![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przygoda
Czesc kobietki
![]() Od kilku miesiecy jestem simgielka po dlugim i nieudanym zwiazku.Nie szukam nowego zwiazku a przygod na jedna noc i stad pytanie do was moje drogie.Gdzie wy szukacie mezczyzn na jedna noc i w jaki sposob to robicie. PS:Prosze o konkretne odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygoda
co prawda nie przyszłoby mi na mysl szukac faceta na noc, ale chyba najłatwiej na dyskotekach - wielu facetów szuka tam łatwych zdobyczy.
Poza tym mozna wybrac sposob w jaki łapią klienta panie uprawiające najstarszy zawód, stanąc w odpowiedniej lokalizacji wieczorem. Swoja droga - nie boisz sie chorób wenerycznych?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Womenko, a nie lepiej i przede wszystkim zdrowiej szukać tzw. kolegi do sexu??
Twój problem rozumiem, bo temperament mam spory, od niedawna także jestem singielką, również po długim i mocno nieudanym związku...no i sama chętnie bym poznała jakiegoś sympatycznego kolegę...nie koniecznie na jedną noc, ale raczej bez zobowiązania ![]() a tak w ogóle- ciekawy temat... ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Najczesciej w kazdym miescie jest klub do ktorego wiadomo po co sie chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dyskoteka,internet-tu chyba najłatwiej kogoś znależć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do tematu, nie bede oryginalna, idz na jakas impreze albo uwiedz jakiegos kolege ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chorób przenoszonych drogą płciową się nie boisz? Nie życzę Ci źle, ale patrz, żebyś później nie była mądrą Polką po szkodzie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Lepiej poszukać wśród samotnych kolegów, tylko w miare dyskretnych, aby nie było potem plotek w pracy i sąsiedztwie. Bylabym osrożna jeśli chodzi o kluby czy internet, tam mozna się natknąc na jakiegos zboczeńca albo psychopatę...
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
masz 19 lat?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
heh jakie pytanie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dziekuje bardzo kobietki ale mam kilka ''ale'' Co do Elfir - bez komentarza i prosze Cie o nie pisania w tym watku.Z innej beczki przez interet jest najlatwiej ale nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie, jesli chodzi o dyskoteki(imprezy) to nie raz widzialam jak kobiety wychodzily do mieszkania z nowopoznanym facetem do jego lub jej mieszkania by sie zabawic(czasami dla adrenaliny w aucie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem w stalym zwiazku od prawie 2 lat ale jak jeszcze bylam stanu wolnego to wykorzystywalam do tego pewnego kolege
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
osobiście nie widzę w wypowiedzi Elfir nic złego, wręcz przeciwnie ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
No wolne żarty, chcesz łapać facetów na jedną noc i nie doceniasz rady Elfir?
No przecież wystarczy stanąć w najczęściej uczęszczanych miejscach tego typu i chętny się znajdzie. Pieniędzy brać nie musisz, przeciez chodzi tylko i wyłącznie o wykorzystanie dobrej lokalizacji. Co prawda, ktoś zadał pytanie, czy masz 19 lat... W takim wieku powinnaś znaleźć jakiegoś absztyfikanta i w antykwariacie przy półce z książkami. A najlepsze są dyskoteki i kluby, tylko, że tam w wiekszości faceci, to taki wybrakowany, łatwy towar. Ale co kto lubi. No i trafić się może jakiś całkiem ok.
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ja nie szukam takich przygód ale gdzie znaleźć jak ktoś hmm potrzebuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Osobiscie nie widze sensu szukac kogokolwiek na jedna noc. Gdzie szukac? Chyba najłatwiej w dyskotekach, proste. Choc nie mam ochoty na takie przygody, to zawsze jakies napalone młotki sie plątaja z nadzieja na cos wiecej, wiec mysle, ze szukajaca tym bardziej nie bedzie miała problemu znalezc. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
czuje tu "LEKKI" sarkazm ![]() "co prawda nie przyszłoby mi na mysl szukac faceta na noc" no i nikt sie o to Ciebie nie pytał. co do autorki wątku to rzeczywiście chyba najłatwiej w klubach... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja mam inne pytanie. Masz 19 lat zdąrzyłaś przeżyć długi i ciężki związek i potrzebny Ci facet na seks. Tak?
Co do faceta na seks nie krytykuje, ale postaram Ci się pokazać wszystkie strony medalu a nie tylko kwestię chce mi się seksu to szukam chłopa: -po 1 internet dyskoteki nigdy nie wiesz na kogo trafisz, po 1 czy facet jest zdrowy, po 2 jakie ma preferencje seksualne. Weź pod uwagę, że mężczyzna jest od Ciebie silniejszy i nigdy nie wiesz czy trafisz na kulturalnego pana, czy jakiegoś psychola, który jak się nie zgodzisz to Cie przytrzyma i sam sobie weźmie. -kwestia antykoncepcji i zdrowia. Wydaje mi się, że w takich wypadkach nie istnieje nic innego poza hormonami i gumkami naraz. Ciąży wtedy nie będzie... ale jak facet jest chory to ryzyko jest zawsze, a jak facet jest obcy to nie wiesz czy jest zdrowy. Drugi aspekt przemawiający za tym, że od panów z dyskoteki i internetu lepiej się trzymać daleko. - patrząc na powyższe, jak masz takie niepochamowane potrzeby, że masturbacja ci nie wystarczy to chyba najbezpieczniej pod wzgledem własnego zdrowia byłoby z jakimś kolegą, przyjacielem. Jednym na stałe. Ale rodzi to kilka niebezpieczeństw: przede wszystkim może się zdarzyć, że któraś strona się zaangażuje uczuciowo a druga strona nie i będzie przykro, drugi problem taki, że ów przyjaciel może się okazać niezbyt dyskretny i zrobi Ci opinie taniej panienki... A to chyba średnio przyjemne. - podsumowując osobiście nie uważam tego pomysłu za najlepszy patrząc na różne możliwe sytuacje, dla paru chwil przyjemności szkoda by mi było ewentualnych nerwów. Decyzja jednak nalezy do Ciebie, jakakolwiek nie będzie dobrze by było żebyś ją podjęła biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw.
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
swedzi cie cos
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Chcialas konkretnych odpowiedzi - Elfir taka dala.
Ja radze dac ogloszenie na odpowiednich portalach - efekt murowany. Mam wrazenie ze nie jestes az taka wyzwolona jak nam ty probujesz wmowic ![]() ![]() Cos sie kupy nie trzyma ten watek. Czyzby czyzyk ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;1431147 6]swedzi cie cos
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak wyobraź sobie dziewczynko, że coś ja swedzi mówiać twoim rynsztokowym słownictwem,bo w jezyku normalnych ludzi na ochote na seks, i na piglak nikowo nie wysylaj, bo o sprzedawaniu sie ten watek nie jest. Żenujaco niski poziom wypowiedzi i jeszcze ta emotka na koncu, żygnełaś, ulżyło???? Do autorki: poszukaj lepiej jakiegoś dyskretnego kolegi, tylko upewnij sie, że jest zdrowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Marbella85- dokładnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozwolę sobie stwierdzić, że nie istotne jest to czy panna bierze kasę za seks czy robi to co dzień z innym-kojarzy mi się ona jednoznacznie.
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.