|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
Jak je wysuszyłam okazało się, że od połowy są rude. Zabiję sięzaraz. Pecha mam do tych moich kudłów Jutro dzwonię do fryzjera i spytam, czy ma czas. Tylko jak ja z domu wyjdę w czymś takim nawet czapeczki z daszkiem nie mam, żeby to jakoś zakryć
|
|
|
|
|
#3122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a nie wiesz może czy to jest skuteczne i ile kosztuje?
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem strasznie pozapychana
co polecacie aby mnie odetkać ? ![]() No ale tak nie za drogie (chodzi o buzie) |
|
|
|
#3124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a to moje nogi i lekko wystająca oponka:P |
|
|
|
|
#3125 | |
|
Rozeznanie
|
neheszta mój tż powiedział że masz brzuszek jak serduszko
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
ale masz ładne włoski jak je układasz?---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- muszę sie wam pochwalić we wtorek bede miała blond włoski ale sie cieszę, w końcu ;p
|
|
#3126 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Koniecznie pochwal się nowym kolorkiem ;-) Cytat:
Nie ma czym się przejmowaća jesli wstydzisz sie wyjść z domu to proponuje na dzień wizytu u fryzjera ubrać sie na skejciare hehe ,załozysz kaptur i bedzie git
|
||
|
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki kolor masz teraz?
|
|
#3128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie chce Cie jeszcze bardziej martwić ale lepiej udaj sie do dobrego fryzjera bo każdy inny powie że się nie da blondu zrobić. ja już raz byłam na dekoloryzacji i we wtorek ide jeszcze raz, szykuj sie na koszt ok. 200zł![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- w styczniu byłam czarna, po dekoloryzacji taka czerwień z rudym jakby, później tż mi pomalował na rudy z garniera taka miedź jakby i tak zostało
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja mam teraz blond ale kusi mnie cos ciemniejszego, ale boje sie ze mi sie nie spodoba i bede chciala wrocic do blondu ![]() o, widze ze juz napisalas ze na czarno farbowalas
|
|
|
|
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3131 |
|
Rozeznanie
|
spróbuj szamponetką 24 myć a nie farbą bo później może być ciężko z powrotem do blondu
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet po szamponie na 24 mycia nie wróci do blondu
|
|
#3133 |
|
Rozeznanie
|
wiem że brzmi to strasznie, każdy myśli samobójstwo do włosów, dekoloryzacja to nie do końca to samo co rozjaśnianie. chodze do dobrej i sprawdzonej fryzjerki i wiem że włoskom nic sie nie stanie (wiadomo że troszkę beda bardziej suche, ale maseczki i będzie ok) po pierwszej dekoloryzacji prawie sie nie zniszczyły pokaże wam kiedyś zdjęcia przed po i teraz
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- może i tak ale farba to już koniec, tylko dekoloryzacja albo pasemkami
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja farbowałam szamponami na 24 mycia i teraz jak mi sie blondu zachciało to kaplica bo sie tak wzarł barwnik we włosy że musze pasemkami rozjaśniać i to po kilka razy a swoje mam ciemne, to na blondzie jak musi łapać
|
|
#3135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szok, i jak tu ludziom wierzyć siedze sobie przed komputerem, oglądam powtórki króliczków i pije piwko a od poniedziałku dieta i ćwiczenia
![]() Edytowane przez Madziolek123 Czas edycji: 2009-09-18 o 20:55 |
|
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie tez tak mysle ze te szampony to sie nie wymyja....
|
|
|
|
#3137 |
|
Rozeznanie
|
ja Ci proponuje pójść do fryzjera i sie podpytać na jakie kolorki możesz sobie pozwolić żeby nie zaszkodzić włoskom, chcesz to ja sie spytam we wtorek jak bede to zdam Ci sprawozdanie
|
#3138 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam tylko jedną starą bluzę z kapturem, ale on mi grzywki i tak nie zasłoni Myślałam, żeby szalik na łbie zawiązać ![]() i jeszcze jedno: UROCZYŚCIE PRZYSIĘGAM, ŻE NIGDY WIĘCEJ NIE DOTKNĘ SAMODZIELNIE MOICH WŁOSÓW FARBĄ, ROZJAŚNIACZEM I DEKOLORYZATOREM ![]() ![]() KAŻDA ZMIANA KOLORU BĘDZIE SIĘ ODBYWAŁA U DOBREGO FRYZJERA I NIGDY, PRZENIGDY NIE PÓJDĘ NA ŻADEN POKAZ FRYZJERSKI
|
||
|
|
|
#3139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3140 |
|
BAN stały
|
hejj no i wrocilam wreszcie do domu , okAplam na lozku i chyba juz sie nie podniose , nienawidze tych upalow !! szczegolnie kiedy musze robic co innego a nie isc na plaze WRR !!
ale naprodukowalyscie .... mignelo mi ze ktos sie pytal o futerka .. ja w tamtym roku kupilam jedno wlasnie brazowo-szare , sliczniutkie , krotkie , dopasowane w Zarze , niedrogie nawet , 60 albo 70 €uro , wiec jak ktos szuka moze sie przejsc , oblukac czy w tym roku tez przywioza cos takiego .. hyy w tamtym roku dokonalam tez strasznego morderczego zakupu .. mialam jechac do Polski i potrzbne mi bylo cos grubego i cieplego na snieg .. w Morganie wpadl mi w rece plaszczyk , cudowny,czarny . w srodku pokryty futrem (jak poprzynosze zimowe rzeczy z piwnicy to porobie zdjecia ) , duzo kosztowal bo az 280euro ale co tam , raz sie zyje pozniej sie okazalo ze plaszcz jest zrobiony ze SWINSKIEJ SKORY !! czulam sie jak okropnie , bo nie popieram czegos takiego , w ogole kocham zwierzatka wszystkiego typu (swinki tez ) no ale co ...kurde moniaa ty wazasz 58 a co ja mam powiedziec ,, przy 173 nie wiem czy dobijam do 50 kg .. jak sie wazylam miesiac temu to bylo 48 zreszta widac w avat nogi jak patyki .. musze cos z tym zrobic , ma ktos patent jak przytyc ??
|
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ide w piatek do fryzjera to tez sie spytam
|
|
|
|
|
#3142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przysiegi sie dotrzymuje i pamietaj ,ze zrobiłaś to na forum hehe ;-) |
|
|
|
|
#3143 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3144 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo dobrze oczyszczają, zawierają micele czyli malutkie kuleczki, które składają się z cząstek hydrofilowych (wodnych) i lipofilowych (tłuszczowych). W zetknięciu ze skórą cząsteczki, które lubią tłuszcz, łączą się z sebum, resztkami makijażu, a te drugie z kurzem i innymi zanieczyszczeniami. W ten sposób cera jest perfekcyjnie oczyszczona.Również pielęgnują - Szczelna struktura cząstek umożliwia transport do skóry witamin, minerałów i składników roślinnych skóra nie jest ściągnięta ![]() Cytat:
Edytowane przez Dualstar Czas edycji: 2009-09-18 o 21:14 |
||
|
|
|
#3145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kiedyś też tyle wazyłam, ale w sumie niewiem jak to sie potoczyło ,ze przytyłam te 10 kg...hmm powinnaś jeśc wiecej miesa,ziemniakow, wzbogacić swoją diete w tłuszcze, oczywiście bez przesady;-) Jak Ci przyjdą włoski to pochwali się nimi i koniecznie napisz czy są grube ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- hehe nie jeszcze nie, bynajmniej nie w tym wieku :P |
|
|
|
|
#3146 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mam taka sama figurke, i niestety wystajacy brzuch. jak nic nie jem caly dzien to nawet jest plaski, ale wystarczy sniadanie i juz go "widac"
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3149 |
|
Wtajemniczenie
|
![]()
|
|
|
|
#3150 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

Jutro dzwonię do fryzjera i spytam, czy ma czas. Tylko jak ja z domu wyjdę w czymś takim

haha Jak go wciagne to nie widać
jak je układasz?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

I od jakiego wieku powinno je się stosować (wiecie czy to jest dla cery dojrzałej czy nie?)