|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
-----Dion, Sephora, rzęsy, klej, Nuxe
Nieaktualne!!!
Celine Dion ,Sensational perfum deodorant 75 ml,ubytek znikomy + nabłyszczający lotion,75 ml ,nieużywany .Sephora ,perfumetka,nieużywana .Ardel ,sztuczne rzęsy 72 sztuki pojedynczych i 1 para w kepkach ,firma uzywana przez profesjonalistow +klej Duo ,także profesjonalny 14 g ,ubytek +/- 2g Nuxe ,Teint Prodigiux ,jasna cera ,zostalo ok 10 ml-brak foty Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2010-02-10 o 11:53 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: -----Dion, Sephora, rzęsy, klej, Nuxe
coś za celine ?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364188&page=4 |
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Chetnie wypróbuje coś z tych dobroci zaproponuj ile i co mogłabys wyymienic na puder brązujący.
EDM - Favorite Hoodie - EDM - Medium Deep -o.glo - 85 % sampla - bronzer EDM Natural Reflections - Medium Bronzer - finishing powder - 95% sampla EDM - Toffee - o.glo -100 % sampla EDM - Light Olive - o.glo -100 % sampla EDM - Light Olive - o.glo -98 % sampla EDM - Fairly Light - o.glo- 100 % sampla EDM - Fairly Summer - o.glo- 90 % ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- GIVENCHY Phenomen eyes Clinique lash doubling mascara, double volume ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- aż dwie ![]() Aquolina żel pod prysznic, 125 ml, poziomka, Diesel Plus Plus feminine edt. ok. 45-50/75 ml flakonik z kartonikiem *Cacharel LouLou ok. 14/30 ml Chopard Madness ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
a powiedz mi jeszcze, kiedy kupiłaś ten puder / jaką ma datę ważności
![]() Moje minerały są świeże, kupione w ciągu ostatnich 3-4 miesięcy ![]() myślę że za puder mogłabym oddać: EDM - Medium Deep -o.glo - 85 % sampla - bronzer EDM Natural Reflections - Medium Bronzer - finishing powder - 95% sampla +podkłady: EDM - Toffee - o.glo -100 % sampla EDM - Light Olive - o.glo -98 % sampla EDM - Fairly Light - o.glo- 100 % sampla EDM - Fairly Summer - o.glo- 90 %
|
#8 |
|
BAN stały
|
czy ten klej jest swiezy? ma jakas date waznosci?
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Puder dostałam jakos na poczatku roku-to jest moj drugi z tej serii ,uzyłam kilka razy ale stwierdziłam ze nie dam rady go zużyć majac tez inne
no i lubie zmieniac kosmetyki.poniewaz jest to puder w kamieniu ma długa datę(nie ma jej na kasetce),nie zmieniła konsystencji,zapachu ,zreszta kosmetyki trzymam w ciemnym ,chlodnym miejscu . |
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDM - Medium Deep -o.glo - 85 % sampla - bronzer EDM Natural Reflections - Medium Bronzer - finishing powder - 95% sampla +podkłady: EDM - Toffee - o.glo -100 % sampla EDM - Light Olive - o.glo -98 % sampla EDM - Fairly Light - o.glo- 100 % sampla EDM - Fairly Summer - o.glo- 90 %
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
brązer perfumetkę nuxe ?? |
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Aquolina żel pod prysznic, 125 ml, poziomka, Diesel Plus Plus feminine edt. ok. 45-50/75 ml flakonik z kartonikiem *Cacharel LouLou ok. 14/30 ml Chopard Madness ?
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
Zakorzenienie
|
daty nie ma ale byl kupiony w okolicach kwietnia ,uzyty kilka razy na imprezy.
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
wypisalam te ktore by mi ew. odpowiadały a decyzja co byłabyś sklonna oddac nalezy do ciebie ![]() klej kosztuje 80 zl paczka rzęs ok 20 ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- brazer juz chyba znalazl nowa wlascicielke ale reszta wolna , u ciebie podoba mi sie : vichy krem titillapapilla kolczyki |
|||
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
vichy jest własnie w trakcie negocjacji, wiec nie moge nic obiecac.
|
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
Celine Dion ,Sensational perfum deodorant 75 ml,ubytek znikomy
+ nabłyszczający lotion,75 ml ,nieużywany .Sephora ,perfumetka,nieużywana .Ardel ,sztuczne rzęsy 72 sztuki pojedynczych i 1 para w kepkach ,firma uzywana przez profesjonalistow +klej Duo ,także profesjonalny 14 g ,ubytek +/- 2g Nuxe ,Teint Prodigiux ,jasna cera ,zostalo ok 10 ml-brak foty cos u mnie? |
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Muszę pofilozofować ze sobą, w razie chęci z mojej strony, się przypomnę. |
|
|
|
|
#19 | ||
|
Zakorzenienie
|
ok,a co bylabys sklonna oddac za moje dwie rzeczy ?
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- nie,nadal ładnie wyciska sie z tubki,nie jest rozwarstwiony - o ile moze sie rozwarstwiać,kolor taki sam. ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie perfumetka
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic,pzdr
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- pozwól ze przetestuje tusz w najbliższych dniach i wtedy dam ci ostateczna odp. |
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
czy jest szansa dorzucic cos jeszcze do tuszu klinika ?
np: jolen bleach nutribronze loreal biotherm sense komfort |
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Celine Dion ,Sensational perfum deodorant 75 ml,ubytek znikomy
+ nabłyszczający lotion,75 ml ,nieużywany .Ardel ,sztuczne rzęsy 72 sztuki pojedynczych i 1 para w kepkach ,firma uzywana przez profesjonalistow +klej Duo ,także profesjonalny 14 g ,ubytek +/- 2g cos u mnie? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.