Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-19, 15:03   #181
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Ja ja musze sie wygadać bo mam totalny przypływ antypatii do mojej teściowej Jestem taka zła że nawet obiadu nie che mi sie jeść. Moja teścowa była z TZ-tem i Kubą na grzybach- u nas rano był czas sprzątania wiec podłogi wymyte, odkurzone itd a ona z tego lasu wpada w butach do mnie do kuchni jedząc drożdzówke z która jej sie wszędzie kruszy Przeciez ja nie mam siły zeby cały dzień latać z mopem!!! A jak sobie pomysle o kolejnym niedzielnym obiadkuu u niej to
Ale jestem zła... I te obiady tez mnie denerują- co niedzielę musimy z nią siedzieć...
no ja cie doskonale rozumiem.. chocby z szacunku dla twojej pracy moza byl zdjac buty czy zawinac drozdowke w folie..
watpie ze bys jej odmowila talerzyka zeby sobie ta drozdzowke zjadla i miala gdzie polozyc, nakruszyc..
tak nieladnie postapila

a obiadki niedzielne to taka juz tradycja??

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 15:08   #182
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
no ja cie doskonale rozumiem.. chocby z szacunku dla twojej pracy moza byl zdjac buty czy zawinac drozdowke w folie..
watpie ze bys jej odmowila talerzyka zeby sobie ta drozdzowke zjadla i miala gdzie polozyc, nakruszyc..
tak nieladnie postapila

a obiadki niedzielne to taka juz tradycja??
No niestety-Tż ciągnie co niedzielę (juz o 10 w niedziele jest od niej telefon potwierdzający czy oby na pewno bedziemy...) , chociaz on z nią prawie wcale nie gada-tylko ja zawsze musze byc miła i odpowiadać na wszystkie pytania- no bo "Piotruś jej nie powie" wiec siedziemy kilka godzin jak na przesłuchaniu i słysze co chwilę- " no to powiedzcie coś jesszcze" Dodam ze widzimy sie w tygodniu lub przynajmniej kilka razy w tygodniu gadamy przez telefon wiec cóz ja jej mam opowiadać Poprostu nie lubie tam jeździc, nie lubie tego klimatu itd-
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 15:12   #183
kropka241
Zakorzenienie

Cytat:
wiec siedziemy kilka godzin jak na przesłuchaniu i słysze co chwilę- " no to powiedzcie coś jesszcze"

wybacz malinko ale

wiem to nie jest smieszne tylko frustrujace ale nie moglam

Stary 2009-09-19, 15:21   #184
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Domi to z tej stronki co wkleiła Brombri:
http://mojewypieki.blox.pl/2007/09/P...z-owocami.html

Ja dawałam wszystkie składniki podwójnie (x2) bo robiłam na zwykłaj prostokątnej blaszcze a tam w przepisie jest dość mała foremka...W kazdym razie na prawde dobre ciasto0 robiłam ze sliwkami i brzoskwiniami.

Ja ja musze sie wygadać bo mam totalny przypływ antypatii do mojej teściowej Jestem taka zła że nawet obiadu nie che mi sie jeść. Moja teścowa była z TZ-tem i Kubą na grzybach- u nas rano był czas sprzątania wiec podłogi wymyte, odkurzone itd a ona z tego lasu wpada w butach do mnie do kuchni jedząc drożdzówke z która jej sie wszędzie kruszy Przeciez ja nie mam siły zeby cały dzień latać z mopem!!! A jak sobie pomysle o kolejnym niedzielnym obiadkuu u niej to
Ale jestem zła... I te obiady tez mnie denerują- co niedzielę musimy z nią siedzieć...

dzieki za przepis

A co do teściowej...to ja jak nikt Cie doskonale rozumiem, a nawet mojej nie oglądam a kurde z ta drożdżówką i buciorami, to ja bym sie wsciekła
Ale nie możecie odmówić jej obiadu???powiedz, ze Ty gotujesz

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 15:53   #185
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Dziś jest piękna pogoda.Moje kochanie niebyło na urodzinachiKaske dopiero w poniedziałek dostanie wiec nigdzie niejedziemy jutro na zakupki.Może w tygodniu pojedziemy po pracy.Nikolka dziś od 6 na nogach,ale zbudziła się i od razu na nocnik usiadła kupkę zrobić,Ma rozwolnienie. .Ważne że już niewymiotuje.Wikto r kopie mocno.Coś od wczoraj mam dziwne kłucia na dole brzuszka,ale przeszły już.Takto Nikolka bawi się na ogródku.

BRAVURKA-cieszymy się że już masz dzidzie w domu,oj jak ja ci zazdroszczę.Fajniutko masz .

Ja od poniedziałaku zaczne 33 tydzień jeju jak to już niedaleko aż strach pomyśleć o tym wszystkim.
Spadam pobawić się z Nikolką.:jupi :
Stary 2009-09-19, 15:57   #186
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
Zaraz wkleję wam moje wczorajsze zakupy w tesco ale sa śmieszne
Mnie też rozwalił ten bodziak w jaszczurki

Sexy, Malinko cieszę się, ze Wam smakowało

Cytat:
Oj, a naprawdę musicie co niedzielę? Może chodźcie na zmianę, raz do Twojej Mamy raz do Teściowej?
Ja się cieszę na jutrzejszy obiadek u teściowej, już się dowiedziałam, że będą rolady, kluski i czerwona kapusta

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
Brombi dostałam Fenoterol i Isoptin 4 x dziennie... jak na razie mną trzęsie za każdym razem kiedy je biorę ale podobno po kilku dniach będzie lepiej...
Też słyszałam, że się uspokaja po kilku dniach. Ja wzięłam tylko 2 połówki, ale taka byłam po nich roztrzęsiona, że normalnie szok.
Także współczuję Ci, mam nadzieję, że szybko wszystko wróci do normy

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 16:02   #187
kropka241
Zakorzenienie

Paczka marsz z mala do lekarza.. mi to wyglada na rotawirusa. czy ty wiesz czym sie moze skonczyc odwodnienie dla takiego malego dziecka?? narazie niech Nikola pije i na wszelki wypadek nie dawaj jej zadnego nabialu. zadnych slodyczy..

ja wlasnie wychodze do gina..
buziaki

Stary 2009-09-19, 16:11   #188
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
wybacz malinko ale

wiem to nie jest smieszne tylko frustrujace ale nie moglam
Kropcia nie dziwie ci sie ze cie to śmieszy bo układy z moją teściową to tragi-komedia. Jak mam dobry humor i w miare duzo pozytywnej energii też staram sie do tego podchodzić na luzie ale dzis upadłam z sił i chyba do jutra nie zregeneruje sie żeby ponowinie z nią zasiąść i "opowiadać". A ze dzis wychodzimy do znajomych to bedzie stały zestaw pytań Głownie o to czy Piotruś (tż) był grzeczny bo to pirwszo-rzędna sprawa

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
dzieki za przepis

A co do teściowej...to ja jak nikt Cie doskonale rozumiem, a nawet mojej nie oglądam a kurde z ta drożdżówką i buciorami, to ja bym sie wsciekła
Ale nie możecie odmówić jej obiadu???powiedz, ze Ty gotujesz
DomiOna wie ze ja nie mam problemów z gotowaniem a i mój tż uwielbia moje obiady- nawet dzis przez pół godziny mowił ze mam talent. Ale tu chodzi o co innego. On jest jedynakiem wiec jeździ tam żeby rozgrzeszyc sumienie że mamy nie zostawia "samej" bo ona zawsze taką bidulkę z siebie zrobi. A sam na obiad nie pojedzie no bo kto by gadał A takto ma spokój- ja opowiem, mama zadowolona a on ma świety spokój

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Mnie też rozwalił ten bodziak w jaszczurki

Sexy, Malinko cieszę się, ze Wam smakowało

Oj, a naprawdę musicie co niedzielę? Może chodźcie na zmianę, raz do
Brombritak. No chyba ze juz sie totalnie zbuntuję to zostajemy w domu. A ja osobiście nie lubie kuchni mojej treściowej bo gotuje tłusto...
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 16:17   #189
kropka241
Zakorzenienie

moja tesciowa w ogole nie umie gotowac jak moj tz chodzil do niej i mial byc obiad to tesciowa zaraszala go do jakiejs knajpki albo szli na kebaba

moja mama gotuje tlusto i moj tz tez woli moja kuchnie niz mamina ale coz.. moja mama pochodzi z malutkiej wioski i tam im tlusciej tym lepiej..

Stary 2009-09-19, 16:45   #190
sexy body
Rozeznanie

Unhappy Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)

Ja nie poszłam na wesele bo TŻ nie lubi chodzić tam, gdzie są moi koledzy, a to był ślub mojego dobrego kolegi, z którym wiele przeszłam i na dodatek sąsiada. Czuję się jak w więzieniu
Nawet jakby łaskawie zgodził się iść to tylko na ślub i z miną taką, że miałabym wyrzuty sumienia większe nić Himalaje
Szkoda gadać.Sama nie chciałam isć, bo chyba nie po to 1,5 m-ca temu wyszłam za mąż, żeby teraz takie cyrki odstawiać

Mam wszystko gdzieś.
A teraz TŻ pojechał sobie na mecz...

Mam ochotę gdzieś uciec ale nie wiem gdzie, nie mam pomysłu! Ale i tak zjem cos, wsiadę w samochód i gdzieś pojadę!!!

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 16:51   #191
domi7ks
Zakorzenienie

To Tz nie pozwolił Ci iśc na SLUB dobrego kolegi a sam pojechał na mecz?wiesz co Sexy...kilka postów wczesniej wkleilam wałek na niego, więc powinnas go naprawde użyć no nieładnie Tz sie zachowal
Mozesz sobie pojechac nad jakies jeziorko albo w ustronne miejsce, jak Tz wroci to Cie nie zastanie. Moze da mu to do myslenia...

Ja robie pranko, moglam zrobic rano teraz nie za wiele mi wyschnie...
Zrobilam pedicur stóp, Tz pomałpowal i chce tak samo

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-09-19 o 16:52
Stary 2009-09-19, 16:55   #192
gucia6
Zakorzenienie

Aleście aktywne w ten weekend

Bravurko, teraz musicie się przyzwyczaić do bezsennych nocek A jak my się będziemy rozpakowywać to będziemy prosić o rady

Paczka, zgadzam się z Kropką. Weź Nikolę do lekarza, dziś to na pogotowie. Nikt cię przecież nie zje. Ja pamiętam jak kilka razy mnie rodzice na pogotowie brali, kiedy miałam niewytłumaczone dolegliwości żołądkowe. Lepiej dmuchać na zimne.

Malina, współczuję tych niedzielnych "przesłuchań". Może odmówicie jutro. Niech zacznie się teściowa przyzwyczajać, że też macie własne plany na niedziele

Marta, body w jaszczurki pierwsza klasa

Domi, widzę dobre wieści ze strony teściowej. Może zaczynają im się trochę oczy otwierać, że nieładnie postąpili
A śliwki przygotowuję tak samo, tylko, że mrożę w woraczkach. Potem jest łatwiej rozbić na osobne części i np do placka biorę tylko tyle ile potrzebuję, a nie muszę rozmrażać całości

Ale mnie naszło na lody zaraz wyślę tzta, żeby jakieś kupił
Stary 2009-09-19, 17:00   #193
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Aleście aktywne w ten weekend

Marta, body w jaszczurki pierwsza klasa

Domi, widzę dobre wieści ze strony teściowej. Może zaczynają im się trochę oczy otwierać, że nieładnie postąpili
A śliwki przygotowuję tak samo, tylko, że mrożę w woraczkach. Potem jest łatwiej rozbić na osobne części i np do placka biorę tylko tyle ile potrzebuję, a nie muszę rozmrażać całości

Ale mnie naszło na lody zaraz wyślę tzta, żeby jakieś kupił

Pamietam, jak mi pisalas, zeby odepstkowac, bo pewnie bym wrzucila w calosci do zamrazarki
No i zamrozilam w pojemniczku, kurcze, moglam w dwóch workach i wtedy do pojemnika....oj ja glupia

Stary 2009-09-19, 17:11   #194
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Pamietam, jak mi pisalas, zeby odepstkowac, bo pewnie bym wrzucila w calosci do zamrazarki
No i zamrozilam w pojemniczku, kurcze, moglam w dwóch workach i wtedy do pojemnika....oj ja glupia
Nie przejmuj się. Jak będziesz potrzebować, to wtedy wrzuć całość do worka, worek owiń sciereczką i możesz wtedy równie dobrze rozbić owoce na osobne kawałki
Stary 2009-09-19, 17:23   #195
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się. Jak będziesz potrzebować, to wtedy wrzuć całość do worka, worek owiń sciereczką i możesz wtedy równie dobrze rozbić owoce na osobne kawałki

Wyciagnełam z zamrazarki i zapakowalam do 3ech woreczkow i do pojemnika.Jeszcze sie nie zdążyły zamrozic na szczescie

Stary 2009-09-19, 17:26   #196
martaN23
Zadomowienie

Domi pamiętam że pisałaś o zakupach w Auchman pamiętasz może po ile tam są pieluchy tetrowe?
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 17:29   #197
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
Domi pamiętam że pisałaś o zakupach w Auchman pamiętasz może po ile tam są pieluchy tetrowe?
10 sztuk po 16 zł z groszami

Stary 2009-09-19, 17:36   #198
katekatee
Zadomowienie

Witam mamusie. Dziękuję za baty ale niestety dziś to raczej nic nie wyjdzie z tego mojego pisania Chociaż postaram się poszukać planu pracy bo nawet nie wiem gdzie jest Byłam dziś na SR w środę idziemy z tżtem na ostatnie spotkanie i będzie lekcja pokazowa kąpanie bobasa Mam nadzieje że Nas babeczka tak wyszkoli że wszyscy będą w szoku Zabieram się za zamawianie rzeczy dla małego na allegro. Buziakii udanego wieczorku życzę.

Cytat:
No niestety-Tż ciągnie co niedzielę (juz o 10 w niedziele jest od niej telefon potwierdzający czy oby na pewno bedziemy...) , chociaz on z nią prawie wcale nie gada-tylko ja zawsze musze byc miła i odpowiadać na wszystkie pytania- no bo "Piotruś jej nie powie" wiec siedziemy kilka godzin jak na przesłuchaniu i słysze co chwilę- " no to powiedzcie coś jesszcze" Dodam ze widzimy sie w tygodniu lub przynajmniej kilka razy w tygodniu gadamy przez telefon wiec cóz ja jej mam opowiadać Poprostu nie lubie tam jeździc, nie lubie tego klimatu itd-
Ach jak my kochamy nasze teściowe

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
Ja nie poszłam na wesele bo TŻ nie lubi chodzić tam, gdzie są moi koledzy, a to był ślub mojego dobrego kolegi, z którym wiele przeszłam i na dodatek sąsiada. Czuję się jak w więzieniu
Nawet jakby łaskawie zgodził się iść to tylko na ślub i z miną taką, że miałabym wyrzuty sumienia większe nić Himalaje
Szkoda gadać.Sama nie chciałam isć, bo chyba nie po to 1,5 m-ca temu wyszłam za mąż, żeby teraz takie cyrki odstawiać
Bacik tżtowi się należy i to podwójny. ALe Ci faceci niestety już tacy są, my nie możemy nic a oni wszystko. Porozmawiaj z tżtem żeby się już więcej taka sytuacja nie powtórzyła bo zrobił naprawdę niefajnie

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 18:26   #199
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Bacik tżtowi się należy i to podwójny. ALe Ci faceci niestety już tacy są, my nie możemy nic a oni wszystko. Porozmawiaj z tżtem żeby się już więcej taka sytuacja nie powtórzyła bo zrobił naprawdę niefajnie
Myślę, że to zależy jak sobie "wychowamy" naszych mężczyzn U nas postawiliśmy pewne sprawy jasno i wiemy z kim życzymy sobie kontaktów partnera z przeszłości, a także wiemy które kontakty my sami chcemy zachować.

Ale rzeczywiście, powinnaś Sexy pogadać z tztem, bo sceny zazdrości okazywane w ten sposób nie są zdrowe dla związku. Bądź dzielna
Stary 2009-09-19, 18:32   #200
kachula27
Zakorzenienie

A ja dopiero z zakupow wrocilam z tz wiec cala sobota zaleciala prawie

Bravurko super ze pierwsza noc udana

Sexi oj ja tez bym chyba zbacikowala tz

Lece nadrobic co naskrobalyscie

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 19:04   #201
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Cześc mamusie coś Nikola jest jakaś dziwna rano od 6 rozwolnienie zrobiła tylko raz teraz nic niechce jeśc.TZN,zupki na obiad niejadła za to herbatniki jadła może musi trochę przeczyścic żołądek bo gdyby była chora to wiem jak ona się zachowuję tylko leżałaby w łóżku płakałaby.Na kolacje Grzesiek kupi parówki a wiem że ona lubi może zje ze mną.Ja mam dziwne bóla brzucha na dodatek wszedł mi ból w noge prawą i ból idzie od tyłka w dół,Aż z bólu niemoge wytrzymać jak mnie złapie ale głupia się smieję z tego aż Grzesiek powiedział że jestem rąbnięta.

We wtorek mam wizytę u ginki.Muszę jej powiedzieć że puchną mi nogi.Okropieństwo i powiem jej o tych bólach brzucha bo to dziwne trochę dla mnie i boję się.Mam nadzieję że Wiktor poczeka i wyjdzie za półtora miesiąca i akurat tak jak termin wypada .Ucieka m się położyć,:brzydal :
Stary 2009-09-19, 19:10   #202
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paczka22 Pokaż wiadomość
Cześc mamusie coś Nikola jest jakaś dziwna rano od 6 rozwolnienie zrobiła tylko raz teraz nic niechce jeśc.TZN,zupki na obiad niejadła za to herbatniki jadła może musi trochę przeczyścic żołądek bo gdyby była chora to wiem jak ona się zachowuję tylko leżałaby w łóżku płakałaby.Na kolacje Grzesiek kupi parówki a wiem że ona lubi może zje ze mną.Ja mam dziwne bóla brzucha na dodatek wszedł mi ból w noge prawą i ból idzie od tyłka w dół,Aż z bólu niemoge wytrzymać jak mnie złapie ale głupia się smieję z tego aż Grzesiek powiedział że jestem rąbnięta.

We wtorek mam wizytę u ginki.Muszę jej powiedzieć że puchną mi nogi.Okropieństwo i powiem jej o tych bólach brzucha bo to dziwne trochę dla mnie i boję się.Mam nadzieję że Wiktor poczeka i wyjdzie za półtora miesiąca i akurat tak jak termin wypada .Ucieka m się położyć,:brzydal :
Paczka ty lepiej faktycznie wybierz sie z Nikola do lekarza bo jeszcze bardziej sie rzochoruje i uwazaj na siebie a ten bol od posladka w dol to pewnie rwa kulszowa-moja stara znajoma chociaz ostatnio ciiiiisza i sie nie odzywa

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-19, 19:20   #203
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Paczka nie polecam aby mała jadła paróweczki - tylko suchy prowiant i do tego duzo wody albo herbaty - niech pije, polecam bezwzględnie lakcid i to szybko - może wydaje Ci się, ze byłaby apatyczna ale to niekoniecznie - tydzień temu przechodziłam to z małą, i tez wyglądało dobrze, ale zdecydowałam sie pojechać z nią do szpitala na kroplówki, bo co zjadła to zwymiotowała lub ja przeczysciło - w efekcie schudła o 1,5 kg
owszem są inne też leki ale lepiej abyś to skonsultowała z lekarzem

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

a i jeszcze Paczka ja w tamtym roku przeczkeąłm z Izą bo niby tez nie było źle - w efekcie miał powikłania od rotawirusa w postaci zapalenia płuc i dróg moczowych - wierz mi granica bezpieczeństwa przy tym pieruństwie jest bardzo cienka
to nie to że Cie strasze bo jestem sama w ciąży i wiem co sie dzieje jak sie denerwuję, ale lepiej w przypadku rota działac szybko
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 19:46   #204
elalank
Zadomowienie

Ale mam dziś lenia!!! nic pożytecznego nie zrobiła, oprócz wstawienia prania aż mi wstyd, cały dzień zmarnowałam! nawet obiadu nie ugotowałam

Sexy body-powinniście ustalić pewne zasady, aby w przyszłości unikać tego typu sytuacji. Należą się TZowi 3 szybkie

Malina- no nie zazdroszczę tych niedzielnych obiadków u teściowej!! Ja mam podobną sytuację z moją mamą! męczy mnie to trochę, ale wiem że jest sama więc staram się znaleźć ten czas żeby z nią pogadać, spotkać się (choć w tym czasie muszę się szczypać żeby czegoś nie powiedzieć za dużo i żeby się nie pokłócić ) ech... Ale pewnie jest mi łatwiej, bo to mama, a nie teściowa..

miłego wieczorku

Edytowane przez elalank
Czas edycji: 2009-09-19 o 19:47
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 19:59   #205
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Malina- no nie zazdroszczę tych niedzielnych obiadków u teściowej!! Ja mam podobną sytuację z moją mamą! męczy mnie to trochę, ale wiem że jest sama więc staram się znaleźć ten czas żeby z nią pogadać, spotkać się (choć w tym czasie muszę się szczypać żeby czegoś nie powiedzieć za dużo i żeby się nie pokłócić ) ech... Ale pewnie jest mi łatwiej, bo to mama, a nie teściowa..

miłego wieczorku
no napewno...zawsze to inaczej, z teściową to tak na dystans trzeba....
A ja dziś dużo zrobiłam, sobota była pracowita

Musze sobie znaleźc jakąś telenowele do południa. Na Pulsie coś leci...ogląda może któras z Was?

Stary 2009-09-19, 20:01   #206
sexy body
Rozeznanie

Mam takiego doła że szok. Spakowałam się i pojechałam na basen ale podjechałam pod budynek i stwierdziłam, że nie chce mi się tam wchodzić. I odjechałam...

A najgorsze, najgorsze ze wszystkiego jest to, że uświadomiłam sobie, że nie mam żadnego przyjaciela, przyjaciółki, nie mam z kim pogadać! Tylu ludzi było dookoła mnie jeszcze niedawno a teraz nie ma nikogo....

A do TŻeta nie mam siły, ile można tłumaczyć, prosić???? Na każdym kroku, każdego dnia?..... Beznadzieja. Straszne myśli mnie nachodzą.

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 20:07   #207
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Witam mamusie znow mam pelno nadrabiania nie ma czlowieka jeden dzien a tu tyle stron do czytania

Ja dzis nie mialam czasu na siedzenie przy kompie bo bylismy z tz caly dzien na budowie, fajnie bo wreszcie widac jakies efekty pracy, moze kiedys wam wkleje foteczki mojego domeczku

A dzis juz uciekam bo zmeczona jestem a jutro postaram sie was nadrobic.

Miłych snow wam zycze

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 20:07   #208
bravurka
BAN stały

dzisaj robiłam trzy testy i wszytkie pozytywne.
w poniedzialek ide na bete. ale prawdopodobnie tylko usg może pokazac prawde
bravurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 20:07   #209
kachula27
Zakorzenienie

Ja tez mam dzis lenia ale wlasnie biore sie za ostatnie prasowanie ciuszkow dla malego tylko tyle tego jest ze az patrzec mi sie na to nie chce a co dopiero poprasowac,.......echhhh biore sie do roboty

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-19, 20:12   #210
domi7ks
Zakorzenienie

Sexy ja też nie mam przyjaciólki teraz, mam tylko koleżanki i to wszytskie daleko.A najgorsze, że nawet nie chce miec.I dobrze mi jest jak jest. Tylko, ze z Tz mam bardzo dobry kontakt no i mam wizaż
Sexy a Twojego Tz bym kopneła w dooope. Powinniscie porozmawiac. On jeszcze nie wrocil z tego meczu?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości