![]() |
#2641 | |
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Cytat:
Kochana ![]() Nawet nie wiesz jak strasznie miło mi się zrobiło ![]() ![]() Gniewem zatruty, ledwie stoisz na nogach. Ja zabiorę Cię do nieba, jeśli nie do piekła zderzenie naszych spojrzeń i uderzamy w gadkę Wypić, zapalić i udawać plenera chcesz czy nie to i tak podnoszę ci temperature nie mogę patrzyć jak przegrywasz Coraz bardziej odpływasz Były prawdy, choć nie całe. dwa ciepłe słowa,choć rzadko mówię czule Więzy słabną, nerwy słabną, uczucie gaśnie Rosną waśnie Idealna kombinacja kobieta i mężczyzna Na oślep, bez celu, bez wartości, 100% złości Na ostro z pieprzykiem lub też na słodko. Teraz patrz na łzy, rozmazany makijaż Jedna miłość to dar od dawna przeznaczony nam i zapisany w gwiazdach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Konto usunięte
|
moje uczucia przepływają między Naszymi palcami.
bywa, że mam ochotę zrobić coś okropnego. chcę być dzielna. cholernie dzielna. chcę tak wysoko podnieść głowę, by widzieć niebo. także te Twoje. a odciski obcych dusz strząsać gwałtownie z rąk. kolekcjonuje tylko Twoje. wszystko się lepi. powietrze się lepi. ja lepie się Tobą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
ładnie ładnie ładnie ;D wy to boskie jesteście... wymiękam przy was ;p
a ona jadła kolejną kostkę czekolady by zabić w sobie to uczucie pustki którą stworzyłeś ty ;( zobaczyłam Cię na zakręcie ze swoją najlepszą przyjaciółką. Nie byłam zazdrosna, tylko zabolał mnie widok że ją całujesz. Nie w policzek i nie w dłoń co często robiłeś. Całowałeś tak jak całowałeś mnie., mówiąc 'kocham' Popatrzyłeś, pogłaskałeś i powiedziałeś: Nie udawaj naiwnej dziewczynki. Wyrosłaś już z tego. -możesz odejść! w każdej chwili nic i nikt Cię nie trzyma! -nie mogę odejść w tym właśnie problem.. że jest coś co mnie powstrzymuje... -niby co?! -ku*wa kocham Cię człowieku! Do jasnej c*olery nadal Cię kocham! pocałunek tej nocy w pośpiechu umknął nam między palcami.. zapytałeś czy kocha. Kocha, inaczej już by jej tam nie było. to jest jak bajka.. zaczęło się... hmmm... dziwnie.. toczyło się... hmmm... ciekawie ;D skończyło się.. hmm... naiwnie. ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Raczkowanie
|
aoi hoshi de ( w niebieskich gwiazdach) Natsu Koi (Letnia miłość) " Chora natura miłości opiera się na pozorach, jest zaledwie druga w stosunku do chłodu lata " Oślepiona przez Ciebie, połykam wysuszoną brzoskwinię
Moje oczy zaczynają odpływać genetyczny dźwięk Istnieje tutaj, oddychając i żyjąc Czy to źle ? Magia światła kręciła się i kręciła wpadając w spiralę marzeń Koktajl neonów Świat widziany przez szkło ![]()
#2645 |
Przyczajenie
|
Życie potrafi być bezlitosne
Ja cierpliwie czekam na miłość Możemy mówić, a nie mówimy Nie zwracamy uwagi na to co mamy, tylko wciąż chcemy więcej Człowiek tak często się poddaje bo nic go nie cieszy... To nic... to tylko taki stan... Ja tak mam Każdy ma prawo do szczęścia A co z innymi wartościami?? Kocham Cię, kocham Cię jak latem... Nie mam wielu pragnień, ale te które mam są wielkie.. Za czymś tam tęsknię Czuć Twoje spojrzenie, słyszeć oddech, wtulić się w Twoje ramiona Natura jest zawsze mądrzejsza od ludzkich pomysłów Miłość jest ślepa, dlatego lubi ciemności. Cel - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom. Jest się takim jak miejsce, w którym się jest. Poznanie tajemnicy to pogrążenie się w niej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
już tracę dech
I lubię ten smak gdy w ustach mam słowo "fuck" znowu przyszło mi płakać.. uśmiech przemycić na twarz.. Tysiąc razy odtwarzać to co zdażyło się raz. Pakuję resztki tego co z nas pozostało, pluszowe maskotki i zdjęcia, wiersze Twoje i zapach Twój. Co dnia powtarzam sobie, że postąpiliśmy słusznie. A jednak.. brakuje mi Ciebie... widziałam jak kochałeś się ze mną w moim śnie. Dziwna jestem jak na kogoś, kto mówi, że wszystko jest OK. Pragnę czasem wiecznie spać samotna jak księżyć wśród gwiazd _____NieZTejBajki dziękuję za miano starej krowy ![]() ![]() ![]()
#2647 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry. Raz przyblizam raz oddalam glowe od monitora.. jestem dozgonnie wdzieczna ze nie dali tutaj jeszcze mniejszych/wiekszych czcionek o.o
Schnę.
W kulminacyjnym momencie przerwałeś nasz film. -Żyjemy teraźniejszością. -Żyjemy W teraźniejszości, a żyjemy marzeniami. Życie w samotności jest tragedią. Kiedy nie możesz być tym, kim jesteś. Mówisz, że wyglądam na szczęśliwą? Nie możesz zobaczeć tego, co chcesz widzieć. Staram się być lepsza. Ale im bardziej się staram, tym bardziej mi nie wychodzi. Nie jestem czymś, co możesz kupić lub ukraść. Nie znasz siebie. I to jest historia mojego życia. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2648 |
Raczkowanie
|
* Kocham Cię. Przepraszam. Taki nawyk.![]() * -Powiedz coś co połączy nas na wieki...-Jestem w ciąży... - o.O ![]() *
Kocham Was normalnie ![]()
#2649 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ludzie odpuście sobie... -.- ________ Aby zejść w dół musiałam iść pod górę
Krótkowzroczna miłość
![]() |
#2650 |
Przyczajenie
|
Lepiej jest się pogodzić, niż rozpamiętywać niepotrzebnie niepotrzebne... Bo po prostu marzenia czasem się nie spełniają...
Marnujesz szansę którą dostajesz za nic...;/ Czy można sie zmienić??? Nie natura zawsze pozostanie naturą. To są te usta, których kształt kocham, gdy się śmieją... Straciłam wątek,a może źle wybrałam temat... Znowu nie dokończona rozmowa. Czy można pielęgnować coś co nie zakwitnie? Być rozdartym między sercem, a rozumem... do dupy... Tęsknota. Efekt uboczny przyzwyczajenia. Mówią, że zakochani zawsze lepiej śpią. Dlatego pragnę, aby ktoś mnie kochał, a ja wtedy będę mogła spać, i spać, i spać... Chciałem tylko powiedzieć, że jesteś bardzo piękna. A piękne osoby nie wyglądają dobrze same ![]() gdzie jest Twoja iskierka? A więc mówisz,że serce Ci bije.... gdy na mnie spoglądasz ukradkiem... Patrz...nie zabraniam. Pustych słów i spojrzeń mam pod dostatkiem... Dzisiaj ja jestem dla Ciebie najważniejszą kartą... Jutro jakaś inna... Nie mów nic...nie warto........ Czemu milczysz? Mów co masz do powiedzenia. Proś o tyle miłości ile trzeba sercu. milczenie jest najcięższa bronią ![]() smutek w serduchu ![]() ![]() powiem ci tylko tyle że z każdym dniem tracisz mnie coraz bardziej... życzę ci spokojnych snów i przebudzeń ![]() lubię być Twoja myślą Twoim roztargnieniem i Twoja bezsennością ![]() w ogóle skąd w ludziach tyle zła że używają różowego koloru... ![]() zaraz wrócę... z siłą wodospadu ![]() słoneczko+kwiatuszek i uśmiech gwarantowany ![]() Czasami miło jest, kiedy ktoś się z tobą „ceregieli” ktoś powiedział, że miłość jest piękna. ...szalony ślepiec ktoś powiedział, że miłość się spełnia. ...naiwny głupiec ktoś powiedział, że miłość jest do dupy. ...to byłam ja... |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zadomowienie
|
Primadonna - cudowna, wspaniała, świetna, genialna. <3 !
![]() PrzyciagamWzrok - miło mi bardzo. ![]() Extremalna - a bierz. ![]() ... Mężczyźni jej pragnęli. Dlatego wykorzystywała ich bez skropułów. Nie jej wina. Nie ich wina. Zabawne, że niektórzy mają wszystko a i tak potrafią spieprzyć sobie życie.. Urzekł ją jego ciepły uśmiech i wykrój ust.. Jej świat jest taki piękny - pomyślał. Co ona, do cholery robi z takim typem jak ja? Potrzebowała go. On potrzebował jej. Światło i cień, dobro i zło.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz strasznie przydatne ; d ;* Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ______________ "- Wiesz, mam już nowe szaleństwo w głowie. .a gdy brałeś mnie za rękę i patrzyłeś prosto w oczy moje serce biło w rytm twego.- Jakie? - Ciebie." Dostałam od życia gorzką czekoladę z napisem " oby zawsze było Ci tak słodko ". Kiedyś Ci opowiem, jak puste były wieczory bez Ciebie. Gdy za towarzystwo robiła muzyka, herbata i koc i Twoje zdjęcie. Powiem Ci jak smakowały moje łzy i tęsknota, której nie dało się opisać słowami, że nawet pomarańcze traciły smak. Nie ma Cię wtedy, gdy się nie pojawiasz, nie ma Cię wtedy, gdy nie działasz. dziecięce gry, pocałunki, szybkie porzucanie ... nad horyzontem wstaje słońce i nadzieje daje mi . wszystko sypie się łatwiej niż uschnięte kwiaty .. milczenie, którego nigdy miało nie być
kto by pomyślał, że tak nagle znikniesz . |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Raczkowanie
|
<3
Cytat:
![]() ___________ smile worth a hundred lies. /uśmiech wart jest setek kłamstw./ the world is a better place when it’s upside down, boy. /świat jest lepszym miejscem, kiedy jest do gry nogami, chłopcze./
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Raczkowanie
|
Później był ból, krew i stłumione okrzyki sprzeciwu. Łzy płynące po policzkach. Pogryziona dolna warga.
Mężczyźni jej pragnęli. Dlatego wykorzystywała ich bez skrupułów. Nie jej wina. Nie ich wina. Ostrze cienkie i lekkie. Pieszczotliwie muskające nadgarstek. Ciepłe, czerwone stróżki spływające po skórze.. Ten telefon ocalił jej życie. Zabawne, że niektórzy mają wszystko, a i tak potrafią spieprzyć sobie życie. Czy źle jest zabić człowieka, a potem siedzieć i martwić się, jak wpłynie to na karierę? Czy to przejaw egoizmu? Czy tak nie wypada? A może tak po prostu jest? Zwrócił na nią uwagę nie tylko dzięki jej delikatnej urodzie i blond włosom. Urzekł go też ciepły uśmiech i wykrój ust. Jego świat to knajpy, koszykówka i zimne piwo. Jej- zwiewne spódnice, długie spacery po parku i herbata w Ritzu. .. stał przed nią brudny i spocony po ciężkiej nocy i zamiast cieszyć się, że ją widzi, był lekko zaskoczony, że w ogóle go wpuściła. Jej świat jest taki piękny, pomyślał. Co ona, do cholery robi z takim typem jak ja? Nie mógł znaleźć słów. Żadne nie cisnęło mu się na usta. Żadne nie mogło uwolnić uczuć ściskających jego pierś. Chciał, by się pospieszyła. Był spragniony, zdesperowany. Potrzebował czegoś, czego nie potrafił nazwać, ale o czym instynktownie wiedział, że ona może mu dać. Potrzebowała go. On potrzebował jej. Światło i cień, dobro i zło. A między nimi wszystko skończone..Ten związek i tak nie był niczym innym, jak tylko ułudą, która teraz prysnęła jak mydlana bańka. Ile dzieci w tej chwili płacze z głodu i jest bitych? Ile patrzy z nadzieją w oczy opiekunów i dostaje w twarz? Ile niewinnych, słodkich istot rodzi się co dzień tylko po to, by zniszczyli je ci sami ludzie, którzy dali im życie? Nie mogła sobie z tym poradzić.. A może lepiej zaczekać, aż wpadnie w zły nastrój? Dorzuci mu jeszcze jedno zmartwienie, niech sobie poradzi z wszystkimi naraz. Wróg twojego wroga jest twoim przyjacielem. Mamy tego samego wroga, co oznacza, że w tej chwili liczyć możemy tylko na siebie nawzajem. Był pijakiem i brutalem, manipulatorem, który uśmiechał się, kiedy wszystko szło po jego myśli, a w przeciwnym razie chwytał za nóż. Uśmiechnęła się. To wynagrodziło mu paskudny smak kawy. Oczywiście po dwóch dniach chłopak zniknął. W pralni było dużo krwi, ale ani śladu ciała. Na wszelki wypadek przez jakiś czas nikt nie jadł klopsików. Wladze stanowe powołały specjalną komisję, która miała zająć się działalnością gangów w więzieniach. A naczelnik puścił im film o 'wrażliwości rasowej'. Potem wszyscy mówili 'Wkur.wiasz mnie ty. Do twojej rasy nic nie mam', zanim komuś obili mordę.
#2655 |
Raczkowanie
|
InnyWymiarx3 - Slonko ja zauwazylam ze Cie nie bylo .. Odwiedzaj nas czesciej Wszechbajzel w życiu-może to wina nie odsyłania łańcuszków szczęścia?![]() ![]() ... szkoda , że mi nie powiedziałeś , że to tylko dla zabawy . może bawiłabym się tak samo dobrze jak ty . ... może właśnie dlatego to tak boli. bo nigdy tak naprawdę Ciebie nie miałam, a na dodatek Cię straciłam.
![]() |
#2656 |
Przyczajenie
|
niekiedy ludzka ciekawość doprowadza mnie do obłędu, a potem jeszcze te obrażone miny...
nie blokuj w sobie złości na mnie... ![]() Podejdź, jeśli się nie boisz... Przytul, jeśli masz odwagę... Zostań, jeśli jesteś tego wart... Mam marzenie takie jedno najdroższe, najpiękniejsze, najcudowniejsze, nieosiągalne tak, że aż strach o nim marzyć... Mam takie jedno marzenie najskrytsze, wstydliwe, niewinne, odległe tak, że aż nierealne... Mam takie jedno marzenie ogromnie małe, tak gorąco zimne i tak słonecznie deszczowe... Błagam! Przytul mnie!!!! Jeśli nawet diabeł mówi "nie" ja mówię "oczywiście" ![]() By zwrócić na siebie uwagę, nieraz robimy rzeczy na prawdę niesamowite ...w końcu konkurencja jest dziś bardzo liczebna Dość bycia zwierzyną! Czas zostać myśliwym!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Przyczajenie
|
panna_miodowa, 3martyna3, nydee, z innej bajki, Extremalna, me9so3horny, suOdkiCarMeL, Domiiniisiia, MutPet, NieZTejBajki, agness_e, chcialam byc, PrzyciagamWzrok, CukrowaPanna, Primadonna, ciiri, z innej bajki, xDJakJaCieLubiexD, amozefrytkidotego , keeendy , Guziki xD , Wreeednia , RobCoChcesz, uwielbiaj, m4dziar4, ouu, 96LadyPoziomka96, JustTheOne, Plotkaraaa. - Jesteście przecudowne, przeutalentowane i prześwietne . <33 ![]() ![]() ![]() _________________________ _______ -Wiesz kiedyś myślałam,że życie jest łatwe i piękne jak w bajce. -I co się stało? -Dorosłam. Jeśli za każdy Twój pocałunek musiałabym zapłacić brakiem oddechu, Nie chce już nigdy więcej poczuć powietrza. -A jeśli okażesz się tylko pięknym snem ? -Nie pozwolę Ci się obudzić Proszę Cię. Powiedz mi tylko , dokąd prowadzi ta droga przez jasny tunel ? Gdyby życie było bajką, była bym królewną a Ty pięknym księciem. Zakochałbyś się we mnie. Byłam bym szczęśliwa a Ty razem ze mną. Chociaz raz zachłysnąć się miłością... _________________________ ____________ My Own Performance Z Tobą mogę polecieć do gwiazd.
Bez obawy o jutro. ![]() ![]() ![]() M <3 ![]() ily Misiuu. ; ** Edytowane przez My Own Performance Czas edycji: 2009-09-18 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
z tego co pamietam pisalo sie w miare jednakowa czcionka i nikomu krzywda sie nie dziala o.o ja wiem, ludzie sie zmieniaja, watek nie jest ten sam no ale do cholery jasnej LITOSCI. Nie wchodze na watek "jestem fajny bo mam wieksza czcionke" tylko na opisowy.. ![]() ![]() Na ten bol nawet apap nie pomaga.
Skoro RedBull tez dodaje skrzydel, dlaczego wszyscy wola milosc? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
opisy z kafeteri ? ![]() ![]()
"Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego." ![]() Edytowane przez misjaaaa Czas edycji: 2009-09-18 o 15:54 Powód: :) |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 |
BAN stały
|
![]()
z innej bajki - kradnij. na zdrówko.
![]() * Nie chce Cię miewać, chce z Tobą być. Cały czas. Gadać i milczeć. Myć Ci samochód i pić razem kawę rano. Patrzeć jak się smarujesz kremem, jak się śmiejesz. Daj mi to. Chcę Cię z Twoim światem.*
za patrzenie też się płaci. wisisz mi już tysiące. * na wstępnie elokwentnie zjem Cię. * Nieobecność powoduje, że serce traci na wadze. * są ludzie na których można liczyć i tacy, którzy tylko tak mówią . * Uśmiechnął się w taki sposób, że gwałt na nim każdy sąd uznałby za usprawiedliwiony. |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Raczkowanie
|
Trochę przesadnie, pobyć sam wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie.. Ona jest ładna i cwana, wykorzystuje każdego napotkanego Pana. Zbyt Wiele Bliskich Których Tracisz W Życiu Szybkim...
#2662 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() moje nerwy były w strzępach jak klawisze pianina czułe choćby na najmniejszy nacisk.. słodycz w nieszczęściu przemieniła na wskroś wydrążyła mnie woda ognista dalej i dalej na paraboli czasu wznoszę się, aby za chwilę opaść na dno.. ani ambicja, ani sztuka, ani podróże, ani bogactwo - uśmiech jest niezbędny do życia taki uśmiech, który z sytego serca płynie
![]() |
#2663 |
Raczkowanie
|
My Own Performance :
panna_miodowa, 3martyna3, nydee, z innej bajki, Extremalna, me9so3horny, suOdkiCarMeL, Domiiniisiia, MutPet, NieZTejBajki, agness_e, chcialam byc, PrzyciagamWzrok, CukrowaPanna, Primadonna, ciiri, z innej bajki, xDJakJaCieLubiexD, amozefrytkidotego , keeendy , Guziki xD , Wreeednia , RobCoChcesz, uwielbiaj[/COLOR], m4dziar4, ouu, 96LadyPoziomka96, JustTheOne, Plotkaraaa. - Jesteście przecudowne, przeutalentowane i prześwietne . <33 ![]() ![]() ![]() Ojej , niespodziewałam sie . Ja przecudowna, przeutalentowana, i prześwietna .? Chyba żartujesz .! Strasznie Okropnie Dziekuje ![]() ![]() ![]() _____________ Ulica plastikowego Szczescia 123 Takich dwoch jak nas trzech to niema ani jednego .. " Daj mi chleba z dżemem , daruj sobie miod " " Czerwony jak cegła, rozgrzany jak piec " Czekolada oplata wanilie wtapia sie w nią - pienie, namietnie .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Raczkowanie
|
Oj,ojjj.. dziewczynki pędzicie jak szalone!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ ___________ Nawet najmniejsza kałuża odbija niebo.. ;-) `Kiedy jestem smutna, czytam stare wiadomości od Ciebie, i udaję, że otrzymałam je dopiero przed chwilą. taki mały trik, aby na mojej twarzy przez chwilę gościł szczery uśmiech. ` Lubię być Twoja.. ![]() Wypieki na policzkach, motylki w brzuchu, ahhh.. ![]() Wciaż molestujesz moje myśli.. ![]() ..wierzysz w to, co sobie wmawiasz.. ![]() Jak motyl oczarowany pachnidłami kwiatów, tak ja oczarowana Tobą ![]() Kocham Cie bardziej niż wszystkie inne rzeczy razem wzięte. ![]() ![]() Samobójczo Ci uległa jestem.. ![]() Najukochańszy! Dwukropek, gwiazdka.
''Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. '' Edytowane przez suOdkiCarMeL Czas edycji: 2009-09-18 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=My Own Performance;14311979]
(...) PrzyciagamWzrok, (...) Jesteście przecudowne, przeutalentowane i prześwietne . <33 ![]() ![]() ![]() ja tu??? dziekuje :** Miłość? Chiński wyrób o nietrwałej jakości. facet - synonim słowa idiota . marzy mi się, żebyś kupił mi gumę z tatuażem motylkiem. i zrobił go tam, gdzie należy
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie tutaj dłuuuuuugo nie było
![]() To cena, którą płacisz, gdy nazbyt mocno kochać chcesz. To jedna na milion, warta łez ta miłość tak silna, aż tracisz dech Choć pętlę zaciska na szyi, nie umiesz jak innej uciec jej jak pistolet przy mojej skroni, twoja miłość dziś jest I drżę w jej blasku całkiem bezsenna, Bo wiem, że tak bardzo mnie chcesz W każdą noc będziesz zawsze tylko mój Tylko Ty stopisz we mnie serca lód Jak każda noc i Ty odejdzesz Zostań nim skradnie mi Cię dzień Rankiem powiesz to był sen Choć mamy się rozstać to pamiętaj to co bezcenne jest tuż obok nas bo liczysz się tylko ty i ja Znów będzie tak jak chcesz Jeśli wolisz zostać sam... |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Przyczajenie
|
chyba wyczułeś jakiś gaz 'antymiłosny'
i po prostu - spier.doliłeś. jak każdy... Miłość niespełniona to specyficzny rodzaj nienawiści. Miejmy się na baczności przed jej ofiarą - myślącym samotnikiem... Nigdy nie pozwalasz się całować na dobranoc. Po prostu znikasz jakbyśmy się nie znali.. Sądzisz, że kobiety to słabsza płeć? Spróbuj przeciągnąć kołdrę na swoją stronę. ;d miłego dnia, i niech cię szlag trafi, a ja i tak się nie oduczę ciebie kochać. zadrwijmy z miłości przy tanim drinku w barze. wypadałoby się już zakochać. nie sądzisz ? Nie chcę już pustych słów i snów na jawie. Nie chcę już "jeśli w ciągu 10 minut ktoś tu wejdzie to on mnie kocha", nie chcę już bzdurnych wyobrażeń. Chcę tylko ciebie. Prawdziwego, realnego, jak ta drożdżówka z serem na talerzu. Mama mówiła mi o miłości. Mówiła mi, że przyjdą takie dni jak ten. Że nie będę potrafiła znaleźć nic negatywnego w życiu. Mówiła, że to są najlepsze chwile ludzkiej egzystencji...
![]() |
#2668 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czuję się zaszczycona ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ ________________________ * Masturbacja, alkohol papierosy. wszystko to kryje sie pod "wiecej grzechow nie pamietam" ![]() *
![]() |
#2669 |
Raczkowanie
|
*Od dzisiaj to ja wyznaczam zasady tej gry.
*Jedno spotkanie i... koniec. *W końcu wiem, czego chcesz.. *Trzy lata pieprz.onej nadziei. Zniszczyłeś to w ciągu pół minuty. **Niebo nie było idealne. **Przepychałam się i przepychałam przez nieustępliwe granice swojego nieba. ___ ** - z "Nostalgii Anioła"
#2670 |
Raczkowanie
|
...w uwodzicielskich objęciach melancholii...
...nie dostaniemy z powrotem żadnej chwili, którą się nie cieszyliśmy ... " Życie jest jak jazda na rowerze. Nie można utrzymać równowagi, kiedy stoi się w miejscu." " W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę, a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu." " Istnieje tylko jeden sukces - umieć spędzić życie na swój własny sposób" " Wszystko można zabrać kobiecie lub mężczyźnie, poza jednym: ostatnią z ludzkich wolności, by wybrać swoją postawę w danych okolicznościach, by wybrać swoją własną drogę. " " Ludzie są tak wspaniali, jak zachody słońca, jeśli potrafię dać im być… Gdy patrzę na zachód słońca, nie mówię "Złagodź trochę pomarańczowy w prawym rogu"…Nie próbuję kontrolować zachodu słońca. Patrzę z zachwytem na to, jak się rozwija." "...Przeszłość się skończyła. Przyszłość nie jest zagwarantowana." ..."Pytaj co czyni cię pełnym życia i rób to." " Pamiętaj, że każdy kogo spotykasz czegoś się obawia, coś kocha i coś stracił." " Wierzę, że największym darem jaki mogę sobie wyobrazić od kogokolwiek jest zostać zobaczoną, usłyszaną, zrozumianą i dotkniętą przez tę osobę" " Miłość jest umiejętnością i chęcią, by pozwolić tym, na których ci zależy, być takimi jak sami wybrali, bez żadnego przymusu, by cię usatysfakcjonować." " Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie twoja godzina, sama wejdzie do twego domu, w twe życie, do twego serca. "
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.