|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pamiętam, że kiedyś se podawałyście, ale wtedy ja "przepadłam" ![]() Weeeekend! Właśnie wróciłam ze szczepienia hahah A pytałam się czy Was zwalniają jak nie ma nauczyciela, bo ostatnio coś "odbiło" mojej kochanej szkole i nawet nie ma mowy. Dzis 2 lekcji pierwszych nie mieliśmy to dowalili zastępstwo ![]() Ja najlepsza dopiero na przedostatniej lekcji dzisiaj się kapnęłam, że mamy już piątek
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak wlasnie szukam, ucze sie z podrecznikow ale już zdąrzylam się przekonać, że w zeszycie zwykle jest to wszytsko łatwiej i przystępniej podane przydalyby mi się bardzo, wiem że się przeciąga to, ale ogolnie chodzi o zakres materialu z drugiego podrecznika, a szczegolnie te rzeczy ktorych nie mialam na podstawie - komorki i zachodzace procesy, struktura i funkcjonowanie roslin i zwierzat no i uklady czlowieka pewnie tez na rozszerzeniu byly bardziej szczegolowo omawiane.takze chetna bylabym na skany, zeszyt jesli Ci jest niepotrzebny i nie zdajesz biologi no i gdybys polecila jakies ksiazki??
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-09-18 o 15:29 |
|
|
|
|
#2973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o książki to polecam: - "biologia" - A. Villee (dokładnie taka jak tu: kliknij) -> jak z niej się nauczysz, to uwierz, będziesz umieć WSZYSTKO. Najobszerniejsza, najdokładniejsza na dzień dzisiejszy książka dot. biologii. Ma ponad 1200 stron pisanych niewielkim druczkiem (poza tym dużo zdjęć pomocnych przy uczeniu). POLECAM! Jeśli chcesz coś tańszego to polecam to: - "Biologia - vademecum maturalne" z operonu (takie jak tu: kliknij) -> tu są zebrane wszystkie informacje z ksiązek do biol rozszerzonej (z których uczymy sie w szkole) - polecam! A tak to co jeszcze... mój kolega poleca takie vademecum powtórkowe - ono jest kilkutomowe, każdy tom dot. innego zagadnienia, tu masz kilka: kliknij -> autor: Bukała |
|
|
|
|
#2974 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Marynowane Grzybki ;*
Ale jestem padnięta . Ledwo wysiedziałam w szkole 7 h . Przed chwilą przyjechał mój brat i nawiózł mi książek do bio ![]() Dziękuję Wiecie, że jeszcze w to nie wierzę? ![]() Bo cały czas zgarniasz piątki A na wągry to mam dobry sposób Robisz parówkę (nawet bez żadnych ziół, po prostu wrzącą wodą), mocny peeling (ja mam z Ziaji Pro bardzo mocny), a potem maseczkę z zieloną glinką. Działa Hej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
I jak się spisuje? ![]() Cytat:
Weekend zaplanowany Eeeeeejooooooo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Super
|
|
|
#2975 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja tu od wczoraj jestem, to nie przeglądałam 97stron :P Oo, no to super! I Wy tu piszecie o braku zaangażowania z rodziną? Po tylu latach? |
|
|
|
|
#2976 | ||
|
Konto usunięte
|
hej
![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14308613] a deklaracje musze wypełnic droga elektroniczna. zgrac na pendriva,przyniesc na godz wych, pan zgra do jednego folderu. pozniej sekretariat wydrukuje wszystko i trzeba bedzie podpisac. mam jeszcze tydzien [/QUOTE]ja dostałam dzisiaj deklaracje, ale jeszcze nie wypełniam, bo nie mam tematu na ustną ![]() Cytat:
------------------------- dzień dobry weekend
|
||
|
|
|
#2977 |
|
♥
|
parodia byłam
:http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2408 Patka ostatnio rozmawiałam z dziewczyna mojego brata - jakoś mnie nigdy nie interesowało co ona studiuje :P okazało się , że 5 rok chemii i sama zaoferowała pomoc w przygotowaniu do matury z chemii, ![]() ![]() incorrect ja często korzystam z vademecum z biologii- polecam
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-09-18 o 16:02 |
|
|
|
#2978 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Konto usunięte
|
zawaliłam dziś sprawdzian z matmy ;( życie jest cięzkie :d |
|
|
|
#2980 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta villego to tak latwo, przystępnie jest napisana?? Bo wiesz naprzyklad jak czytam podrecznik z Operonu to juz czasem nie moge, jest tak trudnie napisany (nawet trudno gramatycznie) że trzeba się maksymalnie skupić ![]() szkoda że nie ma na allegro uzywanej tej villego
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaka droga ![]()
|
|
|
#2983 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14309400]
wiele jest takich sytuacji gdzie znaki sa postawione własciwie bez sensu ![]() a ile masz juz godzin ![]() [/QUOTE] wyjeżdżone mam już 21 godzin. ![]() mi się podobała ta lektura, aczkolwiek troszkę męcząca była. ![]() Cytat:
![]() spać mi się chce, ale nie pójdę bo w nocy nie zasnę.
|
|
#2986 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To juz jest naprawde TANIA! Uwierzcie! W zeszlym roku jak kupowalam to były po 190zł!! A wczesniej, jak pol mojej klasy zamawialo, to po 200! Teraz nową kupicie za 130! A ja znalazlam taką, wlasnie za 130, rok temu na allegro - ale uzywana. Jak szukacie w wyszukiwarce na allegro to od razu mowie, ze róznie piszą nazwisko autora: "Villee" <- wersja poprawna, "Vilee", "Ville".. ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Co do informacji o progach punktowych, nie wiem czy komuś się to przyda, ale na stronie AGH jest aktualnie taka tabelka do ściągnięcia i tam są progi punktowe, ilość miejsc itd.
|
#2988 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w zeszycie miałam wszystko pięknie, ładnie, ale jak dostałam zadania to już nic kompletnie nie wiedziałam :c pomieszałam wszystko, pójdę na konsultacje i poprawię. |
|
|
|
|
#2989 | |||
|
Konto usunięte
|
trzeba isc do przodu
nowoczesnosc... ta ![]() no jasne ![]() Cytat:
tak jak pisałam w przyszłym tygodniuodpadaja mi niemiecki i angielski , nie mam lekcji Cytat:
![]() Cytat:
![]() ide na 18 do kumpla takze milego wieczoru Dziunie ![]()
|
|||
|
|
|
#2990 |
|
♥
|
ja teraz na matmie robię bryły i w środę mam z tego sprawdzian
ja mam co tydzień spr z matmy , w jednym tygodniu sprawdzian z bieżącego materiału a w następnym spr z powtórzenia materiału - ostatnio miałam spr z funkcji
|
|
|
|
#2991 |
|
Flawless
|
Cześć laski, Beata gratuluję zdanego egzaminu
![]() Miałam dziś sprawdzian z histy z IWŚ i wydawało mi się, że trochę umiem. Moje nadzieje rozwiały się wraz z przeczytaniem pytań, nie wiem, skąd nauczycielka jest wzięła ale były z Dziś lecę na imprezę. Trzeba jakoś odreagować
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2009-09-18 o 16:48 |
|
|
|
#2992 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2993 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Dawno mnie nie było ale mam już tyle nauki ze padam na nos. Na dodatek jestem jakaś podłamana, nie mam siły na powtórkę z gery, potrzebuje jakiegoś przymusu z zewnątrz z angla mam super korki z matmy takie sobie ale mam nadziej że dam rade chociaż nie wiem jak to będzie też niezłego stresa mam przez nią.Może któraś z was orientuje jak to jest z olimpiadą geograficzną? Wchodziłam na ich stronę i podane jest że prace na I etap oddaje się do listopada ale wydaje mi się że moja pani wspominała coś o wrześniu chym to jak to jest...
|
#2994 |
|
Raczkowanie
|
Boże, ja też dzisiaj miałam test z matmy taki ogólny sparwdzający z lokat, kredytów, a także ciągów geometrycznych i arytmetycznych, i ciężkooo było bardzo....
![]() Ta matma mnie wykończy. A ile macie godzin matmy w tygodniu dziewczyny? Ja 5 + 2 godziny fakultetów, czyli 7, a zatem ponad jedna na dzień- dla mnie to koszmar! ![]() No, ale jest weekend, odpoczywajmy........
|
|
|
|
#2995 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko, że my z funkcji mamy w najbliższym tyg! ![]() A ja w ogole dziś robilam próbną maturę z matematyki na rok 2010 - zrobiłam tylko zadania zamknięte, otwartych nie tknełam bo mi się nie chciało! Więc jak podliczyłam pkt to mi wyszło że zdałam na 45% (liczyłam też te zadania otwarte - tak jakbym po prostu żadnego z nich poprawnie nie rozwiązała). Także odetchnęłam z ulgą (matma to mój słaby punkt właściwie, choć nie wiem dlaczego, bo np. chemię b.lubię a to też ścisły. Chyba za matmą nie przepadam ze względu na nauczycieli jacy mnie uczyli...) ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam 3 godziny + 1 godzine fakultetu (raz na dwa tygodnie). No chyba, że mówisz o profilu z matmą rozsz to wtedy się nie dziwie! ![]() Siostra mojego TZta, w naszym wieku, jest na rozszerzonej mat i też ma jakoś 5 czy 6 godzin tygodniowo matmy (plus fakultety) i jednego dnia ma trzy matematyki pod rząd.
Edytowane przez Patka_nt Czas edycji: 2009-09-18 o 17:11 |
|||
|
|
|
#2996 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wszystkim dziewczynom, które idą dziś na imprezkę miłej zabawy ! Ja dziś zostaje w domku, troszkę źle się czuję Właśnie siedzę i nie mogę wybrać z dwóch zdjęć jednego hehe <ściana> A sprawdzian z matmy to i ja zawaliłam, więc kochane, wszystko zostaje w rodzinie
|
|
#2997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ta z polskeigo była chyba moją pierwszą oceną A dzisiaj dostałam za to, że zauważyłam na matmie błąd nauczycielki. - cos x zamieniła na cos x i mieliśmy tak zapisane w zeszytach w zadaniach, a ja do niej na powtórzeniu, że to źle ![]() Ale dzisiaj ona odwaliła. Bo wczoraj na powtórzeniu było 13/22 osób, omawialiśmy najtrudniejsze zadania z zestawu powtórzeniowego, takie, których nie umieliśmy. I dzisiaj zrobiła kartkówkę, grupa I, ci, których nie było, a II - co byli. ![]() Ale glinka rozjaśnia, prawda? a ja bym chciała bez wągrów, ale nie mieć jaśniejszej twarzy od ciała a każdy krem brązujący mnie zapycha i robi się więcej wągrów Ja jak ja, ale koleżance z klasy umarł w środę sąsiad. I mówi: "no miałam się w sobotę uczyć, już sobie zaplanowałam, a tak idę na pogrzeb, no nie mógł sobie innego terminu wybrać " [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14311863] no jasne ![]() ide na 18 do kumpla takze milego wieczoru Dziunie ![]() [/QUOTE]Wyślesz? ![]() Baw się dobrze Żbiku Cytat:
albo w pierwszym półroczu 5+1A w planie miałam tylko 3 fizyki i dzisiaj umówiliśmy się na 2 dodatkowe. I tak w piątek mam 5 godzin, potem okienko i dwie fizyki I mamy mieć 7 angielskich 3 dodatkowe z jakiegoś planu unijnego o dodatkowych angielskich, biologiach i wfach ![]()
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-18 o 17:26 |
||
|
|
|
#2998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14311863]ja mimo wszystko nie wydałabym na jedna ksiazke 130 zl [/QUOTE]Ja tak samo Baw się dobrze, Żbiku ;* Dzięki ![]() Udanej zabawy ![]() Cytat:
![]() U mnie w szkole profile matematyczne mają 8 h tygodniowo ![]() --------------------- Dziewczyny, dziś to już serio sprawdzałam kierowcę.pwpw.pl
|
|
|
#2999 |
|
Rozeznanie
|
Ja na rozszerzonej matmie mam 6h i jeszcze jedną co 2 tygodnie. Trochę złą jestem że mamy tylko 2 gery na rozszerzeniu
mam nadzieje że będzie jakaś jedna dodatkowa jeszcze.![]() Idę się przespać
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozjaśnia zaczerwienienia Ja jestem bardzo zadowolona i myślę, że Ty też będziesz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

jak nie chcesz"

. Ledwo wysiedziałam w szkole 7 h
. Przed chwilą przyjechał mój brat i nawiózł mi książek do bio
]]
a potem poodrabiam wszystkie lekcje i znowu się pouczę, bo na 7.20 

nowoczesnosc... ta 
mam nadzieje że będzie jakaś jedna dodatkowa jeszcze.