Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :) - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-17, 12:09   #2161
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)

a ja jeszcze nie dostalam rzeczy, ktore kupilam w zeszlym tygodniu na all!!! tylko 1 spodnie doszly a czekam jeszcze na 2 pary+sweterek no i 2 zestawy pajacow szlag mnie trafia, ile mozna czekac mloda dzisiejsza noc spala w bodziaku i ciut przymalych polspiochach nic innego nie znalazlam co by bylo na nia dobre...fak!

2 aukcje poszly ale za cene ktora wystawilam, mimo tabunu obserwujacych tylko 1 osoba zalicytowala wkurza mnie to bo po co robia sztuczny tlok? wrrrrr jestem niezadowolona.
Stary 2009-09-17, 12:13   #2162
jowisz
Zakorzenienie

Jola nie klikaj teraz, kliknij w sobotę na koniec aukcji
ja właśnie obserwuję jak cena rośnie w aukcji, na którą się czaję.
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 12:23   #2163
Judi21_84
Zakorzenienie

oto on
http://www.allegro.pl/item734225159_...iquita_86.html
kliknęłam bo i tak cena bedzie wysoka... ile byście najwięcej za niego dały...?? bo ja chyba więcej już nie dam, napewno mnie przebiją

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

ale powiem Wam, że kombinezony są strasznieeeeeee drogie wstąpiłam do jednego jeszcze sklepu gdzie mają cocodrillo i słuchajcie też pod 150 zł dla mnei to dużo jak na jeden sezon...
Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 12:28   #2164
jowisz
Zakorzenienie

Jola ja taki samwczoraj pokazywałam:
http://allegro.pl/item741534442_mari...czesciowy.html

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

jak cię tam przelicytują to bierz tę aukcję. inne światło a inaczej już wygląda.ale moim zdaniem to ten sam.

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

miś przy rękawach i w kapturze tylko inny.u ciebie brąz, a tu chyba szary
Stary 2009-09-17, 12:29   #2165
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Judi - kombinezon jest boski! i super kolorek nie wiem ile kosztuje nowy taki w sklepie, ale powiem ci, ze zeszlej jesieni kupowalam dla Majki polarowy kombinezon w zwyklym sklepie i zaplacilam 60zl! za takie malenstwo rozmiar 62, no skandal...wiec 150 za 2-czesciowa firmowke i na zime to nie tak zle, mysle
Stary 2009-09-17, 12:32   #2166
jowisz
Zakorzenienie

dla mnie 150 to też sporo. jak będę kupować to na pewno używany. i też nie dam więcej niż 70zł bo z przesyłką i tak wyjdzie prawie 90.
Stary 2009-09-17, 12:36   #2167
Judi21_84
Zakorzenienie

no też mi się podoba i ta czapa do tego-fajnie wygląda...
a może tez...??
http://www.allegro.pl/item744616536_...ocieplany.html

idę oblukać ten Jowiszowy

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

aaa tak, oglądałam go wczoraj i też wydawało mi się ze to to samo napewno to samo
dobra to tamtego nie licytuję wyzej, moze tego się uda kupić taniej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 12:42   #2168
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

Cytat:
Napisane przez leleth Pokaż wiadomość
Oli ma taka sama zyrafe

ja mam ten sam problem (nawet pol godziny temu tz byl caly w mleku.... ogolnie to jest tak, ze odkad Avent zaczal produkowac butelki bez BPA pojawily sie wlasnie te problemy..... wczesniej podobno bylo ok...) u mnie dziala odkrecenie..przeplukanie nakretki i zakrecenie z powrotem......
.
\

ja też tak robię ale jest to bardzo wkurzające bo trzeba 10 razy sprawdzać czy nie cieknie a za 12 przechyleniem i tak się leje

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
hello
Boze śpiworek zdziałał cuda dziecko pierwszy raz od nie wiem kiedy spało całą noc bez mrukniecia a rano jak się obudził i tz przyniósł go do nas na flasie to był cieplutki jak świeża bułeczka hehe pomijam fakt ze po wypiciu mleka tak się mu odbiło że puścił małego pawia oczywiście na śpiworek. To tak chyba by pokazać swoje niezadowolenie na ten nowy wynalazek
U nas znów szaro, ale ciepło.

Kristi co do nocnika to wyciągnęłam wibrator i wystarczy małego dobrze posadzić i jest ok. Czyli w sumie tak samo jak w zwykłym nocniku, też trzeba odpowiedanio sadzać by siurak zwisał w dół heh

Przejdziemy się za chwilę na spacerek

Judi fajnie że śpiworek się spisał ja też zawsze dawałam dzieciaki do śpiworków i całą noc miałam z głowy
a teraz Krystianek już duży w śpiworkach się nie mieści i on potrafi w nocy się obudzić z zimna i woła mnie że mu zimno bym go przykryła

co do nocniczka to teraz to ok ty go posadzisz i włożysz klejnoty do środka i jest wszystko ok ale jak już dziecko same chodzi na nocnik i jak na szybko siada //a takie dzieci zawsze na ostatnią minute idą na nocnik// to on nie patrzy czy siuraka ma skierowany w górę czy w dół
i zazwyczaj to wtedy są te katastrofy mokrej podłogi czy spodni
ale mam nadzieję że u was bedzie wszystko ok

co do kombinezonu to cie przelicytowali
i też myślałam że to ten sam co wczoraj Jowiszek pokazywała

Edytowane przez kristi75
Czas edycji: 2009-09-17 o 12:45
kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 12:43   #2169
anka1900
Zakorzenienie

hello
jestem migrenowiec dziś, jak nic @ wisi w powietrzu, o żesz fuck a miało byc zupełnie inaczej
Judi takie kombinezony z prehistorii dostałam w spadku, wystawiłam je tez na all, może kto sie skusi, bo inaczej kontener pck zaliczą jak nic,
ja czytam jak opatulacie dzieciaki na noc to jestem w szoku, ja nigdy nie ubieralam Mikiego w body i pajacyka równoczesnie,mimo , że upałów w zimie to u nas nie ma

ps. jeśli chcecie wypróbować na dzieciakach nowe pampersy to tu jest instrukcja, tylko wiąże sie to z umieszczeniem danych osobowych
http://forum.gazeta.pl/forum/w,48205...ratis.html?v=2

Edytowane przez anka1900
Czas edycji: 2009-09-17 o 12:57
anka1900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 12:55   #2170
Judi21_84
Zakorzenienie

Kristi hmm ciekawe co z tym nocnikiem..
W sumie zgapiłam go od siostry bo chwaliła a ma właśnie syna 2,5 letniego i nie mówiła by kiedyś siur poszedł w górę... no zobaczymy

widziałam właśnie ze mnie przelicytiwała babka-dobrze, może uda się tamtego taniej wyhaczyć...
jeszcze mam takie:
http://www.allegro.pl/item743411809_..._pomaranc.html
http://www.allegro.pl/item741472607_..._m_od_1zl.html
http://www.allegro.pl/item745022926_...zja_3_w_1.html

tylko że to są rozmiary 86/92 obawiam się jednak ze będą za duze...
Stary 2009-09-17, 12:56   #2171
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość
a ja jeszcze nie dostalam rzeczy, ktore kupilam w zeszlym tygodniu na all!!! tylko 1 spodnie doszly a czekam jeszcze na 2 pary+sweterek no i 2 zestawy pajacow szlag mnie trafia, ile mozna czekac mloda dzisiejsza noc spala w bodziaku i ciut przymalych polspiochach nic innego nie znalazlam co by bylo na nia dobre...fak!

2 aukcje poszly ale za cene ktora wystawilam, mimo tabunu obserwujacych tylko 1 osoba zalicytowala wkurza mnie to bo po co robia sztuczny tlok? wrrrrr jestem niezadowolona.
Maluśna a do mnie wsio podochodziło oprócz płaszczyka w kropki. Dziś dotarł dresik Wójcika, będzie idealny i dalmatyńczyk właśnie wsio piorę.

Kochana co do licytacji to miałam to samo wczoraj. np 10 osób obserwujących mój śpiworek a 1 licytująca w ostatnich minutach, już myślałam że się sprzeda, ale wsio poszło.

Za to jak do tej pory (niektórzy już 4-5 dni) niedoczekałam się żadnej kasy z tego co sprzedałam, nic poczekam jeszcze a potem zacznę rozsyłać maile upominające. Wkurza mnie coś takiego bo jak kupuję wpłacam natychmiast, a jakbym miała problem napisałabym wcześniej do Sprzedającego.

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 12:59   #2172
jowisz
Zakorzenienie

Jola ja patrzę przede wszystkim na spodnie. ile mają cm od kroku. teraz Iga nosi 22-23.
w rozmiarze 86 podają ok. 26cm, w rozmiarze 92 prawie 30cm
więc chyba jednak kupię 86 i będę się łudzić,że wystarczy na całą zimę czyli co najmniej 5mcy.
Stary 2009-09-17, 13:02   #2173
anka1900
Zakorzenienie

u mnie ostatnio dwie osoby nie wpłaciły, wyslałam upomnienia, nic, potem zero kontaktu, mimo, że sie sie logowała, jak napisałam negatywny komentarz, to baba sie od razu zgłosiła, że była niby z dzieckiem w szpitalu i te rzeczy, allegro nie uznało jej wymówki i mam prowizję na koncie oddaną wczoraj mi babka napisała, że juz wpłaciła, ale do tej pory jakos mi tego nie zaksięgowali
ps. Kasiulko jakos boss mi nie podszedł, widać nos mi sie zmienił od młodzieńczych zachwytów nad tym zapachem, wystawiłam, a jak nie sprzedam to wyląduje u mojej mamy na półce
Stary 2009-09-17, 13:27   #2174
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Maluśna a do mnie wsio podochodziło oprócz płaszczyka w kropki. Dziś dotarł dresik Wójcika, będzie idealny i dalmatyńczyk właśnie wsio piorę.

Kochana co do licytacji to miałam to samo wczoraj. np 10 osób obserwujących mój śpiworek a 1 licytująca w ostatnich minutach, już myślałam że się sprzeda, ale wsio poszło.

Za to jak do tej pory (niektórzy już 4-5 dni) niedoczekałam się żadnej kasy z tego co sprzedałam, nic poczekam jeszcze a potem zacznę rozsyłać maile upominające. Wkurza mnie coś takiego bo jak kupuję wpłacam natychmiast, a jakbym miała problem napisałabym wcześniej do Sprzedającego.
strasznie ci zazdroszcze tego wojcika i futerka...ja chyba zrezygnuje z tych kozuszkow bo uzywane to trzeba wyczyscic chyba chemicznie a wydaje mi sie, ze do maluchow nie powinno sie takich srodkow uzywac wiec szukam sztucznego futerka-misia a twoje ladybird jest na 86? pasuje na Ole czy jeszcze za duze?
u mnie tez czesto kupujacy placa po kilku dniach strasznie mnie to wkurza bo ja place od razu, zeby jak najszybciej miec przesylke ja nie wiem, ludzie kupuja i nie zalezy im na towarze
Stary 2009-09-17, 13:53   #2175
dorbar
Wtajemniczenie

Ale Wam zazdroszczę tych zakupków na zimę, ja tu w pracy nie mam dostępu na all i nawetnie widzę jakie kombinezony zamawiacie.

Kocioł dzisiaj w pracy mam bo delegacja jest i co chwile gdziesmuszę latać.
Stary 2009-09-17, 14:08   #2176
Kasiulka22
Zakorzenienie

Kochane babencje strasznie mi cięzko coś napisac. W ogóle poszłam dziś na uniwer, przez co Ola spała 40 minut. Teraz przyzwyczajona jest do spania w spokoju, bo nawet jak zaśnie na spacerze za chwilę jestem już w domu. Ola śpi przed chacjendą a ja sobie sprzątam, gotuję jej zupę i opindalam tutaj. Teraz jest padnięta i marudzi bo krótko spała. Co do magistery to widziałam, że wciąż leży w sekretariacie, promotorka miała być dziś (może) o 13. Pytałam babeczki czy mogę przyjść jutro/ w poniedziałek bo musiałabym z głodną Olą czekać na nią ponad 2 godziny, tylko po to, żeby zapytać kiedy mogę przyjść bo widziałam że pracy nie zobaczyła bo dalej lezy w sekretariacie. Dowiedziałam się że babka jest tylko w czwartki bo nie ma jeszcze zajęć. Więc pójdę za tydzień. Zakładając, że dziś zabierze moją pracę może ją sprawdzi ale czasu na poprawki setne to ja już bym nie miała. Nio zobaczymy. W każdym razie dla mnie wyjście na uniwer to wycieczka na drugi koniec miasta, więc długo mi schodzi. Nie zdołałam ugotować potem Oli zupy bo rozmarudzona wisi na mnie, a nie miał mi kto pomóc i jej pilnować. Zjadła więc drugą michę kaszy. Jutro ugotuję świeżą zupkę.

Odnośnie kasz to doszłam do wniosku, że będę dawać jej tylko te z Bebilonu i może czasem nestle na urozmaicenie. Bo Bebilon najlepiej się robi i najbardziej Oli smakuje.

Maluśna futerko kochana jest chyba ciut za duże, ale to bardzo dobrze bo wystarczy Oli na jesień i zimę. Dalmatyńczyk jest krótszy i krótsze ma również rękawki, ale może też ten sezon posłuży, jesień na pewno A ladybird jest na 86 cm.

Aniu widziałam, że bossek jest na All, bo ja na perfumach wpisuję słówko "używane" i szukam sobie dla siebie ciekawych ofert w dobrej cenie

Olcia mi histerię jeszcze dziś odwaliła, bo nie chciała dać się przebrać na sp0acerze ludzie się patrzyli jak nie wiem, miałam obore na 150 nie chciała zmienic swetra na lzejszy bo ciepło było.

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Werstunia a sąsiadów to zapinkol, są zdrowo podupceni... nio naprawdę słów brak!!!

Stary 2009-09-17, 15:17   #2177
ver_ona
Zakorzenienie

A ja dzis sprzedałam krzesełko jutro ma byc kurier, tzn jezeli bedzie kaska na koncie, bo dzis niby zostala przelana.
Ja nie kupuje jednak kombinezonu, mam kurtke i do tego dokupie spodnie tylko.
Moj lobuz wchodzi poprostu wszedzie gdzie sie da, wczoraj zaciagal noge do gory i chcial wlezc do wanny, wchodzi na meble, lozka itp...jak tak dalej pojdzie...oj nie chce nawet myslec.

Bylismy dzis u allergologa. Dostalam opr, ze jest na mleku zwyklym, tzn na bebilonie. Powinien pic pepti...i jak go karmilam powinnam tez miec diete itd...tylko jak byl 2 razy w tym szpitalu gdzie dzis bylam w poradni, to nic nie mowili o tym. Why? Doktorowa, powiedziala, ze szpital to tylko jest zeby doraznie wyleczyc alez mnie wqrzyla. To przeciez tam mu robili badania na alergie! Nawet nie zobaczyla na wypisy i mnie pyta czy mial jakies testy, to jej mowie, ze wszystko ma na wypisie ktory ma w rekach! no i ogolnie to nawet nie osluchala go co by sprawdzic co i jak...kazala dawac mu pepti i czekac az sie pojawi lek singulair mini w saszetkach. tzn on jest ale za 130zl, a ma byc na dniach juz refundowany.
poza tym powiedziala, ze mam wykluczyc mocne alergeny, mleko, orzechy, owoce cytrusowe, truskawki, poziomki, kakao...a on tak lubi kakao!
no i powiedziala, ze skupisko dzieci, to nie dla niego. wiec chyba jednak wroce na wychowawczy, ale kolezanka poradzila mi wziac jeszcze l4 do konca bo na dziecko jest tylko 60dni w roku...

to chyba tyle, a teraz ide cos zrobic z moja namoczona ciecierzyca!
Stary 2009-09-17, 16:29   #2178
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

heloł

witam z krainy smarkaczy caly dzien dzisiaj leje deszcz... mlody dzisiaj niemozliwy, ciagle frida i marudzenie od rana... nic zrobic nie da, bo ciagle uczepiony mojej kiecy...

a ze pranie robilam dzisiaj to byla histeria bo smialam wlaczyc pralke w jego obecnosci

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 16:36   #2179
jowisz
Zakorzenienie

TADAM nie dałam się tym razem tym szalonym kobietom

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=732392331

z przesyłką wyjdzie mnie niecałe 14 zł za ciuch, chyba nie tragicznie

czy ta kutrka (ost.pozycja) wygląda wam na zimową ? mogłaby być ciepła, wtedy kupiłabym już tylko same spodnie na szelkach,a nie cały kombinezon
Stary 2009-09-17, 17:53   #2180
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

no, Magda gratulacje w koncu sie udalo tak jak juz dzis gadalysmy-ta biala kurteczka wyglada na ciepla ale napewno puchowa nie jest. fajnie by bylo jakbys mogla tylko spodnie dokupic i juz masz zestaw na zime z glowy
Stary 2009-09-17, 18:22   #2181
anka1900
Zakorzenienie

mam juz wolne, albo wolne na chwilkę
nie wiem co w Mikiego dzis wstąpiło, szlag mnie trafiał z jego marudzeniem, wstał lewą nogą i była masakra, wiec juz go położyłam do wyrka
migrena mi przechodzi ale @ przychodzi na nieszczęście
no Jowiszku zawściekłaś sie na zestawy i nieźle ustrzeliłaś, chociaż kwota do zapłaty wielgachna , no ale w przeliczeniu na sztukę to bardzo znośnie, dodam, że w ciuchlandach rzeczy tak do 10 zł, wiec Twoj zestaw sie opylało jakby nie patrzeć nie będą pachniały ciuchlandowym dezynfekantem
biedna Kasiulko musisz miec inny plan, zupę ugotujesz dzień wczesniej , albo Olutek zje słoiczek, przykro że musisz sie taskać taki szmat drogi, ale tak to jest jak sie nie ma prawka i drugiego samochodu na stanie
Stary 2009-09-17, 18:33   #2182
Judi21_84
Zakorzenienie

jowiszku wg mnie zimówka
U nas rozpadało się dopiero przed chwilunią, zaraz idziemy jeść kaszę, kąpanko i spanko. tymek jest już upierdliwy od dobrej godziny bo spał w dzień godzinkę do 14 a dla niego to mało.

Przyszła nam suma gwarancyjna za książeczkę mieszkaniową na kuchnię jest
Teraz tylko czekać aż mieszkanko wykończą, jeszcze miesiąc z hakiem
Cieszę się zwłaszcza temu że do pracy będę miała rzut beretem. Teraz mam 15 km, w korkach jadę autobusem godzinę. z nowego mieszkania będę miała 3 minutki

No nic idę szykować małemu kolację

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Ja tam myślę, że te ciuchy-właśnie w takich zestawach jak kupiłą Magda są z ciucholandów Kiedyś się nad tym zastanawiałam. Popatrzcie same jak wystawiacie ciuchy cykacie na dywanie czy coś w tym stylu. A przy tych zestawach cała strona opracowana, aż się chce oglądać... Wydaje mi się, ze zwykła osoba nie zadałaby sobie tyle trudu. Zwłaszcza ze niektórzy sprzedawcy mają po kilka takich zestawów do sprzedania...
No ale to tylko takie moje przemyślenia pieron wie jak jest...
pozatym czy to ważne, ważne ze ciuchy fajne, sama wiecznie się slinię na te zestawy, ale ze siostra mnie na szczęście zaopatrza w ciuszki po swoim 2,5 letnim synku to mam spokój
Stary 2009-09-17, 18:39   #2183
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
Ja tam myślę, że te ciuchy-właśnie w takich zestawach jak kupiłą Magda są z ciucholandów
jestem przekonana,że w większości przypadków tak właśnie jest.
tyle,że np. w ciuchlandzie u mojej mamy gdzie zazwyczaj kupuję głupie cienkie spodnie kosztują 8-10zł. na jednej rzeczy na pewno przepłaciłam, ale na takiej kurtce czy sukience zyskałam

a orientujecie się w jakich programach oni obrabiają te zdjęcia ? sama bym z chęcią tak zaczęła aukcje wystawiać
Stary 2009-09-17, 18:45   #2184
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

hej dziewczyny....

o widze ze tutaj jakieś wielkie powroty a i tak samo "chyba" wielkie ucieczki....

Ja jesten dzisiaj u tesciowej i kożystam z chwili bo Lila sie z nia bawi.

Mała mam do Ciebie wielka prosbe.
Bo kiedys gdzies tam czytałam ze ty posiadasz storczyki (o ile sie nie myle) i zaczyna mi on juz opadac...wiem tylko tyle że trzeba go przyciąć poza 3 oczkiem ...
tyle ze on jest prosty i wlasnie za 3 oczkiem mam rozgałęzienie...kurcze nie wiem czy zrozumiesz mnie o co mi chodzi....
nie wiemjak go podciac...bo chcialabym aby mi nastepny rok zakwitł....
A i jeszcze nad tym drugim oczkiem wychodzi kolejna ze tak powiem "łodyga" z kwiatami...
jak nie zrozumiesz to moze zdjecie tego kwiatka zrobie...
ZaleZy mi na nim poniewaz to jest jedyny kwietek który mi sie podoba
Tutaj tak przykładowo Ci pokazałam jak to wygląda mniej wiecej

JowiszQ boska ta torba co wystawilas na all

Judi jak tak troche nie w temacie.A pracujesz jako kto??

Ja właśnie powystawiałam ciuchy na rzeszowiaku.
Kasiu za ile Ci poszedł ten kombinezon???

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

JowiszQ te z tłem ciuchów to na bank w photoshopie
LeoNa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 18:51   #2185
Kasiulka22
Zakorzenienie

Jowiszku gratuluję, obśliniłam się na Twój zestaw uwielbiam ciuszki! Kochana mam taką samą kiece z Early Days z kokardką tylko w dokładnie odwrotnych kolorkach Śliczności! Wsio mi się podoba. Ta kurteczka na końcu super, bardzo ładna. i widzę, że Iga też będzie dalmatyńczykiem.

Ola wykapana i of course sobie marudzi i się wkurza, mam nadzieję że padnie zaraz tak pięknie jak wczoraj po 20.

Baby w ogole to wielkie dzięki za to info o alantanie i tormentiolu. Już po pierwszym smarowaniu alantanem była big poprawa niedługo już nam lekarza nie trzeba będzie, bo Wy jesteście

Aniu ja tam prawka robić nie będę, bo się nie widzę za kierownicą, niech mnie wożą

O Martunia część słońce Ty moje. Kombinezon poszedł za 39 zł czyli za cenę wywoławczą 10 osób obserwowało, a jedna zalicytowała w ostatnich sekundach, także kiszka. Tyle, że przynajmniej miejsca mi nie będzie zajmował

A co to jest rzeszowiak Martunia?

Stary 2009-09-17, 18:52   #2186
jowisz
Zakorzenienie

oto Igusiowa w nowej kiecce

a photoshopa nie mam, można go w necie zdobyć ?
Stary 2009-09-17, 18:53   #2187
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
oto Igusiowa w nowej kiecce

a photoshopa nie mam, można go w necie zdobyć ?
jaka fajna Iga i te diabliki w oczach

jaka ona powazna juz dziewczynka z twarzy (mimo usmiechu )

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 18:58   #2188
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

JowiszQ wersje próbną na 30 dni...ale to jest dosyc skomplikowany program...
ja nie mialam do niego siły

Kasiu Rzeszowiak to jest strona z ogłoszeniami....Można wystawiać rzeczy i zawsze ktos do ciebie po to dojedzie
Jak mi tam ciuchy nie pójdą to na szafie wystawie....

Maluśna zdjęcie dla Ciebie
Stary 2009-09-17, 19:01   #2189
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

Jowisz twoja mała też jest zafascynowana roznoszeniem butów po całym domu??;>
Kochana dziewczynka...
Stary 2009-09-17, 19:03   #2190
Kasiulka22
Zakorzenienie

Ola zobaczyła Igusię i "dzidzia" Pięknie wygląda Twoja córa Jowiszku, śliczna mała dama!

Martunia piękny storczyk, ja kupiłam dla mamy białego. Straszliwie długo już stoi taki rozwinięty w pełni aż w szoku jestem, też jest śliczny.

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez LeoNa86 Pokaż wiadomość
Jowisz twoja mała też jest zafascynowana roznoszeniem butów po całym domu??;>
Kochana dziewczynka...
Ola ma to samo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości