Przygoda - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-17, 22:32   #1
womenka90
Przyczajenie

Przygoda

Czesc kobietki
Od kilku miesiecy jestem simgielka po dlugim i nieudanym zwiazku.Nie szukam nowego zwiazku a przygod na jedna noc i stad pytanie do was moje drogie.Gdzie wy szukacie mezczyzn na jedna noc i w jaki sposob to robicie.

PS:Prosze o konkretne odpowiedzi
womenka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-17, 22:42   #2
Elfir
Zakorzenienie

Dot.: Przygoda

co prawda nie przyszłoby mi na mysl szukac faceta na noc, ale chyba najłatwiej na dyskotekach - wielu facetów szuka tam łatwych zdobyczy.
Poza tym mozna wybrac sposob w jaki łapią klienta panie uprawiające najstarszy zawód, stanąc w odpowiedniej lokalizacji wieczorem.

Swoja droga - nie boisz sie chorób wenerycznych?

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-17, 23:15   #3
la'Mbria
Zakorzenienie

Womenko, a nie lepiej i przede wszystkim zdrowiej szukać tzw. kolegi do sexu??
Twój problem rozumiem, bo temperament mam spory, od niedawna także jestem singielką, również po długim i mocno nieudanym związku...no i sama chętnie bym poznała jakiegoś sympatycznego kolegę...nie koniecznie na jedną noc, ale raczej bez zobowiązania Niestety nie wiem gdzie takiego kolegę (przede wszystkim zdrowego) znaleźć
a tak w ogóle- ciekawy temat...

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-17, 23:33   #4
Amoura
Zadomowienie

Najczesciej w kazdym miescie jest klub do ktorego wiadomo po co sie chodzi Najlatwiej kogos znalezc wlasnie tam badz przez internet
Amoura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-17, 23:47   #5
madziamkk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez womenka90 Pokaż wiadomość
Czesc kobietki
Od kilku miesiecy jestem simgielka po dlugim i nieudanym zwiazku.Nie szukam nowego zwiazku a przygod na jedna noc i stad pytanie do was moje drogie.Gdzie wy szukacie mezczyzn na jedna noc i w jaki sposob to robicie.
Powiem szczerze, ze zawsze jak poznasz kogos na imprezie to nigdy do konca nie wiesz jak Cie potraktuje, czy bedzie czysty hehe itp... Moze warto zastanwic sie nad bliskim przyjacielem albo platnym ciachem
Stary 2009-09-18, 07:08   #6
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
co prawda nie przyszłoby mi na mysl szukac faceta na noc, ale chyba najłatwiej na dyskotekach - wielu facetów szuka tam łatwych zdobyczy.
Poza tym mozna wybrac sposob w jaki łapią klienta panie uprawiające najstarszy zawód, stanąc w odpowiedniej lokalizacji wieczorem.

nie wiem dlaczego okreslasz kobiete ktora ma ochote na sex i sama "wybiera" partnera jako łatwa zdobycz ?owszem facet zainteresowany moze to tak odczytac ale to jego sprawa i problem .

dyskoteka,internet-tu chyba najłatwiej kogoś znależć.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 07:12   #7
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:

Jak mozna byc takim bezczelnym???

Co do tematu, nie bede oryginalna, idz na jakas impreze albo uwiedz jakiegos kolege Ewentualnie poszukaj przez internet ale tam niewiadomo kto sie czai
Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 09:21   #8
niczka87
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc kobietki

Kluby, puby - w swoim mieście powinnaś się orientować "gdzie, co", bo tak, jak ktoś już wyżej napisał, są pewne miejsca, w które przychodzą osoby, szukające właśnie takich przygód jak Ty.

A chorób przenoszonych drogą płciową się nie boisz? Nie życzę Ci źle, ale patrz, żebyś później nie była mądrą Polką po szkodzie...
Stary 2009-09-18, 09:33   #9
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Lepiej poszukać wśród samotnych kolegów, tylko w miare dyskretnych, aby nie było potem plotek w pracy i sąsiedztwie. Bylabym osrożna jeśli chodzi o kluby czy internet, tam mozna się natknąc na jakiegos zboczeńca albo psychopatę...

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 10:03   #10
bubus900
Zakorzenienie

masz 19 lat?
Stary 2009-09-18, 10:09   #11
czuczenka
Zakorzenienie

heh jakie pytanie szczerze to obojetnie chyba czy szukasz stalego zwiazku czy faceta na jedna noc, to najbardziej prawdopodobne jest to ze znajdziesz wlasnie tego drugiego teraz malo kto chce sie wiazac

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM
czuczenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 10:20   #12
womenka90
Przyczajenie

Dziekuje bardzo kobietki ale mam kilka ''ale'' Co do Elfir - bez komentarza i prosze Cie o nie pisania w tym watku.Z innej beczki przez interet jest najlatwiej ale nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie, jesli chodzi o dyskoteki(imprezy) to nie raz widzialam jak kobiety wychodzily do mieszkania z nowopoznanym facetem do jego lub jej mieszkania by sie zabawic(czasami dla adrenaliny w aucie ) Pytanie uzupelniajac gdzie Wy szukacie faceta na sex bez zobowiazan(poza imprezami i netem, pytanie do tych odwaznych kobietek ktore lubia takie zwiazki)
womenka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 10:52   #13
Lea_
Wtajemniczenie

Ja jestem w stalym zwiazku od prawie 2 lat ale jak jeszcze bylam stanu wolnego to wykorzystywalam do tego pewnego kolege Mieszkalam w dosyc malym miescie i nie chcialam pozniej wiecej plotek na moj temat.
Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 10:59   #14
Gloire
Zadomowienie

GG do Gloire

Cytat:
Dziekuje bardzo kobietki ale mam kilka ''ale'' Co do Elfir - bez komentarza i prosze Cie o nie pisania w tym watku.Z innej beczki przez interet jest najlatwiej ale nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie, jesli chodzi o dyskoteki(imprezy) to nie raz widzialam jak kobiety wychodzily do mieszkania z nowopoznanym facetem do jego lub jej mieszkania by sie zabawic(czasami dla adrenaliny w aucie ) Pytanie uzupelniajac gdzie Wy szukacie faceta na sex bez zobowiazan(poza imprezami i netem, pytanie do tych odwaznych kobietek ktore lubia takie zwiazki)
forum to forum, także każdy ma prawo wyrażać tu swoje zdanie...
osobiście nie widzę w wypowiedzi Elfir nic złego, wręcz przeciwnie
Stary 2009-09-18, 11:16   #15
Cassi
Zadomowienie

GG do Cassi

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Lepiej poszukać wśród samotnych kolegów, tylko w miare dyskretnych, aby nie było potem plotek w pracy i sąsiedztwie. Bylabym osrożna jeśli chodzi o kluby czy internet, tam mozna się natknąc na jakiegos zboczeńca albo psychopatę...
Dokładnie, w internecie można znaleźć różnych świrów, a w dyskotekach.. szkoda gadać . Poszukaj w kręgach znajomych, na pewno znajdziesz tam jakiegoś dyskretnego pana o podobnych potrzebach

1 kwietnia 2012 Martusia
Cassi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-18, 11:54   #16
dzustam
Zakorzenienie

No wolne żarty, chcesz łapać facetów na jedną noc i nie doceniasz rady Elfir?

No przecież wystarczy stanąć w najczęściej uczęszczanych miejscach tego typu i chętny się znajdzie. Pieniędzy brać nie musisz, przeciez chodzi tylko i wyłącznie o wykorzystanie dobrej lokalizacji.

Co prawda, ktoś zadał pytanie, czy masz 19 lat... W takim wieku powinnaś znaleźć jakiegoś absztyfikanta i w antykwariacie przy półce z książkami.

A najlepsze są dyskoteki i kluby, tylko, że tam w wiekszości faceci, to taki wybrakowany, łatwy towar. Ale co kto lubi. No i trafić się może jakiś całkiem ok.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 12:04   #17
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
Gdzie wy szukacie mezczyzn na jedna noc i w jaki sposob to robicie.

Ja nie szukam takich przygód ale gdzie znaleźć jak ktoś hmm potrzebuje - klub, pub albo inne miejsca gdzie jest mnóstwo (pijanych i napalonych) facetów- tam zawsze ktoś chętny się znajdzie.
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 12:13   #18
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gloire Pokaż wiadomość
forum to forum, także każdy ma prawo wyrażać tu swoje zdanie...
osobiście nie widzę w wypowiedzi Elfir nic złego, wręcz przeciwnie
Zgadzam sie. Elfir podsuneła pewne miejsca i stwierdziła fakty, nie napisała nic niestosownego.
Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
No wolne żarty, chcesz łapać facetów na jedną noc i nie doceniasz rady Elfir?

No przecież wystarczy stanąć w najczęściej uczęszczanych miejscach tego typu i chętny się znajdzie. Pieniędzy brać nie musisz, przeciez chodzi tylko i wyłącznie o wykorzystanie dobrej lokalizacji.

Co prawda, ktoś zadał pytanie, czy masz 19 lat... W takim wieku powinnaś znaleźć jakiegoś absztyfikanta i w antykwariacie przy półce z książkami.

A najlepsze są dyskoteki i kluby, tylko, że tam w wiekszości faceci, to taki wybrakowany, łatwy towar. Ale co kto lubi. No i trafić się może jakiś całkiem ok.
Tez sie zgadzam.
Osobiscie nie widze sensu szukac kogokolwiek na jedna noc.
Gdzie szukac? Chyba najłatwiej w dyskotekach, proste. Choc nie mam ochoty na takie przygody, to zawsze jakies napalone młotki sie plątaja z nadzieja na cos wiecej, wiec mysle, ze szukajaca tym bardziej nie bedzie miała problemu znalezc.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 13:31   #19
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też nie widzę w wypowiedzi Elfir nic niestosownego. Nie czepiajmy się o słówka. Autorka zadala pytanie, Elfir odpowiedziala, wiec o co chodzi ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-18, 13:55   #20
Keithlyn
Zadomowienie

Cytat:

czuje tu "LEKKI" sarkazm
"co prawda nie przyszłoby mi na mysl szukac faceta na noc" no i nikt sie o to Ciebie nie pytał.

co do autorki wątku to rzeczywiście chyba najłatwiej w klubach...
Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 14:28   #21
zagubiona89r
Zakorzenienie

Ja mam inne pytanie. Masz 19 lat zdąrzyłaś przeżyć długi i ciężki związek i potrzebny Ci facet na seks. Tak?

Co do faceta na seks nie krytykuje, ale postaram Ci się pokazać wszystkie strony medalu a nie tylko kwestię chce mi się seksu to szukam chłopa:

-po 1 internet dyskoteki nigdy nie wiesz na kogo trafisz, po 1 czy facet jest zdrowy, po 2 jakie ma preferencje seksualne. Weź pod uwagę, że mężczyzna jest od Ciebie silniejszy i nigdy nie wiesz czy trafisz na kulturalnego pana, czy jakiegoś psychola, który jak się nie zgodzisz to Cie przytrzyma i sam sobie weźmie.

-kwestia antykoncepcji i zdrowia. Wydaje mi się, że w takich wypadkach nie istnieje nic innego poza hormonami i gumkami naraz. Ciąży wtedy nie będzie... ale jak facet jest chory to ryzyko jest zawsze, a jak facet jest obcy to nie wiesz czy jest zdrowy. Drugi aspekt przemawiający za tym, że od panów z dyskoteki i internetu lepiej się trzymać daleko.

- patrząc na powyższe, jak masz takie niepochamowane potrzeby, że masturbacja ci nie wystarczy to chyba najbezpieczniej pod wzgledem własnego zdrowia byłoby z jakimś kolegą, przyjacielem. Jednym na stałe. Ale rodzi to kilka niebezpieczeństw: przede wszystkim może się zdarzyć, że któraś strona się zaangażuje uczuciowo a druga strona nie i będzie przykro, drugi problem taki, że ów przyjaciel może się okazać niezbyt dyskretny i zrobi Ci opinie taniej panienki... A to chyba średnio przyjemne.

- podsumowując osobiście nie uważam tego pomysłu za najlepszy patrząc na różne możliwe sytuacje, dla paru chwil przyjemności szkoda by mi było ewentualnych nerwów. Decyzja jednak nalezy do Ciebie, jakakolwiek nie będzie dobrze by było żebyś ją podjęła biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 15:15   #22
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

swedzi cie cos watpie zeby ktoras z dziewczyn stad uzywala tej metody moze idz popytac na pigalaku....
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 15:18   #23
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Chcialas konkretnych odpowiedzi - Elfir taka dala.
Ja radze dac ogloszenie na odpowiednich portalach - efekt murowany.

Mam wrazenie ze nie jestes az taka wyzwolona jak nam ty probujesz wmowic . Moze za duzo Sexu w wielkim miescie sie naogladalas .

Cos sie kupy nie trzyma ten watek. Czyzby czyzyk ...
lorelei jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 15:36   #24
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lorelei Pokaż wiadomość
Chcialas konkretnych odpowiedzi - Elfir taka dala.
Ja radze dac ogloszenie na odpowiednich portalach - efekt murowany.

Mam wrazenie ze nie jestes az taka wyzwolona jak nam ty probujesz wmowic . Moze za duzo Sexu w wielkim miescie sie naogladalas .

Cos sie kupy nie trzyma ten watek. Czyzby czyzyk ...
no wlasnie,elfir dala dobra rade.jeszcze jakby bylo gratis,to na popyt bys nie narzekala az by ci sie odechcialo potem
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 16:27   #25
cherry in bloom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Ja też nie widzę w wypowiedzi Elfir nic niestosownego. Nie czepiajmy się o słówka. Autorka zadala pytanie, Elfir odpowiedziala, wiec o co chodzi ?
Ja też
Słusznie poruszyła temat chorób wenerycznych
cherry in bloom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 16:48   #26
season
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
Ja mam inne pytanie. Masz 19 lat zdąrzyłaś przeżyć długi i ciężki związek i potrzebny Ci facet na seks. Tak?

Co do faceta na seks nie krytykuje, ale postaram Ci się pokazać wszystkie strony medalu a nie tylko kwestię chce mi się seksu to szukam chłopa:

-po 1 internet dyskoteki nigdy nie wiesz na kogo trafisz, po 1 czy facet jest zdrowy, po 2 jakie ma preferencje seksualne. Weź pod uwagę, że mężczyzna jest od Ciebie silniejszy i nigdy nie wiesz czy trafisz na kulturalnego pana, czy jakiegoś psychola, który jak się nie zgodzisz to Cie przytrzyma i sam sobie weźmie.

-kwestia antykoncepcji i zdrowia. Wydaje mi się, że w takich wypadkach nie istnieje nic innego poza hormonami i gumkami naraz. Ciąży wtedy nie będzie... ale jak facet jest chory to ryzyko jest zawsze, a jak facet jest obcy to nie wiesz czy jest zdrowy. Drugi aspekt przemawiający za tym, że od panów z dyskoteki i internetu lepiej się trzymać daleko.

- patrząc na powyższe, jak masz takie niepochamowane potrzeby, że masturbacja ci nie wystarczy to chyba najbezpieczniej pod wzgledem własnego zdrowia byłoby z jakimś kolegą, przyjacielem. Jednym na stałe. Ale rodzi to kilka niebezpieczeństw: przede wszystkim może się zdarzyć, że któraś strona się zaangażuje uczuciowo a druga strona nie i będzie przykro, drugi problem taki, że ów przyjaciel może się okazać niezbyt dyskretny i zrobi Ci opinie taniej panienki... A to chyba średnio przyjemne.

- podsumowując osobiście nie uważam tego pomysłu za najlepszy patrząc na różne możliwe sytuacje, dla paru chwil przyjemności szkoda by mi było ewentualnych nerwów. Decyzja jednak nalezy do Ciebie, jakakolwiek nie będzie dobrze by było żebyś ją podjęła biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw.
zgadzam się w 200 %

Raz na jakiś czas, człowiek Cię zaskoczy, i raz na jakiś czas człowiek może nawet zaprzeć Ci dech w piersiach. '

60 - 59- 58 -57-56-55
season jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 17:40   #27
Marbella85
Zakorzenienie

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;1431147 6]swedzi cie cos watpie zeby ktoras z dziewczyn stad uzywala tej metody moze idz popytac na pigalaku....[/QUOTE]
tak wyobraź sobie dziewczynko, że coś ja swedzi mówiać twoim rynsztokowym słownictwem,bo w jezyku normalnych ludzi na ochote na seks, i na piglak nikowo nie wysylaj, bo o sprzedawaniu sie ten watek nie jest. Żenujaco niski poziom wypowiedzi i jeszcze ta emotka na koncu, żygnełaś, ulżyło????

Do autorki: poszukaj lepiej jakiegoś dyskretnego kolegi, tylko upewnij sie, że jest zdrowy
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-18, 18:19   #28
Keithlyn
Zadomowienie

Marbella85- dokładnie
Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 22:20   #29
Madaleinee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marbella85 Pokaż wiadomość
tak wyobraź sobie dziewczynko, że coś ja swedzi mówiać twoim rynsztokowym słownictwem,bo w jezyku normalnych ludzi na ochote na seks, i na piglak nikowo nie wysylaj, bo o sprzedawaniu sie ten watek nie jest. Żenujaco niski poziom wypowiedzi i jeszcze ta emotka na koncu, żygnełaś, ulżyło????

Do autorki: poszukaj lepiej jakiegoś dyskretnego kolegi, tylko upewnij sie, że jest zdrowy
no fakt, cytowana przez Ciebie wypowiedz klasą nie grzeszyła ale autorka tez raczej nie i każdy ma prawo na wyrażenie swojej opinii.
Pozwolę sobie stwierdzić, że nie istotne jest to czy panna bierze kasę za seks czy robi to co dzień z innym-kojarzy mi się ona jednoznacznie.

Madaleinee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-18, 22:31   #30
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madaleinee Pokaż wiadomość
no fakt, cytowana przez Ciebie wypowiedz klasą nie grzeszyła ale autorka tez raczej nie i każdy ma prawo na wyrażenie swojej opinii.
Pozwolę sobie stwierdzić, że nie istotne jest to czy panna bierze kasę za seks czy robi to co dzień z innym-kojarzy mi się ona jednoznacznie.
a co takiego oburzającego zrobiła dziewczyna zadając takie pytanie??? brak klasy??? to, że ma ochotę na seks bez stałego związku??
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości