|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Goosiu szybko nam minie.Fakt do 14 w sobote to juz przesada... buu
ja wlasnie zjadlam salatke ja tez bez planow na wieczor, moze jakies winko z TŻ i film na dvd, sama nie wiem. aaa moj TŻ dostal w pracy bilety na koncert. idziemy jutro. zaraz znajde kto gra... Barry Richman obecny na amerykańskiej i światowej scenie od przeszło 30 lat, zapraszany był do współpracy przez takie sławy jak John Lee Hooker, Allman Brothers Band, Tah Mahal, Future Man-Coffin-Bella Fleck, Eric Clapton czy legendarny LES Paul / info z plakatu/ nie znam kolesia, ale jak mamy bilety to pojdziemy
|
#4052 |
|
BAN stały
|
NIooo a teraz czuje sie połamana
U nas dzisja taakk fajna pogoda...... Ale na rowerek nie jade....heheh bo znow cos wykabinuje... |
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam w biurze zimno, wiec siedze w sweterku, ale widze ze ludzi w krotkim rekawie smigaja ![]() az fajnie jakis piknik zorganizowac...
|
|
#4054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że idźcie jak macie bilety ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
o ja sie ze wzuszenia na dworcu oplakalam w objeciach meza, to chyba caly stres zszedl dppiero dzis.
![]() Zdjedlismy juz pizze, a na 17 idziemy na slub do tomka kolegi, do ktorego mam uraz, i chyba nie podejde z zyczeniami do niego ![]() Poprasowalam i terz wizazuje ![]() motylicja o jaaa, biedna ![]() gosia masz ta pamiec i zmysl, nie powiem ![]() A zdjecie przystojnego stomatologa :P bylo, ale cholernie niewyrazne bo mi akurat odjechal z fotelem ![]() wiec nie dawalam, ale zorbilam ![]() ewe widziala
|
|
|
|
#4056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak tak piknik z grilkiem przenośnym, aj bym sobe poleniuchowała ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- hehe no przecież nie możesz miec az takiego pecha... chyba ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- a trzeba było poudawac bóle, stomatolog martwiłby się i zastanawiał a Ty wtedy pstry pstryk hehe i do wywołania i Gosi w ramkę na biureczko hehehe
|
|
#4057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak.Bez powodu nie masz urazu Baw się dobrze.Sama poszłabym na wesele się pobawić, ale w tym roku zero ![]() I ja go nie widziałam??? Chyba jakoś to przeżyję ![]() Cytat:
Tak cieplutko, że chyba też sobie grilla zrobimy wieczorem. To już pewnie ostatni w tym roku... szkoda...nie chcę zimna Dla mnie śnieg może spaść dwa dni przed Wigilią i zniknąć z dwa dni po Sylwestrze |
||
|
|
|
#4058 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
gosia ano
![]() Jak tz podszedł wczoraj z zyczeniami do tego kolegi, to mina jego bezcenna, wygladal jakby chchial sie zapasc pod ziemie, wrylo go totoalnie. A chodzilo o to, ze tz traktowal go jak kolege, pracowali razem. Tz tata zalatwial prace jego 1 zonie (ktora notabene go wykorzystala na kase, i jak jej zasponsorowal studia ktore ukonczyla, to kopnela meza w dupe) No i wysylalismy zawiadomienia na nasz slub. Naj[ierw wyslalismy do dawnej pracy tz, takie zbiorcze - nawet 3 bo na rozne dzialy, a potem do tego kolegi, bo nie znalismy dokladnego adresju do domu. I ak wisielismy na zapowiedziach w gaplocie, to sie okazalo ze ten kolega tez sie hajta Po pewnym czasie w pracy Tz lepszy kolega, facet po 50 chyba, lub przed, spotyka tego co mu wysalismy zawiadomienie. I sie pyta, i czy idzie na slub do nas itp. I tej pacan powiedzial tak: Nie ide, bo T. wyslal to zawidomienie bo sie chyba dowiedzial ze ja biore slub! Pogiety koles. Dlatego na mojez zyczenia i szacunek w gole nie zalsuzyl. Mam w nosie takich kolesi. Ślub byl nawet ladny, ale suknia PM i w ogole jej wyglad, myslalam ze padne ze smechu Podobalo mi sie ave maryja, bo dziewczyna spiewala, na prawde super ![]() Najlepsze ze o jego pierwszym slubie tez sie dowiedzielismy po fakcie i to kilka miesiecy
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-09-20 o 16:20 |
|
|
|
#4060 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a zimna nienawidzę ![]() nienawidzę tych grubych czapek, swetrów, szalików - tych ciężkich kurtek ach... no i ciągle mi zimno, mogę mieć na sobie futro a i tak zmarznę ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() ------------------------------------------------------------------------------------------- Motylicaja a może Ty za szybko śmigasz i zbyt szalejesz na tym rowerze ![]() i stąd te przygody
Edytowane przez tewa1259 Czas edycji: 2009-09-20 o 16:43 |
||
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia faktycznie burak
Ale dobrze robisz nie przejmując się nim Cytat:
Mi też wiecznie zimno brrr Kozaki z tamtego roku mi się rozwaliły, więc będę musiała szukać nowych poczekam jeszcze z 2 m-ce
|
|
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
gosia bylam dzis w poszukiwaniu plskivh pantofli polbutow do spodni, i nic nie ma
![]() A kozaki widzialam przecenione zeszloroczne, wiec moze sie wybierz i cos fajnego znajdziesz przeccenionego
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w sobotę
![]() cisza tu, ze hej! ![]() ja siedzę w pracy,szukam ofert dla mojej stalej klientki, bo juz sie pojawily wakacje 2010, cos szybko w tym roku... ogolnie jestem niewyspana, bo moj TŻ szedl dzis do pracy na 4.30 ![]() a do tego szlismy pozno spac i mialam taki przerywany sen i dzis tu sidze i ziewam... ![]() wlasnie dzwnil moj kumpel czy nie pojedziemy z nimi na kregle dzis wieczorem. ale jakos nie mam weny dzis jechac... wolalabym posiedziec w domku i sie pobyczyc na kanapie. a jutro jade z TŻ na mistrzostwa w siatkowce, bo dostalam od jednego z biur wejsciowki na mecz w Bydgoszczy. jedziemy na Rosja - Belgia. poza tym u mnie nuda... czeka mnie dzis sprzatanie jak wroce z pracy. nuda!
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
ewulinek szokujące
![]() a ja sie wlasnie szykuje na wesele ![]() U fryjera bylam, i taka srednia fryzure mi zrobila, z wypuszczonymi lokersami z boku ktore sie wyprostowaly i musialam je wpiac. Zapisalam sie do niej na strzyzenie, i musze jakas fryzure znalesc, mam na to trzy tygodnie ![]() ![]() ![]() pomozce, jakies wycieniowane z grzywką. Myslaam o czyms takim wystrzyzontm jak sie laski emo strzyga ![]() umiecie to sibie wyobrazic? ) albo te japonki tak ladnie wystrztzone.edit: o takie cos: http://ikf.com.pl/img6585.items.9134.jpg Zrbilam sobie tez makijaz, ![]() ![]() nawet sztucznych rzes nie musialam doczepiac ![]() ihihihihihih Do tego po kreglach wlasnie jestem kontuzjowana, mam zakwas na lewym biodrze i nawet sie ubrac nie moge normlanie ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-09-26 o 14:47 |
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Ewulinek wakacje na 2010? szybko.Kliwia mi się grzywka bardzo podoba Wesele udane? Ja jestem chora już drugi tydzień .Mam zwolnienie do końca tygodnia i nic się u mnie nie dzieje, bo siedzę w domu
|
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
gosia ja tez chora.
dzis poszlam do lekarza choc od trzech dni choruje, ale wczoraj to juz byla masakra temperatura skoczyla do 38 i gardlo zorbilo sie w ciagu godziny czerwone i zaczelo bolec, juz myslalam ze angina. Dostalam antybiotyk, i L4 do srody wlacznie, a wczwartek juz na urlopik a wpitek egipt ![]() A grzywka raczej bedzie ale taka na skos, inne mi nie pasuja. |
|
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że ci przejdzie do piątku Na skos bardzo ładna grzywka Mi chorobowe się już kończy, bo w poniedziałek do pracy w domu już mi się zaczyna trochę nudzić.Poprałam wszystko (nawet kurtkę zimową żeby ją odświeżyć), posprzątałam, pograłam na komp., przeczytałam parę książek I wyszłabym już gdzieś w celach towarzyskich ileż można w domu siedzieć |
|
|
|
|
#4068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje, ze czujecie sie juz OK! pogoda faktycznie sprzyja przeziębieniom, u nas strasznie zimno. ja w sobotę za tydzien jade z kumpelami ze studiow do Szklarskiej na 3 dni. modle sie doslownie, zeby tylko nie padalo. sprawdzalam pogode na Szrenicy - wow 2 stopnie. nie wnikam, ze jedna z nas bedzie sobie smazyla tyleczek na plazach w goracych temperaturach siedze od 10 w robocie! Musialam sie odlaczyc , bo klient przyszedl ! juz jestem. po pracy jade do rodzicow, bo Tata robi zalegle imieniny i bedzie wyzerka. sama robie jakas szybka salatke. wlasnie szukam przepisow. ryz juz ugotowalam rano !
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2009-10-03 o 11:24 Powód: dopiska |
||
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
no co najpierw choruje a potem sie bede wygrzewac.
Kiepsko spie juz przez ten wyjazd ![]() ![]() ![]() Tak jak przed slubem zaczynam sie budzic o 6 rano, przypominam sobie slowka po angielksu, typu wypozyczalnia, klimatyzator etc ![]() Wczoraj rozmienilismu $$ Ale chyba wysle T. jeszcze raz, albo w czwartek sama rozmienie, bo mamy 4x po 100 w calosci jeszcze. moze kupie kilka egipskich zeby wiedziec jak to wyglada. ![]() Ale wczoraj to myslalam ze padne, w tesco ani w rossmanie nie mieli wystawionych juz kremow do opalania A jak bylam ostatnio w rossmanie to byly i nawet nie byly przecenione po lecie ![]() Dostalam mleczko eveline 30 - w piotrze i pawle, a ziaje+50 DLA DZIECI [!] w aptece. no porazka. ![]() ps. ewelina, moja walizaka sie juz nie domyka, a jeszcze nie spaowalam butow i kosmetykow
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-10-04 o 07:45 |
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Coś strasznie tu cicho ![]() Kliwia jak było na urlopie??? wklejaj zdjecia obowiązkowo Musiało być cudownie... Ewulinek jak interes się kręci? U mnie po staremu.Nic się nie dzieje...byliśmy teraz od środy do niedzieli w Karpaczu.Było super zmieniliśmy otoczenie, odpoczęliśmy i trochę pochodziliśmy po górach ![]() A no i prawdopodobnie w piątek, albo w przyszłym tygodniu pojedziemy zarezerwować salę na ślub na 2011 jeszcze sporo czasu, ale bardzo mało terminów zostało na wakacje (w lipcu 2 i w sierpniu 2), to jest straszne jak szybko trzeba myśleć o ślubie |
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaa
wczoraj myslalam ze w koncu trzeba odswiezyc watek. ale tak myslalam ze nic z tego nie wyszlo. a tu rano taka niespodzianka Goosiu ciesze sie , ze Cie widze. u mnie hm...pazdziernik jest dosc slaby, wrzesien byl OK. mam nadzieje ze po malu bedzie robic sie z gorki! ja bylam w gorach dwa tygodnie temu , ale w Szklarskiej ... tez pojechalam na 3 dni, ale tak jak piszesz zawsze to cos! zmiana klimatu , otoczenia.. a teraz czas na kawe
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem kiedy są sezony w biurach podróży, ale październik chyba ogólnie słaby.Będzie lepiej U ciebie chyba cieżko z urlopem, bo jesteś sama w pracy, ale pare dni zawsze coś Ja się strasznie rozpuściłam na urlopie i znowu wracam na SB czyli dobre i zdrowe jedzonko.Mówisz, że czas na kawę?Ja lecę za 30min na śniadanie, bo od 7 do 15 pracuje, więc wtedy się kawki napiję.A po pracy jade do siostry, bo też byli w górach z dziećmi i dzisiaj wracają |
|
|
|
|
#4073 |
|
BAN stały
|
hej kobitkkii Co z wami!!!!????
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
o ja to ja tu fotek nie pokazywalam ??
praszam i prosze o wybaczenie. ![]() fotki i relacja: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2670 Ja teraz zyje troche remontem kuchni i jadalni, ale z przyczyn finansowych wykonanie mebli bedziemy musieli odlozyc na przyszly rok ![]() Pokazywalam juz ewelinie to tu tez pokaze jak bedzie kuchnia wygladala ta z brazowym blatem![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=211 Wybieram panele do jadalni - bo to zrobimy w tym roku badz w styczniu - zalezy jak moj tata bedzie mogl przyjechac. W czwartek przychodzi pan po wymiar do nowych drzwi ( w zalczniku)Bo bez drzwi nie polozymy kafli ![]() Kafle wiem juz jakie ale szukam w mniejszym rozmiarze, bo 60x60 to troche za wielkie na moje male przestrzenie ![]() No i w ogole to szukam nowej pracy ![]() to pokaze od razu panele
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-11-10 o 19:05 |
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie!
![]() Cytat:
Śliczne zdjecia aż sie rozmarzyłam.Opis wyczerpujący i bardzo rozbudowany mi się Dolina Królów bardzo podobała, ale kwestia gustu Ważne, że wróciliście wypoczeci i zadowoleni , ale może w przyszłym się coś uda ![]() Kuchnia superaśna pewnie dość droga, a remont zabiera dużo czasu i kaski niestety Dlaczego szukasz pracy? Już masz dość tak jak ja czy zarobki niezadowalające?Panele też ładne.Fiu, fiu jakie ładne mieszkanko będziecie mieli ![]() Ehh nie chciało mi się dzisiaj przychodzić do pracy po tym wolnym się rozleniwiłam i jeszcze sobota pracująca |
|
|
|
|
#4076 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
gosia zarobki nawet zadowalaj, jak na prace w urzedzie. ale atmosfera i jakosc pracy mnie nei zadowala, wrecz mnie nudzi i drazni. po prostu sie wypalilam juz tym tematem i czas zaczac robic cos nowego. ale na rynku pracy u mnie w miescie nie ma zadnych ofert w biurach etc. sami sprzedawcy i fryzjerzy plus praca fizyczna dla panow.
|
|
|
|
#4078 |
|
BAN stały
|
I znowu me kolerzanki blizniak przepadly
??????
|
|
|
|
#4079 |
|
Raczkowanie
|
:-)
16 czerwca - dołączam do Was!
|
|
|
|
#4080 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: :-)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.

Ale dobrze robisz nie przejmując się nim
poczekam jeszcze z 2 m-ce

i nawet sie ubrac nie moge normlanie
Myślę, że ci przejdzie do piątku
ileż można w domu siedzieć
, ale może w przyszłym się coś uda