|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Pin Up - będę sobie śpiewać słynną piosenkę Lily Allen
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1982 |
|
BAN stały
|
Czyżby fuck you very very muuuuuuch?
![]() Byłam na koncercie Lily Allen na open'erze (chociaż poszłam tylko dlatego, żeby grzać sobie miejsce na Kings of Leon ) i jedyne, co mi się naprawdę podobało, to cover Womanizer B. Spears
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
O tak, działanie ma niezawodne
Cytat:
A cover też udany, prawda to ![]() A tak w temacie, to śpiewam sobie Steczkowską z Eurowizji, za******ta piosenka... |
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1985 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a jaki jest tytuł tej piosenki?
przy okazji pamiętacie jaki był tytuł tej pierwszej piosenki Steczkowskiej? co ona w meloniku śpiewa?
|
|
#1986 |
|
Zadomowienie
|
Tytuł tej z eurowizji "Sama"
|
#1987 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Aggie, co u Ciebie, jak żyjesz? ![]() Gratulacje ![]() ![]() Madzik, głowy szkoda... (od takiego muru boli, naprawdę ) A pewne rzeczy dzieją się zawsze, tylko w różnym czasie. Zawsze są ludzie, którzy z przyjemnością zwalają swoją pracę na innych i robią to z rozbrajającym wdziękiem nierzadko Też to ostatnio przerabiałam...Można chyba tylko próbować odwdzięczyć się tym samym.Gryxiu, jak miło Cię widzieć ![]() ![]() W Krakowie, w Tarnowie, w Dreźnie takoż Kurcze, przydałoby mi się 3 godziny snu na dobę, albo doba tak choć 30 godzinna... Jadę z Wami! Zaraz nawet (choć bliższa mi Prowansja, ale co tam, Toskania też może być ).Cytat:
Czy to znaczy, że Ciebie tam na stałe wywiało??
Wymianka - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=926941 Edytowane przez annmarie Czas edycji: 2009-09-18 o 12:40 |
|
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)A co do tej pierwszej - chodzi Ci o występ w Szansie na sukces? To było Boskie Buenos, Maanam'u. |
|
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Aloha
U mnie sloneczko swieci,zaspalem do pracy 10minut Tak to jest jak sie wraca o 4 rano do domu pod wplywem %% tego mi bylo trzeba spedzic wieczor ze znajomymi i sie posmiac Jezuuuuu jaki beton mam w buzi![]() ![]() Annmarie witaj dawno cie nie bylo ![]() Dzisiaj znow bede swietowac zdanie testow kazda okazja jest dobra do wypicia piwka Dzis mi sie zaczyna dlugi weekend Wiec chlanie zarcie za free bedziemy miec spotkanie u najbogatszego Polaka czyli u Solorza-Zaka.Obowiazuje nas stroj Business Casual ale bez krawata.Ciekawe co mam na siebie zalozyc nie rozumiem tego stroju Chyba jakis przytepy albo ograniczony w mysleniu jestem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1990 |
|
BAN stały
|
oł je, dostałam przydział do grup, a co za tym idzie - plan zajęć
![]() nie jest źle, ale... okienka, okienka, okienka
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Madziku i jak tam dziś w pracy?
Teza wiedziałam ze zdasz a oblać trzeba koniecznie coby się nie rozeschło ![]() Byłam u fryzjera i zrobiłam sobie włosy do ramion i się dziwnie czuję bo nie miałam takich krótkich od kilkunastu lat ![]() a wieczorem grill (ostatni chyba w tym roku )
|
|
|
|
#1992 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nieee...chodzi mi o ten pierwszy teledysk
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Kurka dziewczyny ale mi sie wywczas trafil
Mamuska szukala towarzystwa do sanatorium, opieralam sie jak moglam ale po tym jak zobaczylam liste ponad 50ciu zabiegow nie musiala mnie dlugo namawiac Kapiele w piwie, masaze kamieniami i algi na morde, przyda mi sie regeneracja Ahoj sanatoryjne dziadki, przybywam
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1995 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, ale w teledysku była para która jedzie na motorze, a teledysk taki ciemny, prawie czarny
|
|
|
#1996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1998 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to faktycznie nie jest z płyty (tzn. nagrany wcześniej, w 1994 czy 1995, a 1 płyta z 1996; umieściła go dopiero na składance w 2003...) ![]() PS. Świetny numer, jak większość z początków jej kariery... |
|
|
|
|
#2000 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, teraz doczytałam ze tą piosenką zdobyła grand prix w opolu w 94, a co dziwniejsze na youtube nie ma tego nagrania (w sensie ze z opola)
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A znasz Karuzelę z Madonnami? Steczkowska też śpiewała, ale pierwsza wykonywała Ewa Demarczyk: http://www.youtube.com/watch?v=2c4P5WWwl14 Polecam |
|
|
|
|
#2002 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Annmarie, łelkam bek!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#2003 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Ahoj
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2006 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wykamana psychicznie i fizycznie, ale przeżyłam dzięki Kalmsowi
|
|
|
#2008 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam
Inaczej dziś znowu bym skończyła a la Christian Bale na planie Terminatora ( chodzi o nagranie z planu)
|
|
|
#2010 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a mnie juz 3 dzien boli głowa- i to bez przerwy, biore po 2,3 apapy i nic, to chyba niezbyt dobrze
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

) i jedyne, co mi się naprawdę podobało, to cover Womanizer B. Spears 

Też to ostatnio przerabiałam...Można chyba tylko próbować odwdzięczyć się tym samym.
Jutro zamierzam zwiedzic tutejsze dwa zamki (a juz na pewno ten najslawniejszy - Neuschwanstein) 

Tak to jest jak sie wraca o 4 rano do domu pod wplywem %% tego mi bylo trzeba spedzic wieczor ze znajomymi i sie posmiac
dawno cie nie bylo
kazda okazja jest dobra do wypicia piwka
Chyba jakis przytepy albo ograniczony w mysleniu jestem

, ale w teledysku była para która jedzie na motorze, a teledysk taki ciemny, prawie czarny
Dobrze wiedziec, rozmowki polsko-francuskie trzeba kupic