|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
Cytat:
![]()
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Korki dopiero jutro, więc mam trochę czasu i biorę się za szycie, zrobiłam już wykrój sukienki - zdjątko poniżej (będzie pasować do bucików ![]() ![]() ![]() I jeszcze na poprawę humorku wrzucam Wam zdjęcie mojego Imbira, który chyba się przygotowuje do zimy pod mostem ![]()
![]() |
#543 |
Rozeznanie
|
Nie,nie jest naturalny...naturalny mam brąz...
a ja zamówiłam sobie taki sweterek http://www.allegro.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any. Mam czarne włosy dość ciemną karnacje wiec myśle ze ładnie mi bedzie w bieli..i znowu kasa póóóójdzie. ![]() Ja juz majątek straciłam na tym wizażu musze z tym wkoncu skonczyc...jestem strasznie wpływowa... ![]() Oj dziewczyny przestancie z tym znienawidzeniem bo sie zamkne w sobie ![]()
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-09-19 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#545 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ja mam taka sprawe do was macie moze nasza klase???
Gdyby ktoras była chetna wyslac mi link do swojego profilu to by było fajnie...bym wiedziala z kim pisze.. ![]()
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-09-19 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez jestem bardzo zadowolona z olejowania+placenty sa takie proste i fajnie sie ułozyły, i sypkie, a jutro zapewne sie beda błyszczec, bo nigdy sie nie blyszcza pierwszego dnia. Aż im zdjecie machnęłam, sory za takie ciemne ale mój aparat nie chciał właczyc lampy błyskowej bo niby jasno było.
![]() 2.Zdrowo się odżywiam ![]() 3. Ćwiczę ![]() Edytowane przez Magdzia94 Czas edycji: 2009-09-19 o 12:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
No cóż blondyna nie mam się narazie czym chwalić więc fotek narazie nie bedzie :p
![]()
#549 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Wiesz- ja wcale nie twierdzę że KAŻDY użytkownik nk tak robi ale jak się patrzy się na takie 13, 14 latki które robią sobie zdjęcie całując jakieś najtańsze piwo to normalnie nóż w kieszeni się otwiera...
#551 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziękuję, ale pomyśl, jak moje naturalne będą takie długie? ![]() Jak dostałabym coś tak drogiego od nich to chyba z domu wyrzuciłabym ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam od tego fryzjera. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też nie mam ![]() ![]() Jeszcze powracając do tej polskiej gospodarki... Tu nigdy nie będzie dobrze, nawet jeśli każdy tylko by siedział w kraju i napędzał rozwój. Polska ma duży potencjał rolniczy, który jest hamowany, poprzez np. sprowadzanie zboża z Irlandii, czy skąd tam teraz sprowadzają (chociaż Polska produkuje go tyle, że starczyłoby na zaspokojenie naszych potrzeb + na eksport) i poprzez skup (jak już się znajdzie jakiś łaskawca chcący kupić) od polskich rolników za tak śmiesznie niskie ceny. I wiele innych zabiegów, które być może mają inny pierwotny cel, ale sprawiają, że polskie rolnictwo upada. A nadal moglibyśmy być spichlerzem Europy ![]() Ale się rozpisałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
Jak po fryzyjerze?
Szkoda ze ta bajka trwa w przypadku moim tylko kiedy mam rozczesane, potem to juz jest tylko gorzej
![]() 2.Zdrowo się odżywiam ![]() 3. Ćwiczę ![]() Edytowane przez Magdzia94 Czas edycji: 2009-09-19 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Zakorzenienie
|
Nie jestem zadowolona...
![]()
![]() Hula Hop 440/5000 minut ![]() Edytowane przez 19agusia91 Czas edycji: 2009-09-19 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Czemu?
![]()
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
Już jest
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Hmm taz tak źle nie jest. Moze spróbuj ten dól tez wpiac dotego koka?
![]() |
#558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja za to od rana robię dobrze moim włosom.. czego ja na nich nie miałam ojojoj... ![]() ![]() ![]() ![]() ale za to mogę się pochwalić, że PRAWIE posprzątałam chatę... i właśnie robię obiad Tż-owi ![]()
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Agusiu, mnie się podoba
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj widziałam fajny sweterek w Reserved, bez guzików, niebieski z okrągłym dekoldem zawiązywany w talii, chyba go sobie kupię ![]() Kupiłam maskę Venity i szampon aloesowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
wstawiaj wstawiaj zdj. zbioru, znalazłas venite w drogeri czy u fryzjera?
![]() |
#561 |
Rozeznanie
|
Pozwól ze wyraze swoją opinie..
Ten koczek wygląda jakby troszke sie zaczynał rozwalać...ale nie przejmuj sie tym..niemogę być nie szczera i powiedzieć że ładny super itp...ponieważ ja nie znosze wszelkiego rodzaju koków i upięć nic na to nie poradze... ![]() Szanuje twój wybór kazdy ma inny gust ale mi koki kojarzą sie ze starszymi paniami z dawnych lat.... Masz śliczne długie włosy..można by było je ułozyc np tak ja na załaczonym zdjęciu http://www.fancast.com/blogs/wp-cont...s/kendra-3.jpg .....prooosze nie rób więcej takiej kokowej fryzury ![]()
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-09-19 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#563 | ||
Zakorzenienie
|
A mi sie podoba
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Studiujesz matme, zajmujesz sie kwiatami i szyjesz... czymś jeszcze chciałabyś sie z nami podzielić? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To spojż na moje włosy sa grube sztywne..i jak to któraś wizazanka okresliła mam włosy jak arabka...do czego zmierzam..więc ostatnio miałam wesele poszlam do renomowanego salonu poza moim miastem...jak fryzjerka zobaczyła moje włosy to powiedziała że nie wiem czy fryzura którą wybrałam ma sens i ze moze sie rozwalic...chciałam mieć włosy od nasady mocno uniesione i natapirowane...fryzura trzymala mi sie cała noc..najgorsze bylo rozczesanie tego... Ale nic mi nie opadło....więc wydaje mi się ze jakbys trafila na dobra fryzjeke to daloby rade...duzo lakieru jakies usztywniuacze i byloby ok Tylko oczywiscie musiałaby to byc lepsza fryzjerka od tej ktora koka nie potrafi zrobic... ![]() Planuje na sylwka uczesać sie tak jak na tej focie no i ciekawa jestem czy zda to egzamin...dopóki nie spróbujesz to sie nie przekonasz.. DZIEWCZYNY uwaga na szampon khadi bo wypłukuje farbe z włosów....fakt włosy mam po nim mocne i rewelacyjne...zmniejszył mi lekko wypadanie bo wypada norma..ale ma jedną wade wypłukuje farbe..
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-09-19 o 15:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Klaudiczka, uwierz mi , naprawdę znam moje włosy
![]() ![]() Dobra, jakoś to będzie , nie wygląda źle aż tak, mama nie każe mi tego zmywać wiec jest ok. A nie pozwoliłaby, zeby jej córcia wstydu sobie narobiła. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matko, zapomniałam pokomplementować Twoje włosy - piękne są i już takie równiutkie, też takie chcę. Szkoda, że nie masz zdjęcia lepszej jakości, bo to jest pod światło i dlatego mało na nim widać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Zakorzenienie
|
Zbieram się powoli, trzymajcie kciuki, bo siedzę jak na szpilkach.
Pochwalę sie, ze ma dziś wyjątkowo śliczne rzęsy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#570 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle zdjęć dzisiaj, że chyba sama coś wstawię ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.