|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!
Napisane przez MyaDiva
w tych tabelkach drugich są 445cc-12.25-6 - ale z jakąś gwiazdką![]() pewnie oznacza, że robią je specjalnie dla angelnighty ![]() smiejcie sie smiejcie z biednej kolezanki. w klinice nawet sie juz nie musze przedstawiac ,bo mnie znaja. horo dziekuje zq tabelke. te 420 w trx są. gorzej z resztą. dzwonilam dzis do kliniki ale Pana dr. nie ma i bedzie w poniedzialek. powiem wam ze czuje sie jak debil, bo z tego wynika ze dajac mi 445 bede miala mniejsze niz jakbym wziela 420. to jakas makabra. panie na recepcji nie maja pojecia o niczym. dla nich TRX oznacza okragle. nie wiem co teraz. 25.09 zabieg a dr wraca 21.09. co robic?
|
#7142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale te 375 cc będą chyba ok ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
wiem po sobie, ze to "molestowanie" dziala na doktorka
|
|
#7143 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki HORO
Mówiłam do doktora że chcę mieć C to chyba wie co wybrał Uff oby sie dobrze goiło
|
#7144 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest tak., ze szybko przyzwyczajamy sie do "większego" biuściku a z tym doborem wkładek, to tez trudno powiedzieć... na małych "pryszczykach" czasem nie widać, ze piersi byly np. daleko od siebie. U mnie doktorek musiał inaczej przesunąć impalnty, zeby przyblizyć je do siebie, chociaz prawidłowo powinno się umieścić równiutko środek pod brodawką. ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
Ja też jestem mega zadowolona i niczego nie chcę poprawiać ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
powiedz, ze zależy Tobie na jak najwyższej projekcji. płacisz i wymagasz, to oni maja sprostać Twoim oczekiwaniom ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
|
|
#7145 |
|
Zadomowienie
|
Z tymi staniczkami to jakas czarodziejska sprawa
|
|
|
|
#7146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeszcze chyba za szybko na opadanie... nawet ociupinkę ![]() i ja nie robiłam op dla rozmiaru, ale żeby zminimalizować autostradę pomiedzy piersiami... byla koszmarna ![]() Stanik pooperacyjny i do tego mam pas uciskowy nad piersiami musze nosić przez 8 tygodni ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
do rozmiaru D jest tak samo w polskich i brytyjskich... a od E juz sie zmianiają te obwody, bo oni mają inne oznaczenia ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Mika, zreszta sama zobaczysz, ze już po op okaże się, ze nie masz C, tylko ok E. Panowie doktorkowie operują chyba tylko symboliką od A do D... zreszta tylko takie staniki pooperacyjne są w klinikach
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-09-17 o 16:07 |
||
|
|
|
#7147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)) Ale jak przymierzyłam taki z usztywnianą miseczka... Szybko sciągnełam i zwiałam Kasia z Basia wygladały jak mutanty popromienne To chyba juz jakis zart
|
|
|
|
|
#7148 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie i masz rację ja i tak będę zadowolona z tego co będzie bo te które posiadam w tej chwili do niczego nie są podobne
![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Uciekam Dziewczynki jak coś to do juterka:P
|
#7149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, ze dużo wiekszych nie będę musiala teraz szukać push-upów [pewnie nie dostanę
|
|
#7150 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... pod warunkiem, ze zmieszcze sie do rozmiaru 70 I albo 65 K ![]() oczywiście w polskiej rozmiarówce
|
|
#7152 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7153 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jak dla mnie to one nie wygladaja na aż takie olbrzymy
są duże, owszem, ale bez przesady... absolutnie nie widać tego rozmiaru. Zawsze sprawdzam ew tej tabeli i wszystko gra http://ebras.pl/?m=4
|
#7154 |
|
Przyczajenie
|
Powiedzcie wy mi jeszcze jak to jest z bólem...bo ja czuję przy schylaniu i gwałtownym ruchu kujący ból w dole prawej piersi, tej opadniętej. Doktorek mówi, że to normalne, i może się tak dziać dopóki implant nie usadowi się finalnie...ale kurde to boli...no i już sobie wymyślam jakieś cuda niewidy...pomocy...please ....
|
|
|
|
#7155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przeciez to jakas mega bzdura |
|
|
|
|
#7156 |
|
Zakorzenienie
|
taka obowiazuje rozmiarówka
|
#7157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Staraj sie nie schylac i nie wykonywac gwałtownych ruchów---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Ja sobie nie zycze miec miseczki I
|
|
|
|
|
#7158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wie.c nie ma się co zamartwiać ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Zawsze mozna wyjac implanty i... wrócić do A fuuuuuuujjjjjjjj
|
|
#7159 |
|
Zadomowienie
|
O co to to nie
Nie moge ubrac dziewczynek w takie namioty Co tak były za koszmary Wpierw myslałam ze to namioty |
|
|
|
#7160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też widzialam takie namioty i... kupilam jeden (dla babci )
|
|
#7161 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym czekaniem 2-3 lata to jeśli tylko masz możliwości to nie czekaj tyle, po co?-ja czekałam grzecznie 9 msc i powtórze po HORO-szkoda czasu ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
zobaczysz jak nic wyjdziesz kiedyś bez ucha. Ja nie mogłam do buzi widelcem trafić-a fryzjer....oj igrasz z losem![]() ![]() Ale swoją drogą to pojechało babsko . A do p dr nie jestem jeszcze zapisana, pani dr nie wie nawet, że się do niej wybieram . Ale myślę,że będzie to pod koniec pazdziernika. Wcześniej nie ma co, bo chcę żeby się ta torebka trochę podgoiła.No i od razu umówimy termin op---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
Wow 200cc różnicy na jeden cycuś-no jest to różnica ...jej a ja będę miała 175cc więcej
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#7163 |
|
Raczkowanie
|
cześc cześc nadaje z hotelu z gdanska,
po konsultacji u dr swiercz. mam straszny metlik w glowie listopadowa czy moglabym Cie prosic o podanie mi swoich wymiarów sprzed zabiegu. bede bardzo wdzieczna. estello85 i Ciebie tez chcialabymprosico wymiary buziaki |
|
|
|
#7164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Teraz masz 89 - zobaczysz co będzie się działo jak ze staniczka wyskoczysz. Pewnie juz teraz pani dr Ci pozwoli-no chyba że Twoim torebką jeszcze trochę czasu trzeba.A co Ty na to , że będziesz bez stanika śmigać? Mi to chyba nie grozi (no chyba że da się włozyć podmięśniowo) - ale powiem Ci, że była by to dla mnie ogromna zmiana na stare lata ...i dodam jeszcze, że mam ogromną nadzieję że będę miał w biuście 92cm .---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Mów szybciutko co tam na konsultacji, jak pani dr, co ustaliłyście
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#7165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7166 |
|
Zakorzenienie
|
Co za babsko u tego fryzjera
wiesniara na całej lini, mnie by krepowało kogoś zapytac czy coś.Ja bym jej odpowiedziała, że to moje naturalne a by ją zatkało Co jej odpowiedziałaś?
|
#7167 |
|
Raczkowanie
|
MyaDiva ja niestety jestem rozczarowana konsultacją
gdyby nie to, ze własciwie ufam Wam i cala wiedze posiadam od Was i Wy ja zachwalacie i jej ufacie, a ponadto, ze glownie ona w polsce wykonuje operacje pod oba mięsnie to nie wiem czy bym nie zrezygnowała ostatecznie zapisałam sie na operacje 16 listopada i zdecydowana jestem pojechac chocby sie waliło i paliło, ale miedzy nami nie zaiskrzylo niestety ![]() dr wybrala dla mnie mentorki cpg333 380cc ale niestety nie poświecila czasu na wysluchanie moich pragnien, czy obejrzenie zdjęc z czasu ciązy i karmienia przy pomocy których chciałam pokazac jej co chciałabym uzyskac. własciwie wizyta wygladała tak, zena samympoczatku cm zmierzyła mi odleglosć od mostka do sutka, mruczac pod nosem 11,5 i stwierdzajac ze takie wlasnie wkladki trzeba dać i ze bedzie z tego rozmiar b, moze male ca ja chcialabym troszke wiecej ![]() moja propozycja została zignorowana ![]() potem nastapil monolog na temat producenta wkładek, samej operacji, w czasie ktorego jak chcialam cos wtracic to zostawałam "uciszana" stwierdzeniem, ze powoli, do wszystkiego dojdziemy. no kurcze załamka. jak skonczyla mowic to kolejna pacjentka juz przebierała nozkami i p dr stwierdziła, ze wszytko inne to po operacji bo jak teraz zarzuci mnie zbyt duza ilościa informacji to i tak nie spamietam wszytkiego. z czym sie zgadzam ![]() zaskoczylo mnie tez to, ze mam przywiezc swoj stanik/topik, bo te pooperacyjne sa drogie a g...o warte ![]() juz teraz na chłodno jak przetrawilam ta wizyte to jakos tak jest ok, ale podczas samej konsultacji byłam troche załamana jak tak caly czas tylko p dr mówiła i mowila a nie skupiała sie na tym co ja chcialabym uzyskac. i nie bylo mowy o negocjacji rozmiaru, a raczej czasu, co mnie zabolalo, ze czas jest ograniczony a dla mnie to bardzo wazne decyzje. az chce sie powiedziec za osiolkiem z shreka niech mnie ktos przytuli ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- zmykam sie wykapac listopadowa czy masz moze tabelke tych mentorów333 bo w linku wklejonym przed chwila ich nie znalazlam ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- juz mam http://www.promeduc.se/PDF_files/CPG...sive%20III.pdf |
|
|
|
#7168 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy da się określic wielkośc imlantów,jak powinna zostac "zaaplikowana" na podstawie danych:
wzrost 165cm waga 47 kg obwod pod biustem 67cm obwod w 81cm A chciałabym uzyskac wielkosc w ok. 90cm.Da sie to tak mniej wiecej okreslic??
|
|
#7169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- tak trzymajPierwsze co mi się ciśnie na usta to niewiedza tych pań,z którymi mają kontakt pacjentki. Jeśli one potrafia tylko ustalic termin w kalendarzu to niech nie rozmawiaja z pacjentkami o niczym innym tylko od razu łącza z osoba kompetentną. Wstyd, w takich klinikach nie powinno to mieć miejsca . Jeśli w klinice mają zapas implantów to myślę, że nie ma problemu. Gorzej jeśli nie mają? I jeszcze jedno. Może zadzwoń do przedstawiciela Inamed w Polsce i dowiedz sie dokładnie o tą gwiazdkę przy Twoim rozmiarze. Bo wiesz jak coś by Ci się kiedyś stało z jednym implantem ,którego juz nie produkują-to wg gwarancji firma dostarczy Ci produkt najbardziej zbliżony do tego, który podlega wymianie .I co jeden będzie inny a drugi inny .Albo inny przykład-mój. Dajmy na to, że moje piersi były super i nie myślałam nawet o ich poprawce (na beuty jest taka historia). Pęka mi torebka, jedna pierś wyglada koszmarnie. Trzeba zrobić poprawkę (w takim przypadku za implant trzeba zapłacić, na torebkę firma gwarancji nie daje)-podszyć kieszń i wymienić implant? Operować bez powodu i zdrową pierś by implanty były takie same?-nie tylko podwujny koszt ale bezsens operowania zdrowej piersi Podaje Ci nr do przedstawiciela firmy INAMED w Polsce Artimed (48-22) 864 06 36 i 834 72 60 ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]() :przytu l:Kurcze ja byłam ostatnia pacjentką i może dlatego bez pospiechu było. Wiesz nie ciekawie to zabrzmiało Mam tu wymiar tej Twojej wkładeczki CPG 333 -380cc -11,5-12-5.8. W anatomicznych wkładkach nie znajdziesz większej pojemności przy szer 11,5cm. w innych firmach. A przypomnij mi swoje wymiary.
|
|
|
|
|
#7170 |
|
Raczkowanie
|
tak, bedzie pod 2 mięsnie, przynajmniej jak narazie nie widac przeciwwskazan do takiego umieszczenia implantu
a wymiarow swoich nie znam ![]() nie wymierzyłam sie nigdy goopia ale jak wroce do domu to pierwsze co to za cm chwyce. dlatego w te pędy do listopadowej po wymiary uderzalam ![]() juz teraz jest ok ja bylam jako pierwsza, wiec moje opóźnienie ciagnelo by sie później może i przez caly dzien poza tym nie poszłam tam, zeby mnie ktos glaskal po rączce. w sumie dr była rzeczowa, kompetentna. starała sie wszytko przekazac. a to, ze czuje sie niedopieszczona. cóz ![]() choc przyznaje, ze na mojej pierwszej konsultacji w szczecinie siedziałam chyba z godzine, moze nawet i 1,5h. nikt mnie nie poganial. pogadalismy jeszcze o plastyce brzucha. na biurku wyladowalo z 20 róznych implantow, wszelakich marek i rozmiarów. moglam je sobie pomacac, poogladac. natomiast p dr dzisiaj dysponowała raptem 2 implantami, do tego obydwoma okragłymi i slowami starała mi sie zobrazowac róznice pomiedzy implantem okragłym a anatomicznym i szczerze przyznam, ze pomimo jej dobrych checi to gdyby to byla moja pierwsza konsultacja, czyli gdybym nie miala wczesniej w rece implantu anatomicznego i gdyby nie wiedza wyssana od Was to guzik bym zrozumiala ![]() tylko maszka nie bij ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- mya sprawdzam tylko czy dobrze zrozumialam to co napisałas. nawet inne firmy nie maja wiekszej pojemnosci przy 11,5cm podstawy tak? czyli wychodzi, ze taki kurczaczek w klacie ze mnie i moze wcale nie b/c z tego bedzie tylko wizualnie bedą sprawiać wrazenie wiekszych. ciooooooo? ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- mya sprawdzam tylko czy dobrze zrozumialam to co napisałas. nawet inne firmy nie maja wiekszej pojemnosci przy 11,5cm podstawy tak? czyli wychodzi, ze taki kurczaczek w klacie ze mnie i moze wcale nie b/c z tego bedzie tylko wizualnie bedą sprawiać wrazenie wiekszych. ciooooooo? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

w tych tabelkach drugich są 445cc-12.25-6 - ale z jakąś gwiazdką

Staraj sie nie schylac i nie wykonywac gwałtownych ruchów

.