powiekszenie piersi!wazne pytania! - Strona 240 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-17, 23:11   #7171
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!

Sówka - poczekaj chwilkę,
obwód biustu przed op miałam 71-72cm. W biuście nie pamiętam, nosiłam miskę A. Zaraz postaram się znaleźć jakieś fotki mojego starego biustu i wkleję (zdjęcie może być gorszej jakości, bo będzie to zdjęcie ze zdjęcia)

Po op. mam pod biustem 68 cm, w biuście 89cm

Co do dr - jest to naprawdę przemiła i życzliwa kobieta, do tego bardzo konkretna i rzeczowa, mi na konsultacji poświęciła bardzo dużo czasu - całą godzinę, choć zwykle taka konsultacja trwa 30min. Pytałam się dosłownie o wszystko, a pani dr cierpliwie mi wszystko krok po kroku wyjaśniła. Może dzisiaj miała ciut gorszy dzień (czasami się przecież zdarza, tym bardziej jak się pracuje na wysokich obrotach), a może naprawdę nie chciała przedstawiać w ciągu jednej wizyty całego mnóstwa informacji właśnie po to, aby przy pierwszej konsultacji skupić się tylko przy tych najważniejszych kwestiach (sądząc, że ma przed sobą laika - przepraszam Sówko, jeśli się mylę)

Jednak zdjęć topless nie mam - wywiozłam do nowego mieszkanka, ale wstawiam zdjęcia w bluzeczce - widać na nich jak byłam płaska

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-09-17 o 23:22
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 23:14   #7172
MyaDiva
Zakorzenienie

A ten stanior pooperacyjny to nie będzie Ci potrzebny przy metodzie jaka p dr stosuje. I nie masz za czym tęsknić.
Ja dostałam taki po op-nie był wcale dobrze dobrany bo mojego rozmiaru po prostu nie ma. Pod biustem za wielki a w biuście do wysokości brodawek za scisły, powyżej brodawek za luzny. I co takim kalectwem mogłam uzyskać-deformacje. Dobrze, że maszyne w domu miałam i tam gdzie za duzo poprawiłam. Ale tam gdzie było za mało to szew tak mi się w tkankę wżynał , że aż rów mi sie zrobił (do dzis mam te wgłebienia!!!) a pierś w tym miejscu była lodowata. Po pięciu dniach na zdjeciu szwów powiedziałam o tym lekarzowi i pozwolił mi mocny sportowy na dzień zakładać. Nie mógł mi dać drugiego bo rozmiaru takiego nie ma, a po drugie one naprawde kosmicznie drogie i w cenę operacji wliczony jest jeden.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 23:24   #7173
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

juz 3 mies temu zapisałam sie na konsultacje do kasprzyka. termin mam jakos na poczatku października. moze pomimo decyzjina dr skwiercz zajade do niego, zeby skorzystac z tego jego programu doboru wkladek. czy dobrze kojarze, ze to on ma ten program? albo moze chociaz u niego bede miala do wyboru rózne wkladki i bede mogla sobie poprzymierzac w staniczku
musze jutro zakręcic do krakowa i wypytac czy moge ich potraktowac jako poligon doświadzczalny

weszłam na jego strone. maja u siebie ten program

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

listopadowa pewnie masz racje
dzisiaj pacjentki były umawiane co 30minut, wiec naprawde tempo spotkania bylo zabojcze
ale dałami swój numer i zapewnila, ze w każdej sprawie moge telefonowac i zamęczac ja pytaniami.

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

mya chyba przy anatomicznych jednak stanik sie nosi nawet przy metodzie pod 2 miesnie
listopadowa a jak to było z Toba

bede wdzieczna za zdjecia
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 23:28   #7174
listopadowa80
Zakorzenienie

Aha - mi dr na początku też zaproponowała te 380cc, jednak po chwili zmieniła zdanie i stwierdziła, że do mojej sylwetki te 430cc będą idealne. I powtórzę się - co jak co, ale dr naprawdę potrafi idelanie dobrać wielkość implantu, żeby dzieczyna wyglądała naturalnie a nie karykaturalnie
Stary 2009-09-17, 23:36   #7175
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

hehe to mi z koleji w pierwszej chwili zapisała 11 cm, a po chwili zmienila na 11,5. czyli tez o "oczko" wyzej

chwileczke, chwileczke. ty calkiem apetyczny biuscik miałas. w porównaniu z moimi nalesniczkami
Stary 2009-09-17, 23:37   #7176
MyaDiva
Zakorzenienie

Sówko-zgodzę się z tym, że gdzie indziej można sobie pomacać implanty i porównać jeden z drugim. To jest bardzo ważne i szkoda, że p dr nie ma więcej implantów do pokazania. Ja też nie miałam sposobności pomacania CPG333-i bardzo żałuje.
Jeśli chodzi o pojemność implantu tu dobrze zrozumiałaś. Do tej pory w pojemności implantu anatomicznego przy małej szerokości przodowały Allergany 410FX. Mówiono o nich nawet : implanty dla kurzych klatek. Od niedawna są Mentorki CPG333-przebijają tamte i to sporo. Z całą pewnością przy szer implantu 11,5 cm nie ma większej pojemności w innych implantach anatomicznych.
Ja teraz mam mniej więcej takich wymiarów wkładki jak te Twoje-ale o niższym profilu i pojemności zaledwie 310cc. Noszę staniki w rozmiarze 70D/65E-i często są za płytkie!! Co prawda na górze to moje piersi kicha-ale te Twoje na górze beda pięknie wypełnione no i wyższe od moich. Myślę iż D (jeśli nie masz więcej niż 75 pod biustem) wyjdzie Ci spokojnie.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-09-17 o 23:47
Stary 2009-09-17, 23:40   #7177
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowa_sowa Pokaż wiadomość

listopadowa pewnie masz racje
dzisiaj pacjentki były umawiane co 30minut, wiec naprawde tempo spotkania bylo zabojcze
ale dałami swój numer i zapewnila, ze w każdej sprawie moge telefonowac i zamęczac ja pytaniami.

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

mya chyba przy anatomicznych jednak stanik sie nosi nawet przy metodzie pod 2 miesnie
listopadowa a jak to było z Toba

bede wdzieczna za zdjecia
Sówka -zdjęcia wkleiłam we wcześniejszym poście

A jak było ze mną? - pani dr kazała kupić topik z elastyny, non-stop nosiłam go przez miesiąc, potem w dzień stanik sportowy (do tej pory) i również do tej pory śpię w tym topie. Pasa uciskowego nie nosiłam.

Pytasz się też jak dr ze mną rozmawiała? Jak swój ze swoim

A co do małej liczby pokazowych implantów - może dla kogoś być to minus - tym bardziej, że fajnie jest zobaczyć i podotykać różne rodzaje implantów; ale uważam, że nie koniecznie ten lekarz jest lepszy, który ma mnóstwo fantomów i do tego program wstępnie określający wielkość żelek
Dr Skwiercz nie musi mieć mnóstwa implantów pokazowych, w mediach trójmiejskich w ogóle się nie reklamuje a i tak ma multum pacjentek, ponieważ jest dobra w swoim fachu

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
hehe to mi z koleji w pierwszej chwili zapisała 11 cm, a po chwili zmienila na 11,5. czyli tez o "oczko" wyzej

chwileczke, chwileczke. ty calkiem apetyczny biuscik miałas. w porównaniu z moimi nalesniczkami
Apetyczny. Zaraz peknę ze śmiechuTo były małe dwa guziczki
Stary 2009-09-17, 23:43   #7178
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

Mya miód na moje skołatane nerwy lejesz d. fiu fiu pomarzyc

listopadowa pytalam jak u Ciebie ze staniczkiem bylo

dobra juz nie marudze. czuje sie dopieszczona. dzieki wam zalegam w lożeczku z ksiązka. do jutra babole.
Stary 2009-09-17, 23:43   #7179
MyaDiva
Zakorzenienie

Sówko- ja radzę Ci jechać na tą konsultację jeśli możesz. Większa wiedza nie zaszkodzi-choć ten cały program to jedne wielkie różowe fiku-miku. Ale mi nie o program chodzi tylko o opinię doktora Kasprzyka.
A jaki Ci rozmiar zaproponowali na poprzedniej konsultacji?

Stary 2009-09-17, 23:44   #7180
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

listopadowa ale te zdjecia sa bez staniczka tak?
to moje naprawde sa glowkami od szpilki przy Twoich guziczkach
Stary 2009-09-17, 23:51   #7181
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
listopadowa ale te zdjecia sa bez staniczka tak?
to moje naprawde sa glowkami od szpilki przy Twoich guziczkach

O nie kochana, niegdyś bez stanika się nigdzie nie ruszałamA le miałam A - nie takie zupełnie AA, nawet czasem i małe B pasowało
Stary 2009-09-17, 23:54   #7182
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

taaaaaaaaa pojechac. tylko to kolejne 2 dni wyjete z pracy i "jedyne" 8h w aucie, bo połaczenia pkp, zeby w krakowie być na 14-tą nie ma. i kolejna kasa na konsultacje, paliwo, hotel, obiadki
ale przyznam, ze opinia kasprzaka mnie tez interesuje. mam wrazenie, ze zaspokoi to w pelni moja ciekawośc.
bo niestety na konsultacji w szczecinie nie zaproponowali mi rozmiaru wkladek, wiec nie mam porównania. oni sami dobieraja pacjentce wkladki jak ta jest w narkozie serio serio. tzn wstepnie o godz 14 w dniu zabiegu dobiera sie wkładki ale ostatecznie to chirurg decyduje co "zaaplikuje"

tak wiec po konsultacji w krakowie miałabym porownanie od 2-ch specjalistów i być moze kasprzyk poparłby tylko mysl dr skwiercz, lub dał mi powod do negocjacji rozmiaru.
Stary 2009-09-17, 23:55   #7183
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
A co do małej liczby pokazowych implantów - może dla kogoś być to minus - tym bardziej, że fajnie jest zobaczyć i podotykać różne rodzaje implantów; ale uważam, że nie koniecznie ten lekarz jest lepszy, który ma mnóstwo fantomów i do tego program wstępnie określający wielkość żelek
Dr Skwiercz nie musi mieć mnóstwa implantów pokazowych, w mediach trójmiejskich w ogóle się nie reklamuje a i tak ma multum pacjentek, ponieważ jest dobra w swoim fachu

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------
Zgadzam się i to nawet nie wiesz jak
U dr.Sankowskiego leżą całe stosy implantów na stole, za szkłem , w szufladzie, pod stołem, w każdym gabinecie Oni to nawet sami nie wiedza który jest który A jak chciałam żeby mi pokazali dokładnie ten mój to nie mogli znalezść

Stary 2009-09-18, 00:00   #7184
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
taaaaaaaaa pojechac. tylko to kolejne 2 dni wyjete z pracy i "jedyne" 8h w aucie, bo połaczenia pkp, zeby w krakowie być na 14-tą nie ma. i kolejna kasa na konsultacje, paliwo, hotel, obiadki
ale przyznam, ze opinia kasprzaka mnie tez interesuje. mam wrazenie, ze zaspokoi to w pelni moja ciekawośc.
bo niestety na konsultacji w szczecinie nie zaproponowali mi rozmiaru wkladek, wiec nie mam porównania. oni sami dobieraja pacjentce wkladki jak ta jest w narkozie serio serio. tzn wstepnie o godz 14 w dniu zabiegu dobiera sie wkładki ale ostatecznie to chirurg decyduje co "zaaplikuje"

tak wiec po konsultacji w krakowie miałabym porownanie od 2-ch specjalistów i być moze kasprzyk poparłby tylko mysl dr skwiercz, lub dał mi powod do negocjacji rozmiaru.
Ale Sówka czekaj no - dr absolutnie wykluczyła 430cc? Czy nie było czasu o tym porozmawiać Mi z 430cc miało wyjść ładne C, a wyszło więcej.

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Zgadzam się i to nawet nie wiesz jak
U dr.Sankowskiego leżą całe stosy implantów na stole, za szkłem , w szufladzie, pod stołem, w każdym gabinecie Oni to nawet sami nie wiedza który jest który A jak chciałam żeby mi pokazali dokładnie ten mój to nie mogli znalezść
Hehe, istny jarmark cudów. Jak się pracuje w takim 'burdelu' to nie dziwota, że nic nie można znaleźć:hahah a:
Stary 2009-09-18, 00:05   #7185
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

hmmm powiedziałabym, ze z nastawienia p dr rozmiar wkladek nie podlegał dyskusji, bo wg jej tlumaczeń wiekszy móglby mi już wchodzić pod pachy. no ale te 0,5 cm? na moje sugestie, ze podczas karmienia mialam balllony i chciałabym wieksze równiez z tego wzgledu, aby wypełnic ten nadmiar skory p dr zapenila, ze ta pojemnosć wystarczy, aby wypelnic to co jest bo implant ładnie rozleje je i na górze. ale mam w planie telefonik do dr z pytaniem na spokojnie czy ten jeden rozmiar w gore nie dałoby sie jednak pojśc
Stary 2009-09-18, 00:05   #7186
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

I własnie dlatego nie żałuj czasu i ruszaj do Krakowa. Nie masz nad czym się zastanawiać:e hem: . To zbyt ważna decyzja-nie pozwól sobie na wątpliwości-wyjaśnij je zanim jeszcze mozesz. Potem będziesz miała pretensję przede wszystkim do siebie-uwierz mi, nie chcesz być w takiej sytuacji.
Ja stawiam, że dr Kasprzyk sprowadzi Cię na ziemię i mega szcześliwa oddasz się w ręce dr Skwiercz. I właśnie dlatego - dla siebie i własnego przekonania-powinnas pojechać.

A co do tego dobierania implantu na stole-niezły sposób, hi, hi ile oni mają mniej problemów z tłumaczeniem i jęczeniem pacjentek. Kurcze-ale przegięcie, niedowiary. Aż strach się obudzić po takiej operacji-niewiadomo co się zastanie

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-09-18 o 00:12
Stary 2009-09-18, 00:07   #7187
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

zmykam dziewczynki
dziekuje za towarzystwo

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

mya masz racje
dokladnie takiego zdania jestem
i pewnie wrzuce tyłek w autko i rusze do tego krakowa

musze na spokojnie przeanalizowac wszytko. porozmawiac jeszcze przez tel z dr skwiercz i zobaczymy co dalej
Stary 2009-09-18, 00:16   #7188
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm powiedziałabym, ze z nastawienia p dr rozmiar wkladek nie podlegał dyskusji, bo wg jej tlumaczeń wiekszy móglby mi już wchodzić pod pachy. no ale te 0,5 cm? na moje sugestie, ze podczas karmienia mialam balllony i chciałabym wieksze równiez z tego wzgledu, aby wypełnic ten nadmiar skory p dr zapenila, ze ta pojemnosć wystarczy, aby wypelnic to co jest bo implant ładnie rozleje je i na górze. ale mam w planie telefonik do dr z pytaniem na spokojnie czy ten jeden rozmiar w gore nie dałoby sie jednak pojśc
Pewnie, że spróbuj. Ale uwierz, że pani dr wie co mówi i wie co proponuje
Stary 2009-09-18, 00:20   #7189
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
zmykam dziewczynki
dziekuje za towarzystwo

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

mya masz racje
dokladnie takiego zdania jestem
i pewnie wrzuce tyłek w autko i rusze do tego krakowa

musze na spokojnie przeanalizowac wszytko. porozmawiac jeszcze przez tel z dr skwiercz i zobaczymy co dalej
pa, dobrej nocki.

I ja zmykam do łóżeczka. Dziś już tylko miałam 37-ale pierś boli jeszcze.
Buziam Cię Lisopadowa Słoneczko, kolorowych, papa

Stary 2009-09-18, 00:29   #7190
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
pa, dobrej nocki.

I ja zmykam do łóżeczka. Dziś już tylko miałam 37-ale pierś boli jeszcze.
Buziam Cię Lisopadowa Słoneczko, kolorowych, papa
I ja cię buziam Mya, ale jeszcze myknąć do wyra nie mogę bo arbeit czeka

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Sówka - główka do góry. Pamiętaj - wybór lekarza to najważniejsza kwestia i to musi być tylko i wyłącznie twoja decyzja. To, że dr Skwiercz nie przypadła ci do gustu - bywa, przecież nie musisz u niej robić cycuchów, zwłaszcza jeśli nie jesteś do niej przekonana i nie nabrałaś zaufania. A nikt tu cię na forum nie zlinczuje za to, że wybrałaś innego lekarza.
Stary 2009-09-18, 08:01   #7191
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

witam z rana

ale mialam nocke z burza mózgu. hehe. spac nie mogłam goopia

listopadowa a czy mozesz mi powiedzieć gdzie kupilas ten topik pooperacyjny. dr wspominała o jakims sklepie w galeri bałtyckiej na parterze. morze od razu bym kupiła
Stary 2009-09-18, 08:05   #7192
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Sówka,
ja też nie robiłam u dr Skwiercz i... wcale nad tym nie ubolewam
Lekarz musi Tobie przypaść do gustu... musisz być pewna, ze da Ci to, czego chcesz - nie da dużo i nie za mało
Ja miałam 420 i w drugiej planowalam 525 lub 560. Ale kolejna konsultacja ... kiedy to ja mówiłam caly czas , a doktorek tylko sluchał i próbowal przerywać co mu nie bardzo wychodziło (powiedzialam co i jak ma być, określając efekt jaki chce uzyskać) ... zdecydowanie wykluczyla planowane implanty i ostatecznie doktorek wlozyl 615g

A na konsultację u innego dr, jeśli nie jesteś calkowicie przekonana do pierwszego, naprawdę warto pojechać. W ten sposób dowiedziałam sie, ze nawet u mnie mozna bylo włożyć znacznie więcej (800 cc) o czy poinformowalam mojego doktorka. No, ale z uwagi na to, ze wtedy straszylabym albo bylabym, totalnie komicznym zjawiskiem, maksa sobie wlozyć nie dałam

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 08:23   #7193
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

listopadowa, ale przy wyborze lekarza nie chodzi o sympatie, lub jej brak tylko o fachowośc, czego dr skwiercz absolutnie nie odmawiam i zaufanie, które do niej mam, oraz przekonanie o słusznosci danej metody. a po dokladnym opisie przez p dr metody umieszczenia implamtu pod oba miesnie przekonana jestem, ze chce tylko tak, nie inaczej

mykam na sniadanko.
Stary 2009-09-18, 08:37   #7194
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Mya,
napisałaś o tych zbyt ciasnych stanikach pooperacyjnych i zaczęłam sie martwić dla mnie teraz też się nie dalo dopasować odpowiedniego, bo... za mało pod a za duzo w biuscie... zbyt szeroki obdwod szyłam w 3 miejscach i jest jako tako, ale ... strasznie cisna miski , każdy szef mam wręcz wryty w skore
Może warto popszukać jakis stanik sportowy, który będzie bardziej odpowiedni żeby przypadkiem na wlasne zyczenie nie narobić sobie jakichś "przykrych niespodzianek"

Stary 2009-09-18, 08:46   #7195
Antonina7
Przyczajenie

Drogie forumowiczki: jeszce raz ponawiam prośbę , czy ktoś z pań miał robioną operację powiększenia piersi u Dr. Chromiśskiego w Lublinie albo Dr. Macieja Kuczyńskiego ?
Mieszkam niedaleko Lublina i wolałabym zrobić sobie operację jednak blisko ze względu na konsultacje , dojazdy , kontrole itd, ale nie wiem czy któryś z tych wymienionych lekarzy jest na tyle dory w swoim fachu,,,. Bardzo prosze o odpowiedź.
Antonina7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 08:46   #7196
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

horo masz racje

ale mnie mimo wszystko jakos ciagnie do gdyni

wracam do domciu, jeszcze tylko spacerek nad morzem i ikee zalicze

listopadowa przesle ci na priva nr mojej komórki, gdybys była tak dobra i mogla mi smsem przesłac namiar na sklep gdzie kupilas topik to byłabym wdzieczna i miałabym z glowy zakup.
Stary 2009-09-18, 09:02   #7197
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Antonina7 Pokaż wiadomość
Drogie forumowiczki: jeszce raz ponawiam prośbę , czy ktoś z pań miał robioną operację powiększenia piersi u Dr. Chromiśskiego w Lublinie albo Dr. Macieja Kuczyńskiego ?
Mieszkam niedaleko Lublina i wolałabym zrobić sobie operację jednak blisko ze względu na konsultacje , dojazdy , kontrole itd, ale nie wiem czy któryś z tych wymienionych lekarzy jest na tyle dory w swoim fachu,,,. Bardzo prosze o odpowiedź.
Chyba zadna z nas nie robila u tych doktorków. Wejdź na beauty, być moze tam jest oddzielny wątek dotyczący tego dr

Stary 2009-09-18, 09:40   #7198
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antonina7 Pokaż wiadomość
Na beauty jest i o dr Chromińskim i od dr Kuczyńskim - poszukaj więc tam. Co się doczytałam - dr Chromiński jest chirurgiem, ale nie plastykiem(!), choć ponoć robi ładne piersi... A dr Maciej Kuczyński - na jego temat poczytaj także w http://www.znanylekarz.pl/

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-09-18 o 09:42
Stary 2009-09-18, 10:23   #7199
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Oto one
Listopadowa,prosze wstaw jeszcze na chwile swoje zdjatka,bo masz podobna budowe i tez chce zobaczyc efekt...plisssssss: prosi:
Stary 2009-09-18, 10:29   #7200
enii
Wtajemniczenie

Cytat:
Na beauty jest i o dr Chromińskim i od dr Kuczyńskim - poszukaj więc tam. Co się doczytałam - dr Chromiński jest chirurgiem, ale nie plastykiem(!), choć ponoć robi ładne piersi... A dr Maciej Kuczyński - na jego temat poczytaj także w http://www.znanylekarz.pl/

Nie ma najlepszej opini- zreszta ja osobiscie bym odradzala.SDla mnier te jego kliniki to wwwieeelllka porazka- mialam tez na poczatku u niego robic piersi , ale zrezygnowalam, tak samo usta

Zaznaczam to jest tylko moje zdanie

Co do rozowego - wiecie tam trzeba ostroznie, sa osoby podstawione/ czytaj: naganiacze/

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości