![]() |
#451 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Rozeznanie
|
kropka75 jeśli chodzi o te roboty domowe, to mój również zatrzymał się na zabranianiu mi wszystkiego, sam się nie rwie.. hihi normalka..
![]() zgadnij_MS całe szczęście, że częściej ja odwiedzam mamę niż ona mnie, bo pewno byłoby to samo ![]()
#453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój miał dziś pościel prać, ale deszcz pada to nie wyschnie... chyba się o niego modlił całą nockę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Rozeznanie
|
Hihihi.. to się pewno ucieszył, ale nic straconego, pewno będzie musiał nadrobić..
mój już od tygodnia bierze się za odkurzanie, ale zawsze znajdzie sobie jakąś wymówkę.. ;p
#455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do deszczu... Właśnie jest ulewa. Pewnie mycie okien się od razu mojemu upiecze. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Rozeznanie
|
także z tego wynika, że możemy sobie pomarzyć o czystym domu przez najbliższe 9 miesięcy..
![]() no chyba, że stanie się jakiś cud.. ![]()
#457 |
Zadomowienie
|
ja cały dzień przed lapotopem.... chociaz podobno on nie ma negatywnego wpływu.... tak mówi mój B a on się troszkę na tym zna. Jednak ja bym wolała dmuchac na zimne ale ni jak nie idzie mi połączenie pracy przy kompie z ograniczeniem siedzenia, moja cała praca to komputer....
#458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba jest podobnie jak u Niki i w Anglii. Nie wiem jeszcze dokladnie. Wczorajsze usg robilam prywatnie ale to bylo w klinice gdzie sie leczylismy i bylo to "kropka nad i" do statystyk. Znam slabo jedna dziewczyne, ktora rodzila tutaj 2 lata temu przez cc i coz.....kobieta zachodzi w ciaze, zapisuje sie do poloznej bez robienia bety, ta zleca badanie w okolicach 11 tygodnia, pozniej w 24 i wsio. Nawet nie ma mozliwosci dowiedzenia sie jaka jest plec dziecka. Laska opowiadala, ze przy okazji wizyt w Polsce chodzila na dodatkowe badania i ustalenie plci chociazby... wiec troche dygam. Mysle, ze jest mozliwosc prywatnego badania ale w razie czarnego scenariusza chyba i prywatny rozlozy rece i powie sorry, zycie... Naprawde nie wiem na czym to polega ![]() Mysle, ze gdybym miala czekac od 2 kresek do 11 tygodnia to wyladowalabym w Polsce wczesniej. Koszmarem bylo czekanie na powtorzenie bety caly dlugi tydzien. Dzien pracy sie konczy juz u mnie, zbieram sie do domu. Milej reszty dnia babeczki ![]()
![]() |
#459 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale piszecie
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Piszecie o zachciankach, a ja ich prawie wcale nie mam, za to mój TZ......
![]() ![]() ![]() Co do mycia okien, umyłam sobie 2 tygodnie temu, jeszcze przed testem ![]() ...a tak w ogóle, to chyba jestem z Was najstarsza.....rocznik 73 ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2009-09-17 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Rozeznanie
|
Ja tam zachcianki mam sporadycznie, jeśli już to na słodkie..
wody natomiast pije baaaaardzo dużo i wydaje się jakby cały czas było za mało.. ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- o kurcze, to ja chyba będę najmłodsza.. ![]() ![]()
#462 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#463 |
Rozeznanie
|
hihihi no prawie.. musiałabyś mnie urodzić mając 13 lat.. hihiih
![]()
#464 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dafreen;14291286]ja co prawda rocznik 76, ale za to druga ciąża po.... prawie 16 latach
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- O kurcze, a myślałam, że u mnie różnica wieku będzie duża ![]() ![]()
#465 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=bydgoszczanka;14291 543]
Cytat:
swoja córkę urodziłam jak miałam 17 ![]()
![]() |
#466 |
Raczkowanie
|
Kurcze Dziewczyny, ale napisałyście!!!
![]() Strasznie smutne wieści dziś.... ![]() Trzymaj się Kasiu ![]() Kropko i Yolando napewno na następnym usg będzi wszystko ładnie widać. ![]() Co do wieku, to ja rocznik 79, więc też już pojawiła się 3 z przodu ![]() A o tym żarciu tyle napisałyście, że mało brakowało a ślina by mi po brodzie kapała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zadomowienie
|
Ja piję wodę po troszku, cały dzień, może się tego uzbiera z 1,5 litra i ja z tych, co się nie pocą (tylko minimalnie i przy ekstremalnych temp.
![]() A usg w pierwszej ciąży miałam robione na każdej wizycie, więc myślę, że tym razem będzie podobnie. Na prawdę porażka z tym prowadzeniem ciąży w innych krajach. To ja nikogo nie zszokuję, jestem po środku, rocznik 86, druga ciąża po dwóch latach, mała na razie się cieszy i pokazuje, że dzidzi jest w brzuszku, ale zobaczymy, czy zazdrość się nie pojawi, jak fasolka sie urodzi ![]()
#468 |
Raczkowanie
|
co wy tak o tym wieku piszecie niewazne ile macie wazne ze nadal szczescie moze sie usmiechac do kazdego ja jestem 83 i to moja druga ciaza
![]() ![]() ![]()
#469 | ||
Zadomowienie
|
ale produkcja
![]() ![]() mam taką nadzieję.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i tego się będziemy trzymać ![]() Ja żadnych smaków nie mam... a szkoda może wtedy poczułabym się jak w ciąży ![]() A dzisiaj ponieważ niepokój nie dawał mi spokoju...znów pobiegłam na betę i poprosiłam "na cito" ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja uciekam do domku wszystkiego smacznego na co ochotę macie życzę, spokojnej nocki, do jutra ![]()
![]() |
#471 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Więc wszystko się zgadza. ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() Oboje z mężem uwielbiamy, więc możemy sobie śmierdzieć do woli. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja nie robiłam bety i nie zamierzam. ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Ja 11.09 robiłam sobie test, żeby mieć pewność ciążową
![]() ![]() ![]()
#473 |
Zadomowienie
|
A się wyżalić muszę....
A wiecie, ja już mam czasami dosyc tego, ze tak wciąż, za przeproszeniem, rzygać mi sie chce. Najgorsze jest to, że od kiedy zaszłam w ciązę, to zwymiotowalam tak porządnie tylko 2 razy ( w pierwszej ciąży paw był co 2 posiłek, ale mdliło mnie nagle i nagle przestawalo). Teraz nie wymiotuję, ale cały dzień, CALUTKI - jest mi niedobrze. Czasami też w nocy się budzę, bo mi niedobrze. Wieczorami tez zgaga. Codzień, 4 godziny po kolacji ![]() Nie chcę by obchodzono sie ze mną jak z jajkiem. Staram się funkcjonować w miarę normalnie. I wszystko byłoby OK, gdyby nie te dolegliwosci żołądkowe.... Nawet juz spać tak mi się nie chce jak na początku, albo najzwyczajniej w świecie się przyzwyczailam. Tylko te mdłości cholerne. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
Ja już się chwaliłam że mnie nie mdli ale upiekłam drożdżówkę, zjadłam kawałek i mi niedobrze...
![]()
#475 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie jest dziś ciężko po połowie bułki z serem żółtym. Siedzi na żołądku jak kamień... bleee... ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#476 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nocnych mdlosci nie mam ale calodzienne i owszem. Cytat:
![]() Cytat:
Jej nie powiedzieli jaka jest plec i poleciala do Polski. Znajac finskie podejscie, badanie nie bylo skierowane na okreslenie plci wiec nie beda wybiegac przed szereg. Chyba do niej zadzwonie i wybadam sprawe bo dobrze bylo by cos wiedziec .. Cytat:
![]() Pojechalam przed praca do sklepu aby zaopatrzyc sie w migdaly i kiszona kapuste bo tak o niej gadalyscie a glupio w robocie ze slinotokiem i nie bylo ![]()
![]() |
#477 | |
Zadomowienie
|
...no i ja się cieszyłam, ( a może się jednak denerwowałam), ze nie mam żadnych oznak ciąąy...to dzisiaj się zmieniło...
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A dzisiaj jeszcze na wieczór panieński idę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps. Pamiętajcie, że mdłości potęgują się gdy żołądek jest pusty. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-09-18 o 07:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Prawda Kropeczko ![]() ![]() A ja mam takie pytanie, może głupie czy współżyjecie ze swoimi TŻ'ami? ![]() Bo my odkąd się dowiedziałam o ciąży to 2 razy, bo się boję jakoś. Może się coś stać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wezwanie z papierami do PIP. Książę Pan zamiast przyjechać do biura, to odwiedził budowę i zażyczył sobie, żeby przybyć do niego... Już się boję, bo mnie coś dzisiaj muli deczko... ![]() Właśnie wpycham kolejne pół bułki, żeby nie mieć pustego żołąda... Cytat:
![]() Mnie pobolewa dół brzucha, więc średnio mam ochotę, a mój mąż wiedząc, że mnie boli i mam duphaston na podtrzymanie, nie ma ochoty wcale. ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- A jeszcze do tego wszystkiego głowa chce mnie boleć... ostrzega cały czas i ćmi gdzieś tam z tyłu głowy. I perfumy moje dzisiejsze mnie męczą... i mojej sąsiadki z krzesła obok też... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.