|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zakorzenienie
|
Ago Trzynasta
![]() smec do woli, po to jest ten watek ![]() macham Wam pienknie za komplimenta dziekuje, rownie pieknie Ewo spode znaku Kom, dobrze Coco Dorothea prawi nowe buty, nowe zycie ( od razu od tych nowosci sie wszystko w czlowieku rozjasnia ) ![]() nocny koszmar mineralowy mnie meczyl, dobieralam i dobrac nie moglam ![]() dzis znow na rozdrozu jestem, zaczac czy nie zaczac boje sie, ze jak zaczne to cos jakby wsiakne jak spiewala Ania Jantar Najtrudniejszy pierwszy krok... z drugiej znowuz strony nic nie moze przeciez wiecznie trwac ![]() Mamo, O Wielka, a ty zes widziala inne makijaze tej pieknokiej pani kooolorowe ptaki ![]() sa nawet stepy raz zem sie nawet probowala z takim stepem, do pewnego momentu doszlysmy razem, ale pozniej, te efekta koncowe sie nam rozeszly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zakorzenienie
|
Witajcie przy piątku
![]() Sił i chęci na wszystko brak... Ino se do Pięknej Nasturcyji wzdychnę och... i ach... ![]() I Agę 13 uścisnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Czekam na Ragnarok
|
Margot - a te podkłady i pudry nakłada się poprostu pędzlem jak zwykły puder?
I czy trzeba podkład i na to puder czy tylko jedno? |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
niecnotliwa dziewica
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
Fenris, przejdź się na forum mineralne, przecież jest - i jak pisałam, bardzo dużo tam informacji. Nie rozumiem, skąd ta globalna niechęć do szukania informacji na własną rękę, zupełnie jak z forum technicznym.
Skoro jest, to trzeba korzystać.
#2527 |
Czekam na Ragnarok
|
Rachelo - może dlatego, że jestem w pracy i nie mam na to czasu, a chciałam już kupić.
I jak mam jakieś pytanie o kosmetyki to zadaję je tutaj, bo dziewczyny mi odpowiedzą, jeśli wiedzą, a do nich mam akurat zaufanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
niecnotliwa dziewica
|
Rachelo, mogłabyś się powstrzymac od uwag, które mozna odczytać jako "idź se stąd i nie zawracaj nam głowy" - to juz przerabiałyśmy za czasów Twojego moderowania na perfumach i wydzielania wątku Barowego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Witam Wsjech
![]() cześć ![]() Agoo - bardzo Cię rozumiem i przytulam ![]() Cytat:
![]() ![]() Jednak minerały i makijaże nimi wykonane nęcą mnie bardziej jako, że tak powiem, sztuka użytkowa - czyli tuszowanie mankamentów(wampirze oczka ![]() Epoka twórczości atrystycznej w życiu mem minęła ![]() Nie czas podkreślać - czas ukrywać . K orektory i podkłady w płynie się na mnie nie sprawdzają, a próbowałam wielu. Od jakiegoś czasu kusi mnie myśl, żeby dać sobie spokój z tuszowaniem, użyć mascary i szminki i tyle - tak wyglądam , jak wyglądam, ale ile razy można słuchać "a coś Ty w nocy robiła" . No i pion - trzeba trzymać pion ![]()
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
Poszlam ja nabywac ( a jednak ) te samplery co to je Vesenka polecila
i coz moje oczy widza jak kce nabyc wsio, podklad, puder, rozswietlacz i roz to do zaplaty z wysylka mam ponad 30$ a jesli zamawiam pojedynczo, opierajac sie za kazdym razem na tym 5$ in minus to cztery osobne przesylki kosztuja mnie 12$ dziwny jest ten swiat ![]() Rachelllllo, wdzieczne dziewcze bo widzisz, to jest troche tak jak mi taka Rachela powie jasno i wyraznie, ja uzywam ten i ten to ja sobie od razu dospiewam wdzieczna reszte, to ja tez bede uzywac ten i ten ( bo Rachela go uzywa ) ![]() a jak wejde w ten zbior mineralnych wiadomosci masci wszelkiej i przeczytam, ze uzytkownik o wdziecznym skadinad nicku Dziunia ( nie wiem, czy uzytkownik taki istnieje ) uzywa tego i tego, to sobie pomysle, a niech se uzywa ( jak lubi ) i dalej bede szukac w tem mineralnym watku czego to uzywa ta nasza Rachela ![]() jak mi wczesniej sama nie powie ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Dodam jeno wiesc radosna niczym prawdziwa kura domowa ( opierzona latami wspol i zycia ) wylicytowalam wlasnie zakardowe zaslony swiat sie konczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2531 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() ![]() w pierwszym poście są linki do filmów o nakładaniu i o wysyłce i w ogóle, w ogóle ... a w drugim jak dobierać kolory ![]() ![]() właśnie jestem na etapie wczytywania się i oglądania ![]() (roboczoprzerwa miła)
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-09-18 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 |
Czekam na Ragnarok
|
BigMamo -
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margot, nie pierwszy raz moje posty odbierasz w ten sposób (czyli lekko histerycznie), mimo że po prostu grzecznie przekierowuję tam, gdzie wszyscy idą żeby się konkretnie czegoś dowiedzieć. A "podjazd osobisty" uważam za wyjątkowo... A mniejsza z tym. Nie o mnie to świadczy. Niniejszym się żegnam, bo jeśli mam słyszeć dalsze przytyki odnośnie mojego byłego moderowania i być ogólnie potępianą (ha, też sobie pohisteryzuję) za to, że gdziekolwiek odsyłam, to wolę pisać pracę magisterską.
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
Bobry
![]() Wylazłam z torby ![]() Dziewczyny, mam prośbę, o zachowanie głównej zasady naszego wątku. Czyli Ten wątek został właśnie po to założony, żeby tutaj móc opuścić gardę i nie martwić się, że ktoś źle zinterpretuje czyjeś intencje. Tu - mam głęboką nadzieję - będzie tak, że jeśli ktoś czegoś nie do końca zrozumie i będzie mógł pomyśleć sobie coś złego lub coś dobrego, to wybierze to drugie. Sprawa wygląda tak: Rachela nie miała na myśli nic złego odsyłając na forum mineralne. Fenris (i inne mineralnopoczątkujące ) ma swoje powody, żeby zadawać pytania tutaj i ja ją doskonale rozumiem. Sama chętnie poczytam, co dziewczyny mają do powiedzenia w tej kwestii. Po co więc się sprzeczać? Ten wątek nie ma głównego tematu przewodniego i w tym jego siła. Tutaj można zapytać o wszystko. Kto będzie miał czas i chęci - odpowie. Nie widzę jednak powodu żeby posta Racheli, gdzie pisze o forum mineralnym traktować jako formę wyganiania. Tak przy piątku wrzucić sobie trzeba na luuuuuuuz. To mówiłam ja - Ta co wyszła z torby ![]()
#2535 |
Zakorzenienie
|
Irenno - dobrze, że wyszłaś
![]() w torbie duszno ![]()
#2536 |
niecnotliwa dziewica
|
Irenko - tak całkiem na luzie - jak BigMama zapytała o tusz wydłuzajacy to trzeba ja było odesłac na makijażowe, tak? Albo w ogóle najlepiej do google`a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
Irenko
dziewczyno ze skalka ![]() wyrzuc torbe na wszelki wypadek ![]() swoja droga, co ta BigMama tak o wszystko ciagle pyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 | |
Zakorzenienie
|
duszno, ciemno i trudno się pomalować
![]() Cytat:
mógł zapytać, o co dusza zapragnie. Rachela napisała o forum mineralnym, bo to jest tak obszerny temat, że całe forum zostało mu poświęcone. Fenris mogła skorzystać z jej rady, ale może pytać dalej jeśli woli uzyskać info od osób zaufanych. Nie widzę powodu żeby temat ciągnąć i się sprzeczać.
![]() |
#2539 |
Zakorzenienie
|
... a bo jakaś taka wydziczona się czuje ...
![]() ![]() ![]()
#2540 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() Na marginesie, ciekawa jestem bardzo, w którym fragmencie moja wypowiedź nosi znamiona histerii? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
a nie wygladasz
![]() ide sie zdrzemnac musze zregenerowac cere i wyprodukowac nadprogramowy blask i urok osobisty ![]() ktoz to wymyslil zeby sie w piatki integrowac wyrobniczo z temi co sie na nich krzywym okiem caly tydzien spogladalo |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nakładam ten podkład i właściwie to wystarcza. Ale jeśli nakładam parę innych warstw (róż, nabłyszczacz), a zależy mi na utrzymaniu się tego długo, bo np. koło 12 mam spotkanie, to na całość nakładam tzw. veil, czyli lekki, przejrzysty puder. A tak w ogóle to witam ponownie ![]()
![]() |
#2543 |
Zakorzenienie
|
to ja idę do przedszkola ...
Nie sce do pseskola, sce do sklepu - jak mawia panna E. ![]()
#2544 |
niecnotliwa dziewica
|
Annmarie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
O , Annmarie - pamiętam Twoje ciepłe powitanie
początkującej BigMamy na perfumach ![]() Witaj ![]()
#2546 |
czyli Endżi
|
Annamarie, gdzieś Ty się kobieto podziewała? Mam nadzieję, że nawet kiedy nie udzielałaś się forumowo to pachniałaś
![]() Miałam dwa podejścia do minerałów i jakoś mnie nie przekonały. Poza jednym wyjątkiem. Jest na EDM korektor mineralny w kolorze Fairly Light, który nakładam zamiast klasycznego pudru sypkiego na całą buzię kiedy moja skóra wygląda jak obraz nędzy i rozpaczy ![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-09-18 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przywitać się chciałam, leniwie i co by tu nie mówić powoli końcowo-wakacyjnie ![]() Zaszalałam na All. kupiłam kolejne cienie i pigment Maca, nie wypłacę się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
rude jest piękne:)
|
![]() ![]() i wychodze bo kusza i kupuja ![]()
#2550 |
Zakorzenienie
|
To i ja pokusza
![]() Może ktoś szuka to oddam (co mam nie oddać ![]() ![]() ![]() http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...fvi%3D1&_rdc=1 Wysyłka do Polski £4.49 Ten wątek to złłłłłłło ![]() Annmarie witaj ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-09-18 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.