Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-17, 19:04   #1111
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Malinko witaj, wiesz co poczekaj do terminu@ i wtedy zrób test, te robione wcześniej mogą nie wychodzic, a powiem Ci, ze u niektórych kobiet testy siusiane wcale nie wychodza...więc chyba beta jest najlepsza. A humorki ja też mam a niejestem w ciąży

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:31   #1112
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dalilax Pokaż wiadomość
hej dziewczyny. jestem nowa na tym forum i chciala bym was zapytac o pare zeczy jestem mloda i jeszcze nie doswiatczona. mam nadzieje ze ze mi pomozecie ostatnia@ mialam 20 lipca zrobilam pare dni temu test i wyszlo ze jestem w ciazy. poszlam wczoraj do lekarza z moim mezem. lekarz nie wydaje mi sie zbyt mily zapytal mnie tylko kiedy mialam @ i ile mam lat i kazal mi sie rozebrac. z wyliczen lekarza wychodzilo ze tak 6 - 8 tydzien . zrobil mi usg dopochwowe i pokazal mi mala kropke i powiedzial ze to poczatek trzeciego tygodnia i kazal mi sie ubrac. usiadlam i powiedzialam: czyli jestem w ciazy tak? a on mi powiedzial ze mam przyjsc za miesiac i mnie znowu zbada. i powiedzial ze jak dostane teraz@ to znaczy ze nie jestem w ciazy. taki dziwny ten lekarz. nie zalozyl mi kart nie wyslal na zadne badania ani wyniki a juz nie wspomne ze nie mowil mi nic ze mam brac kwas foliowy. przyjechalismy do domu i caly dzien wczoraj przeplakalam nie wiem co mam myslec ten lekarz mi niczego nie powiedzial kakretnie. czy na poczatku 3 tygodnia mozna juz zauwazyc juz cos na usg dopochwowym? powiedzcie mi co mam myslec ?
pozdrawiam wszystki kobietki
Kochana strasznie mi przykro wogóle nie wiem skąd się biorą tacy lekarze, ale nic się nie martw. Mi się wydaje że w 3 tygodniu to raczej nic nie widać , (bo to by było 3 tyg od daty @) no a z tego co czytałam to @ miałaś w lipcu. Koniecznie idz do innego lekarza, mam nadzieje że wszystko jest ok i napisz nam jak tam u Ciebie
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:36   #1113
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
zapisalam sie na poniedzialek do innego lekarza tylko to kobieta:/ a slyszalam ze sa niedelikatne:/ mam teraz jakis strach przed tymi lekarzami tym bardziej ze to była moja pierwsza wizyta. mam nadzieje ze jestem w ciazy bo juz psychicznie tak sie nastawilam a ten lekarz mnie zakrecil tylko i nic wiecej.zrobila bym bete ale i tak bym musiala czekac do poniedzialku.
Hm ja byla i u babki i u faceta gina i podobalo mi sie u obojga bosh jak to zabrzmialo Z lekarzem teraz to jak w totka- trzeba trafic po prostu Mam nadzieje ze nastepny bedzie dla Ciebie o niebo wyrozumialszy, kompetentny i delikatny!
Co do usg to hm niektorym nawet w 6 czy 7 tygodniu niewiele widac...
Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Hej!
A u mnie dziś tak smutaśno jakoś...
Jakoś tak dziwnie się czuję... coś jak na @ Choć z drugiej strony jajnik boli mnie jak na owulację... Nic już z tego nie rozumiem...
Mnie tez ciagnie dzisiaj jajnik, a dziwi mnie to bo wczoraj mi sie @ skonczyla, 10 dc wiec na owu za wczesnie ...
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:43   #1114
dalilax
Przyczajenie

GG do dalilax

wlasnie mnie to dziwi ze @ juz nie mam tyle dni a lekarz mi powiedzial ze to dopiero poczatek 3 tygodnia i zdziwilo mnie tez to ze bylo widzac tam na monitorze plamke a slyszalam juz od paru osob ze w 3 tygodniu nic nie widac na usg. w poniedzialek zmienie lekarza i mam nadzieje ze mi powie wiecej. fajniucho na tym forum . bardzo miło i przyjemnie sie klika. pozdrawiam
dalilax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:44   #1115
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:
hej dziewczyny. jestem nowa na tym forum i chciala bym was zapytac o pare zeczy jestem mloda i jeszcze nie doswiatczona. mam nadzieje ze ze mi pomozecie ostatnia@ mialam 20 lipca zrobilam pare dni temu test i wyszlo ze jestem w ciazy. poszlam wczoraj do lekarza z moim mezem. lekarz nie wydaje mi sie zbyt mily zapytal mnie tylko kiedy mialam @ i ile mam lat i kazal mi sie rozebrac. z wyliczen lekarza wychodzilo ze tak 6 - 8 tydzien . zrobil mi usg dopochwowe i pokazal mi mala kropke i powiedzial ze to poczatek trzeciego tygodnia i kazal mi sie ubrac. usiadlam i powiedzialam: czyli jestem w ciazy tak? a on mi powiedzial ze mam przyjsc za miesiac i mnie znowu zbada. i powiedzial ze jak dostane teraz@ to znaczy ze nie jestem w ciazy. taki dziwny ten lekarz. nie zalozyl mi kart nie wyslal na zadne badania ani wyniki a juz nie wspomne ze nie mowil mi nic ze mam brac kwas foliowy. przyjechalismy do domu i caly dzien wczoraj przeplakalam nie wiem co mam myslec ten lekarz mi niczego nie powiedzial kakretnie. czy na poczatku 3 tygodnia mozna juz zauwazyc juz cos na usg dopochwowym? powiedzcie mi co mam myslec ?
Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Kochana strasznie mi przykro wogóle nie wiem skąd się biorą tacy lekarze, ale nic się nie martw. Mi się wydaje że w 3 tygodniu to raczej nic nie widać , (bo to by było 3 tyg od daty @) no a z tego co czytałam to @ miałaś w lipcu. Koniecznie idz do innego lekarza, mam nadzieje że wszystko jest ok i napisz nam jak tam u Ciebie
zgadzam sie w zupełności z przedmówczynią
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:46   #1116
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
wlasnie mnie to dziwi ze @ juz nie mam tyle dni a lekarz mi powiedzial ze to dopiero poczatek 3 tygodnia i zdziwilo mnie tez to ze bylo widzac tam na monitorze plamke a slyszalam juz od paru osob ze w 3 tygodniu nic nie widac na usg. w poniedzialek zmienie lekarza i mam nadzieje ze mi powie wiecej. fajniucho na tym forum . bardzo miło i przyjemnie sie klika. pozdrawiam
W takim razie czekamy na wiesci z wizyty A hm nie myslalas o zrobieniu testu takiego co tygodnie pokazuje? (dla wlasnej orientacji) Nazywa sie chyba clear blue cos tam, digital czy jakos tak

Bardzo nam milo, staramy sie o dobra atmosferke
Stary 2009-09-17, 19:47   #1117
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:
witam cie u nas nie martw sie my cie obronimy trzymam kciuki za wizyte i od razu pisz co tam ci powiedzieli
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 19:51   #1118
Cosmaaaaaaa
BAN stały

A w ogole jak mija wieczor laseczki moje kochane? Jakos dzisiaj spokojnie tutaj ... Mialam nadzieje na dluga lekture a tymczasem 5 minut wystarczylo :p Tylko intensywne staranka usprawiedliwiaja zartuje hihi

Ja zaraz smigam sie popluskac w wannie... czas sie ''odsierscic'' przed urlopem
Wiecie co ... ja jakas tepa normalnie jestem, moja podswiadomosc mnie dobija jeszcze bardziej ... dzisiaj mi sie snilo cala noc ze mam juz bejbika, widzialam dokladnie jego buzke- byl chlopak Widzialam jak TZ go tuli i taka sliczna rodzinka tworzylismy ... ech przez takie cos dluzy mi sie to czekanie ;( Jeszcze rozmawialam z dawna kolezanka, w moim wieku ... tez zaczyna staranka ... kumpel mi dzisiaj pokazywal fotki nowonarodzonej coruni ... kurcze gdyby nie te brzuszki i dzidzie byloby latwiej wytrwac
Stary 2009-09-17, 20:05   #1119
aneczka555
Zadomowienie

masz racje Cosma,u mnie tez wokolo pelno zafasolkowanych kobitek a ja czuje sie jak jakis wyrzutek.... bo tez bym juz chciala a tu

aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 20:22   #1120
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Witajcie Laseczki!
Właśnie ogłaszam, że czas starankowy rozpoczęty i to na strasznego . Regulowałam brwi i oczyszczałam mordeczkę. I właśnie taką piękną i opuchniętą mój bzyknął . Jak bym wiedziała to bym buźkę sobie dawno zepsuła . I bądź tu mądry w tym wszystkim!

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 20:26   #1121
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Witajcie Laseczki!
Właśnie ogłaszam, że czas starankowy rozpoczęty i to na strasznego . Regulowałam brwi i oczyszczałam mordeczkę. I właśnie taką piękną i opuchniętą mój bzyknął . Jak bym wiedziała to bym buźkę sobie dawno zepsuła . I bądź tu mądry w tym wszystkim!
Hehe a podobno to kobiety sa niezrozumiale Ciesze sie, szalejcie szalejcie kochani Moj mi dzisiaj piekna pobudke zrobil grrrr ;D fajnie tak na spiocha ;D
Stary 2009-09-17, 20:49   #1122
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Hehe a podobno to kobiety sa niezrozumiale Ciesze sie, szalejcie szalejcie kochani Moj mi dzisiaj piekna pobudke zrobil grrrr ;D fajnie tak na spiocha ;D
No jak Ci dobrze

Stary 2009-09-17, 20:54   #1123
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dawcia Pokaż wiadomość
a keidy masz termin@ ?
Powinnam dostać w sobotę.
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 21:12   #1124
macocha19
Raczkowanie

[/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
u nas to prażoki, prażonki lub po prostu kocio.łek, ale musi być kapusta - najlepsze są jak jest taka młodziutka kapustka. Pychota
no tak znam tez te z kapustą... u nas to PRAŻONE, niektórzy mówią PIECZONE, ale wszystko jedno sąpyszne i tyle ja dzisiaj po raz pierwszy dodałam mięsko do tego tez pycha
Cytat:
Napisane przez etherna83 Pokaż wiadomość
Text o jedzeniu

mieszkam na pogórzu i u nas to samo sie je najlepsze to z ogniska, potem z prodiża...a na dużej patelni tez sie da upiec takie ziemniaczki u nas zamiast marchewki dodaje się słoninkę

na patelni?? nigdy nie słyszłam???? a co oznacza to słowo co oznaczyłam pogrubiona?

Cytat:
Witam Cie i ja wiesz co od razu stwierdziłam jak przeczytałam Twoja wypowiedz??? CO TO ZA LEKARZ??? IDIOTA??? Proponuje zmienić go i to szybko zdrowko Twoje i jakby to był bajbek jest najwazniejsze!! dobry lekarz to posdtawa! : bedzei dobrze trzymma :

W brzuszku mamy rozmawiają ze sobą bliźnięta.
Jeden z nich pyta drugiego:
- Wierzysz w życie po porodzie?
- Jasne. Coś musi tam być. Mi się wydaje, że my właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to, co będzie potem.
- To głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jakby miało wyglądać?
- No nie wiem, ale będzie więcej światła. Może będziemy biegać, jeść buzią...
- To przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A kto widział żeby jeść ustami! Przecież żywimy się przez pępowinę.
- No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę, a ona będzie się o nas troszczyć.
- Mamę? Ty wierzysz w mamę? Kto to według Ciebie w ogóle jest?
- No przecież jest wszędzie wokół nas ... . Dzięki niej żyjemy. Bez niej by nas nie było.
- Nie wierzę! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem, czyli jej nie ma.
- No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat. Wiesz, ja myślę, że prawdziwe życie zaczyna się później.[/QUOTE]

bardzo piękne aż płakać sie chce....

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

coś powaliłam ale nie wiem co słabo widać to co ja napisąłam....

Edytowane przez macocha19
Czas edycji: 2009-09-17 o 21:12
macocha19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 21:18   #1125
Mysia1234
Raczkowanie

GG do Mysia1234

Piekne to co jest napisane
Jestem po wizycie Dzidzia ma 9,3cm
Tatus był z nami na wizycie i z panem doktorkiem liczyli paluszki w raczce, patrzyli na oczka, nosek. Takiej miny tzta nigdy nie widziałam... szklane oczka usmiech od ucha do ucha... Swietne uczucie

Razem od 18.03.2005
Zaręczyny 29.07.2009
Ślubowaliśmy 12.02.2011
Mysia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 21:31   #1126
hanjah
Zakorzenienie

Chyba mnie jakieś przeziębienie bierze Drapie mnie w gardle... a to się zaczęło nagle, po południu nic mi nie było. Na razie ratuję się herabatą z cytryną... bo nawet nie wiem czy mogę brać coś na przeziębienie (w razie gdybym jednak była w ciąży)?
Stary 2009-09-17, 21:35   #1127
dawcia
Raczkowanie

ja mam termin @ na jutro dziewczyny nawet nie wiecie co ja mam w glowie - przyjdzie , nie przyjdzie , przyjdzie , nie przyjdzie - chyba zwariuje
dawcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 21:44   #1128
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam termin @ na jutro dziewczyny nawet nie wiecie co ja mam w glowie - przyjdzie , nie przyjdzie , przyjdzie , nie przyjdzie - chyba zwariuje
Ja tak będę mieć jutro
Stary 2009-09-17, 21:56   #1129
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Hugo Boss Femme... Wkleje, bo nie wiem jak je opisac, moze ktoras tez uzywa

Ja tz chce ....! Mialam kupic sobie dzisiaj torbusie i butki, bo wypatrzylam ale poszalelismy z TZ w Esprit i powiedzialam ze wole poczekac, zebysmy mieli co jesc hehe :p
ja go uzywam jest piekny

dziewczyny nie stresowac sie tu po po dam
wszystko bedzie dobrze tyle ze ma byc bez stresu !!!!!
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 22:01   #1130
dawcia
Raczkowanie

staram sie myslec pozytywnie ale cos mi sie to nie udaje bylam dzisiaj w sklepie a obok apteka i tak sobie mysle zajde i kupie test ale tego nie zrobilam stwierdzilam ze co ma byc to bedzie po co wydawac pieniadze nie potrzebnie, kupie jak sie spozni (oby)
Stary 2009-09-17, 22:04   #1131
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
staram sie myslec pozytywnie ale cos mi sie to nie udaje bylam dzisiaj w sklepie a obok apteka i tak sobie mysle zajde i kupie test ale tego nie zrobilam stwierdzilam ze co ma byc to bedzie po co wydawac pieniadze nie potrzebnie, kupie jak sie spozni (oby)
Ja swój gdzieś posiałam i jakoś tak nie miałam jeszcze okazji żeby go poszukać. Pomyślę o tym jak będzie czas po temu
Stary 2009-09-17, 22:09   #1132
dawcia
Raczkowanie

a jak to wlasciwie jest jak sie zbliza @ to temperaturka juz z rana jest niziutka?????
tego wlasnie dnia?
Stary 2009-09-17, 22:15   #1133
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
a jak to wlasciwie jest jak sie zbliza @ to temperaturka juz z rana jest niziutka?????
tego wlasnie dnia?
Ja tak właśnie mam. Jak mi temperatura spada, to wiem że na 100% tego dnia dostanę @.
Stary 2009-09-17, 22:19   #1134
dawcia
Raczkowanie

tylko ze ona mi tak wlasnie skacze raz rosnie raz spada i poprostu chyba musze czekac
Stary 2009-09-17, 22:30   #1135
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
O ja tak miałam jak poszłam do rossmana. Były akurat w promocji testy i już miałam brać i stwierdziłam, że nie bo będzie przychodziła w dniu testowania - takie mam szczęście

Cytat:
Oj kochana skąd ja znam tą wyliczankę. A ja mam w zasadzie dwie - druga po owulce.
Jestem lepsza

Stary 2009-09-17, 23:20   #1136
hanjah
Zakorzenienie

Znalazłam ten test ciążowy-i dobrze się stało, bo okazało się, że termin ważności upłynął w marcu tego roku Chyba coś za długo zwlekaliśmy z tymi starankami
Ale dobrze, że to sprawdziłam bo dopiero by było, jakby mi test przez to nie wyszedł... Matko, ja się tak nastawiam że jednak jestem w ciąży, że nie wiem co będzie, jak się okaże że to jednak fałszywy alarm...

Patrzcie jakie to życie dziwne... na innych wątkach na forum dziewczyny martwią się, że mogą być w ciąży, piszą o wpadkach, a u nas na wątku widać, że zajście w ciąży do najłatwieszych spraw wcale nie należy...
Stary 2009-09-18, 07:56   #1137
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Uprzejmie melduję, ze tak jak podejrzewałam test ujemny...
będzie dobrze. wkońcu się uda

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
ja tez mam... i chyba nic na rto nie poradzisz...
ja od trzy dni temu zauwazyłam że robią mi sie rozstep na brzuchu a uzywam juz od miesiąca taki krem na rozstepy specjany w ciąży i co? zrobiiły sie ... ;(
hymmm a ja z rozstepami sobie poradziłam połowicznie. tzn na brzuchu nie mam ani pół nic, zero, nul bo smarowałam Oliwką dla dzieci - tak samo dobra jest oliwa z oliwek. Są to zdecydowanie najlepsze preparaty na rozstępy. No a już nie wpadłam na to żeby piersi smarować i uda i tam mnie zaatakowały, ale po latach pojaśniały i już się w oczy nie rzucają. Na początku śmiałam się że mam słoneczka na piersiach - takie promyczki idące od sutków
Cytat:
wiemy, wiemy co masz w głowie bo każda z dziewczyn która się tu starała czy też stara też co miesiąc ma to w głowie

Dzień Doberek lasencje
Stary 2009-09-18, 08:09   #1138
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Znalazłam ten test ciążowy-i dobrze się stało, bo okazało się, że termin ważności upłynął w marcu tego roku Chyba coś za długo zwlekaliśmy z tymi starankami
Ale dobrze, że to sprawdziłam bo dopiero by było, jakby mi test przez to nie wyszedł... Matko, ja się tak nastawiam że jednak jestem w ciąży, że nie wiem co będzie, jak się okaże że to jednak fałszywy alarm...

Patrzcie jakie to życie dziwne... na innych wątkach na forum dziewczyny martwią się, że mogą być w ciąży, piszą o wpadkach, a u nas na wątku widać, że zajście w ciąży do najłatwieszych spraw wcale nie należy...
To fakt my tu wszystkie większość czasu spędzamy na myśleniu kiedy najlepiej, czy się uda, czy przyjdze @, szukamy objawów, a inne dziewczyny tak o po prostu odrazu są i marudzą co za niesprawiedliwość na tym świecie

Cytat:
Wiem kochana co czujesz, chyba wszystkie to czujemy, ciągła niepewność, to chyba ta natura kobiety, teraz się martwimy czy się udało, później jak się uda to czy z dzidzią wszystko ok, później jak się urodzi to dalej się martwimy. Chyba taki nasz los

Witajcie kochane, już piąteczek, mój ulubiony dzień, wprawdzie na weekend sprzątanie i gotowanie bo rodzinka wpada, ale ie muszę o 5 wstawać a to dla mnie wielka radość . Jak tam u was kochane, Zeberka jak się czuejesz przed ślubem, nerwy zjadają. Pamiętasz że czakamy na foto. Karolinko jak tam u Ciebie? Wogóle dziewczynki piszcie co tam u was. U mnie staranka pełną parą mam nadzieje że owocne będą no ale czas pokarze.
Stary 2009-09-18, 08:23   #1139
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie kochane

Ja wczoraj padłam o 22, ale się nie wyspałam, bo mała mnie znowu skopała. Jak dobrze, że mąż dzisiaj wraca ze szkolenia no i staranka możemy zacząć

Mysia,
super, ze dzidzia rośnie zdrowo!!!!
Laseczki nie martwić się proszę tylko w weekendzik działać, na pewno pojawią się nowe fasolinki!!!

Karolinko, dziękuję , jakoś leci mała w szkole, ja do roboty, ale tak jak mówisz jutro wolne, chociaż tak jak Ty mam sprzątanko, gotowanko i muszę ciacho upiec, bo już rodzinka nei ma co do dziubków włożyćszczególnie Olcia męczy.

Miłego dzionka!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-18, 08:25   #1140
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane

Ja wczoraj padłam o 22, ale się nie wyspałam, bo mała mnie znowu skopała. Jak dobrze, że mąż dzisiaj wraca ze szkolenia no i staranka możemy zacząć

Mysia, super, ze dzidzia rośnie zdrowo!!!!
Laseczki nie martwić się proszę tylko w weekendzik działać, na pewno pojawią się nowe fasolinki!!!

Karolinko, dziękuję , jakoś leci mała w szkole, ja do roboty, ale tak jak mówisz jutro wolne, chociaż tak jak Ty mam sprzątanko, gotowanko i muszę ciacho upiec, bo już rodzinka nei ma co do dziubków włożyćszczególnie Olcia męczy.

Miłego dzionka!!!!
Co do ciasta to ja już zamówienie od meża na 2 dostałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości