|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VIII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chusta super ja juz czekam na poniedzialek i dostawe.. Odliczam dni od dostawy do dostawy .. paranoja jakas.
|
|
|
#3512 |
|
Rozeznanie
|
Cappuccino
farfalla kamila901 Sag etwas dziękuje Sag etwas -ja też tam mam- i jak nie pójde na dostawe bo mi coś wypadnie to jestem chora- to jest dopiero paranoja.. |
|
|
|
#3513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
eehh
|
|
|
|
|
#3514 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() looliee już wcześniej pisałam, ale rownież zauważyłam, że ciuszki ciągle drożeją.. ehh ale z drugiej strony Dziewczyny.. gdyby nie lumpeksy , to na pewno nie miałybyśmy tyle ciuchów w szafie
|
|
|
|
|
#3515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moje się nie mieszczą w szafie dwudrzwiowej i 6 dużych półkach. i choinka z niczego nie umiem zrezygnowac jak przychodzi czas sprzatania w tej oto szafie i selekcji potzrebnych i nie ;D
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
A ro moje ostatnie lumpkowe zdobycze. Skromnie, ale w sumie jestem zadowolona
![]() 1) Trampki, Atmosphere, 8zł 2) Długa marynarka na jeden guzik, Next, 15 zł )3) Golfik, Atmosphere, 7,50zł
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3519 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, jestem tu pierwszy raz, ale fajnie oglądnąć wasze zdobycze, sama też bardzo lubię łapać okazje w szmateksach
)Agunineczka: mam takie same trampki tyle ze prosiłam kumpele żeby mi z Anglii przywiozla , mam tez takie białe ( kosztowaly prawie tyle samo bo 2 f )- nasze szmateksy sie cenia :Pkarolinka_87: bardzo z twoich zdobczymy pododa mi sie sweterek Laura ashley, ta bluzeczka zaraz po nim ( nie pamietam firmy) i rurki tez sa swietne ) zakupy widze sie udaly. Zapomnialam dodac ze zazdrosdzcze ci jeszcze tych toreb , za taka cene ... matko! ![]() Mi osobiscie rzadko sie zdarza zeby tak w dzien dostawy zdobyc tyle rzeczy na raz, nie mowiac o innych dniach - w dniu dostawy za duzo bab sie bije o szmaty ,a w inne dni to juz traeba sie naparwde naszukac , aczkolwiek dzis dzien po dostawie zalazlam fajna kiece za 20 zl i jestem bardzo happy moze kiedys wstawie )---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- chcialam jeszcze pogratulowac zdobyczy uzytkownicze wykrasana naparwde swietne ciuszki za male pieniądze - baletki za 1 zl?- u mnie taakie byly tylko w normalną (brązową?) panterkę za 5 zl i ich stan był sredni. Edytowane przez joluniaa Czas edycji: 2009-09-18 o 21:55 |
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Co do cen... moim zdaniem nie są one jakieś astronomiczne, po prostu trzeba wiedzieć, gdzie się udać. Na razie rozwaliła mnie cena dresu - był mi potrzebny - 90 czy 100 zł. Bo nowy i Adidas
... Uciekłam stamtąd gdzie pieprz rośnie.
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znów dzisiaj na zakupach
Tylko gdzie indziej, bo koło mnie była piątkowa torba tzn w piątki kupuje się torbę kwota w zależności od wielkości torby i pcha się do oporu! W tak isposób zposób zyskałam boski płaszczy, kurtkę jeansową krótką i jeszcze kilka rzeczy ale jeszcze się nie odarnęłąm z praniem więc wszystko wystawię na raz A torba kosztowałą 24,99
|
|
#3522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kapitalny pomysł !!
|
|
|
|
|
#3523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no, ale 2 razy w tyg to chyba nie tak dużo, poza tym hm...chyba nie ma złych stron tego nałogu, prawda?![]() Cytat:
|
|
#3525 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() QUOTE=looliee;14310453]moje kolejne, kurczę, za duzo już tego kupuję, aż sama sie na tym łapię, w taki nałóg wpadłam normalnie że nie wiem.. 1. cienki paseczek, fajnie wygląda jako bransoletka kilka razy zakręcony wkoło nadgarstka - 1zł2. proste jeansy - 6 zł 3. bluzeczka rebel, prześwietlone foto, jest granatowo czarna - 2zł 4. 5. nietoperz azurowy (szkoda, że go słabo widać, na żywo kapitalny, a na mnie wygląda bosko, tylko nie lubie zdjęć na sobie 6. cieniutki kardigan new look (i znów, kurcze.. na zywo kapitalny , długi, fajnie pomyślane kieszenie) - 4 zł7. jasne przecierane gdzieniegdzie rurki ( wygladają na proste, bo tak jakos foto robiłam od strony nogawek ) new york - 10 zł dawno takich szukalam8. spódniczka, no name - 4 zł[/QUOTE] bardzo ładne ![]() Cytat:
Cytat:
zaznaczone - meeega ! ![]() Ja ostatnio tez byłam na zakupach, nawet się udały
|
||||
|
|
|
#3526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ? ja bym musiala chyba kupic jakas torbe-walizke
|
|
|
|
|
#3527 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje ostatnie : )
1. spódniczka z guziczkami-serduszkami, atmosphere (są do niej szelki, ale wolę bez : D) 2, miętowy sweterek z krótkim rękawkiem 3. pasek z gadzim wzorkiem, ze złota klamrą i dwoma ćwiekami na gumce, można znaleźć w wątku wymiankowym u mnie : ))
|
#3528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super ta spódniczka! bardzo mi się podoba ![]()
|
|
|
#3529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No bo przeciez skoro takie tanie to szkoda nie wziac.. Ja chodze w pona, wt, i w srode - ale w srode na 3 dostawy :P Jest jeszcze w sobote, ale tam tylko raz kupilam sobie buty, sklep mały a tłumy wielkie i jakos szczescia tam nie mialam :P Teraz w ciagu 3 dni na lumpy wydalam 100zl... ![]() lacrymose - super spodniczka
|
|
|
#3530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczności!! |
|
|
|
|
#3531 | |
|
żona
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#3532 |
|
Zadomowienie
|
1. Futrzana kamizelka modo
2. bluza bezfirmowa, taka luzniejsza cudnie sie uklada na ciele cos ala japan style 3. golfik z guziczkami w sam raz na zimne dni 4. kombinezonik atmosphere 5. szeroka bluza z bardzo fajnym kolnierzem ;d 6. ramoneska, z ktorej jestem bardzo ale to bardzo zadowolona, juz mialam kupowac taka w sieciowce jakies a ty takie cudo w sh
|
#3534 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
czekamy na fotki ciuszków![]() ooo faktycznie dziękuje bardzoCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
też poszukuje takiego futrzaka, mam nadzieje, że wkońcu i mi się trafi![]() bardzo fajna bluzeczka
|
|||||
|
|
|
#3535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj, moja droga, tym razem to przegielas!!!! taaakie cudeńka?!!? gdzie ty chodzisz??gdzie ty mieszkasz?? ;D też chcę takie sh... ![]() ![]() kapitalne!! |
|
|
|
|
#3536 |
|
Raczkowanie
|
Matko, dziewczyny, świetne łowy :O
Po miesięcznym odwyku czas i na mnie, w przyszłym tygodniu wyruszam na podbój lumpów
|
#3537 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja też dzisiaj byłam na łowach, akurat nowy towar. i jestem bardzo zadowolona, niedługo wkleję zdjęcia. ale chyba czas zrobić sobie krótką przerwę od sh, bo ostatnio za często tam latam xD
|
|
#3538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3539 |
|
Rozeznanie
|
a oto częśc moich zakupów
1.biały sweterek- godzina 'golenia'i jest naprawde fajny;D 2. lekko ciasna bluzeczka atmosphere 3.sweterek H&M 4.podkoszulek w jabłuszka atmosphere
Walczę o siebie! Chcę w końcu pokochać SIEBIE! 01.02.2014r. posladki: 2 siłownia Edytowane przez zuzanuss Czas edycji: 2009-09-19 o 17:50 |
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musiałabym się długo zastanawiać czy kiedykolwiek widziałam ładniejszą lumpeksową bluzkę, i ten kolor....
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

) new york - 10 zł dawno takich szukalam

... Uciekłam stamtąd gdzie pieprz rośnie.
A torba kosztowałą 24,99

kapitalny pomysł