Immartykulacyjne zamieszanie czyli przygotowania do nowego życia Maturzyściów cz.XV - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-17, 22:32   #3241
Czarnula4
Zakorzenienie

Dot.: Immartykulacyjne zamieszanie czyli przygotowania do nowego życia Maturzyściów c

Cytat:
Napisane przez nikki999 Pokaż wiadomość
Czarnula przynajmniej wiesz już czego się spodziewać ja to w sumie też nie mam za bardzo jakiś wygórowanych wymagań, bo wiem, że sobota i niedziela od rana do wieczora na zajęciach, no ale chciałabym już wiedzieć czy w sobotę mam malarstwo a w niedzielę rysunek czy odwrotnie czy co dwa tygodnie jedno przez dwa dni haha iks de
Noo niby tak, ale jak się cofne to nie wiem
Gorzej jak nie dam sobie rady z jakimiś ćwiczeniami
W każym razie mam nadzieje na to że bedize dobrze,
bo na trzecim roku poniedziałki i piątki wolne

Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość
Czarnula - mieszkac bede ze znajomymi w innym miescie i bede na 100 pracowac i mam zamiar w pełni sama na siebie zarobic. Tylko poki co do wszystkiego czego sobie zarobiłam brakuje mi ok 200-300 zł...
To jak na siebie zarobisz mieszkając osobno od rodziców to im pokażesz na co Cie stać i jaką córke mają
Mój tż też ma takich rodziców... Ale powiedizał że tylko czezka na studia tam im pokaże.
Na pewno dasz sobie rade

– Państwo wyglądają na szczęśliwą parę. Jak do tego doszliście?
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia.
Czarnula4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 22:39   #3242
kasiencja
Pani Buka

Dot.: Immartykulacyjne zamieszanie czyli przygotowania do nowego życia Maturzyściów c

cześć spamerki

nie zapomniałyście?
nie dam rady nadrobić wszystkiego (tylko trochę) ale na tydzień jestem w domu, potem do Krakowa na stałe już wiecie co? dobrze mi tam. w domu jakoś tak dziwnie teraz...

Arkadia przeczytałam, co napisałaś, i współczuję Ci bardzo, ale u mnie pewnie byłoby to samo

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 22:40   #3243
agusia642
Zakorzenienie

Arkuś trzymaj się rodzice sami nie wiedzą co mówią w tych wszystkich nerwach..
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 22:40   #3244
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Powiem wam ( tak min w odpowiedzi na reakcję Muszki ) ze u mnie zawsze tak było.
Takie moje przeklenstwo ze urodziłam się 'mądra'
Moi rodzice oni oboje są z wiejskich rodzin. I dla nich liczy sie czy dziewczyna potrafi prac gotowac prasowac sprzatac czy jest zaradna pod takim względem i czy bedzie umiala zadbac o męża.
I taka jest moja siostra. Kropka w kropkę. Ale zawsze była słaba w szkole i miała złe stopnie. Niby ją męczyli no ale skończyła Liceum zawodowe i poszła do pracy teraz pracuje ma faceta i jest cacy nyny.

Mój brat jest taki jak ja. Ten mądrzejszy. Ale jest cholernie leniwy. Do tego stopnia leniwy ze przerwal studia bo mu sie nie chcialo. I majac 29 lat nie ma dziewczyny i jako stary kawaler mieszka z rodzicami. Tyle jego ze pracuje i zarabia. Ale jemu wolno bo jest facetem

Ja zawsze byłam w domu ta zła i gorsza bo nie sprzatam itp.
Ja wolalam sie uczyc.

Moi rodzice niby mowia mi czasami ze sie ciesza ze ja chce sie uczyc i ze osiagne cos wiecej niz oni wszyscy i ze chca mnie wspierac ale oni chyba nie bardzo wiedza jak.
I tak sobie mysle ze ich starania w motywowaniu mnie tylko mnie dołują i smucą.
Bo ja w domu zawsze byłam ta gorsza. Bo gotowac nie lubie i sprztaac nie lubie i nie mam obsesji. Ja lubię czytać książki.
Ale za to pieniedzy nie daja wiec jestem gorsza...
Chyba juz troszke rozumiecie nie?

Szczęśliwa dziewczyna od 09.2014

~dbam o włosy
~100 dni bez chipsów dzień: 88/100
~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56
arkadia1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 22:40   #3245
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
ja zapisałam się na jutro do lekarza z tym pęcherzem i nerkami, ale po tym jak wzięłam Furaginum i Urinal, to prawie przeszło, chyba odwołam

inv, gdzie w stolicy bedziesz mieszkać ?

ile osób podgląda
Bój sie Boga, nei odwołuj Furagin to wbrew pozorom powazny lek an receptę, moja mama mila nowotwór, guz na pęcherzu w zwiazku z tym czeste zakazenia i stąd furagin u mnie w domowej apteczne - moze to rpzemówi Ci do wyobraźni.
Lepiej dmuchać na zimne, bo to pewnie zwykła infekcja, a te leki ja stłumiły, ale z głupich rzeczy często moga się wziać poważne a do tego nei mozna dopuszczac

Arki moja kochana Moja mama i tata, choc sa ciezcy w zrozumieniu ich i w ogóle mają okropne charaktery, rpzyzwyczajenia i rozumowanie w jednym meli rację, mama powiedziała mi, żebym wybrala taki kierunek studiów jaki jest mi bliższy sercu. I nie zmienilam w koncu tej matmy na co innego. I nie jest to moze super kierunekmarzen, ale w tym omencie nic nie jest blizsze mojemu sercu i w zyciu bym tego nie zamienila, choc tata uslyzawszy jak źle mi poszla matura (zdaniem mamy, ktora kazdy wynik ponizej 90% uznaje za porazkowy) chciał mnie zapisywać do jakieś szkoły biznesu informajcy i bóg wie czego...
Straszne jest to, że teskniłas, charowałaś i zarobiłaś kase, żeby ją wydac na studia, a sytuacja sprawiła, ze nie jest tak różowo... Moze ktos inny moglby z nimi porozmawiac, przedstawic sytuacje "obiektywnie"...? Ja cię super rozumiem, bo sama wiem, że jak nie zrobię czegoś, czegokolwiek, to moje studia o kant mogę rozbić i będa zmarnowanymi latami, a jak wprowadzą drugi keirunek jako płatny to baju baaj marzeniom.
A pracę znajdziesz, bo pracodawca woli zatrudnić osobę mającą cokolwiek w "doświadczeniu", bo to zonacza, ze jest pracowita , a lepszy rpacowity pracownik niz inny I rpzepiszesz sie na dzienne bo jest zdolną cholera

edit: wiesz, u mnie jest tak, ze mama uodzila sie na wsi, przyjechali do miasta, dziadkowie neiwykształceni, w dodatku śp dziadek miał wypadek i się musiała mama dużą częścia rzeczy zająć przycodząc z domu. uczyła się, uczyła, skonczyla swietnie liceumi poszla na studia, tata z kolei tez -dziadkowie niewykształceni, on w liceum troche taki jak ja, byleby do rpzodu, ale skonczyl studia jedne, podyplomowe z wyróżnieniem, neistety doktoratu nie dał rady bo bolał angielski (jego peita achillesowa, jezyki). I moi rodzice sobie niewyobrażają, że ja mogłabym nie studiowac. Że nagle to, co dla nich marzeniem bło, celem, dla mnei jest niczym. Of kors tak nie jest, ale jakbym wytłumaczyla, ze nie wiem co studiowac? No no wai.

W ogóle nie cierpię swojego brata
Pisałam wam, pokłociliśmy się, bo mu powiedziała, zeby zrobil obiad i sie wkurzyl, bo mu to pokrzyzowalo plany spędzenia popołudnia przed kompem... No wiec tata przyszedł z pracy i mial jechac na wieś po mamę, a tu nic nie zrobione, bo moj brat slucha muzyki Wiec tata sam zrobił obiad. Of kors poprosil zebysmy zmyli naczynia, bo musi juz jechac. A moj brat "dobrze, zmyjemy." i idać po schodach, tak zebym slyszala "tak, my, jak zwkle ja".
Pytanie KTO wczoraj zmywal naycznia? Ja. Kto poprawia po nim, bo zamiast odkurzyc jeździ odkurzaczem po dywanie? Ja. I tak mogłabym wymieniać w nieskonczonosc. W koncu powiedzialam mu, zeby zmył te naczynia cholerne on na to "podejdź na chwile", ja że nie zamierzam go słuchac, bo nei jestem mu podwładna i nie moze mna pomiatac, a on na to, niby za***istym zartem, ze rpzeciez jestem kobietą. No nie wytrzymalam, chwyciłam go za włosy i powiedziałam, ze skoro mysli ze moze mna pomiatac to zobaczy. Iw iecie co? Podzialalo. Biedy brat, ktory zadnej sesji nie umie zaliczyc do konca, geniusz z najlepszego liceumi w ogóle zmył anczynia! Dobrze, ze mu skóra na rekach nie popękała ;/
juz mam tego dosc, bo mama przywiozła grzyby, poszlam sie wykapac (mialam wczesniej ale musialam kota wziac z pola bo boi sie chodzic po deszczu i oczywiscie JA muszę wziać SWOJEGO kota) wychodze i od razu tata, zebym pszla mamie pomoc. A moj brat przed kompem. Wkurzylam sie, bo mój brat jest przeciez taki super biedy, ze nawet nie umie zapamietam KTORY RECZNIK JEST JEGO (no wyobraźcie sobie, ze wchodzicie do lazienki a tu ktos uzywal waszego ręcznika i lezy sobie taki caly mokry...).
Niech on sie wreszcie wyprowadzi i zgnije w brudzie, smrodzie i głodzie, bo go nie bedzie stac na sprzataczke i kucharke ;/
I ja sie potem dziwie dlaczego mama robi mu awantury o to ze ejst neizyciowy nic nie potrafi i jest jedną wielką ofiarą ;/

UUUUuuuughrrrrrr. Cała dzisiaj kipię ze złości, ale już wytrzymac nie mogę. Ostatnio wszystko się we mnie kumuluje i nawet nie mam jak się wyżyć...

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2009-09-17 o 22:51
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 22:41   #3246
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

Cytat:
Napisane przez nikki999 Pokaż wiadomość
ja też daleko, ale słychać było
no a fajerwerki to właśnie stamtąd
aAa a u mnie muzyczki nie było słychać. bu. ale włączyłam gre i sobie nawet troche pogralam

ja się już zwijam, na wieczorny seans Przyjaciół

DOBRANOC

start: 70,8
teraz: 59/60
cel 1. : 60
cel 2. : 57
maalwiinkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 22:41   #3247
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
cześć spamerki

nie zapomniałyście?
nie dam rady nadrobić wszystkiego (tylko trochę) ale na tydzień jestem w domu, potem do Krakowa na stałe już wiecie co? dobrze mi tam. w domu jakoś tak dziwnie teraz...

Arkadia przeczytałam, co napisałaś, i współczuję Ci bardzo, ale u mnie pewnie byłoby to samo
czeeeść czekałam kiedy właśnie się pojawisz chciałam Ci podziekowac za polecenie soczków marchewkowych z Lidla, kocham je fajnie, że dobrze sie tam czujesz.
Stary 2009-09-17, 22:45   #3248
Czarnula4
Zakorzenienie

Arkadia, po prostu brak mi słów...
Ale wierze że Ci się uda

Aga a Ty masz może plan zajęć już?

Dobra ide spać bo jutro z rana czeka mnie męczarnia
Dobranoc i słodkich snów

Stary 2009-09-17, 22:46   #3249
kasiencja
Pani Buka

Aga, cieszę się ale ja rozpaczam bo w Krk nie mogłam znaleźć nigdzie Lidla I nie wiem gdzie się będę zaopatrywać...

Arki, dziewczyny mają rację, aż dziw że Twoi rodzice nie doceniają tego, że w porównaniu do większości osób w swoim wieku jesteś naprawdę pracowita i ambitna, a jak masz cel, to do niego dążysz... ja wierzę, że uda Ci się znaleźć pracę i przenieść potem na dzienne, bo jak nie udałoby się takim osobom jak Ty, to komu?

Stary 2009-09-17, 22:52   #3250
agusia642
Zakorzenienie

Czarnulka, mam

haha, ćwiczyłam nakładanie różu, poszłam do innego lustra, wyglądam jak clown. nigdy nie nauczę się tego perfekcyjnie robić nie umiem uwydatnić kości policzkowych, geba jak księżyc.
Stary 2009-09-17, 22:53   #3251
Czarnula4
Zakorzenienie

Cytat:
Czarnulka, mam

haha, ćwiczyłam nakładanie różu, poszłam do innego lustra, wyglądam jak clown. nigdy nie nauczę się tego perfekcyjnie robić nie umiem uwydatnić kości policzkowych, geba jak księżyc.
Możesz pokazać plan?
I siebie?

Stary 2009-09-17, 22:55   #3252
Serendipity
Zakorzenienie

Mama wkurzyła tż rano,a teraz tata mu powiedział ,że jest nienormalny, bo ma nienormalne zainteresowania, bo słucha rocka i czyta diablo, a do tego O ZGROZO chciał gekona !

Podziwiam jego anielską cierpliwość
Stary 2009-09-17, 22:56   #3253
Czarnula4
Zakorzenienie

I jak jeszcze mogłabym prosić o plany
Invissible i Żanetke
Oczywiście jeśli mogę prosić na pw.
Nie wiem czy mam powody do załamywania czy to takie keirunek...
Troche mnie to przeraziło że tak mało tego wszystkiego.

Stary 2009-09-17, 22:58   #3254
Serendipity
Zakorzenienie

.

Edytowane przez Serendipity
Czas edycji: 2009-09-17 o 23:58
Serendipity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 22:59   #3255
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnula4 Pokaż wiadomość
Możesz pokazać plan?
I siebie?
siebie nie, bo nie zaśniecie

a plan, proszu : http://www.kozminski.edu.pl/index.ph...lan_zajec_e1n/
Stary 2009-09-17, 23:02   #3256
paula007
Zakorzenienie

buka helołłł
Zazdroszczę Ci tej yyy aklimatyzacji w Krak.
Ja się do Poznania przyzwyczaiłam co prawda, jak już zawoziłam tam dokumenty xD ale do tego mieszkania z osobami, których nie znam (no, oprócz ksh ) i w ogóle, to już nie wiem I w ogóle całe życie mieszkałam w domu jednorodzinnym a tu teraz kamienica xD I nie ma ogródka

Arki jej, może oni naprawdę nie potrafią Cię zrozumieć, mimo że może by chcieli
Trudna sytuacja. Ale ja w Ciebie wierzę i wiem, że trudności Cię tylko zmobilizują

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 23:03   #3257
Czarnula4
Zakorzenienie

Cytat:
siebie nie, bo nie zaśniecie

a plan, proszu : http://www.kozminski.edu.pl/index.ph...lan_zajec_e1n/
O matko, się wystraszyłam jak to zobaczyłam, ale Ty na zaocznych
Dziękuję za plan

Ooj i wcale nie zaśmiecanie, dobra? xD

Idę spać bo jutro bedzie ciezko wstac.
Dobranoc moje panie

Stary 2009-09-17, 23:05   #3258
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Widac kazdy ma swój własny krzyz...
Siss
Ale najlepsze w tym jest to ze co nie zrobimy my i tak bedziemy te najgorsze...

Ostatnio tato do mamy w kuchni:
T: A kto tutaj to przyniósł?
M: To twoje najgorsze dziecko ( w żartach chciala bo wiedziala ze słyszę a wczesniej jej wrzasnęłam w twarz ze co bym nie zrobila i tak całe życie będą tą najgorszą )
Na to ojciec: A Aska...

No i tak mi sie cholernie przykro zrobiło. A mama zaraz zaczęła.
A co ty pleciesz dlaczego mowisz ze najgorsze ja bym nie wiedziała o które Ci chodzi. Ja tylko trzasnęłam drzwiami do pokoju.

Paula - będziesz mieszkać z KSH?!?!?!?! Ale Ci fajnie ze tak razemmmmmmmm!!!

Szczęśliwa dziewczyna od 09.2014

~dbam o włosy
~100 dni bez chipsów dzień: 88/100
~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56

Edytowane przez arkadia1616
Czas edycji: 2009-09-17 o 23:07
arkadia1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 23:06   #3259
kasiencja
Pani Buka

Paula też się przyzwyczaisz, mi wystarczyło parę dni
no ja całe życie w paskudnym bloku a teraz domek, co prawda normalnie rodzina tam mieszka, ale mamy pokój i kuchnię dla siebie z TŻ

co do zajęć, ja mam BARDZO mało też. tylko poniedziałek zawalony a tak to 1,5-3h dziennie.

nicRu gdzie Ty w ogóle mieszkasz w Krakowie? i wiesz gdzie jest jakiś Lidl?

ps. Grudniowa się pojawiała czy nadal nie ma netu?

Stary 2009-09-17, 23:09   #3260
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
nicru rozumiem Cię, bo moja siostra, której nienawidzę jak psa, jest taką syfiarą. mam z nią pokój, który sprzątam TYLKO ja i mama od czasu do czasu,a ona nawet własnego łóżka nie ścieli. co tam, matka jej broni, bo psychol był w psychiatryku i wszystko mu wolno.
Wiesz, co ja bym chętnie zostawiła czasem łózko niepościelone, ale wtedy kto inny by mi poscielił, bo nikt nie kuma, ze mój pokój chciałabym mieć dla siebie. tylko kotek chce do mnei, zajmij się kotkiem bo nam nie daje zjeść obiadu, cośtam bo cośtam, idź poszukaj kotka... no dajcie spokój. jakby kto inny nie mógł kota pogłaskać tlyko ja. i to zawsze wtedy, kedy się uczę.

w dodatku mam mamę, która odkąd zachorowała i siedzi w domu bo musiala zrezygnowac z pracy praktycznie we wszystko się wtrąca.

z komputera korzystam "w pokoju rodziców", to znaczy pokoju taty (ma tu dokumenty i inne pierdoły), brat ma swój komputer ale uwaga, dla studenta telekomunikacji, który zajmuje się ta branżą za trudne jest skombinowanie/kupienie routera zeby mial neta na sowim kompie (ja komputera nie mam), wiec ten komputer okupuje i sie wkurza jak tu siedzę.

jakby na to nie patrzec dalej, jeśli wyprasuję sobie swoje ciuchy, to jest źle. bo pwinnam wyrpasowac ciuch wszystkich. no dobra, rozumiem to, że ugotuję ojcu jak wróci z pracy a aj siedze caly dzien w domu, mamy nie ma. ale jakim rpawem miałabym gotowac bratu czy prasowac mu, skoro on siedzi w domu?
pomijam fakt, ze czasem juza załamuję ręce bo kiedys kupiłam sześć lodów rożków z mama, to był czwartek. W niedzielę nadeszła mnei ochota na słodkie i mialm odruch, ze wezmę jeden, jakis czekoladowy czy inny ale nie - moj brat wszystkie zdążył zjeśc. I zawsze tak żżera moje jogurty, lody, sok ktory kupie za wlasną kasę.

Jak kupuję np pączki to kupię tez mamie, rtacie czy jemu.
Czy on mi kiedys kupil? no ajsne, ze tak. potem sie obudziłam bo zadzwonił budzik

wiem ze to sie eni zdarza na co dzien, ze ja tez mam wady i jestem męcząca, ale do jasnej cholery nie traktuję siebie jak jakiejs ksieżniczki, upiorę sobie, uprasuję, zrobię jedzenie i jest lux. Ale te wszystkie sytuacje sprawiaja, ze mam ochote sie wyprowadzić i to gdzieś w okolice Bajkału

A teraz hit. Mamy dość niefortunną i mało wygodną - bo kwadratową kuchnię i tylko dwie szafki w niej, na ktorych mozna cos pokroic/zrobic herbatę. I jak mój brat/tata robi coś, to bron boze nie wchodzic, bo od razu wnerwieni, nic nie mgoa zrobic, wszystko im rzpeszkadza, bo oni nie mogą "nawet jeść sobie zrobić". Idę o zkaład, że niejedna z was, które meiszkaja w bloku, ma pokoj mniejszy od tej zasr*nej kuchni (wiem, bo meszkalam w bloku, teraz to mieszkanie jest dziadków iz apisane na brata), a ja musze sie uzerac z bratem, bo zajmuje caly blat z kubkiem herbaty i stoi na srodku jak swieta krowa, a ja mu przeszkadzam chcac wziac jogurt z lodówki

ufff

Kasiencja
, popatrz sobie na mapke mpk, pętla "Os. Na Stoku", mieszkam niedaleko od niej. Niby dwa autobusy, a wszedzie mamd aleko i beznadziejne rpzesiadki w meijscach, ze az strach

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2009-09-17 o 23:10
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 23:10   #3261
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

Cytat:
Czarnulka, mam

ja też nei umiem, a bardzo chcialabym sie nauczyc
jaki masz kształt buzki?

muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 23:13   #3262
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muchahahaha Pokaż wiadomość
ja też nei umiem, a bardzo chcialabym sie nauczyc
jaki masz kształt buzki?
okrągła jak księżyc
ja nie wiem, jestem w miare szczupła na całym ciele, a na twarzy to już nie, szczególnie to na zdjęciach widać, wpisałam w necie i wyskoczył mi wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1391682
Stary 2009-09-17, 23:15   #3263
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość

Paula - będziesz mieszkać z KSH?!?!?!?! Ale Ci fajnie ze tak razemmmmmmmm!!!

Tak. W sumie to będzie ciekawe doświadczenie.
I w całym głupim Poznaniu znam jedynie ksh. xD I to jeszcze internetowo+jeden dzień na żywo.

Nie no, niby lubię zmiany. Gdybym tylko mogła zabrać ze sobą mój kochany pokój xD to byłoby git.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 23:16   #3264
Anuu
Zakorzenienie

Nicru, ja bym udusiła i jeszcze wywiozła gdzies dla pewności, że nie wróci
W takich chwilach się cieszę, że jestem jedynaczką...
Chociaż ja przez jakiś czas mieszkałam u kuzyna w poprzednie wakacje i byłam wręcz zdziwiona, bo człowiek, który mieszkając z mamą nie robił nic, zamieszkawszy sam gotuje obiadki, sprząta itp
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 23:16   #3265
nicRu
maszyna, nie człowiek

Agusia, ja nawet nie wiem, jaki mam kształt twarzy
Anuu kiedys jak bylam mala uderzylam go wielką obrazkowa Biblia w glowe ale nie pomoglo
Stary 2009-09-17, 23:18   #3266
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

Cytat:
okrągła jak księżyc
ja nie wiem, jestem w miare szczupła na całym ciele, a na twarzy to już nie, szczególnie to na zdjęciach widać, wpisałam w necie i wyskoczył mi wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1391682
tez juz kiesdys szukalam jak powinno sie nakladac
ale dzieki za watek, przecwicze sobie kurs

muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 23:21   #3267
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Agusia, ja nawet nie wiem, jaki mam kształt twarzy
Anuu kiedys jak bylam mala uderzylam go wielką obrazkowa Biblia w glowe ale nie pomoglo
może trzeba kilka razy jak taki oporny?
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 23:22   #3268
agusia642
Zakorzenienie

wiecie, tak sie probuje pieknic, jutro pierwszy dzień w szkole.

a w sobote od 8.30 do 19 ja chyba pół lodówki wezmę
Stary 2009-09-17, 23:24   #3269
ksh
Zakorzenienie

Jejku, dziewczyny, tak czytam Wasze posty i na dobrą sprawę nawet nie wiem, co sensownego mogę Wam napisać przytulas dla każdej

Arki, nie rozumiem, jak można tak córę traktować, trzymam kciuki żebyś dała radę we Wrocku na medal i pokazała tym samym na co Cię stać

Paula, a my damy radę To wszystko to kwestia przyzwyczajenia. Ja się cały czas pocieszam myślą, że może na początku jest ciężko, ale dla chyba wszystkich studia to i tak najpiękniejszy czas, "chociaż mieszkasz w 6 osób w pokoju 3-osobowym, żeby było taniej, a i tak cały czas chodzisz głodna spać", jak to kuzyn kiedyś opisał
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 23:26   #3270
Serendipity
Zakorzenienie

.

Edytowane przez Serendipity
Czas edycji: 2009-09-17 o 23:59
Serendipity jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości