![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co ostatnio przegapiliście ?
I ja się wpiszę... Przegapiłam końcówkę licytacji używanego Shalimara edt (ponad 50/75ml, pełnowymiarowa wersja, kartonik...). Nie chcę nawet myśleć o cenie, za jaką cieszy nim nowy właściciel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Eh, trzeba następnym razem pilnować godziny zakończenia aukcji ![]()
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Używka Musc Maori na perełkach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
Mi jakiś tydzień temu przeszedł koło nosa Hugo boss Femme, bo przegapiłam gazetkę Natury a mogłam mieć 50ml za 109zł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Hermessence - próbas na ebayu za kilka groszy. TŻ zapomniał <chlip chlip> a tej serii hermesowej nigdzie nie mozna dostać <chlip chlip>
Edytowane przez Twitter Czas edycji: 2009-07-11 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Perfume Lover
|
Paco Rabanne Black XS za smieszne pieniadze na perfumy-perfumeria.pl
![]() ![]() ![]()
![]() |
#159 |
To ja :)
|
Ja tez!! Raz w zyciu poszlam spac wczesniej
![]()
![]() |
#160 |
Rozeznanie
|
Przeszło mi koło nosa Artisan Parfumeur La chasse aux Papillons Extreme, lekko używane, poszło za niecałe 20 funtów, bo autobus stał w korkach i nie udało mi się dojechać do domu na koniec aukcji...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
i ja popełniłam podobny błąd ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Matka buldoga
|
Dziewczyny, a nie mozecie sobie zaznaczyc w ustawieniach, zeby allegro przesylalo wam info o konczacej sie aukcji, przebiciu ofery itp? Mailowo lub na gg. U mnie wiadomosc na maila sie nie sprawdza, bo pare razy juz przegapilam aukcje, bo nie mialam wlaczonej poczty. Ale gg to zawsze mam on-line.
Przydalaby sie jeszcze wzmianka w postaci smsa, ale to sobie juz sama ustawiam w kalendarzu ![]()
![]() |
#164 |
Rozeznanie
|
dziewczyny nie rozpaczajcie, mysle że jeszcze się pojawią
![]() ja kupiłam black xs z tej perfumerii po tej cenie już wczesniej, więc warto obserwować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Rozeznanie
|
W sumie to nieco świadomie, ale odpuściłam aukcję lekko używanego flakonu OI (sprzed reformulacji) na aukcji, założyłam, że pewnie ktos wylicytuje po wyższej cenie (tydzien wcześniej flakon na innej obserwowanej aukcji sorzedany został za 40 funtów), a tu poszło po śmiesznej w sumie cenie jakichś 60 złotych...
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Licytację Desnudy, systematycznie zapominam o jej licytacjach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Rozeznanie
|
Od wczoraj sobie w brode pluje - przegapilam aukcje Tann Rokka Aki, poszlo za niecale 40 funtow lacznie z przesylka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
Przegrałam aukcję Marescialli na allegro
![]() Tyle czasu czekałam, aż się gdzieś pojawi, a straciłam szansę w tak głupi sposób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Może mam głupie pytanie. Ale... czy naprawdę aż tak żałujecie przegranych okazji? Czy posty tutaj zamieszczane są w większości żartobliwie?
Zastanawiałam sie nad tym już w tym wątku. Nie otrzymałam odpowiedzi i ciągle jest dla mnie to niejasne. Ja osobiscie to: -się cieszę z tego, co mam -cieszę, jak uda mi się coś okazyjnie zdobyć. ale... wcale się nie wściekam, kiedy nie zobędę. Po prostu odkładam to na później, albo odchodzi mi już czasami w ogóle ochota. To też jest fajne- świadomosć, że nic nie muszę. Nie szukam okazji- oprócz tych, które się zupełnie same napatoczą. Nie biję głową w mur. ![]() ![]() Po co? Zapachy to czysta przyjemność, co będę się dodatkowo stresować ![]()
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-09-17 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Rozeznanie
|
Koto, często powtarzam sobie: nie ta okazja to będzię inna
![]() Ale czasem, kiedy akurat fundusze w danym miesiącu nie pozwalają już szaleć ![]() ![]() Była też miniaturka Chamade, ale nie miałam pełnego zaufania do sprzedającego, więc tu żałuję... właściwie nie żałuję, kupię sobie dużą flachę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Ano właśnie się mocno zdziwiłam, widząc Kotę w tym wątku
![]()
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to jest że perełki te naj, trafią się kiedy oszczędzam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje żale przegapionej,zapomnianej .... perełki są dość krótkie i nezbyt intensywne ![]() Uważam,że każda z nas trafia częściej lub żadziej na swoje perełki ![]() Nie ma mowy w moim przypadku o rozmyślaniu/przeżywaniu przegapionej perełki ![]() Prawdziwie przeżywam życie i to co nam niesie ![]() ![]() A ostatnio nie zdążyłam więcej podbić i omineła mnie pełna flaszka OI 100ml i poszła w przeliczeniu za 170,00zł. ![]() Nie moja miała być.
![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- dodam jeszcze, ze na pewno cos przegapiłam ostatnio ale nie pamietam co to było ![]() wiec widac jak przezywam swoje perełki.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Wam bardzo za odpowiedzi, musiałam sobie temat trochę podrążyć. Tak mnie zastanowił ostatni ciąg emotek bijących głową w mur
![]() Papug, a ja sie nie dziwię, a cieszę, widząc Papugę ożywioną i forumującą ![]()
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-09-18 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Odpowiadając na Twoje pytanie – i tak, i nie. Oczywiście żałuję, kiedy coś przegapię – gdybym nie chciała perfum, nie próbowałabym ich kupić ![]() Więc Koto: jasne, to jest żartobliwe. I jest to też taka refleksja nad sobą, że się przez moment było gapciem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Nindżopesz
|
Ja notorycznie przepuszczam Feminite du Bois za 170-180 zł. Znajduję aukcje i zaczynam się zastanawiać czy kliknąć. Bo mam 5 ml. Bo szkoda kasy. Bo wcale nie jest taka super. Bo muszę ograniczać flakony. Bo... a po 15 minutach aukcje wykupione i kamień spada mi z serca. Do następnego razu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Rozeznanie
|
Ja w sumie też auckje przegapiam raczej celowo. Niby moglabym kupić, ale, ale, ale pieniądze lecą, ale mam już tyle flakonów, że jednak staram trzymać się mocno i staram najpierw zużyć to, co posiadam. Nie siedzę godzinami na aukcjach licytując co popadnie, ale to, na czym mi najbardziej zależy, i co przeważnie nie jest dostępne w perfumeriach co zostalo wycofane.
Niektorych okazów mi szkoda, jak np. przepuszczonej Belle de Minuit, czy Organzy Indecence, czy Creeda- poszły na moich oczach w sumie za rownowartość 80 czy 120 złotych. Nie potnę sobie nadgarstków herbatnikami z żalu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.