![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
2009 - ON "nie mam u niej szans..."
2019 - ONA "wiesz, podkochiwałam się w Tobie w liceum"
#2732 |
Zadomowienie
|
witam, jestem nowa, nie czytałam wszystkich stron, nie wiem czy będą się powtarzać moje opisy, ale myślę, że niektóre się przydadzą i proszę o zrozumienie :d pozdrawiam
![]() _______ #to Twoje usta powiedziały, że to je mam całować, Twoje ciało powiedziało, że to je mam dotykać, Twoje wnętrze powiedziało, że to je mam poznawać, Twoje serce powiedziało, że to je mam pokochać, no i pokochałam ... # jesteś we mnie, dopóki żyć będę # jesteś i będziesz moim światłem # bo życie bez miłości to jest jakaś brednia, ja jestem dla Ciebie stworzona, kochanie. # widzę Ciebie codziennie wiem to tylko ja i tego nie zmienię, bo gdy Cię widzę mam w sercu płomienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Rozeznanie
|
kim oni chcą, żebym była ?
więc chodź ze mną na moja reller-coaster'ową przejażdżkę. budząc się rano widzisz, że wszystko jest poza Twoim zasięgiem. nie chcę żebyś widział we mnie prawdę. dam Ci powody, ale co to jest warte ? pozwól mi odejść. co do cholery sprawiłoby, żebyś patrzył na mnie tak samo ? nie pytaj mi się dlaczego.
#2734 |
Przyczajenie
|
Chill it out, take it slow
Zrelaksuj się, wrzuć na luz I miss your smile Tęsknię za twoim uśmiechem Im mixed up Teraz jestem zmiksowana I can't believe it, you're one in a million <3 Nie mogę w to uwierzyć, jestes jednym na milion. I knew you were somethin' special When you spoke my name Wiedziałam że byłeś czymś wyjątkowym, kiedy wypowiadałeś moje imię You need me and I need you ![]() Ty potrzebujesz mnie, a ja ciebie 'to nie sekunda, to kilka sekund by być...' Mógłbym nie spać tylko po to by słuchać jak oddychasz ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Zakorzenienie
|
uśmiechnij się prosze... bo zgasły mi gwiazdy... świat jest zbyt piękny, żeby katowac go żalem. szukam opisu o nas samych. magiczna jest miłości moc . najlepsze prezenty ukryte są w sercach... rozwieszam pajęczyny na żyrandolach. zgłębiam tajemnice bractwa filcowych papuci. za bardzo wrażliwa, za mało twarda, dziecinnie naiwna, głupio uparta. skłonność do aspołecznych zachowań. zamknęła oczy, żeby nie widzieć jego miłości. nadzieja - otwarte okno na "może".
![]() |
#2736 |
Zadomowienie
|
;***
To jest miłość prawdziwa i bezwarunkowa.
Żeby tak zasnąć i obudzić się za jakiś czas. Żeby już było po wszystkim. Żebym nie musiała pamiętać. Żebym mogła normalnie żyć. Żeby już tak nie bolało. Żeby się obudzić bez tego. Umieram z miłości. Umieram z braku miłości. Fajnie, że cię poznałam, ale czas nie kut.as, nie stoi, czas lecieć. ![]()
![]() |
#2737 |
BAN stały
|
~ * ~
Powalasz niżej niż na kolana. <3 Pamiętasz te serduszka na końcu zeszytu od matmy z Twoim imieniem w środku? To zapomnij. Teraz pokrywa je gruba warstwa korektoru. Daj mi możliwość wypowiedzenia na głos słów 'Kocham Cię'. ~ * ~ |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Raczkowanie
|
'a jak dam Ci ciasteczko to pójdziesz ze mną na koniec świata?' `i nie ukrywam, że ulegnę jeszcze raz i popelnie setny raz to samo zło
![]() Edytowane przez PrzyciagamWzrok Czas edycji: 2009-09-19 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Raczkowanie
|
mój świat zastygł w mętnej szarości i oczekuje ulewy.
pamiętasz jeszcze smak pierwszego pocałunku i nieśmiałe splatanie dłoni w autobusie? zaciągam się tą nocą, tą ciszą, tym granatem. będę siedziała z wędką i czekała na tę złotą. w nieskończoność. o taki mam właśnie plan B. kiedy jest bardzo, bardzo smutno, pomyśl co Cię martwiło 3 lata temu o tej samej porze. nie pamiętasz? no właśnie. utonę w tym tonie w miękkim wrześniowym cieple. Zamykam powieki i pozwalam, by promienie słońca oplatały moje ciało. Dobrze mi. nieraz słyszałam, jak babcia wołała do męża żabko, on zaś zwracał się do niej kochanie. ładne to.
"Kobiety są tak trudne do przejrzenia, ponieważ każda z nich stanowi wyjątek od reguły." ![]() Edytowane przez Ignessa Czas edycji: 2009-09-19 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() ruda wiewiora witamy, ładnie zaczęłaś. ![]() Przeżywaj time of your life jak najmilej.
I hope you're not lonely without me. Goń mnie- złap na smycz.
#2741 |
Rozeznanie
|
Dark Woman, My own Performance, su0dkicarMel, RócCoChcesz - dziękuję słonka ale wam do pięt nie dorastam.
![]() Przepraszam za nie odpowiadanie na prośby ale to z braku czasu jednak postaram się pomagać częściej ![]() ![]() ![]() wszystko to po to by być bliżej Ciebie. prawdziwa przyjaźń zdarza się raz na sto. lubię śmiać Ci się głośno do ucha. żebyś wiedział na pewno że jestem szczęśliwa. nikogo nie można porównać z Toba. w powietrzu unosi się zapach mych marzeń i ociekać szczęściem chodź ze mną gdzieś nawet na drugą stronę lustra. to ona ma srebrny pistolet, dziewczynie padła psycha, to koniec.
#2742 |
Gość
|
wiem że już nie zadzwonisz do mnie.. ale wciąż czekam z tą głupią nadzieją...
jak płakałam napisałam do Ciebie, ale dopiero po dwóch dniach odpisałeś, że nie miałeś czasu aby odpisac ... Wiesz jak to jest gdy życie spada w dół i zabiera Ci nadzieje ? |
![]() |
![]() |
#2743 |
Wtajemniczenie
|
cześć kochaniutkie ;* nadrabiam powolutku po małej przerwie i dziękuję za pochwały, gdzieś tam coś mi mignęło ;*..
Chciałabym sprawiać że czujesz się szczęśliwszy. Gdyby to ode mnie zależało, wszystkie 7 dni miesiąca byłyby świętem. Jak ten 7 grudnia kiedy się poznaliśmy. - a gdybym powiedziała Ci że nie potrafię się odkochać? - a gdybym ja powiedział Ci że nie chcę się odkochać? Co zrobisz gdy nie zadzwonię? Umrzesz z tęsknoty? Z niepewności? Czy zwyczajnie w świecie o mnie zapomnisz? I znajdę inne oczy. Podobne do Twoich bo będą wprawiać mnie w zachwyt.
#2744 |
Raczkowanie
|
Ja wiem, ze to nie jest opis... ale jest rownie piekne jak Wasze opisy więc sobie pozwoliłam to tutaj dodać... jesli nie powinnam bo naruszma jakies tam zasady to naprawde przepraszam....
Pewnego dnia na placu targowym, pośród tłumu ludzi siedział niewidomy z kapeluszem na datki i kartonikiem z napisem: "Jestem ślepy, proszę o pomoc". Pewien mężczyzna, który przechodził obok niego, zauważył, że jego kapelusz jest prawie pusty, zaledwie parę groszy... Wrzucił mu parę monet, po czym bez pytania niewidomego o zgodę wziął jego kartonik, odwrócił na druga stronę i napisał coś.... Tego samego popołudnia, ten sam mężczyzna znowu przechodził obok tego samego niewidomego i zauważył, że tym razem jego kapelusz jest pełen monet. Niewidomy rozpoznał kroki tego człowieka i zapytał go, czy to on odwrócił kartonik i co na nim napisał...... Mężczyzna odpowiedział: "nic co nie byłoby prawdą. Przepisałem Twoje zdanie tylko troszkę inaczej". Uśmiechnął się i oddalił.... Niewidomy nigdy się nie dowiedział, że na jego kartoniku było napisane: "dziś wszędzie dookoła jest wiosna.. a ja nie mogę jej zobaczyć..." Zmień swoją strategię jeśli coś nie jest tak jak być powinno. A zobaczysz, że będzie lepiej.......Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanic profesjonaliści......
#2745 |
Zakorzenienie
|
na przystanku przypadkiem przypalasz mi papierosa jakbyś całował w usta.
i chyba nadal cię kocham. choć mam sto tysięcy powodów, żeby cię zabić. to, że jestem szczęśliwa nie oznacza, że nie możesz mnie uszczęśliwić bardziej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2746 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Onax3 - rządzisz! <3 hotiie, 4madziar4 - ;o! cudownee! TiS, Primadonna, LoveIsShit, ciiri, MutPet, 3martyna3, abunee, KaMa2704 - <33 bo robię się taka malutka, przy was. * * * świat dziś padł do moich stóp. to On powiedział mi, że kocha. gdybym na kolanach błagała Cię byś został, odszedłbyś? mam to narastające uczucie, że 'nas' nie powinno być. przestań bawić się moim sercem, skończ to, co zacząłeś. twoja ulubiona gra sprawia, że czuje się samotna. codziennie.
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
BAN stały
|
Witamy Wiewiórę ;d ;**
Nawet gdy już jesteś z nią jestem szczęśliwa , bo Ty jesteś szczęśliwy chociażby z pozoru . Teraz jem 24 połówkę brzoskwini , 24 zostawiam Tobie , bo pamiętam jak jedliśmy je razem , wierzę że może po nie wrócisz ... A tak bardzo lubiłeś truskawkowy zapach mojego malinowego błyszczyka ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Zakorzenienie
|
na pewno nie cudowniejsza od Ciebie. <33
*** słońce odbija się od jej szklanych oczu... Bliżej Ciebie to dalej niż sięga rozum. Patrzył w niebo godzinami. Mówił: Niebo nocą ma kolor Twoich oczu. Nie zapominaj o moim aroganckim spojrzeniu.
To Twoja przeszłość.
#2749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ~~~~
Za chwilę wstaniesz i wyjdziesz zarzucając niedbale marynarkę na ramię. Twoje spojrzenie wyjdzie ostatnie.... ~~~~
![]() |
#2750 |
Rozeznanie
|
Leczona miłość trwa siedem dni, nieleczona - tydzień.
cilles les yeux.` // fr. zmruż oczy. maluje rzęsy i pija kawę. jest zwyczajna. a i tak za nią szalejesz! ;* wiesz, kobieta naprawdę mocno musi kochać faceta, aby prasować mu koszulę. to cholerstwo zawsze się gniecie w miejscu, które właśnie rozprasowałaś. Kieszenie pełne słońca, torby wypchane snami. Panuje grypa uczuciowa. Zaraża przez usta, trafia do serca i trzyma w łóżku z podpuchniętymi oczami. Lekarstwo? Zapomnienie. Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą. Posoliłam herbatę, zapomniałam dodać cukru do kawy. Czyżbyś wracał do mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Gość
|
Kochanaa - dziekuje bardzo ;* pochwala od Ciebie to przyjemnosc.. <3
ruda wiewiora - witam witam, Paula jestem.. ;* jestem tutaj od dluzszego czasu z wami i mam mała prosbe choc wiem ze nie nawidzicie ich .. ale mam nadzieje ze ktos mi pomoze.. szukam dluzszego tekstu na sms o tym że go bardzo kocham i tęsknie i żeby to zrozumiał .. ![]() ![]() wiesz zawsze pytales czy Cie kocham .. nie dawalam ci opowiedzi tylko stalam dalej ale zrozum jakbym cie nie kochala to bym odrazu odeszla.. wiedz ze kocham Cie i zawsze bede kochac choc moze Ty tego nie chcesz.. moze juz mnie olales i nie chcesz znac.. ale jakos to przecierpie .. chce zawsze byc blisko ciebie.. |
![]() |
![]() |
#2752 |
Raczkowanie
|
* A teraz kolejka za wszystkie niespełnione marzenia.*
#2753 | |
BAN stały
|
Cytat:
Może być , może coś takiego ? ![]() Bo bez Ciebie nawet truskawka nie smakuje truskawkowo ! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 |
Zadomowienie
|
Czułe spojrzenie może zdziałac cuda...
Niektóre rzeczy trzeba zmierzyc,żeby je oszacowac,innych trzeba doświadczyc. Ciebie wystarczy ujrzec,żeby wiedziec ,iż jesteś bezcenny.... Obawiam się,że jestem zakochana.... Myślisz ,że naprawdę NIKT Cię nie kocha?? Czy ja jestem nikim?? I kto teraz posprząta ten okropny bałagan w moim sercu? Pod moim parasolem jest miejsce dla dwojga... ![]() Mówisz,ze jesteś gotów wyskoczyc z okna,żebym tylko Ci uwierzyła,że mnie kochasz?... STOOP!!...Nieeee...nieeee !! Przecież i tak Ci wierzę! ![]() It's raining happiness since I fell in love with you. Jak to możliwe,że w takim cichym,niewinnym serduszku wybucha taki pożar stepowy? Postanowiłam uporządkowac swoją przeszłośc... Wszystkie pliki są teraz puste,wreszcie mam dośc miejsca dla Ciebie ![]() Ty nieprzyzwoicie pociągający mężczyzno,czy mam jakąś szansę uwolnic się z Twoich sideł?? Wiosna w listpadzie!-jeszcze nigdy nie przeżyłam czegoś podobnego. Ach,te kaprysy pogody!
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-09-19 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Rozeznanie
|
Kochanaa - nawet można powiedzieć, że bardzo kochana.
![]() ![]() _____________ Ona jest damą na ulicy, ale szaloną w weekend.
#2756 |
Zadomowienie
|
Primadonna - oczywiście, że nie wymuszone! Też o tym wiedziałam. ![]() ![]() (Prze)Kochanaa ![]() carolineo6o - a właśnie że cudowniejsza! <3 ![]() ... Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć. Pewnie tak samo jak marzeń.. Cierpiała. Naprawdę wierzyła, że nikt jej nie kocha,
a taka świadomość niezależnie od tego kim jesteś, boli..
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-09-19 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nigdy nie czułam się tak , jak wtedy gdy Cię ujrzałam . |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 |
Przyczajenie
|
mówiłaś mi, że się brzydzisz, on bluzkę ci rozpinał
![]() |
#2759 |
Raczkowanie
|
Dot.: :brzydal: Wasze opisy gg - część XII
Głupcy są genialni w niedorzecznościach. Nikt nie przewidzi swym rozumem, co ich głupota wymyśli.
Emocje, kaprysy i kłamstwa, fascynacja i gra. Uczucia i ich brak... Faraparaczirafaratooonga Nie rozumiem słów którymi mówią do mnie inni. Ich pragnień, ich gestów, ich wyrazów, ich twarzy, ich prawdy, ich szczęścia, chyba nawet ich marzeń. Weź mnie za rękę i zaprowadź na krawędź, i stój tam ze mną aż się zmęczę i spadnę. Ludzie nie lubią zakochanych, bo miłość to prywatna impreza, na którą nikt poza głównymi bohaterami nie dostaje zaproszenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nic podobnego .! Ja niedorastam ci do piet Słońce _________________________ _________________________ __![]() Ruda Wiewora - Witamy , Witamy ![]() - Mamo po co mi pies?
- Potrzebujesz przyjaciela .! - Masz racje mamo , ale po co mi pies? - Nie chcesz psa? - Mamo ty naprawde myślisz że można kupic przyjaciela? - Wszystkie dzieci chcą miec pieska , dlaczego ty nie chcesz? - A z kąt wiesz że on mie chce? - Napewno cie polubi. - A ty mamo? - Co ja? - Ty nie chcesz byc moim przyjacielem? - Jestem twoim przyjacielem. - I dlatego kupiłaś mi przyjaciela? -Wiesz..my to tworzymy taki idealny związek..oparty na przyjaźni..hm..i nie tylko..;-D -Hmm..no tak..jakby nie patrzeć..to tak.. - No dobra, przyznałbyś się w końcu, że mnie kochasz.. - No dobra, kocham. - Wiedziałam. - No coż..nie mogło być inaczej. To było wiadomo od samego początku. Kiedy mam przyjść z kwiatami..? - A po co? Tylko mi się nie oświadczaj!! -No dobra, jak nie chcesz to nie. -No mozesz mnie kochać ale żeby tak od razu się oświadczać?? -hm..to się nie oświadczam. -No..to i ja się przyznam. Kocham Cię. -Co?? Nie słyszę!! (zakłócenia na linii, wiatr, szumy...) -A bo jesteś stary i głuchy!! - No jestem..ale i tak mnie kochasz. -No kocham.. Takie troche długie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.