powiekszenie piersi!wazne pytania! - Strona 238 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-17, 00:06   #7111
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!

Cytat:
Napisane przez nusia0210 Pokaż wiadomość
dzieki listopadowa80..czekam z niecierpliwoscia na jakies wiesc... a i co myslicie o wladkach eurosilikon..ostatnio duzo negatywnych opini czytalam i niewiem juz sama ile w tym wszystkim prawdy..
A co złego czytałaś?
Śliczne cycusie z nich wychodzą i mięciusie.

---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
witam piekne panie, jestem laik w temacie projekcji piersi, czy ktoras z was moze mi wyjasnic co to jest? wysokosc, glebokosc? brzmi tak matematycznie;-)))
Witam.A Ty przed op?
Implanty ze względu na kształt mogą być okrągłe i anatomiczne.
Implanty okrągłe to taki biszkopt-i taki implant ma tylko szerokość i projekcje. Projekcja to wartość na jaką implant będzie wysunięty od Twojej klatki (wysokość na jaką urósł biszkopt po środku).
Implant anatomiczny ma kształt łezki (nie jest okrągły tylko podłużny) i on ma trzy wymiary-szerokość(wartość w poziomie), wysokość (wartość w pionie) i projekcję.
Tych projekcji może być trzy w danym modelu lub nawet pięć. I to są właśnie te zagadkowe skróty HP, TRX, VHP...itp-objaśnienia do tych skrutów znajdują się w tabelach z rozmiarami implantów każdej firmy.
Objętość silikonu jaka jest w takim woreczku oznacza się jako cc lub czasami g. Stopień w jakim ten woreczek jest wypełniony żelem to spoistość implantu. I tak w takim samym woreczku może być np: 440cc albo 400cc albo 380cc - ten pierwszy będzie najtwardszy, stopień zagęszczenia 100%, czasem określana spoistość 3.
Implant na wierzchu może być gładki lub chropowaty, jakby oszroniony wtedy jest teksturowany.

I to z grubsza tyle.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-09-17 o 20:40
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 00:33   #7112
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
A co złego czytałaś?
Śliczne cycusie z nich wychodzą i mięciusie.

---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Witam.A Ty przed op?
Implanty ze względu na kształt mogą być okrągłe i anatomiczne.
Implanty okrągłe to taki biszkopt-i taki implant ma tylko szerokość i projekcje. Projekcja to wartość na jaką implant będzie wysunięty od Twojej klatki (wysokość na jaką urósł biszkopt po środku).
Implant anatomiczny ma kształt łezki (nie jest okrągły tylko podłużny) i on ma trzy wymiary-szerokość(wartość w poziomie), wysokość (wartość w pionie) i projekcji.
Tych projekcji może być trzy w danym modelu lub nawet pięć.I to są właśnie te zagadkowe skróty HP, TRX, VHP...itp.
Objętość silikonu jaka jest w takim woreczku oznacza się jako cc lub czasami gr. Stopień w jakim ten woreczek jest wypełniony żelem to spoistość implantu. I tak w takim samym woreczku może być np 440cc albo 400cc albo 380cc - ten pierwszy będzie najtwardszy, stopień zagęszczenia 100%, czasem określana spoistość 3.
Implant na wierzchu może być gładki lub chropowaty, jakby oszroniony wtedy jest teksturowany.

I to z grubsza tyle.

Whhooaaa to na tyle hhehe ja 3x musze to przeczytac bo ogarnac temat, jestem przed op, mam 21 padziernika, mialam miec 2 wrzesnia ale moja mama zadzwonila do kliniki i odmowila za moimi plecami zabieg coz uroczo.....bedac na konsultacji Dr. powiedzial,ze mam male piersi ale jedrne- 75A i moge mies rozmiar jaki tylko chce co bedzie sie komponowac ladnie z biodrami,.nie sadze ze od tego tylko zalezy, glownie od mojej klatki piersiowej. Dotykalam takowe implanty 350 i byly jak piszesz takie chropkowate nadal nie wiem jaki rozmiar wezme, na pewno okragle, borykam sie z decyzja rozmiaru i tak pozostanie do dnia zabiegu.

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-09-17 o 00:35
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 07:04   #7113
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość

Horo, jak nasz doktorek nie bedzie chcial mi wpakowac tyle ile chce, to zaniose jemu twoje foteczki: hahaha:i powiem : A TUTAJ SIE DALO ???

Agnessa, na pewno wpakuje Już po mnie wie, ze sa "przypadki upierdliwe"

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 07:16   #7114
Antonina7
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
O którym Kuczyńskim mowa? Sebastianie?
Dr. Maciej Kuczyński z Nałęęczowa ale operacje robi w Lublinie .
Antonina7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 08:39   #7115
ruda
Raczkowanie

Mya kilka dni temu pisałyśmy o rozmiarach implantów i powiedziałam ze chcę zmianę tylko o 50 no i znalazłam firmy allergan 410 FX-410410 12.5 13.0 6.0 i o tych właśnie myślałam ale one nawet nie są większe o 50 tylko o 40, ale 450 FX-410450 13.0 13.5 6.1 też są fajne wcale się tak mocno nie różnią wymiarami kto wie może za 2/3 latka jakaś drobna kkorekta

a tu dla zainteresowanych link do strony z tabelkami implantów http://www.allergan.com/assets/pdf/natrelle_catalog.pdf można sobie postudiować

Edytowane przez ruda
Czas edycji: 2009-09-17 o 08:42
ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 08:57   #7116
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez ruda Pokaż wiadomość
Mya kilka dni temu pisałyśmy o rozmiarach implantów i powiedziałam ze chcę zmianę tylko o 50 no i znalazłam firmy allergan 410 FX-410410 12.5 13.0 6.0 i o tych właśnie myślałam ale one nawet nie są większe o 50 tylko o 40, ale 450 FX-410450 13.0 13.5 6.1 też są fajne wcale się tak mocno nie różnią wymiarami kto wie może za 2/3 latka jakaś drobna kkorekta
Ruda,
jak juz korekta, to na większe te 450 cc
Zmiana na 410 naprawdę moglaby okazać się niewidoczna

Stary 2009-09-17, 08:58   #7117
nusia0210
Raczkowanie

Czytalam przerozne opinie i juz naprawde sie gubie... niektore dziewczyny pisza,ze sa super eurosilikony ,a niektore pisza,ze szybko wymieniaja,ze lekarze zle sie o nich wypowiadaja,ze podobno sie falduja, czasem nawet juz po 3 latadch zdarza sie ze sie rozrywaja...duzo,duzo...i wydaje mi sie ze zawsze choc odrobina prawdy musi w tym byc.. Nawet tutaj wiekszosc kobiet robie na kazdej firmie tylko nie eurosilikony.

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

ale sie zakrecilam u gory haha.... chodzilo mi ze wiekszosc kobiet z tego forum nawet robi zabieg z wkladkami innymi niz eurosilikony...
nusia0210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 09:03   #7118
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Czytalam przerozne opinie i juz naprawde sie gubie... niektore dziewczyny pisza,ze sa super eurosilikony ,a niektore pisza,ze szybko wymieniaja,ze lekarze zle sie o nich wypowiadaja,ze podobno sie falduja, czasem nawet juz po 3 latadch zdarza sie ze sie rozrywaja...duzo,duzo...i wydaje mi sie ze zawsze choc odrobina prawdy musi w tym byc.. Nawet tutaj wiekszosc kobiet robie na kazdej firmie tylko nie eurosilikony.

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

ale sie zakrecilam u gory haha.... chodzilo mi ze wiekszosc kobiet z tego forum nawet robi zabieg z wkladkami innymi niz eurosilikony...
nusia,
nie wiem jak jest naprwdę, ale akurat mój dr ich nie poleca... wręcz odmawia wkladania. podobno się marszczą, często robi sie coś tam z torebką wokół implantow, i rzeczywiście zdecydowanie szybciej niż inne nadają sie do wymiany ... dr określil to jako "nie są dobre"
Ale musialabyś zasiegnąć opinii rożnych osob. Ja widziałam takie, wprawdzie nie na żywo i mnie się podobają ale byly to "świeże" piersi, a nie po kilku latach.
A bywając na konsultacjach u innych dr przekonalam sie, ze nawet jeśli robia na eurosilikonach, to polecają... mentor albo allergan twierdzac, ze są zdecydoewanie lepsze

tez sie zakręciłam

Stary 2009-09-17, 09:09   #7119
ruda
Raczkowanie

Cytat:

moja opinia jest taka że jeśli mam do wyboru coś lepszego ale droższego i tańszego i nie koniecznie dobrej jakości to jednak w przypadku takiej ingerencji chirurgicznej wolę dołożyć troche kasy ale mieć pewność ze nic się implantom nie przydarzy , choć nie zawsze cena idzie w parze z jakością z tym się też zgodzę, znam laski które mają ES-y i są mega zadowolone i nic sie kompletnie nie dzieje od kilku lat (odpukać w niemalowane)

Horo bo mi tak naprawdę zależy tylko na wypełnieniu ich od góry albo raczej żeby były trochę wyżej czy może wyżej się zaczynały -ale namieszałam - nie chcę ich większych i tak ciągle uważam że są trochę za duże tylko czy 1,5cm różnicy w wysokości da jakikolwiek efekt to jest pytanie no nic ale jeszcze mam dużo czasu na te rozważania o ile po jakimś czasie w ogóle mi nie przejdzie
Stary 2009-09-17, 09:13   #7120
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

Horo bo mi tak naprawdę zależy tylko na wypełnieniu ich od góry albo raczej żeby były trochę wyżej czy może wyżej się zaczynały -ale namieszałam - nie chcę ich większych i tak ciągle uważam że są trochę za duże tylko czy 1,5cm różnicy w wysokości da jakikolwiek efekt to jest pytanie no nic ale jeszcze mam dużo czasu na te rozważania o ile po jakimś czasie w ogóle mi nie przejdzie
KOchana,
no to zakładając, ze Tobie nie przejdzie namawiam na 450 cc (nie będzie za dużo, absolutnie ) i akurat te 80 cc więcej wypelni pięknie pierś od gory a jak zdecydowałabyś się na 410 (blagam nie ) to nie osiągniesz takiego efektu jaki byś chciała.

ja mam aż 195 g więcej i to praktycznie wypelnilo autostradę. Wiadomo... rozmiar też jest większy, ale to prawie 200 więcej. Więc przy 80 więcej będzie ok Mniej nie bierz, bo będziesz zalować.

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-09-17 o 09:15
Stary 2009-09-17, 09:30   #7121
Masza711
Zadomowienie

LISTOPADOWA zobaczymy jaka bedziesz madra gdy stuknic Ci 6 miesiecy bez stanika ...xs...chyba na głowe
HORO no jak banan na buzi to ja sie bardzo ciesze
MYA przypomnij kiedy bedziesz teraz u dr?
BANKIERKA a Ty dzis u dr Skwiercz czy za tydzien?
Wczoraj babsko u fryzjera zapytało cytuje "pani ma operacje na piersi zrobiona"...zatkało mnie Co za brak taktu Ze nie wspomne o formie tejze wypowiedzi ...no i troche mi sie goopio zrobilo...
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 09:42   #7122
ruda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość
LISTOPADOWA zobaczymy jaka bedziesz madra gdy stuknic Ci 6 miesiecy bez stanika ...xs...chyba na głowe
HORO no jak banan na buzi to ja sie bardzo ciesze
MYA przypomnij kiedy bedziesz teraz u dr?
BANKIERKA a Ty dzis u dr Skwiercz czy za tydzien?
Wczoraj babsko u fryzjera zapytało cytuje "pani ma operacje na piersi zrobiona"...zatkało mnie Co za brak taktu Ze nie wspomne o formie tejze wypowiedzi ...no i troche mi sie goopio zrobilo...
jeśli to jest fryzjerka do której chodzisz regularnie to nic dziwnego ich życie polega na obserwowaniu klientek i sprzedawaniu nowinek kolejnym klientkom a co do formy i taktu no to cóż ...
Stary 2009-09-17, 09:49   #7123
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
jeśli to jest fryzjerka do której chodzisz regularnie to nic dziwnego ich życie polega na obserwowaniu klientek i sprzedawaniu nowinek kolejnym klientkom a co do formy i taktu no to cóż ...
W to ze mnie "sprzedała" moja fryzjerka - nie wierze Chociaz...
No ale i tak to nie zmienia faktu ze niektore baby sa tak niedelikatne ze Poza tym poczułam sie jak prozny pustak co lata po chirurgach by poprawiac to co Bozi sie nie udało ...Fuuujjj głupie uczucie ...
Stary 2009-09-17, 09:56   #7124
ruda
Raczkowanie

ja w pracy za to muszę znosić przewiercanie wzrokiem przez panów wszczególności dwoch którzy szepczą za moimi plecami i się blazeńsko usmiechają, ale jeszcze nie mieli czelności żeby mi zadać pytanie

zmykam kobitki do wieczorka papa

Edytowane przez ruda
Czas edycji: 2009-09-17 o 09:57
ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 09:57   #7125
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
W to ze mnie "sprzedała" moja fryzjerka - nie wierze Chociaz...
No ale i tak to nie zmienia faktu ze niektore baby sa tak niedelikatne ze Poza tym poczułam sie jak prozny pustak co lata po chirurgach by poprawiac to co Bozi sie nie udało ...Fuuujjj głupie uczucie ...
Strasznie goopie uczucie
a pomyśl sobie jak pół miasta plotkuje za plecami to dopiero goopie uczucie

Stary 2009-09-17, 10:08   #7126
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Zobaczymy, zobaczymy Na razie xs mam i w cyckach i (chyba) w główce. Za to niedługo będą 3 miechy a górka jak była tak jest

Mya - kochanaja w biuście mam 89cm. I nie mam problemów ani u fryzjera, ani w pracy, ani gdziekolwiek indziej - nikt się nie kapnął, że cycuchy większe
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 10:13   #7127
mzietkowska
Przyczajenie

Smile Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!

Witam
Mam 31 lat ,8 letniego syna i planowaną za ok 2 lata kolejną ciążę.
Proszę mi powiedzieć czy powiększenie piersi powinnam zrobić po kolejnej ciąży czy mogę już teraz?
Czy może mi ktoś polecić jakiegoś super chirurga i podpowiedzieć jakie żelki powinnam sobie sprawić?
mam 168cm ,i w tej chwili bardzo schudłam waże 48kg. Jeszcze pare miesięcy temu ważyłam 55 kg. i to była moja waga stała.
Ten spadek wagi spowodował że moje piersi są okropne .
Proszę o radę i z góry dziękuję
mzietkowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 10:18   #7128
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mzietkowska Pokaż wiadomość
Witam
Proszę mi powiedzieć czy powiększenie piersi powinnam zrobić po kolejnej ciąży czy mogę już teraz?
Czy może mi ktoś polecić jakiegoś super chirurga i podpowiedzieć jakie żelki powinnam sobie sprawić?
mam 168cm ,i w tej chwili bardzo schudłam waże 48kg. Jeszcze pare miesięcy temu ważyłam 55 kg. i to była moja waga stała.
Skoro następna ciąża jest planowana w niedalekiej przyszłości to lepiej wstrzymać się z op. powiększania piersi i wykonać ją po zakończeniu karmienia
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 11:51   #7129
MIKA2807
Raczkowanie

Witam ponownieSzukałam w necie i w końcu znalazłam te upragnione tabelki MENTORA i w końcu wiem co będę miała
HORO Ty sie znasz na tym -czy te które mi wstawią będą oki? hp 375cc projekcja 5 cm, moje wymiary to 165cm, 57 kgdzięki

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

przy okazji wstawie link , może któraś laseczka będzie chciała sprawdzić

http://www.padtech.pl/download/MiniPoster21PL.pdf
Stary 2009-09-17, 11:53   #7130
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez MIKA2807 Pokaż wiadomość
Witam ponownieSzukałam w necie i w końcu znalazłam te upragnione tabelki MENTORA i w końcu wiem co będę miała
HORO Ty sie znasz na tym -czy te które mi wstawią będą oki? hp 375cc projekcja 5 cm, moje wymiary to 165cm, 57 kgdzięki

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

przy okazji wstawie link , może któraś laseczka będzie chciała sprawdzić

http://www.padtech.pl/download/MiniPoster21PL.pdf
Mika,
mentorki i do tego HP 375 cc to juz lady implancik.
Ale ważne jest też , jaki masz obwod pod biustem. I jaki chcesz osiagnać efekt... czy piersi bardzo duze, czy raczej naturalne

ps. pod biustem musisz mierzyć bardzo ciasno na wydechu

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-09-17 o 12:00
Stary 2009-09-17, 12:57   #7131
MIKA2807
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Mika,
mentorki i do tego HP 375 cc to juz lady implancik.
Ale ważne jest też , jaki masz obwod pod biustem. I jaki chcesz osiagnać efekt... czy piersi bardzo duze, czy raczej naturalne

ps. pod biustem musisz mierzyć bardzo ciasno na wydechu

Niewiem HORO jak mam to zmierzyć ale staniczki nosiłam pod biustem 75 lub nawet 80 to zależało od producenta

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

...a i chcę żeby były bardziej naturalne
Stary 2009-09-17, 13:17   #7132
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość

Agnessa, na pewno wpakuje Już po mnie wie, ze sa "przypadki upierdliwe"
ja tez jak najbardziej ze tego przypadku Molestuje doktorka telefonicznie i nie tylko

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:

Niusia, ja myslalam o ES przy nastepnej OP, ale jednak zrezygnuje i zostane przy mentorkach lub wezme na Allergany

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 13:23   #7133
Agatau88
Zakorzenienie

Agnessa ze tak sie zapytam cos nie tak z Twoimi zelkami? Bo wyczytalam ze poprawiasz
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 13:25   #7134
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mzietkowska Pokaż wiadomość
Witam
wiem cos o tym , ja kiedys miala mozna powiedziec bardzo ladne piersi, ale jak schudlam 12kg, to zniknely . Jezeli planujesz ciaze, to ja chyba bym poczekala, bo to w koncu tylko dwa lata, ale jezeli wiesz, ze bedziesz mogla sobie pozwolic na poprawke (co wcale nie musi zaistniec, widzialam sliczne zelki, ktore przeszly ciaze ), to rob juz teraz i nie czekaj....ja zaluje, ze tak pozno sie zdecydowalam, bo ze wzgledu na ciaze odkladalam zabieg przez prawie 10lat.

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Agnessa ze tak sie zapytam cos nie tak z Twoimi zelkami? Bo wyczytalam ze poprawiasz
chyba zle sie wyrazilam Z moimi zelkami wszystko cacy, ale chce o odrobinke wieksze, wiec planuje wymianke z 300cc na 400cc -raz sie zyje

Stary 2009-09-17, 13:27   #7135
Agatau88
Zakorzenienie

Ja sie caly czas tak zastanawiam, kurcze czy zawsze po op czlowiek jest niezadowolony z rozmiaru, jak to jest ze Ci lekarze nie potrafia jakos rzeczowo pomoc, poradzic pacjentce. Tylko potem wychodza za male, albo za daleko od siebie
Stary 2009-09-17, 13:32   #7136
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Ja sie caly czas tak zastanawiam, kurcze czy zawsze po op czlowiek jest niezadowolony z rozmiaru, jak to jest ze Ci lekarze nie potrafia jakos rzeczowo pomoc, poradzic pacjentce. Tylko potem wychodza za male, albo za daleko od siebie
moj doktorek dobrze poradzil i zaproponowal i zapowiedzial na samym poczatku, ze jezeli bede chciala wieksze, to bede musiala robic dwie OP, bo przy pierwszej nie ma szans na wiecej.Nawet moj lekarz tutaj w DE (tez wykonuje zabiegi) byl zdziwiony, ze u mnie doktorek zgodzil sie na AZ 300cc, bo on pozwolilby na max. 250. Teraz juz wiek, ze moje cycolinki i miesien troszeczke sie rozepchaly, wiec mozna dolozyc Moja mamuska i siostra twierdza, ze teraz moje dziewczynki sa idealne rozmiarowo, ale ja mam swoj uparty mozdzek i wiem czego chce Ja mysle, ze przy pierwszej OP kazda z nas cieszy sie, ze wogole bedzie miala ladniejsze piersi i ta decyzja polozenia sie na stol jest trudna, a jak juz raz przez to wszystko przejdziemy i widzimy , ze wcale nie bylo az tak strasznie, to przychodzi mysl, ze skoro juz miec cycuchy, to takie jakie zawsze sie chcialo

Edytowane przez Agnessa30
Czas edycji: 2009-09-17 o 13:34
Stary 2009-09-17, 13:39   #7137
Agatau88
Zakorzenienie

Ok, nie juz nie mowie bo za pare mcy tez stane przed wyborem, mam nadzieje ze moj dr mi go ulatwi
Stary 2009-09-17, 13:53   #7138
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
O przepraszam, ja jestem mega zadowolona i niczego nie chce poprawiac mam zajefajne dziewczynki
Stary 2009-09-17, 14:03   #7139
niespelnienie
Przyczajenie

Hej
Ja mam 400cc okrągłe, (177cm, 60kg,70pod biustem) jestem 9 dni po operacji, na początku wydawały mi się ogromne...później się przyzwyczaiłam...jeszcze później prawy mięsień odpuścił i pierś lekko około 2cm opadła w dół przez co wydaje się mniejsza...ja oczywiście szok, bo nie chciałam mieć już ani ciut mniej
wniosek z tego...że apetyt rośnie w miarę jedzenia...coś mi się zdaje, że my wszystkie jak HORO wylądujemy po jakimś czasie znowu na stole
Mam jeszcze pytanko...jak długo trzeba po operacji nosić sportowe staniki...i czy raz na czas można ubrać cosik innego??
Wiecie co...przeżyłam operację i pierwszy tydzień po okropnie :-(
ale teraz z każdym dniem jest mniej bólu, a więcej radości i nie mogę się napatrzeć na nie, choć mam świadomość, że do końcowego efektu długa droga...
niespelnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 14:09   #7140
evitanna
BAN stały

Dziękuje, dziękuję Witwickiego nie znam niestety.

Cytat:
Napisane przez MIKA2807 Pokaż wiadomość
Ty jesteś z Wawy znasz może , słyszałaś o dr.Tadeuszu Witwickim? Mało o nim się pisze.

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Ewitanna to do Ciebie

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

To po zabiegu wystawimy swoje żelki co?
Dziewczyny tak fajnie opisuja swoje przejścia po zabiegach oby i nam tak dobrze poszło
evitanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości