|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)
Cytat:
![]() Jeszcze dodatkowo 18 leży na oparzeniówce i mają nawet 90% oparzenia ciała, straszne to jest ![]() Dobra, już nie smucę, idę spać. Do jutra Mamusie
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Milej nocki Brombi
Ja zadowolona bo mam tz w domu
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
domi - ale dałaś czadu z tym wypracowaniem nt włosów
podziwiam!!! mi brakuje konsekwencji ... i tylko szampon i czasem odżywka Gucia - powiedz mi czy ten olejek jojoba to sie kupuje w aptece? ( i czyta się tak samo jak się pisze ? ) I Ty go używasz do masażu krocza i można też do pielęgnacji włosów??? Ile on kosztuje??kolanosia - współoczuję towarzysza pewnie nieprzyjemne to jest, ale dasz radę, to przecież wszystko dla Dzidka
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
ela moja znajoma olejku z jojoby uzywa zamiast kremu do twarzy i jej sie cera poprawila w bardzo krotkim okresie czasu
|
#155 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no i drzewko jak się patrzy! ja tez lubię rośliny, a mój tz mówi, że to chwasy i tylko miejsce zajmują więc się ograniczyłam do 2 ![]() Cytat:
a 1000zł na drodze nie leży! Cytat:
![]() brzuszek jak się patrzy! Cytat:
wcześniaki mają często kłopoty ze zdrowiem np. wzrokiem. Czy wszystko u niego dobrze? Dzisiaj zapowiada się piękny dzień, słoneczko pięknie świeci, liście w górach już zaczęły żółknąć - złota polska jesień - uwielbiam tą porę roku! |
||||
|
|
|
#156 |
|
Rozeznanie
|
cześć Kochane...
a ja w nocy na pogotowiu byłam bo skurcze strasznie bolesne co 10min miałam.. na szczęśie dyżur miał akurat mój lekarz prowadzący to dostałam zastrzyk i leki i pozwolił mi wyjść do domu, ale kazał leżeć, łykac prochy i jakby cooś się działo to mam na oddział wracać... dziwnie się czuję po tych lekach ale trudno - wszytko dla dobra Fasolinki !milego dzionka... |
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
Ja tylko na chcwileczke przywitać się kochane
![]() Dzień dobry moje kochane
|
#158 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam sobotnio Mamuśki
Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=lucky1910;14321447] a ja w nocy na pogotowiu byłam bo skurcze strasznie bolesne co 10min miałam.. na szczęśie dyżur miał akurat mój lekarz prowadzący to dostałam zastrzyk i leki i pozwolił mi wyjść do domu, ale kazał leżeć, łykac prochy i jakby cooś się działo to mam na oddział wracać.../QUOTE] no to kochana leżeći odpoczywać!! dobrze, że trafiłaś na swojego lekarza. Ach te nasze dzidziolki zaczynają się niecierpliwić, nie chcą czekać na swoją kolej! U mnie za okem też pięknie sie robi, a mój TZ dziś wyjątkowo w pracy Mam nadzieję, że wróci i będziemy mogli jeszcze na spacer gdzieś pójść
|
||
|
|
|
#159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze ale się zaczął okres... ostatnio same skurcze... |
|
|
|
|
#160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz zabrałam sie za pieczenie ciasta wg przepiu Brombri- ten niby szybki i prosty z owocami- mam nadzieje Brombrusia że i dla mnie okaże sie prosty ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Bravurko jak pierwsza noc minęła w powiększonym gronie??
|
|
|
|
|
#161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A co do "chwastów" to jak mój tz wie, że może za kilka lat będzie mógł zjeść ulubione awokado, albo jak może zrobić pesto z własnej bazylii, to nie marudzi ![]() Lucky, uważaj na siebie i odpoczywaj. Jeszcze nie czas na rozpakowywanie Nic to. Chyba zabieram tzta na spacer, bo też mamy piękną pogodę, klon zaczyna się już też czerwienić, jest ciepło Nawet dopadł mnie taki humor na make-up jesienny, złoto brązowy - chociaż tz jeszcze nie zauważył
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-09-19 o 12:40 |
|||
|
|
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
Brombri ciasto rośnie w piekarniku tylko owoce gdzies znikają
|
|
|
|
#163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak nie dostanę w sklepie to zamówię z tej strony, bo najwyższy czas zacząć się masować
|
|
|
|
|
#164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oj uwazaj teraz na siebie Lucky i lez plackiem nie przemeczaj sie Mniam mniam az u mnie czuje jak pachnie,chyba tez dzis cos upieke tylko jeszcze nie wiem co,zjadla bym cos z kremem ![]() ![]() No wlasnie ciekawe jak Bravurka po pierwszej nocce z synem No i ciekawe jak Kamila w tym szpitalu sie czuje czy wszystko sie uspokoilo czy jak
|
|
#165 |
|
BAN stały
|
ja tylko na chwileczke
![]() noc była w miare dobra. piec razy się malutki budział. no i długo nie chciała zasnąc także nie było się jak wyspać a teraz to już od 10 grzecznie spi ![]() gości zaraz przepędzam i sama się połoze bo zmeczona jestem ![]() jesli chodZi o problemy wczesnaików ze słuche i wzrokiem to się do lpediatry wybieram niedlugo wiec zobaczymy co i jak . Edytowane przez bravurka Czas edycji: 2009-09-19 o 12:58 |
|
|
|
#166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() ale sie zimno już robi w co ja sie będe ubierała Znaleźliśmy wczoraj z Tz łóżeczko dla naszej małej i zamawiamy je w poniedziałek w sklepie )a materac i posciel na all ![]() Cytat:
Cytat:
![]() oh Domi Dziękujemy Bravurko ale dobrze ze Patrys już w domku ,zrób zdjatka jak będziesz mogła tego małego słodziaka
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-09-19 o 13:05 |
||
|
|
|
#167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie sobotnio
![]() U mnie też dzisiaj piękny, wczesnojesienny dzień ![]() Tylko wiatr wieje ![]() Cytat:
A jakie lekarstwa dostałaś, może ten Fenoterol? Ja się po nim też dziwnie czułam. Bravurko, fajnie, że nocka za Wami i że było spokojnie. Czekamy na jakieś fotki ![]() Cytat:
To normalne, owoce zawsze się zapadają trochę, jak ciasto rośnie. Wczoraj je Sexy robiła, ciekawe czy jej smakowało ![]() Ja dzisiaj nic nie piekę, bo idziemy wieczorem na urodziny do koleżanki, a jutro do teściówki na obiad, jest odpust w jej kościele, więc w końcu zjem tę watę cukrową Wychodzi na to, że w ten weekend będę omijać kuchnię z daleka
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Bravurko nic tylko pozazdrościć już mały w domciu, wszyscy szczęśliwi ![]() kolanosia współczuje ale jak trzeba.... ![]() My też jeszcze łózio w pudle mamy bo narazie miejsca nie ma jeszcze troche i może ruszymy z pokojem dla małej
|
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
ale produkujecie z prędkością światła, nie było mnie wczoraj i dzis miałam co nadrabiać .My wczoraj na urodzinach u znajomego byliśmy, fajnie było tylko jacyś zmęczeni byliśmy i wróciliśmy do domu po północy.Ale przynajmniej dzis wyspana jestem. Ogarnęłam trochę w domu bo w nocy przylatuje teściowa,a później może pojadę z kumpelą do centrum handlowego(są fajne pościele do łóżeczka za pół ceny,pewnie się skuszę na jakąś). Dzudzikowa spóźnione życzenia urodzinowe. Bravurko super,że masz już Patryczka w domu, wyściskaj go tam od wizażowych ciotek >
|
|
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!widzę że te nasze dzieciaczki to niecierpliwe
![]() Kolanosia -współczuje ale dasz rade zobaczysz i wszystko bedzie dobrze Bravurko-jak super że synek jest już z Wami Ja sobie siedzę sama tż najpierw pojechał rano na fuszkę a teraz na 2 zmianę do pracy wrrr a taka ładna pogoda siedzę sobie tu z wami i podczytuję a do 22jeszcze bardzo daleko.Zaraz wkleję wam moje wczorajsze zakupy w tesco ale sa śmieszne
Kierowca od 25 listopada 2013 Edytowane przez martaN23 Czas edycji: 2009-09-19 o 13:45 |
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
no dokladnie Bravurka powtarzalas bete
?? jak wynik rosnie to nic tylko bede gratulowac kolejnego dzidziusia w drodze ![]() Marta fajny ten bodziak w jaszczurki
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2009-09-19 o 13:55 |
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
Bravurko ciasto pyszne
- i skoro mi wyszło to faktycznie jest to przepis baaaardzo łatwy Bravurkocałusy dla Patryczka |
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
![]() Dzis sobota więc z Tz mamy zamiar poodpoczywac. Ja teraz robie pizze Kachuli, mam nadzieje, ze wyjdzie mi jak za pierwszym razem tylko zmienilam skadniki i beda troszke inne niz poprzednim razem![]() a w ogóle to u mnei wieści dotyczące family Tz rano zadzownila jego matka, że ma dla nas sliwki i ze jest w pracy, żeby po nie poszedł. Tz wiec poszedl po zakupy i wstapil do niej do pracy, jako, ze pracuje prawie pod naszym blokiem. Ja nawet nic nie mowilam, bo wiem ,ze ma swoj rozum, Wiec Tz poszedl i sobie z nia porozmawial, powiedzial, ze źle sie zachowali, ze nie chcemy tam przychodzic do nich. Tesciowa podobno powiedziala, ze ona caly czas chciala isc na nasz slub tylko tesc gadal, ze nie, skoro córeczka nie idzie. Poza tym Tz mowil, ze tylko on gadal, ona sie za bardzo nie odzywala, pewnie jej glupio i wstyd. Powiedziala, ze moj tz dobrze wyglada, a on ze ja mu dobre obiadki robie. No i ze tamten braciszek wrocil do domu, juz nie mieszka w tatmtym mieszkaniu bo tej jego sie nie podobalo i teraz ona pancia podobno taka sie okazuje (a byli w nia wpatrzeni jak w obrazek), ze nie cche mieszkac tez u nich (to akurat sie nie dziwie). No i chyba tyle. W kazdym razie, tz powiedzial pare słów i w sumie mysle, ze dobrze zrobil. Bo dzieki temu wiem, ze tesciowa sie z coreczk do mnei nei bedzie wybieralaA tak a propo to zamrozilam pojemnik śliwek, nie wiem czy dobrze. Umylam, podzielilam na polowki i wycieganelm pestki i chyba tyle, no nie?Malina co to za przepis?
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-19 o 14:00 |
|
|
|
#174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Domi no to w sumie dobre wiesci..
|
#176 |
|
Wtajemniczenie
|
hej mamusie
ja tylko na chwilke i uciekam na budowe a pozniej na spacerek bo pogoda dzis jest piekna, trzeba korzystac bo niedlugo to juz bedzie zimno ...milego dnia
|
#177 |
|
Rozeznanie
|
Dziewuszki to ciasto z przepisu ze strony od brombusi jest rewelacyjne
![]() Ja dzisiaj nie wiem co ze sobą począć. Podobnie jak kate powinnam pisać pracę mgr ale do niczego się tu nie zobowiązuję bo jeszcze mi sie nie chce ![]() Narazie będę śledzić postępy kate ![]() Miałam iść dzisiaj na wesele ale z różnych powodów nie idę
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które to ciasto Brombi?
![]() Sexy czemu nie poszlas na wesele? Ja mam dziś wyjatkowo dobry humor, jakos taka ulge czuje i pewna sie czuje teraz po tym spotkaniu Tz z tesciowa... |
|
|
|
#179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://mojewypieki.blox.pl/2007/09/P...z-owocami.html Ja dawałam wszystkie składniki podwójnie (x2) bo robiłam na zwykłaj prostokątnej blaszcze a tam w przepisie jest dość mała foremka...W kazdym razie na prawde dobre ciasto0 robiłam ze sliwkami i brzoskwiniami. Ja ja musze sie wygadać bo mam totalny przypływ antypatii do mojej teściowej Jestem taka zła że nawet obiadu nie che mi sie jeść. Moja teścowa była z TZ-tem i Kubą na grzybach- u nas rano był czas sprzątania wiec podłogi wymyte, odkurzone itd a ona z tego lasu wpada w butach do mnie do kuchni jedząc drożdzówke z która jej sie wszędzie kruszy Przeciez ja nie mam siły zeby cały dzień latać z mopem!!! A jak sobie pomysle o kolejnym niedzielnym obiadkuu u niej to Ale jestem zła... I te obiady tez mnie denerują- co niedzielę musimy z nią siedzieć... |
|
|
|
|
#180 |
|
Rozeznanie
|
Brombi dostałam Fenoterol i Isoptin 4 x dziennie... jak na razie mną trzęsie za każdym razem kiedy je biorę ale podobno po kilku dniach będzie lepiej...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

podziwiam!!! mi brakuje konsekwencji ... i tylko szampon i czasem odżywka
) I Ty go używasz do masażu krocza i można też do pielęgnacji włosów??? Ile on kosztuje??
pewnie nieprzyjemne to jest, ale dasz radę, to przecież wszystko dla Dzidka

Mam nadzieję, że wróci i będziemy mogli jeszcze na spacer gdzieś pójść

to jest z mojej ściagawki, gdzie mam folder ze zdjeciami włosów i notatkami taki róznymi dotyczacymi pielegnacji
??
- i skoro mi wyszło to faktycznie jest to przepis baaaardzo łatwy

Jestem taka zła że nawet obiadu nie che mi sie jeść. Moja teścowa była z TZ-tem i Kubą na grzybach- u nas rano był czas sprzątania wiec podłogi wymyte, odkurzone itd a ona z tego lasu wpada w butach do mnie do kuchni jedząc drożdzówke z która jej sie wszędzie kruszy