|
|
#2041 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar X
madzik ! powiedz mi czy doszłaś z tym gościem z H&M?
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzik zaczelo sie, dobra spie - rdalanko przed telewizor
|
|
#2043 |
|
grozi wypollizowaniem
|
chyba muszę iść już spać
|
|
#2044 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym... Jeżeli to Gallo
Mnie tego nikt nie mówi, więc się ciesz
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2046 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Ten pan dzis znow pil i jest wstawiony
Ide spac,wzialem wlasnie 5mg Zolafrenu,zeby mi sie lepiej spalo Juz czuje zawirowania w glowie,wiec mowie good night!Lub Guten Nacht,schlafen gut!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
możemy otworzyć filię w Bretanii to będzie i Francja
Cytat:
A zamiast tego wyciskasz rum z jakiejś Jamajki ![]() ![]() Witam porannie znad kubka z kawką
|
|
|
|
|
#2049 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie dzisiaj coś nosi i nawet okna z lekka umyłam
![]() Kawa wypita,teraz śniadanko trzeba zjeść.A po poludniu chyba gofry popełnię
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2050 | ||
|
Wtajemniczenie
|
No ba
![]() A częściowo to urlop był, a częściowo praca. (Ale Drezno fajne jest, tam to jak do Paryża i Prowansji - mogę jeździć o każdej porze i nawet służbowo ) Cytat:
Cytat:
(i naleśniki też...)
|
|
#2051 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gofry to taki łatwy i pyszniutki deser
Tylko po jajka muszę skoczyć,bo nie mam ani jednego A naleśniki też bym zjadła,ale synek zażyczył sobie zupę pomidorowa i nie mam wyboru,bo On rządzi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2053 |
|
grozi wypollizowaniem
|
witam!
niedawno wstałam ![]() madzik! mi chodziło o to włąsnie czy doszłaś do wniosku czy to Gallo czy nie- bo ja doszłam ze jednak nie, a jesli to nie gallo to moze by sie nadał na kolejne ciastko ![]() bede robić siedmiolitrowe leczo ![]() a na obiad makaron z cukinia i zupka pomidorowa
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - ja w końcu nie wiem, co ty widziałaś na tych reklamach. Wkleiłam ci jedno zdjęcie ze spotu reklamowego z Gallo, ale ty twierdzisz, że to jakiś Jezusek a nie Gallo, i to chyba nie ta reklama, o którą mi chodzi
![]() Jak robisz makaron z cukinią to ja zaraz do ciebie jadę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-19 o 11:51 |
|
|
|
#2055 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to nastawiam więcej makaronu
|
|
|
#2056 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja robiłam w ub. tygodniu. Miało być tak 5 l, a wyszło... prawie 10
(grunt to określić TŻ ilość zakupów na zasadzie "4 duże cukinie"). Teraz mam pozamykane w słoikach, a w zimie - kiełbaska, trochę świeżych pomidorów i pyszny obiadek gotowy
|
#2057 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - niezły jest, spojrzenie ma zabójcze. Ale ogólnie nie lubię jak facet ma brodę, wąsy itd.
|
|
|
#2059 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, ale ja zarost akurat lubie
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię leczo, gdyż zawiera paprykę... :/ Dziewczyny, zarzućcie proszę linka do tego brodacza, bo jak włączam H&M to mnie zewsząd jakieś rude babiszcze atakuje, a to chyba nie to... |
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Ten brodacz jest przy rudzielecu
To jesienna kolekcja właśnie. Z lewej strony jest odnośnik.
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie go nie ma! -_-'
Za głupia jestem na tą stronę ^-^ |
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Też się naszukałam, latają tam te obrazki jak głupie. Nawet nie idzie odnośnika wkleić.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-19 o 14:06 |
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! Znalazłam dziada!
Nieeee.... Wygląda jak Rasputin... |
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się skojarzył
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Ta przeprowadzka to prawdziwy hardkor : ![]() Nie pierwszy raz jestem zaskoczona tym ile gratow mozna zgromadzic przez 2 lata... Chyba w tej kwestii stane sie minimalistka, przynajmniej do czasu kiedy nie zamieszkam we wlasnym domu/mieszkaniu. Na jednego czlowieka powinno przypadac jedna szuflada ciuchow, jedno hobby (najlepiej zwiazane ze zrodlem utrzymania), cwierc komputera.... etc ![]() Na oslode dostalam wczoraj w prezencie Amour Le Parfum
|
#2067 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Eeee tam, i tak Cię kochamy ![]() To na cały miesiąc? ![]() Faaajny prezent
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero wstalem,i macham do was z lozka jeszcze
Ale mnie sie bosko spalo
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2069 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Spędziłam wspaniały dzień na grzybach ale to nic... Mam nadzieję,że jesień będzie też tak uroczo ciepła jak te ostatnie dni lata ):winko : |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.

Dwa razy w zyciu wzialem Ketonal i przysiegam, ze nigdy wiecej
) rumu z cola 

Fstyt na caly wizaz
A zamiast tego wyciskasz rum z jakiejś Jamajki

(i naleśniki też...)
Tylko po jajka muszę skoczyć,bo nie mam ani jednego

: