|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Kurcze wczoraj się widziałam z moim TŻ i wymyśliliśmy że może pojedziemy gdzieś na weeken i nie pojedziemy bo musi iść w sobote do pracy
![]() Jane, fajnie że znalazłaś czas
#3542 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a w ogóle kiedy Zuzia wraca? Cytat:
![]() ![]() Muszę się wybrać na zakupy, bo dzisiaj mamy urodzinki i będę piekła tort. Tylko nie bardzo jakoś mam pomysł, jak on ma wyglądać ![]()
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki, jakby Wam brakowało pomysłów na coś pysznego do jedzenia to znalazłam wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=356077&page=7
#3544 |
Wtajemniczenie
|
Witam,
Aliszcze jeśli chodzi o mój kręgosłup to mam dosyć poważne schorzenie i właśnie dlatego nie powinnam zajść przez najbliżesz pół roku w ciążę. Teraz zaczęłam indywidualną rehabilitację, która ma na celu " wcisnąć" ten wypadający krążek na swoje miejsce. Ciąża to duże obciążenie dla kręgosłupa a ewentualne leżenie w moim przypadku to najgorsze co może być, bo nie wolno mi leżeć-muszę się cały czas się ruszać, bo dodatkowo mam wypuklinę, która może rosnąć jak nie będzie ruchu. Tak w skrócie to sie wszystko przedstawia. Domi pisałam wczoraj na wizażu o Zuzi, bo przysłała mi smska. Proszę uważniej czytać ![]() Eluśka miłego wyjazdu i dawaj znać co u Ciebie. Jane witamy i czekamy na focie Jacusia ( choć już straciłam nadzieje, że kiedykolwiek zobaczę ) Paollino przestań dziewczyno panikować, nie jesteś w ciąży, a ciągle piszesz tak jakbyś już była. Jeszcze wczoraj pisałaś, że nie chcesz być ze swoim Tż, a teraz piszesz, że chętnie byś się przeprowadziła z nim gdyby nie studia - zupełnie Cię nie rozumię ![]()
#3546 |
Konto usunięte
|
Vcelka pisałam tak bo byłam zła że się nie interesuje co ze mną itp., ale wyjaśniliśmy sobie co i jak... Poza tym gdyby coś teges, to to jednak ojciec i byłabym z nim na pewno już wtedy...
Póki co, czekam na okres... Nic mnie jak na razie nie boli, czuję się nieźle, jak na stan po bombie hormonalnej... Wczoraj tylko trochę głowa, no i zmiany fizjologiczne w wydzielinie... i wsio. Zobaczymy jak to będzie... ![]() Jedno co dobre - już się uspokoiłam... Może to był skutek hormonów że chodziłam wczoraj jak galareta, a może upływ czasu, ale stwierdziłam że co będzie to będzie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Wtajemniczenie
|
dostalam,juz przegladalam-szkoda, ze sa po niemiecku - ale jakos damy rade: GoogleTranslator my friend;P
jak na razie nie dziobie - bo dzisiaj w pracy...ale moze wieczorkiem cos zaczne-ale najpierw musze pofotkowac troche ost. kolekcji... wczoraj za to wydlubalam kolejna bransoletke wg wlasnej koncepcji...wczoraj byla fajna..dzis juz mam inny pomysl na nia-czyli standard jak u mnie;P
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-09-17 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Wtajemniczenie
|
Gusiak fajny jedzieniowy wątek poleciłaś
![]() ![]()
#3550 | ||||
Zakorzenienie
|
Nie podobam i się to, że Mischoko znikneła, ona już nie wróci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Czytałam ![]() ![]() ![]() Wzielam sie za robienie szaliczka, z kocykiem poczekam, bo nei wiem jak go zrobic:0szaliczek robie z różowej takiej mieciusiej włóczki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze głowa mnie dziś boli, chyba przez tą pogodę, bo jakaś taka typowo jesienna.
Domi jak zrobisz szaliczek to oczywiście wklej zdjęcie, będziemy podziwiać Twoją pracę ![]() No ja mam nadzieje, że Mischoko jest teraz w pracy i nie ma czasu na wizaż i że nas już nie opuści. Mischoko wracaj ! Idę troszkę odpocząć od komputera.
#3553 |
Zakorzenienie
|
Bo Mischoko juz tak raz nas opuściła
![]() ![]() to czego jej jeszcze nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Konto usunięte
|
Nie znałam Mischoko długo, ale polubiłam ją i też chcę by wróciła...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
Jeju ale kochane jestescie
![]() dziekuje obiecalam sobie ze bede zagladac moze nie bardzo czesto wiec prosze sie nie wystraszyc ale bede ![]() ![]() a w pracy jest roznie czasem wiecej pracy czasem mniej wiec zalezy ale bede zagladac Fruzia co do twojego kompleciku to szczerze wloczke nadal mam - byla przeznaczona dla ciebie i tak zostalo ale.... zrazilam sie bo tylko do Aliszcze doszla paczka - jakos pozostale zaginely. Zmartwilo mnie to nie ze wzgledu na kase tylko na prace jaka w to wlozylam. Po drugie z watku zniknelam i tak naprawde nie wiedzialam czy ktos jeszcze chce..... U mnie dzis smutno. Nie pytajcie czemu bo nie wiem. To znaczy wydaje mi sie ze wiem ale nie chce nastroju zlego wprowadzac.... Ja pro prostu chce miec dziecko i juz.... ![]()
#3556 |
Zakorzenienie
|
Przyzlam sie przywitac tylko, bo nie dawno wrocilam z zakupow
![]() ![]() A potem po okularki jade, to bedzie dopiero masakraaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a pamietasz jak do mnei dzwoniłas jak byłam w Anglii?Fajnie było wtedy ![]() ![]() ![]() Mischoko komplety napewno doszly, wiem ze do Kathy chyba doszedl tez tylko cos z rozmiarem było nie tak ![]() no nie wiem...ja wtedy byłam w Anglii ![]() I ide zaraz robic to: http://www.mojeprzepisy.pl/Przepis/k..._zoltym_serem/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Zadomowienie
|
Hej - o ludzie!
Aż dotąd czytałam - wszystko!!! Dużo tego było, że hej!!! Aż Jacuś się chyba pogniewał, bo dziwnie na mnie patrzy (czytałam i karmiłam Go już 2 razy ![]() No i dobrze, że w miarę u Was ok, bo dajecie sobie radę ze wszystkim, no i tu się ładnie wspieracie i nawet przybyła nam "panna z odzysku", tj. Zuzia zakochana ![]() Dzięki, że się pytałyście co u mnie i pisałyście do mnie sms`ki! Magdzia nawet chciała z Gdyni przyjeżdźać by mi pomóc - - - bo jeszcze od dziś dopiero nie mam gorączki, którą od pn. miałam, a M daleko bo ok. 600 km od nas teraz, więc seryjnie ciężko! No ale przybyli na ratunek rodzice - w przeciwnym razie nie miałabym nawet co jeść, bo zostałam bez zakupów i obiadów ![]() No i niestety ale po tych paru godzinach czytania muszę już serio zająć się Jacusiem - i nie wiem kiedy znów zajrzę, bo jeszcze przyjechała ciocia, gdyż druga ciocia (a Jej siostra, także siostra mojego Tatu) jest u nas w szpitalu po ciężkiej operacji ginekologicznej (wszyscy się martwią teraz jakie wyniki będzie mieć cicocia, bo wycięli Jej tam wszystko i będą badać... ![]() ![]() ![]() No opiszę Wam wszystko niedługo na spokojnie, ok? Tymczasem pozdrawiam Was i ściskam - i witam po długiej chwili Mischoko i Fruzię, no i Paollino ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-09-17 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
Jane
fajnie, ze wpadlas do nas ![]() mischoko jak dorwe sie do aparatu to oczywiscie pokaze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
w sobotę prawdopodobnie jedziemy nad morze
![]() ale kompa oczywiście zabieram ![]() zast sie jak się zapakujemy ![]() ![]() Domi dodałam focie tej zakupionej firanki ![]() ja dzisiaj robie ten ryż z kurczakiem co kiedyś przepis Domi podawałam ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-09-17 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Do Kathi wiem ze moja paczka doszla ale rekawiczki byly za duze - wiec poprosilam o odeslanie ale juz do mnie nigdy nie dotarla paczka spowrotem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3564 |
Wtajemniczenie
|
Mischoko ja wiedziałam, że na pewno jesteś w pracy zajęta, ale że się odezwiesz - taka intuicja. A swoją drogą to dziwna sytuacja z tymi Twoimi wysyłkami. Jakoś do końca nie chce mi się wierzyć, że one nie dotarły do niektórych osób.
Garfi ja też czekam na zdjęciu bucików, może sobie odgapię, bo jestem też na etapie poszukiwań ![]() Blondynka nad morzem o tej porze roku to chyba będzie zimno bardzo i raczej na opalanie nie macie co liczyć, ale na pewno jodu dużo powdychacie. Ładna firanka ![]() Jane czekamy na dalszy ciąg relacji ![]() A mnie nadal boli głowa, już wzięłam tabl. i nic nie przechodzi ![]()
#3565 |
Zakorzenienie
|
Mischoko
![]() laski a ja chyba chora jestem, młody mnie zaraził ![]()
#3566 |
Zakorzenienie
|
dzieki za opinie firnaki
![]() chce jechać nad morze trochę pochodzić i wogóle zmienić klimat ![]() może jakieś zakupki ciuszkowe ![]() vcelka mnie tez ost ciagle glowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Zakorzenienie
|
Boshe dziewczyny jakie ja glupoty musze teraz wlasnie robic
![]() ![]() Zaneczko nie choruj, moze rzeczywscie herbatka bylaby jak wspomozenie ![]() Jesooo pewnie pomyslicie ze to cos normalnego ale mi sie dzis zachcialo do kosciola ![]() ![]() ![]() ![]()
Wszystko co dobre, jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie ![]() Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-09-17 o 15:28 Powód: literowki |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dam znać.. opiszę wszystkie zdarzenia, bo zakładam, że będą jakieś ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- zdrówka ![]() ![]()
![]() |
#3570 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tu masz racje. To są plusy ogromne, ale jednak nie wróciłabym sie przez to, co sie tam działo. Ale ciesze sie, ze mamy to za soba i tam bylismy ![]() Kochana masz ten przpis na kocyczek?bo ja jestem niecierpliwa, szalik szybo zrobie, zaraz sie zabieram, bo to takie malutkie, a juz sie nie moge doczekac kocyka ![]() idź się połóż ![]() Ty tak samo ![]() Cytat:
No i dobrze ![]() ![]() ![]() Jane witaj i czekamy na dalsze relacje ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak tam Syla ![]() ![]() Zrobilam te parówki, dobre wyszły ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.