|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VI
|
#542 |
|
Raczkowanie
|
mała niespodzianka
![]() http://www.zeberka.pl/art.php?id=5570
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
chyba zasne zaraz
|
#544 |
|
Moderator
|
Mnie też się chce ale babcia mi ciasto piecze i super pachnie w całym domu do tego wypiję herbatkę wiśniowo - bananową i dopiero wtedy pójdę spać.
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
ja ide do łózka, jutro jade z rana pozałatwiać pare spraw.
|
|
|
|
#546 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już nie śpię ponad 18 godzin, a wcale mi się nie chce
![]() i w ogóle co dziś zrobiłam... znalazłam płyty mojego dawnego, ukochanego zespołu, z czasów gimnazjum/liceum. przypomniały mi się dawne czasy i teraz mi tak radośnie już ze dwa lata ich nie słuchałam i teraz mi się zebrało na wspomnienia, jaka to byłam radosna i beztroska - czas do tego wrócić
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Czeka mnie kolejny dzień siedzenia na uczelni tylko po to żeby głupie wpisy załatwić Miłego dnia i smacznej porannej kawki
|
|
|
|
#549 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane
![]() Dziękuje bardzo za takie miłe przyjęcie do waszego grona Jesteście naprawdę cudowne![]() Więc napisze parę słów o sobie. Mam obecnie 19 lat mam na imię Gosia. Studiuje kosmetologie i z tym wiąże swoja przyszłość. Chciałabym otworzyć swój własny salon kosmetyczny. jestem jaka jestem. Mam wady i zalety (zresztą chyba jak każdy). Lubie zawierać nowe znajomości ![]() Potrafie się zachować, dostosować do sytuacji. Nie ukrywam uczuć. Gdy mam ochotę to płacze.. Potrafie wybaczyć ale nie zapomne. Mam swoje zdanie i sie go trzymam Szybko przywiązuje sie do ludzi.. to czasami sie źle konczy. Tak jak każda młoda dziewczyna lubie dobrą zabawe Uwielbiam zakupy, a najbardziej czytać wizaż.. Dlatego jeszcze raz dziekuje za przyjęcie![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Ja mam kolczyka w pepku już dość długo I jeśli masz ochotę sobie zrobić to naprawdę polecam.. Ja robiłam kolczyka u kosmetyczki płaciłam wtedy ok 80 zł. Nie bolało nic może troszeczkę na początku,ale smarowałam maścią tribiotic i bardzo szybko mi się zagoiło. Naprawdę ta maść jest bardzo dobra, mała saszetka kosztuje cos ok 2 zł i starcza na pare razy
Edytowane przez Honey822 Czas edycji: 2009-09-18 o 07:43 |
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Honey822, moja imienniczka
Edytowane przez Tygrryska Czas edycji: 2009-09-18 o 09:53 |
|
|
|
#551 |
|
Zadomowienie
|
Honey822 Witamy
![]() ja też zaraz się zbieram do szkoły pozałatwiac pare spraw z praktykami i odebrac indeks heh
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Widze Tygryska na dzień dobry poprawia humor zdjęciami ![]() ja uciekam na zakupy słodyczowe dla mojego łasucha
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ale pozno mi sie wstalo o 1o ![]() kawkuje
|
#555 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wstałam już dawno, nie mam dziś żadnego egzaminu, ale muszę zrobić parę zadań dla kolegi. jedno ma z dziesięć stron (liczenia)
![]() do czternastej mam czas, ale nie chce mi się na razie ![]() a wieczorem zajmę się włosami
|
|
#556 |
|
Moderator
|
Hej ja właśnie zabieram się za kawkę.
Następnie jadę złożyć wniosek o paszport. Później jakieś polowanie na ciuszki i buty (ale pewnie nic nie kupię) i zmykam na rodzinne grillowanie. A wieczorem pakuję się bo już jutro wracam do Irlandii. Ech minął mi ten tydzień w Polsce szybko
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ja dzisiaj idę na hennę brwi i rzęs wraz z depilacją ![]() A jutro na jakieś zakupy Napewno kupię czarną torebkę, lekko lakierowaną (jakoś takie lubię)I teraz nie wiem czy spodnie takie sportowe do kolan czy 2 staniki (czarny i biały). Bo kurcze ja tak dużo ostatnio ćwiczę (ale w domu), a staniki też mi potrzebne bo schudłam 5kg przez przypadek. Miseczki dobre ale obwód za duży, tak wiszą no i wtedy cycki w sumie nie są w staniku.... Chyba sama sobie odpowiedziałam. Kupię staniki
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam na 15
Chociaż mogłabym iść już teraz bo się nudzę![]() A idę zadzwonić może będę mogła wcześniej przyjść
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-09-18 o 12:14 |
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja właśnie kawkę piję ![]() Drugą dzisiaj zresztą i zabiorę się zaraz za czytanie książeczki ;P |
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
A za tydzien ide do fryzjera
|
|
|
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzisiaj wieczór piękności
|
#563 |
|
Rozeznanie
|
Czy nadal przyjmowane są zapisy?
Chyba każda dziewczynka chciałaby być piękna.Chyba?Na pewno mogę śmiało napisać Kiedyś miałam bardzo słabą samoocenę,a potem jakoś nabrałam siły do walki.Teraz przez to,że walczę też o swoją niezależność(finansową przede wszystkim )trochę energii i sił mi uciekło.No ale,chcieć podobno znaczy móc(?)
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
niuja, witaj
jasne ze nadal przyjmujemy
|
|
|
|
#565 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dziewczyny mnie jeszcze czeka 3 lata nauki do mojej matury wiec spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
ale, jakoś tak od niedawna postanowiłam ,ze wkońcu zaczne o siebie dbac chociasz by po to by nie zostac stara Panna
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie zakończyłam sesje tylko jeszcze w poniedzialek po wpis i tyle
Tez sie muszę wybrać do fryzjera w przyzłym tygodniu choć dalej nie wiem co mam z tymi włosami zrobic. Cytat:
Ja właśnie kawke piję i zaraz zabieram się za sprzątanie
|
|
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)ale z kolorem to nadal nie wiem co chwile zmieniam zdanie ![]() ale troche mnie kusi zeby przyciemnic... |
|
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast nie wime jak podciąć z przodu
|
|
|
|
|
#569 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gimnoch to był właśnie mój koszmar a trzeci miesiąc l.o odbicie się od dna ;->Hej! ![]() A macie wyznaczone konkretne cele?Czy po prostu chodzi Wam o ogólną pielęgnację? Przeglądając posty to w sumie widziałam,że neheszta ma chrapkę na szpagat i dłuższe włosy (swoją drogą te na zdjęciu to jej? )Ja chcę popracować nad swoim brzuchem,żeby nie pojawiły się fałdki,no i nad swoją twarzą,ale nei biorę pod uwagę operacji plastycznych oby mi tylko zapał nie zgasłMarzyły mi się dugie,gęste włosy,ale niestety po pierwsze mam za cienkie i przy nasadzie są oklapnięte i wyglądam jak spaniel:| a po drugie na wysokości klatki piersiowej zdają się rezygnować z dalszego porostu
intro.blog tu się otwieram. Edytowane przez niuja Czas edycji: 2009-09-18 o 14:45 |
|
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam podobne odczucia co do operacji ![]() a jesli chodzi o cele to ja - zbieram na aparat na zeby ![]() - zapuszczam wlosy (choc juz sa w takiej dlugosci dla mnie ok wiec mi sie nie spieszy bardzo), - staram sie dbac o cere (chociaz jak czytam biochemie to )- staram sie cwiczyc chociaz bardziej dla dobrego samopoczucia i kondycji ![]() PS. jak mozna wypracowac kosci policzkowe?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

gimnoch to był właśnie mój koszmar
a trzeci miesiąc l.o odbicie się od dna ;->
)