 2 albo3 - nie pamiętam już dokładnie) i byłam zadowolona, nie obciążały włosów i faktycznie były po nich w lepszej kondycji
też się cały czas nad nimi zastanawiam, ale brak kasy skutecznie mnie powstrzymuje przed zakupem.. zwłaszcza, że tanie to to nie jest..
Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
co myślicie o keratynie (chyba zle napisałam) w sprayu CHI? Używała któraś? Bo właśnie sobie zamówiłam.
nad keratynką CHI też ciężko myślę.. już od 2 miesięcy prawie, ale najpierw pozużywam wszystkie odżywki bez spłukiwania i wtedy pozwolę sobie na zakup inaczej takie wydawanie kasy będzie nieuzasadnione
Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
Ale mam do was też pytanie:
Chce sobie kupić jakis olej, bo mój kokosowy już niestety sie konczy. I w supermarkecie wypatrzyłam dwa i nie wiem, który będzie lepszy: z pestek winogron (ostatnio polecany przez dymke) czy też ryżowy...
ja właśnie wczoraj nabyłam obydwa <nie nadrabiałam wątku, więc nie widziałam wcześniej, że o nich pisałaś> póki co użyłam na noc z pestek winogron i jestem zadowolona.. nie jest jakiś wybitnie tłusty, przyjemny i bardzo łatwo się zmywa może dziś wypróbuję ryżowy
Cytat:
Kiedyś planuję, ale na razie po prostu muszę na to chodzić.
hm.. ale żeby 3ci rok z rzędu? (nauki przedmałżeńskie)

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
dzięki
zatanawiałam się właśnie bo pisało ze ma dużo witaminy e i wogóle jest dobry dla urody. A i cena znośna: ok 15 zł / 700ml.

Napisz jak wypróbujesz oba oleje i zdaj relacje, który lepszy, bo czaje się na któryś z nich, tylko nie wiem który wybrać, a na oba pieniędzy na razie nie mam...
ja za winogronowy zapłaciłam 13zł/ 1000ml , a za ryżowy 8zł/500ml winogrono jest cały czas w ofercie Biedronki, a ryżowy znalazłam tam przypadkiem - były produkty kuchni azjatyckiej bodajże zatem jak macie blisko do Biedronki to tam szukajcie (dodam, że w innym sklepie osiedlowym 500ml winogronowego kosztowało 10zł, więc bez porównania)
Cytat:
A jaką masz?
Nie wiem czy ciśnienie, tak długo mogłoby?
Szczególnie, ze przed wakacjami miałam podobnie. Zobaczymy,czy zdążą mnie w tym roku przyjąć do neurologa na NFZ
ja kiedyś tak miałam i okazało się, że po prostu mam niedotlenioną mózgownicę.. dostałam odpowiednie tabsy i przeszło.. trzymam kciuki żeby z Tobą też wszystko było ok
Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
A wczoraj narobilam chyba z 10 zdjec (tzn probowalam) zeby Wam pokazac moje wlosieta i zadne sie chyba nie nadaje Nie potrafie sobie sama w lusterku zdjecia tylem zrobic A chcialam Wam pokazac jak mi urosly w dwa miesiace.. tzn. do wlosow Klaudiczki, Miki i innych dziewczat to mi jeszcze duuuzo brakuje, ale i tak wydaje mi sie, ze sporo urosly. Ech... przejrze jeszcze raz te zdjecia, moze cos wybiore
może samowyzwalacz? ja tak zawsze robię fotki
Cytat:
fajnie, że się odezwał na pewno się ułoży.. tylko powiedz mu co Ci na sercu leży, żeby chociaż spróbował zrozumieć
Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Dziewczyny jesteście nie do ogarnięcia. Klaudiczka jak ja ci zazdroszczę tych włosów! ! Normalnie się ślinie jak patrzę na Twój avek!
eee... też takie będziemy mieć za parę lat....

życzę wszystkim miłego dnia
Stary 2009-09-17, 07:32   #99
dymka
Zakorzenienie

Dzień Dobry Dziewczyny

Weszłam dzisiaj na wagę...i masakra podświadomość dobrze mi podpowiadała, żeby omijać ja szerokim łukiem...wiec czarno na prawie białym oświadczam, iż biorę się za siebie
Stary 2009-09-17, 07:37   #100
motylek1007
Zakorzenienie

nadrobilam Was w koncu

widzialam wczoraj olej z pestek winogron i takie inne w małych buteleczkach np laniany, z pestek dyni, ale nie kupilam zadnego, bo nie moge juz robic zakupow (kwestia finansowa)

mam bardzo przesuszony skalp czy to mozliwe od Himalaya? chociaz w sumie to mam od stony czola to, a mi sie wydaje, że tam nie wcieralam w skóre olejku
obstawiam tez stres....

w weekend jestem sama w domu to bede sie maziała wszystkim i wszędzie

Narek jak sie zdecydujesz na swinki to pamiętaj o 2 waznych rzeczach: swinki są stadne, wiec jak sie zdecydujesz to min 2 sztuki. Zajrzyj na adopcje, wiesz jakies plci adoptujesz, ze są zdrowe, a jak 2 od razu to odpada Ci problem łaczenia

Cytat:
super, ze w koncu sie odezwał teraz juz z górki

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 07:38   #101
blondyna789
Zakorzenienie

no co Ty Dymka będzie dobrze
ja z kolei mogłabym przytyć, ale coś póki co mi nie idzie.. jem wszystko co biega wolniej niż ja ,a dalej nic.. nie boli mnie to jakoś szczególnie, ale czasem bokiem wychodzą mi komentarze nt mojej drobnej figurki
Stary 2009-09-17, 07:53   #102
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
no co Ty Dymka będzie dobrze
ja z kolei mogłabym przytyć, ale coś póki co mi nie idzie.. jem wszystko co biega wolniej niż ja ,a dalej nic.. nie boli mnie to jakoś szczególnie, ale czasem bokiem wychodzą mi komentarze nt mojej drobnej figurki
dzięki no wyglądam jak człowiek i mam się w co ubrać, ale mimo wszystko potrzebuję kopa w 4 litery żeby się za siebie wziąć
Kurcze...chciałabym mieć takie problemy że też ta natura nie jest sprawiedliwa
Stary 2009-09-17, 08:21   #103
motylek1007
Zakorzenienie

czy któras miala ten krem? mam skóre bardzo wrażliwą i nie wiem czy on sie nadaje
http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/30

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-17, 08:30   #104
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
czy któras miala ten krem? mam skóre bardzo wrażliwą i nie wiem czy on sie nadaje
ja z daxa mam ten http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/42 i taki sam na noc.. tzn chyba więcej mam próbek na noc jak pracowałam w Cinema City to rozdawali próbki i zgruzowałam całą siatkę jak chcesz to mogę Ci kilka wysłać dla mnie jest dobry, ale trochę za bardzo tłuści mi się po nim twarz... a tego Twojego nie używałam w zasadzie też dziś rozglądam się za kremem, ale z kolei dobrze matującym przy okazji
Stary 2009-09-17, 08:40   #105
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie miałam, kremów do twarzy mało testuję, bo większość albo uczula albo zapycha, albo i jedno i drugie pokażę Ci moje ulubione nawilżacze:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10334
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18010
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24347
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=691
3 pierwsze są taniutkie i spokojnie mogą zastąpić ten ostatni LRP
Stary 2009-09-17, 08:41   #106
carlo_rossi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Słodkich snów zaszpikuj się zapobiegawczo jakąś witaminką C
Cytat:
Nie choruj.
Dzieki dziewczyny wypiłam herbatke z imbiru z miodem i cytrynką, łyknelam witaminki i ibuprom i dzis czuje sie dobrze

Cytat:
Ja byłam u lekarza i dostałam dziś skierowanie do neurologa.
Cytat:
Dymka, od 3 tygodni dzień w dzień boli mnie głowa. Tak z przodu,jakby ktoś mi uciskał. Zaczyna się popołudniami i potem do wieczora. Masakra.
oh takich rzeczy nie mozna bagatelizowac dobrze ze dostalas skierowanie. Mnie tez by sie przydało bo ostatnio cos za czesto mam migrne, lekarka kiedys powiedziala mi ze to od wady wzroku ale sama nie wiem. Moze jeszcze raz pojde do okulisty a pozniej do ogolnego.

Cytat:
Dobrze ze w koncu sie odezwał i pogadaliscie troche powodzenia w dalszch rozmowach
Stary 2009-09-17, 08:53   #107
blondyna789
Zakorzenienie

przewertowałam tę stronkę DAX Cosmetics i teraz będę się zastanawiać nad tym:
http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/23 lub nad tym:
http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/26

przy czym bardziej skłaniałabym się do tego pierwszego, ale drugi z kolei jest na naczynka
Stary 2009-09-17, 09:00   #108
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
ja z daxa mam ten http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/42 i taki sam na noc.. tzn chyba więcej mam próbek na noc jak pracowałam w Cinema City to rozdawali próbki i zgruzowałam całą siatkę jak chcesz to mogę Ci kilka wysłać dla mnie jest dobry, ale trochę za bardzo tłuści mi się po nim twarz... a tego Twojego nie używałam w zasadzie też dziś rozglądam się za kremem, ale z kolei dobrze matującym przy okazji
Blondyna dzięki, ale ja sie boje takich kremów uzywac, chodzilo mi konkretnie o ten co podalam w linku, bo moja cera jest bardzo, bardzo

Cytat:
Nie miałam, kremów do twarzy mało testuję, bo większość albo uczula albo zapycha, albo i jedno i drugie pokażę Ci moje ulubione nawilżacze:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10334
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18010
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24347
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=691
3 pierwsze są taniutkie i spokojnie mogą zastąpić ten ostatni LRP
Dymuś, dziękuje
zaraz sie wczytuje w to. Zawsze sie boje zeby mnie nie uczulilo i nie zapchało. Do tej pory stosowalam krem physiogel i cos z La roche, no, ale ceny są powalające i szukam tanszego odpowiednika

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:

przy czym bardziej skłaniałabym się do tego pierwszego, ale drugi z kolei jest na naczynka
Nie pomoge Ci, bo one nie są dla wrażliwców i na 1000% mnie uczulają

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-17, 09:07   #109
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Blondyna dzięki, ale ja sie boje takich kremów uzywac, chodzilo mi konkretnie o ten co podalam w linku, bo moja cera jest bardzo, bardzo

Dymuś, dziękuje
zaraz sie wczytuje w to. Zawsze sie boje zeby mnie nie uczulilo i nie zapchało. Do tej pory stosowalam krem physiogel i cos z La roche, no, ale ceny są powalające i szukam tanszego odpowiednika

Nie pomoge Ci, bo one nie są dla wrażliwców i na 1000% mnie uczulają
w porządku... strasznie współczuję Ci, ale wiem co to znaczy bo moja mama ma podobnie... ma jeden sprawdzony krem i się go trzyma, bo jak tylko użyje jakiegoś innego to zonk

Boże.. jak mi się nie chce pracować.. ściemniam na necie
Stary 2009-09-17, 09:10   #110
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
w porządku... strasznie współczuję Ci, ale wiem co to znaczy bo moja mama ma podobnie... ma jeden sprawdzony krem i się go trzyma, bo jak tylko użyje jakiegoś innego to zonk
przerąbane mam z krzemami, swietnie sprawdzaja sie oleje na mojej twarzy, ale rano wole krem...

Tez bym sie trzymala tego z La roche, gdyby nie cena
o zmywaniu twarzy nie mowie, woda u mnie nie przejdzie (tylko destylowana)

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-17, 09:18   #111
carlo_rossi
Rozeznanie

na BU polecaja humektan, physiogel, eucerin, i wlasnie LRP. Ja mam obecnie nutric lrp ale to bardzo nawilzające bo teraz bawie sie w retinoidy.
Motylku to czym myjesz wode? edit: gluptas ze mnie... czym myjesz buzie, a nie wode

Edytowane przez carlo_rossi
Czas edycji: 2009-09-17 o 09:20
carlo_rossi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 09:21   #112
dymka
Zakorzenienie

Cytat:

Miałam kiedyś ten pierwszy, bo miał świetne opinie na KWC,niestety uczulił i wywaliłam po2 użyciach, ale mat na buzi był

Cytat:
przerąbane mam z krzemami, swietnie sprawdzaja sie oleje na mojej twarzy, ale rano wole krem...

Tez bym sie trzymala tego z La roche, gdyby nie cena
o zmywaniu twarzy nie mowie, woda u mnie nie przejdzie (tylko destylowana)
Możesz zaryzykować z tymi kremikami Orion Pharma - one w ogóle nie mają substancji zapachowych, skład bardzo krótki. Jak chcesz to możesz podskoczyć do mnie po odlewkę Humektanu - teraz mam wielką tubę 100ml, bo małe za szybko schodziły
Stary 2009-09-17, 09:26   #113
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carlo_rossi Pokaż wiadomość
Motylku to czym myjesz wode? edit: gluptas ze mnie... czym myjesz buzie, a nie wode
hehehe

kosmetyki z BU bardzo mi słuzą ale wydaje mi sie ze jakis krem powinnien byc...

Cytat:
M
Możesz zaryzykować z tymi kremikami Orion Pharma - one w ogóle nie mają substancji zapachowych, skład bardzo krótki. Jak chcesz to możesz podskoczyć do mnie po odlewkę Humektanu - teraz mam wielką tubę 100ml, bo małe za szybko schodziły
spróbuje na pewno, ale chyba zaczne od tego
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18010 bo jednak lepiej mi pasuje z opisu (łuszczyca)

nie moge ciagle brac od Ciebie próbek zresztą teraz nie ma w Poznaniu w najblizszym czasie

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-17, 09:28   #114
legallybrunette
Rozeznanie

uhh babeczki dzięki, aż się zmęczylam czytaniem Nie tak szybko bo nikt nie nadąza
Stary 2009-09-17, 09:31   #115
motylek1007
Zakorzenienie

zmienie temat teraz czy ktos zna sie na kabelkach i tego typu rzeczach? w poniedziałek w Lidlu jest takie "cuś" do przegrywania kaset VHS na DC czy DVD (nie pamietam), kosztuje 90zł i moja mama to chce, ale ja nie wiem czy to szajs, czy warto i czy nie przeplacam

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-17, 09:32   #116
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
kosmetyki z BU bardzo mi słuzą ale wydaje mi sie ze jakis krem powinnien byc...

spróbuje na pewno, ale chyba zaczne od tego
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18010 bo jednak lepiej mi pasuje z opisu (łuszczyca)

nie moge ciagle brac od Ciebie próbek zresztą teraz nie ma w Poznaniu w najblizszym czasie
Też go muszę kupić, bo mama zacznie się kwasić, a ja przejdę na coś mocniejszego i humektan będzie za słaby a próbki możesz brać bez wyrzutów sumienia

Ja właśnie zmyłam lorysa z shea ale on intensywnie pachnie włoski ładnie się rozczesały i już nie mogę się doczekać aż wyschną
Stary 2009-09-17, 09:34   #117
motylek1007
Zakorzenienie

koniecznie napisz jak wyschną

wczoraj mylam wlosy o 5.50 haha, ale dzis tez chyba musze, bo jutro ide do fryzjera i nie chce miec tłustych...

co mysliscie na temat przesuszonego skalpu? moze byc winny olejek?

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-17, 09:35   #118
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam kiedyś ten pierwszy, bo miał świetne opinie na KWC,niestety uczulił i wywaliłam po2 użyciach, ale mat na buzi był
no to ja zaryzykuję może mnie nie uczuli rzadko mi się takie przykrości zdarzają

ale na pocieszenie powiem wam, że szału dostaję bo większość balsamów do ciała mnie uczula... i żeli pod prysznic.. przeżywam katorgę po kąpieli
Stary 2009-09-17, 09:38   #119
motylek1007
Zakorzenienie

ja stosuje na cialo albo Palome, albo ziaje, albo nic

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-17, 09:39   #120
carlo_rossi
Rozeznanie

a tak w ogole to chcialam sie pochwalic ze dzis mam pierwszy dzien diety oczyszczającej. NIE odchudzam sie ale chce troche sie oczyscic ze smieciowego jedzenia ktore ostanio jadłam, tony słodyczy i innych grzeszków(fajki, alko). Najgorzej bedzie bez słodyczy ale dam rade. Trzymajcie za mnie kciuki, licze ze mi sie buzia w tym czasie ładnie oczysci i moze na włosy tez to bedzie mialo jakis dobry włyp w pozniejszym czasie

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości