|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
A jak dziadkowie nie wiedzą to inna sytuacja
daj znać co Twój Tż wywalczył, ale co by to nie było ja bym w czasie imprezy zagadała delikatnie dziadkom... "przepraszam że nie p0magałam w kuchni do obiadu, ale bardzo mi zależało żeby na Mszę iść" Dziadki na pewno się ucieszą że na mszę za nich chciałaś iść, a skoro nie wiedzą o tej głupiej propozycji to sobie z mama Tż wyjaśnią a niech ma za swoje zołza...
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-09-17 o 16:51 |
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
U la la ale figurka ładna
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4895 |
|
Wtajemniczenie
|
szczuplutka jesteś. Sukieneczka ładniutka, lubię takie kobiece sukienki.
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
planowalam sie rozgladnac za jakas sukienka za dwa tygodnie jakos:P ale jak dzisiaj ta zobaczylam to musialam ja miec uwielbiam niebiski kolor
Edytowane przez lula177 Czas edycji: 2009-09-17 o 17:59 |
|
|
|
|
#4897 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczęta,
ale się dziś rozpisałyście, normalnie nie mogę nadrobić ja po pracy zmeczona chyba za niedlugo pojde sie wykapac i spac a jutro ciezki dzien bo mamy spotkanie z centrali a ja mam wyglosic referacik ale mam nadzieje ze zle nie bedzie. no i moge spac godzinke dluzej ![]() wroce jutro to nadrobie
|
#4898 |
|
Raczkowanie
|
isabele Boze Kochany ja napisalam fotografa a mi chodizlo o kamerzyste:/ ale ja jestem gapa:/ sorrki dziewczynki
jesli chodzi o Korneta to ja nie wiem napisalam mu na maila to nic nie od to napisalam na nk to samo co mailem to pwoiedzial zeby dzwonic bo on taki informacji o cenie itp nie udziela na nk:/ jakos mnie wkurzy bo wydaje mi sie ze powinien byc mily zeby klientow zachecic.:/Mi ma podac kolezanka namiary na fotografa bardzo fajnego widzialam kilka zdjec i robi bardzo fajnie teraz czekam na zdjecia z jej slubu i wtedy sie ostatecznie zdecyduje
|
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
strona 45, już coraz więcej o was wiem
jakiś cały ten tydzień taki depresyjny i nic się nie układa ![]() dobrze że jutro już piątek |
|
|
|
#4900 |
|
Konto usunięte
|
cześć dziewczynki dawno już nie pisałam bo ostatnio nie mam czasu może jutro dam radę poczytać o czym pisałyście
wpadłam się przywitać i zaraz uciekam na londyńczyków tak w ogóle to czeka mnie szalony weekend bo i w sobotę i w niedzielę mam wesele jedno jest u sąsiadki a drugie u brata więc na obu wypada mi być mam nadzieje że wytrzymam
|
|
|
|
#4901 |
|
Raczkowanie
|
lula śliczna ta sukienka
sama poluje na jakiś fajny sweterek ale jak na razie nic mi nie wpadło w oko :/bruneteczka01 współczuje, choć ja też zawsze pomagam teściowej przy jakiś imprezach, czy zrobię jakąś sałatkę, czy poprosi mnie o upieczenie ciasta ale myślę ze do tego stopnia by się nie posunęła i nie kazałaby mi zrobić całej imprezy :/ chamstwo T'ai mnie kilka dni zleciało na przeczytanie forum ale i tak nic z tego juz nie pamiętam Myslę nad kupnem stepera, ale juz zagadywałam tż żeby mi go dał na urodziny, do tego jest różowy i nie jest za drogi, jedyne 99 zl ![]() ewelika udanego imprezowania życzę ja idę za rok na 2 wesela prosimy pokaż swoje kreacje
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze mi idzie, już 60 stron
, wciągnęło mnienormalnie przeżywam te wasze emocje jak nie wiem, kobietki strasznie zmienne są ![]() na dzisiaj jednak koniec, chyba się położę bo normalnie jak zdechlizna się czuję, dobranoc wszystkim |
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
bambusiek ja z nudów pisałam nr w książce nadawczej. POnad 200 napisałam, a potrzebne są tylko na jutro, bo od poniedziałku będę poczte rejestrowała elektronicznie hehe.
elunka może faktycznie nie warto. Ja akurat nie mam w czym już chodzić (jak to baba hehe), bo albo za małe, albo za stare A niestety w sklepach wysprzedane wszystkie rozmiary 28. 27 na mnie za małe a 29 za duże wrrr.honolinka a mnie się tam podoba Twój rym, hihi. Pasuje na nasz nowy wątek ![]() lulu to fakt, dziewczyny czasem potrafią naskrobać do 5-6 stron dziennie hihi. a u mnie wypłata za 8 dni czekam z niecierpliwością, chociaż cała już jest rozdysponowana hehe.bruneteczka01 mimo wszystko nie powinna była Cię tak potraktować. Nie ładnie się zachowała. A może ona po prostu taka jest z charakteru?? nicola wygłaszaj ten referat Kochana. lula sukieneczka sliczba. Sama niedawno widziałam podobną i zatrzymałam się, żeby na nią popatrzeć hihi A figurę masz świetną.ewelika miłej zabawy ![]() electra ja właśnie jestem po ćwiczeniach na stepperze. Szczerze polecam ![]() Ehh i niestety plany sie zmieniły. Nie będzie jutro na kolację tej tortilli, bo musimy jechać ten router oddać i jescze brat mnie poprosił, żebym mu garnitur odebrała. Więc pewnie spędzimy "miły" wieczór w korkach. A teściowa wymyśliła, że trzeba by się spotkać w sobotę z moimi rodzicami i obgadać koszty wesela. Do tej poty myśleliśmy z TŻ, że rodzice placą salę i gości, a my całą resztę. A tu nagle teściowa dała nam kasę na zaliczkę dla orkiestry i coś gadała, że oni pokrywają koszta. Dlatego trzeba stę spotkać i pogadać. Oczywiście już zapowiedziałam, że chcemy płacić tyle na ile nam się uda uzbierać. ok ide pomałuy spać i jutro ostatni dzień przed weekendem ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- T'ai idziesz w zaparte z tym czytaniem hihi. A ja za 702 dni będę żonką Teściu już nawet powoli chce remontować mieszkanie, żebyśmy się wszyscy pomieścili po ślubie hehe. niezły aparat z niego
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-09-17 o 21:38 |
|
|
|
#4904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja za swój też dałam 99zl Powiem Ci, że próbowałam Cię pokojarzyć z USia, ale nie umiałam, dopiero w profilu zobaczyłam, że masz uzupełniające 2 letnie na USiu. Pewnie się spotkałyśmy na statystyce albo matematycznej, albo finansowej ![]() T`ai powodzenia ! podziwiam, za to czytanie od początku ![]() Cytat:
to ja się pochwalę. mam wakacje zdałam dzisiaj ![]() i nawet byłam u swojej chrześnicy w oczekiwaniu na mamę, by jechać na basen
Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2009-09-17 o 21:58 |
|||
|
|
|
#4905 |
|
Konto usunięte
|
O widze,że dzisiaj dziewczęta nie szaleją na forum
. Ja jestem po aerobicu i normalnie padaaaam... ![]() A prowadził facet. Normalnie śmiesznie tak jak prowadzi facet-nie jestem przywyknięta do takiego widoku:P. |
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14299842]O widze,że dzisiaj dziewczęta nie szaleją na forum
. Ja jestem po aerobicu i normalnie padaaaam... ![]() A prowadził facet. Normalnie śmiesznie tak jak prowadzi facet-nie jestem przywyknięta do takiego widoku:P.[/QUOTE] ja do prowadzącego faceta byłam przywyknięta na aquaaerobiku. po prawie 2 latach odkąd zaczęłam tam chodzić, zajęcia prowadzi żona i teraz nowa instruktorka. |
|
|
|
#4907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
która prowadzi wykłady, a z panią Orwat mieliśmy ćwiczenia, choć osobiście za nią nie przepadam to ze wzgledu na nas utworzyli specjalny kierunek uzupełniający własnie na Usiu
|
|
#4908 |
|
Konto usunięte
|
Ja jestem padnięta,zmykam spać
![]() Dobranoc dziewczęta i do jutra !
|
|
|
|
#4909 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Nadrobiłam zaległości, ale niewiele już pamiętam. bruneteczka, faktycznie teściowa niefajnie się zachowała. Ale to dobrze, że twój Tż jest po twojej stronie i chce z nią porozmawiać. Oby rozmowa była owocna. Może teściowa nie jest świadoma, jak to wyszło i nie działała w złej wierze? honolinka, ja swojego Tż namawiałam, żeby robił kurs instruktora aerobiku, ale stwierdził, że po co, skoro już teraz jestem zazdrosna, a co by było, jakby pracował z SAMYMI dziewczynami, w dodatku wysportowanymi ![]() co do steppera, ja dostałam od Tż (usilnie próbuje namówić mnie do sportu ), ale chodziłam na nim może z 6 razy ... jak już weszłam to na 40min i schodziłam cała zlana potem - może sobie zbyt duże tempo narzuciłam i dlatego tak ciężko mi na niego wskoczyć ... zdecydowanie wolę rolki. tylko nie zawsze jest jak i gdzie pojeździć.Ja mam dziś jakiś zły dzień. Pełen stresów, a na koniec jeszcze smutna wiadomość dotycząca bliskiej osoby ... Nawet to, że ostatecznie zdecydowaliśmy się na zespół i podpisaliśmy umowę jakoś mnie nie ucieszyło. Ani to, że póki co zbieramy same pochlebne opinie dotyczące naszej sali, zwłaszcza jedzenia. Dziwny ten dzień. Może jutro będę się umiała cieszyć z tego powodu
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może na zimę stepper wróci do łask ja sobie bardzo chwalę. może sobie poluzuj te "stopki"głowa do góry ![]() Cytat:
ale to fajnie, że tak zrobili dla Was ten kierunek. |
||
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie po 2 dniach nieobecności - i 7 stron lekturki
Nie mam u siebie neta, w ogóle kompa nie mam Jestem właśnie u Dawida, i będę was czytać dopóki mnie nie wyrzuci ![]() Zdążyłam przeczytać, ze Justii wspominała coś o targach, do Rybnika nie mam za daleko może też mojego wyciągnę, ale chyba wtedy mam szkołę W ogóle trzymajcie za mnie kcikuasy bo jutro ostatni termin na zaliczenie makroekonomii jejuuuuśku boję się, że nie zdam, bo wtedy nie wiem co mnie czeka...Trzymkajcie się ciepluteńko
|
|
|
|
#4912 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry,
Zaraz zbieram się na spotkanie z moim referacikiem a potem odpoczynek. A tak wogóle dokładnie za rok będę stała na ślubnym kobiercu
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
tak mi się marzyło dzisiaj pospać ale jak zawsze coś. przyjeżdża moja babcia, więc muszę trochę ogarnąć,potem będzie pisanie intencji a potem jadę po moją Zosię
|
|
|
|
#4914 |
|
Lena
|
cześć dziewczyny.....
zostawić was na trzy dni i nie do nadrobienia waszych przemysleń.... nie mam teraz siły tego ogarnąć, dopiero jak się wzmocnię (śniadanko) to usiądę i jednym tchem przeczytam... u nas przez te 3 dni hakoś tak nieciekawie. zdążyliśmy się pokłócić z każdym- no prawie- oszczędziliśmy tylko siebie. poszło jak zwykle o wesele. a zaczęło się że za rok dokładnie w dniu mojego ślubu robi urodziny babcia. niedawno byliśmy na jej wielkich 80 urodzinach, rok temu i w tym roku robiła też wielkie ale naszej rodziny nie zapraszała- a tu teraz posytanowiła za rok robć kolejne. afera na trzy fajerki, bo my ośmielamy się robić wesele w tym dniu. zaznaczam że jeje impreza jest przełożona o całe 2 tygodnie od właściwego dnia urodzin. moj ojciec sie wkurzył na nią, że dyktuje nam warunki, i podburza cała rodziną z mamy strony. po drugie było ogólne oburzenie ze strony cioci, która dowiedziała się ze my na slub zapraszamy tylko młodych, kuzynów i kuzynki. no i następna afera. jakaś masakra. w końcu ogólnie wkurzeni całą sytuacją, przegrupowaliśmy siły i zdecydowaliśmy sie na małe wesele- takie do 60 osób. I dlatego mnie nie było na forum przez parę dni bo załatwialismy od początku wszystkie sprawy. ale chyba się udało. chyba mi jakieśhormony buzują, bo kłócę sie ze wszystkimi a potem ryczę po kątach jak jakaś małpa... chyba do samego wesela tak sie rozkleję i zestresuję że szok!!!!
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten piękny piątkowy poranek T'ai strasznego masz szefa :strach:
Wytrwała jesteś z tym czytaniem wątku od początku ![]() Elunka chyba tak pisałaś o tym alkoholu, ale mogło mi się coś pomylić ![]() Pogratuluj ode mnie pracy Grzesiowi Ela a moze sukienka i już - ma być cieplutko w niedzielę Niunia- wiedziałam, że to tak mogło zabrzmieć Poszłaś na ten egzamin - widzisz ja Cię wyręczyć nie mogłam, bo miałam zajęcie Ale zdałaś Isabele - dziś nie musisz trzymać na mnie kciuków - nie ma szefowej A na nudy w pracy - wizaż ![]() Ma.ko wyślij mi linka na to cudo do puszenia wlosów Dziś nawet nie jest wilgotno, więc fryzura się całkiem trzyma Jolka - jakoś się odkopałam ![]() Lula - śliczna sukienka i twoja figura swietna Stysik - to tak źle bylo na tej prezentacji? U mnie wypłata była tylko w 65% Nie płacą nam na czas, a my się tak meczymy ![]() Senira - normalnie motto życiowe Co za durny tekst ![]() Bruneteczka - nie daj się Z majtkowi też mam często ten problem Nicola - powodzenia z referatem ![]() Ewelika - udanych wesel ![]() Electra - różowy steper za 99 zł? Gdzie taki widziałaś? Pytam, bo też trzeba się w końcu wziąć za siebie ![]() Honolinko to gdzie byłas na aerobicu? Conclusion - co się stało? Cobra - kciukasy za egzamin ![]() Mustique ___________________ A wczoraj musieli uśpić jamniczka mojego Lukasza Teść dzwonił do niego, że musieli to zrobić, bo już był stary, a w dodatku spadł ostatnio ze schodów z 2. piętra do piwnicy. Był u nich ponad 10 lat. A mi się serce kraje jak widzę Lukasza tak załamanego ![]() |
|
|
|
#4916 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry Kochaniutkie
!ivona84 ja zaczęłam jeździć na aerobic na Warszawską,tam koło sukien ślubnych KIARA. Tam jest expert fitness to sie chyba nazywa . Właśnie tak postanowiłam schudnąć trochę i oby mi się udało . Biedny piesio . No,ale co zrobić... Przytulam ![]() Mustique i dobrze zrobiliście,że tak zredukowaliście liczbę gości ! A babcia nie może zrobić urodzin w dzień swoich urodzin tylko przesuwać? Ludzie to na prawdę są dziwni. Czepiają się o głupoty... Ale nie warto się złościć i denerwowaćcobra115 no to będziesz miała co czytać ![]() A ja wstałam sobie właśnie i dzisiaj jest cudowny dzień,bo mój Łukaszek wraca . Ale ten weekend nie będzie należał do ciekawych,bo Łukasz ma katar. A wiecie,jak to jest,kiedy facet jest chory . Bez kija nie podchodzić .
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
niunia gratuluję
![]() conslusion :glaszcze: A co do steppera, to ja zaczynam od 10 minut i co dnia dokłada sobie 5. Aż dojdę do 30-40 i na tym się zatrzymuję. Przynajmniej takie mam plany ![]() cobra powodzenia ![]() nicola ale Ci fajnie mustique najważniejsze, że doszliście do porozumienia. ivona podeślę i póxniej link na prv. I przykro mi z powodu pieska ![]() A ja właśnie zaczynam pracę, tzn pracuje od godzinki ciężko hehe
|
#4918 |
|
Konto usunięte
|
ma.ko to udanego dnia w pracy. Jakbyś się nudziła to wiesz-wizaż
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
hihi jasne
|
#4920 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powodzenia przy 'referowaniu' [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;14297164]cześć dziewczynki dawno już nie pisałam bo ostatnio nie mam czasu może jutro dam radę poczytać o czym pisałyście wpadłam się przywitać i zaraz uciekam na londyńczyków tak w ogóle to czeka mnie szalony weekend bo i w sobotę i w niedzielę mam wesele jedno jest u sąsiadki a drugie u brata więc na obu wypada mi być mam nadzieje że wytrzymam [/QUOTE] Udane zabawy! Przy okazji możesz się pochwalić kreacjami Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja pracuje ciężko dopiero pół godzinki ale już mam dość. W ogóle to spać mi się chce, mam trampka w buzi i mnie nogi bolą od tańczenie. Ale fajnie było ![]() Miłego dzionka
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

daj znać co Twój Tż wywalczył, ale co by to nie było ja bym w czasie imprezy zagadała delikatnie dziadkom... "przepraszam że nie p0magałam w kuchni do obiadu, ale bardzo mi zależało żeby na Mszę iść"
Dziadki na pewno się ucieszą że na mszę za nich chciałaś iść, a skoro nie wiedzą o tej głupiej propozycji to sobie z mama Tż wyjaśnią 

ja idę za rok na 2 wesela

jejuuuuśku boję się, że nie zdam, bo wtedy nie wiem co mnie czeka...
Perfect Housewife
jak jakaś małpa... chyba do samego wesela tak sie rozkleję i zestresuję że szok!!!!

Nie płacą nam na czas, a my się tak meczymy
Co za durny tekst 

Teść dzwonił do niego, że musieli to zrobić, bo już był stary, a w dodatku spadł ostatnio ze schodów z 2. piętra do piwnicy. Był u nich ponad 10 lat. A mi się serce kraje jak widzę Lukasza tak załamanego