|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
etherna83 powiem ci ze tez mam godz płaczu smeichu złosci niepewnosci oj wielki misz masz
Ja jutro do lekarza juz szoruje beta ladnie wyszła tescik pokazał 2 kreseczki juz dawno temu wiec nie mam po co powtarzać na watku majowo czerwcowym dziewczyny gdzies przeczytaly ze trzeba pic duzo wody wtedy ma sie wiecj i super wody plodowe kude a ja jak mam pic wode
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
to ja prawie płaczę, jak reci ta reklamówka fundacji tvn, z dziećmi i hasłem "rehabilitacja to nie zabawa" normalnie masakra...
|
|
|
|
#1083 |
|
Rozeznanie
|
Uprzejmie melduję, ze tak jak podejrzewałam test ujemny...
|
|
#1084 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale wyczytalam, ze podczas ciazy sie to zdarza Misia, nie ma sie co bac! Przy takich objawach ... och byloby pieknie! My tu wszystkie czekamy niecierpliwie na II kreski u Ciebie!!! Zobaczysz, bedzi obrze, trzeba tylko ie przelamac i zatestowac Jak bedziesz mogla to dawaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Zrobilas ..? A moze lepiej bete? |
||
|
|
|
#1085 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1086 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Rozeznanie
|
Chyba nie ma po co...
Co ja sobie właściwie myślałam..., że się udało ? Ehhhhh... ![]() Buuuuuuuuuu
|
|
#1088 |
|
Zadomowienie
|
Kochana tylko się nie smuć
![]() , może lepiej się przejdz do lekarza na usg niech sprawdzi czy wszystko ok?
|
|
|
|
#1089 |
|
Wtajemniczenie
|
nie martw sie kochana.. ważne że masz juz pewność. teraz musisz z tym jajnikiem do lekarza bo najpierw sie trzeb awyleczyc i potem juz z górki |
|
|
|
#1090 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Najlepiej bedzie jak wybierzesz sie do gina ... ![]() Zbada Cie, powie co i jak ...
|
|
|
|
|
#1091 |
|
Rozeznanie
|
Tylko, że wedłóg USG i zwykłego badania jest wszystko w porządku...
Zresztą jak już wcześniej pisałam ( chyba nie na tym watku ) mój TŻ powiedział, że nie wie czy chce dzieci..., więc może faktycznie tak jest lepiej... No nic... Jutro pewnie smutek przejdzie...
|
|
#1092 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kochanie, musisz sie zebrac i z Nim porozmawiac... Jesl nie chce dzieci to glosno niech Ci to powie... Bo nie zabezpieczacie sie, nie wychodzi i moze mu jest tak dobrze, a Ty to jednak przezywasz ... A co bedzie jak sie uda? Zeby mu nie odbilo ... Ty bedziesz przeszczesliwa, ale jego reakcji nie mozna przewidziec... ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Ja teraz tak z innej beki ... Sluchajcie.. zauwazylam u siebie na cycach rozstepy :/ macie jakis porzadny sposob na to? Na udach tez mm ale kilka, a na cyckach to jurde nawet nieladnie wyglada jak sie bluzke z wiekszym dekoltem zalozy
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Zadomowienie
|
Stara Panna a moze zrobisz badanie na poziom hormonow????
moze tu tkwi problem ![]() moze masz czegos za duzo albo czegos za malo,wyreguluje sie to lekami i bedzie bejbikkurcze to samo sie mnie tyczy
|
#1094 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez mam... i chyba nic na rto nie poradzisz...
ja od trzy dni temu zauwazyłam że robią mi sie rozstep na brzuchu |
|
|
|
#1095 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- A do perfum to mam chyba nosa :p zamowilam w ciemno, ale strasznie mi sie podoba ten zapach wlasnie dostalam
|
|
|
|
|
#1096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak więc na genetyczne "uwarunkowania" nic nie poradzisz... Musisz je pokochac poprostu
|
|
|
#1097 |
|
Wtajemniczenie
|
no a ja zaczełam smarowaćć zanim sie pojawiły codzienni8e i co? są!! akrem drogi specjalnie zamówiłam żeby nie miec...
nie dość że człowiek ma tyle kompleksów to jeszcze nasteony dojdzie...boże pokochać????????????????? ? nigdy................. szlag mnie trafi
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-09-17 o 15:42 |
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Ale żeście naskrobały jak mnie nei było
Panienko kochana, to masz tak jak ja ostatnio ale nic się nie martw słonko, bedzie dobrze, a dziewczynki dobrze radza z tymi badaniami na poziom hormonów, ja tez się chyba wybiorę![]() Ja w końcu kupie ten test, ale postanowiłam,ze jak następna nie przyjdzie, już mam dośc testowania i tej 1 kreski wolę się nie stresować. Nie martwcie się kochane, będziecie na bieżąco co ze mną i dziękuję za troskę![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Skleroza nie boli, ja smarowałam całą ciążę i rozstępy jak byk!!! Podobno najbardziej dziła oliwka dla dzieci. Ale fakt, muszą też byc skłonności żeby one powstały. Ja mam teraz jaśniutkie, i je polubiłam może w 2 ciąży juz się nie zrobia![]() Edzia daj znać co tam u lekarza ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cosmaaa a co to za perfumik pochwal się super, ze trafiłaś
|
#1099 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
P.S. Zmykam do domku... Tylko sobie na pocieszenie jeszcze jakieś butki kupię ![]() Ooooooooo......... zgagi dostałam.....
Edytowane przez Stara Panna Czas edycji: 2009-09-17 o 15:51 |
|
|
|
|
#1100 |
|
BAN stały
|
Hugo Boss Femme... Wkleje, bo nie wiem jak je opisac, moze ktoras tez uzywa
Ja tz chce ....! Mialam kupic sobie dzisiaj torbusie i butki, bo wypatrzylam ale poszalelismy z TZ w Esprit i powiedzialam ze wole poczekac, zebysmy mieli co jesc hehe :p
Edytowane przez Cosmaaaaaaa Czas edycji: 2009-09-17 o 15:58 |
|
|
|
#1101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Cosmaa znam go, też mi się podoba
![]() A zakupy są najlepszym pocieszycielem
|
#1103 |
|
Wtajemniczenie
|
ide sobie trza komputer zwolnić bo kolejjka.. miłego dzinka dziewczyny
|
|
|
|
#1104 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny. jestem nowa na tym forum i chciala bym was zapytac o pare zeczy jestem mloda i jeszcze nie doswiatczona. mam nadzieje ze ze mi pomozecie
ostatnia@ mialam 20 lipca zrobilam pare dni temu test i wyszlo ze jestem w ciazy. poszlam wczoraj do lekarza z moim mezem. lekarz nie wydaje mi sie zbyt mily zapytal mnie tylko kiedy mialam @ i ile mam lat i kazal mi sie rozebrac. z wyliczen lekarza wychodzilo ze tak 6 - 8 tydzien . zrobil mi usg dopochwowe i pokazal mi mala kropke i powiedzial ze to poczatek trzeciego tygodnia i kazal mi sie ubrac. usiadlam i powiedzialam: czyli jestem w ciazy tak? a on mi powiedzial ze mam przyjsc za miesiac i mnie znowu zbada. i powiedzial ze jak dostane teraz@ to znaczy ze nie jestem w ciazy. taki dziwny ten lekarz. nie zalozyl mi kart nie wyslal na zadne badania ani wyniki a juz nie wspomne ze nie mowil mi nic ze mam brac kwas foliowy. przyjechalismy do domu i caly dzien wczoraj przeplakalam nie wiem co mam myslec ten lekarz mi niczego nie powiedzial kakretnie. czy na poczatku 3 tygodnia mozna juz zauwazyc juz cos na usg dopochwowym? powiedzcie mi co mam myslec ?![]() pozdrawiam wszystki kobietki
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj na naszym forum ![]() na Twoim miejscu poszłabym do innego lekarza, ten jest jakiś dziwny i chyba nienormalny. Nie mam pojęcia kiedy na USG coś widac, bo 1 miałam w 16 tc więc dzidzia była już konkretna. Myślę, że małą plamkę w 3 tyg powinno być widac. Co do brania kwasu foliowego, to bierz od razu. Wiesz ja bym też zrobiła beta HCG dl świetego spokoju i od razu umawiała się na wizytę gdzie indziej. Nie martw się i płacz, bo szkoda Twojego zdrówka, wszystko będzie dobrze, zobaczysz!!!!
|
|
#1106 |
|
Przyczajenie
|
zapisalam sie na poniedzialek do innego lekarza tylko to kobieta:/ a slyszalam ze sa niedelikatne:/ mam teraz jakis strach przed tymi lekarzami tym bardziej ze to była moja pierwsza wizyta. mam nadzieje ze jestem w ciazy bo juz psychicznie tak sie nastawilam a ten lekarz mnie zakrecil tylko i nic wiecej.zrobila bym bete ale i tak bym musiala czekac do poniedzialku.
|
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś w tym jest, że babki są gorsze od facetów ginekologów, ja przynajmniej na takowe trafiałam, a nawet nie wiem u ilu już byłam, a co jeden to lepszy... ale nieważne już jaka bedzie byleby była kompetentna i powiedziała Ci wszystko i rozwiała obawy!! Nie martw się, a dzidzia jak ma być to będzie!!!! Trzymam kciuki!!!
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
A u mnie dziś tak smutaśno jakoś... Jakoś tak dziwnie się czuję... coś jak na @ Choć z drugiej strony jajnik boli mnie jak na owulację... Nic już z tego nie rozumiem... |
|
|
|
#1109 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kochane!!!!!napisze od nowa .
staram sie z moim o dzidzie tyle ze nigdy nie wiedzialam kiedy mam te dni plodne.....28 sier.mialam KONIEC okresu probowalismy caly czas az do dzis i sluchajcie 12 wrzesnia zaczal mnie bolec jajnik siostre mam polozna twierdzi ze do wlasnie dni plodne a test robilam z 3 razy i wyszedl negatywnie .. ale sluchajcie ten jajnik mnie pobolewa do DZIS!!a co lepsze ZACZELY MNIE BOLEC SUTKI 2 dni temu robilam test wyszedl negatywnie okres powinnam miec za ok pare dni ale jak myslicie czy to moze byc ciaza czy poprostu ta owulacja... ale powiem wam ze czuje sie dziwnie.... te sutki ten prawy jajnik czasem lewy a te moje humorki...jestem rozdrazniona kloce sie z moim narzecz.nie wiem co jest grane.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

na watku majowo czerwcowym dziewczyny gdzies przeczytaly ze trzeba pic duzo wody wtedy ma sie wiecj i super wody plodowe kude a ja
jak mam pic wode

Jak bedziesz mogla to dawaj 

moze masz czegos za duzo albo czegos za malo,wyreguluje sie to lekami i bedzie bejbik