Cicha woda brzegi rwie, czyli nieśmiałe rwą facetów! cz. 2 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-19, 17:58   #481
Callitus
Zakorzenienie

Dot.: Cicha woda brzegi rwie, czyli nieśmiałe rwą facetów! cz. 2

Ja zamieniłam z tym "moim" parę słów, zapytałam się go o coś, itp. Nie wiem już sama, czy zacząć coś z tym robić, wstydzę się straszliwie do niego zagadać, działa ten facet na mnie niesamowicie.

I mam wątpliwości co do tego, czy naprawdę mu się podobam. Jak w zeszłym roku patrzył na mnie przez większość przerw, tak teraz wiem, że na mnie patrzy, jednak nie jest to w takim "natężeniu ( )jak jeszcze w zeszłym roku. Sama już nie wiem czy nie dopuścić
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 18:10   #482
luskaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BJean Pokaż wiadomość
u mnie od miesiąca.... xD

więc Was, ciche wody, tylko czytam ; D
ej sory, u mnie chyba od roku

tez chyba jestem typem 'lowcy' . no ale moze juz tak mamy... kiedys taaaki jeden chlopak byl mna zainteresowany, a ja jakos no nie bardzo bylam, a potem sie role odmienily i dopiero mialam problem na szczescie to juz za mna
luskaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 21:37   #483
moniaszelki
Zadomowienie

Callitus no to dzialaj, nie zastanawiaj sie, bo sie rozmyśli i co ?chyba nie chcesz paytrzeć jak sie z kims innym obściskuje?
na pewno nie

a mi tak smutno sie zrobilo. ze zawsze jak mi zależy to nic nie wychodzi..dlaczego inni chlopacy moga pokochac jakies dziewczyny, a mnie nikt nie kocha. nie rozumiem . "nie spotkalas jeszcze tego jedynego.." jasne. nie wierze w takie rzeczy . jest mnostwo chlopakow i co z tego .
musialam sie wyzalic.
trzymajcie sie ;*
moniaszelki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 21:48   #484
Bunia's
Rozeznanie

`siatkówka jest bowiem sportem wyjątkowym`

Edytowane przez Bunia's
Czas edycji: 2010-04-03 o 19:07
Bunia's jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 22:16   #485
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

u mnie dziko...

widzieliśmy się w sobotę, w pon. on pierwszy napisał na gg, w środę wymieniliśmy kilka (po 5) smsów [ja pierwsza napisałam], a dziś już sobota się kończy i od środy cisza na gg albo siedzi na niewidocznym, albo go nie ma... chyba raczej to pierwsze.. ehh
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 22:24   #486
Marvola88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bowszystkotoiluzjajest Pokaż wiadomość
u mnie dziko...

widzieliśmy się w sobotę, w pon. on pierwszy napisał na gg, w środę wymieniliśmy kilka (po 5) smsów [ja pierwsza napisałam], a dziś już sobota się kończy i od środy cisza na gg albo siedzi na niewidocznym, albo go nie ma... chyba raczej to pierwsze.. ehh
i właśnie dlatego postęp i te wszystkie gadu gadu, czaty, portale społecznościowe i komórki sprawiają, iż zgrzytam zębami. Za dużo zamieszania, zbyt mało konkretów i za wiele okazji do wycofania się. Kiedyś to było proste: chciał się facet pogadać, poznać dziewczynę - musiał się umówić, postarać o spotkanie, gdzieś ją zaprosić, poświęcić czas itd, czyli mówiąc krótko: postarać się. Dlatego automatycznie bardziej im zależało, bo to co łatwo dostępne i przychodzące bez wysiłku pozbawione jest też wartości. Jak wystarczy siedząc na kanapie w zaplamionym i spoconym podkoszulku postukać trochę w klawiaturę, czy to komputerową, czy telefoniczną, to nagle trudno im się zdecydować, czego chcą.

Edytowane przez Marvola88
Czas edycji: 2009-09-19 o 22:53
Marvola88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 22:36   #487
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marvola88 Pokaż wiadomość
Dlatego automatycznie bardziej im zależało, bo to co łatwo dostępne i przychodzące bez wysiłku pozbawione jest też wartości.
święte słowa! to powinno być hasło przewodnie naszego wątku
Stary 2009-09-19, 22:48   #488
BJean
Wtajemniczenie

Marvola88 wie co mówi

przecież smsy nic nie znaczą. napisać to sobie można wszystko ; )

masz prawo wiedzieć co jesz.

BJean jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 22:52   #489
talkshit
Zakorzenienie

hej dziewczny .
jestem nowa mam nadzieje ze moge sie dolaczyc .

u mnie jest ogolnie ''dziwnie''
piszemy na gg , widzimy sie raz jest okej a po paru dniach zapomina ze istnieje a najgorzej ze on 1 kroku nie zrobi bo sie wstydzi jak jestesmy na spacerze , mowi ze ja mam zrobic i tutaj jest problem , bo
bym chciala ale sie boje .
których nie potrafimy okiełznać.

Motocykl
- mój sposób na życie.

talkshit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 22:55   #490
Marvola88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez talkshit Pokaż wiadomość
hej dziewczny .
jestem nowa mam nadzieje ze moge sie dolaczyc .

u mnie jest ogolnie ''dziwnie''
piszemy na gg , widzimy sie raz jest okej a po paru dniach zapomina ze istnieje a najgorzej ze on 1 kroku nie zrobi bo sie wstydzi jak jestesmy na spacerze , mowi ze ja mam zrobic i tutaj jest problem , bo
bym chciala ale sie boje .
wstydliwość wybiórcza jak widać, bo by powiedzieć Ci, że Ty masz coś zrobić smiałości mu nie brak
Stary 2009-09-19, 22:55   #491
Bunia's
Rozeznanie

Edytowane przez Bunia's
Stary 2009-09-19, 22:59   #492
talkshit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marvola88 Pokaż wiadomość
wstydliwość wybiórcza jak widać, bo by powiedzieć Ci, że Ty masz coś zrobić smiałości mu nie brak

hahah dokladnie .
i teraz co z tym 'fantem' zrobic .

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Bunia's Pokaż wiadomość
te wszystkie komunikatory powoli zaczynają mnie wkurzać.
przez internet nie można zobaczyć wyrazu twarzy, nie możemy dostrzec jak dana osoba reaguje, co myśli, jak się zachowuje...
to wszystko jest po prostu sztuczne...

popieram .
których nie potrafimy okiełznać.

Motocykl
- mój sposób na życie.

talkshit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 23:08   #493
Marvola88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez talkshit Pokaż wiadomość
hahah dokladnie .
i teraz co z tym 'fantem' zrobic .

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

popieram .
najchętniej to bym takiemu powiedziała, że jak dorośnie do "noszenia spodni" to ma się zgłosić, tylko niech się pospieszy, bo cierpliwość jest cnotą rzadką, ale istnieje prawdopodobieństwo, że facet nie przemyśli swojego zachowania i nie dojdzie do konstrukrywnych związków, tylko się raczkiem wycofa...
W ogóle tom ostatnio odrobinkę cięta na płeć brzydką, bo mnie ich kręcenie i nieudolność juz nawet nie denerwuje, tylko nudzi...
I chyba mam za dużo czasu na snucie rozważań, domysłów i przypuszczeń, bo mi różne głupstwa do łebka przychodzą Niech się ten rok akademicki zacznie to mi się odechce głupot momentalnie :P
Stary 2009-09-20, 00:12   #494
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bunia's Pokaż wiadomość
te wszystkie komunikatory powoli zaczynają mnie wkurzać.
przez internet nie można zobaczyć wyrazu twarzy, nie możemy dostrzec jak dana osoba reaguje, co myśli, jak się zachowuje...
to wszystko jest po prostu sztuczne...
dokładnie i tak naprawdę można ściamniac ile wlezie albo taka sytuacja kiedy np.ktoś dłuższy czas nie odpisuje..a my już sobie wyobrażamy niewiadomo co..heh
Stary 2009-09-20, 08:54   #495
Bunia's
Rozeznanie

Edytowane przez Bunia's
Stary 2009-09-20, 11:39   #496
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

No tak... ja mogłabym sobie tłumaczyć to, że rzadko się spotykamy, tym, że on nie mieszka w moim mieście, tylko kilkanaście kilometrów dalej. Ale przecież moi rodzice - mieszkali jakieś 30km od siebie. Wtedy nie było gg, nie było telefonów komórkowych, a jakoś musieli się spotykać, no bo w końcu się pobrali)

Także ten... właściwie tak po zastanowieniu się, to dochodzę do wniosku, że na początkach znajomości, to gg i sms mogą szkodzić... no bo ja jestem szczera (czy to przez gg ,czy sms), ale jaką mam mieć pewność, że ktoś mi nie wciska jakichś kitów? Zwyczajnie kłamie, czy też troszeczkę podkolorowuje rzeczywistość? Poza tym, buziaczek : * nic nie znaczy, a w realu...

Stwierdzam, że daję sobie spokój z tym kolesiem Skoro on o mnie nie zabiega, to ja niby mam?
Mój ostatni ruch wykonam jutro - zapytam w szkole jego kuzyna, czy idą z nami na koncert za tydzień.. Zobaczymy, co będzie.

Ja swoje zrobiłam, ukazałam zainteresowanie... a co on z tym zrobi, to jego sprawa.
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-20, 14:44   #497
moniaszelki
Zadomowienie

dokładnie...świat zwariował.
właśnie myślę, jak kiedyś ludzie się poznawali <płci przeciwnej > . Bez kompa, też często pewnie mieszkali daleko od siebie.
a teraz te komunikatory i tyle chamstwa, kłamstwa się wdarło. teraz to dziewczyny mają pierwsze zagadywać itd do chłopaków <??> paranoja.
kobiety powinny być zdobywane.
a jeśli kobieta nie zabiega o faceta, to facet sobie znajdzie inną, łatwą która sama będzie o niego zabiegać.
wszystko do góry nogami.

ja też postanowiłam, że ten tydzień zajmę się nauką. dwa tygodnia myślenia ciągłego o nim robi mi trochę tyłów w szkole. ostatni raz gadalismy na gadu tydzien temu,dzis jest nawet dostepny ; o i nic nie pisze. wszystko chyba jasne..
po za tym zmagam się z chorobą ale już prawie się wyleczyłam

> timbaland 'apologize' ;(
Stary 2009-09-20, 15:05   #498
budyniek90
Rozeznanie

A ja niby się z nim spotykam codziennie [no prawie ], ale jakoś nie wiem, czy to na pewno TO nie mogę się przyzwyczaić do tego, że mam chłopaka [jakkolwiek głupio to nie zabrzmiało ] nazwać go Tż? no nie wiem niby jest fajnie między nami, ale nie podoba mi się, to, ze on jakby ukrywa nasz związek. Nie znam jego znajomych, rodziny. On zna tylko moich najbliższych znajomych, rodziny nie poznał. Podobno jego rodzice nawet nie wiedza, ze się z kimś spotyka. Tak trochę przykro mi się robi. Nie spotykamy się długo [4 tygodnie], ale nie wiem, jak traktowac nasz związek, na poważnie czy nie.
Jakaś jesienna depresja mnie dopada

kosmetyki
książki
budyniek90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-20, 15:43   #499
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez budyniek90 Pokaż wiadomość
A ja niby się z nim spotykam codziennie [no prawie ], ale jakoś nie wiem, czy to na pewno TO nie mogę się przyzwyczaić do tego, że mam chłopaka [jakkolwiek głupio to nie zabrzmiało ] nazwać go Tż? no nie wiem niby jest fajnie między nami, ale nie podoba mi się, to, ze on jakby ukrywa nasz związek. Nie znam jego znajomych, rodziny. On zna tylko moich najbliższych znajomych, rodziny nie poznał. Podobno jego rodzice nawet nie wiedza, ze się z kimś spotyka. Tak trochę przykro mi się robi. Nie spotykamy się długo [4 tygodnie], ale nie wiem, jak traktowac nasz związek, na poważnie czy nie.
przyzwyczaisz się bo to tak w sumie jest,że jak się zacznie z kimś chodzić,to nie rozpowiada się tej informaacji na prawo i lewo..samo wychodzi kiedyś, przy okazji, heh
Stary 2009-09-20, 15:47   #500
BJean
Wtajemniczenie

budyniek, 4 tygodnie i minęła Ci ekscytacja? To coś co na początku rozsadza i niesie Cie 30 cm ponad chodnikami?

ja mysle, ze 4 tygodnie to mało i takie rzeczy jak spotkanie z rodzicami (wogole poznanie ich..) nie są niezbędne...
ja bym nie poznawała go od razu z rodzicami... w sensie "to zdzisiek, moj chlopok"xD tylko tak o. przychodzi do domu. "mamo, to zdzisiek" xDD

no ale może nie wyczaiłam dokładnie co masz na mysli ze nie znasz jego rodzicow, to on Cie nie zaprasza do domu? ??
przeciez on nie bedzie rozgłaszał kumplom ze Cie ma.. to chyba dobrze?

zresztą jesteście młodzi, sory że to mówię, ale wszystko sie w tym wieku zmienia z dnia na dzień. Hmm.

Stary 2009-09-20, 15:57   #501
budyniek90
Rozeznanie

Cytat:
budyniek, 4 tygodnie i minęła Ci ekscytacja? To coś co na początku rozsadza i niesie Cie 30 cm ponad chodnikami?

ja mysle, ze 4 tygodnie to mało i takie rzeczy jak spotkanie z rodzicami (wogole poznanie ich..) nie są niezbędne...
ja bym nie poznawała go od razu z rodzicami... w sensie "to zdzisiek, moj chlopok"xD tylko tak o. przychodzi do domu. "mamo, to zdzisiek" xDD

no ale może nie wyczaiłam dokładnie co masz na mysli ze nie znasz jego rodzicow, to on Cie nie zaprasza do domu? ??
przeciez on nie bedzie rozgłaszał kumplom ze Cie ma.. to chyba dobrze?

zresztą jesteście młodzi, sory że to mówię, ale wszystko sie w tym wieku zmienia z dnia na dzień. Hmm.
Chodzi mi o to, że nasze spotkania wyglądają tak: spotykamy się w umówionym miejscu i idziemy na spacer/na piwo/ na lody. Ja u niego nie byłam, on u mnie też nie, ale mam zamiar zaprosić go do siebie jutro
A jśli chodzi o poznanie z rodzicami - nie mam na myśli niedzielnego eleganckiego obiadu po kościele, tylko po prostu: mamo, to jest Xyz. A ja nawet nie wiem, jak wygląda jego rodzeństwo

Tak szczerze, trochę już mi sie znudziły te spacery...

kosmetyki
książki
budyniek90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-20, 16:49   #502
BJean
Wtajemniczenie

Cytat:
Chodzi mi o to, że nasze spotkania wyglądają tak: spotykamy się w umówionym miejscu i idziemy na spacer/na piwo/ na lody.
Bardzo prawidłowo wyglądają
dom to oaza, Twój azyl. Przyprowadzasz do niego kogoś, kogo dobrze znasz u ufasz mu.

Cytat:
Ja u niego nie byłam, on u mnie też nie, ale mam zamiar zaprosić go do siebie jutro
Czyli bierzesz sprawy w swoje ręce... bardzo dobrze ; )
Cytat:
A jśli chodzi o poznanie z rodzicami - nie mam na myśli niedzielnego eleganckiego obiadu po kościele, tylko po prostu: mamo, to jest Xyz. A ja nawet nie wiem, jak wygląda jego rodzeństwo
Wszystko w swoim czasie. Dlaczego tak się spieszysz, przecież to nie jest takie ważne.
Cytat:
Tak szczerze, trochę już mi sie znudziły te spacery...
Moim zdaniem to są idealne początki. Takie na niby-neutralnym gruncie.
Co wolałabyś robić w Twoim/Jego domu? ; >

Stary 2009-09-20, 17:59   #503
blackberry456
Zadomowienie

Cytat:
generalnie jestem zdania, że pytania typu "chcesz ze mną chodzić?"itp są bez sensu i lepiej to tylko "czuć".. ALE ostatnio sie zastanawiam czy jednak ja bym kiedyś tam nie wolała być pewna jak sprawa wygląda Nie mówie tu o Twojej sytuacji budyniek tylko tak ogólnie Jakos na wakacje spotkalam koleżanke. Dosłownie chwila rozmowy, na pytanie co u niej usłyszałam "a ok, chodze od miesiaca z P.!! " później coś mi napomknęła, że zerwali ze sobą. Ostatanio gadalam z tym P. temat zszedł na tą dziewczyne, powiedzialam "aaa no tak, bo Wy byliscie ze sobą, nie?" na co on "eee. nie o.O" dziwne..

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
dokładnie i tak naprawdę można ściamniac ile wlezie albo taka sytuacja kiedy np.ktoś dłuższy czas nie odpisuje..a my już sobie wyobrażamy niewiadomo co..heh
boże, skad ja to znam

macie 100% racje - komunikatory itp to ZŁO. Zawsze jak o tym myśle, to mam przed oczami przykładową, możliwą sytuacje - chłopak i dziewczyna prowadzą "poważą rozmowe" na gg. Ona z drżącymi rękami i wypiekami na twarzy czeka na wiadomość od niego, ciesząc sie z każdego wysłanego ";*" itp, a on? on przykładowo może pisać z nią totalnie 'na luzie', jeść kolacje czy oglądać film i równoczesnie te same teksty walić do 5 innych dziewczyn..

najgorsze jest to, że jak nam zależy CHCEMY widzieć coś czego nie ma..

doszłam ostatnio do wniosku, że i tak my - jako przedstawicielki płci pięknej mamy lepiej niż nieśmiali faceci. Ogólnie przyjęło się, że to do nich należy pierwszy krok Jest u mnie w szkole taki chłopak -CHOROBLIWIE nieśmiały. Co tu dużo mówić, od początku mi sie spodobał z wyglądu. Wiem, że ja mu sie tez podobam, pisalam z nim nawet kilka wiad na nk (co wg jego kumpeli było ogromnym szokiem, że sie pierwszy odezwał), ale jak sie potem dowiedziałam ja go niby olałam, a on z siebie nie bedzie robił idioty xDD (nie wiem na czym to "olewanie" miało polegać, bo pisaliśmy normalnie ale cóż - nadinterpretacja.. -.-) Tak czy inaczej podobno bardzo chce mnie zaprosić na swój półmetek, ale nie wie jak sie za to zabrać Ogólnie, z wyglądu mi się podoba ale jestem w 100%, że to nie wyjdzie. Przeszkadza mi ta jego nieśmiałość (tym bardziej, ze jestem taka sama) i do tego wydaje mi sie troche hmm... dziecinny? Tak jakby nie 'mężczyzna' a jeszcze jednak 'dziecko'.. Myślicie, że jeśli jestem pewna, że nic z tego nie bedzie to nie powinnam za bardzo sie z nim "spoufalać" itp?
blackberry456 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-20, 18:36   #504
BJean
Wtajemniczenie

ja tam nie lubię dzieci... xD
więc moja rada nie będzie obiektywna : )

zrób jak uważasz

Stary 2009-09-20, 19:25   #505
moniaszelki
Zadomowienie

blackberry ja bym mu dala szanse. pozory mylą, uwierz mi. może on jest niesmialy tylko do tych których nie zna, a przy Tobie by sie otworzyl. zreszta pomysl, jakby naprzyklad jakis chlopak myslal czy sie z Toba umowic, ale pomysli sobie ze jest niesmiala i dziecinna, 'a to jednak sie z nia nie umowie. po co?'.. ja bym sróbowała. tylko zawsze jest ryzyko ze on za bardzo sie zaangauje, a Tobie nie bedzie zalezec..

tak właśnie. jest problem. widzimy to co CHCEMY widziec. niestety..milosc jest slepa. .

komunikatory...dokładnie. ja to czekam z każdą sekundą na wiadomość, a on mnie zlewa i traktuje 'normalnie'. zło.

od jutra znowu trudny tydzień. ahh...
trzymajcie sie
Stary 2009-09-20, 20:50   #506
behindblueeyes
Zakorzenienie

powodzenia wszystkim Wam moje drogie i trzymajcie za mnie kciuki 30 września, kiedy to wysyłam smsa z życzeniami do M.
uciekam do Włoch, będę tęsknić!
Stary 2009-09-20, 21:23   #507
Lustro
Przyczajenie

.

Edytowane przez Lustro
Czas edycji: 2009-09-20 o 22:15
Lustro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-20, 22:22   #508
blackberry456
Zadomowienie

Cytat:
powodzenia wszystkim Wam moje drogie i trzymajcie za mnie kciuki 30 września, kiedy to wysyłam smsa z życzeniami do M.
będe trzymała!! baw sie dobrze i wracaj szybko do nas!

Cytat:
Napisane przez Lustro Pokaż wiadomość
Ojejku dziewczyny, dużo się u was zmienia
Ja wczoraj byłam na weselu z R. Co to była za noc! Szaleliśmy na parkiecie całą zabawę. Wszyscy myśleli, że my jesteśmy parą, chyba tak to wyglądało jak tańczyliśmy. Pare razy zdarzyło się, że wyszlismy na dwór się przewietrzyć i szliśmy zawsze pod rękę, a na parkiet za rękę nawet lub jakoś objęci (tzn. on jakoś mnie zawsze obejmował....) W ogóle zauważyłam, że jak siedzieliśmy przy stole to obserwował mnie, a to poprawiał mi łańcuszek z zawieszką bo po naszych tańcach zawsze ta zawieszka gdzieś do tylu leciała i szukał tej zawieszki gdzieś z tyłu we włosach przy okazji dotykając mojej szyi, czasem dotknął mojej twarzy, a to za dłoń chwycił, jak siedzieliśmy to rękę miał na moim oparciu w geście obejmowania... Raz wyszedł ze mną do samochodu, bo buty musiałam zmienić na jakieś wygodniejsze i bardzo kulałam tak mnie obtarły i zapytał się czy mnie nie zanieść ja powiedziałam, że dojdę, a poza tym nie doniósłby mnie, a on wziął mnie i przerzucił przez ramię i niósł mnie Szybko kazałam się postawić na ziemi, ale nie ukrywam, że spodobało mi się to
I raz na parkiecie mielismy schodzić już, ale zespół zaczął grać coś wolnego i mnie objął, podniósł i zaczął się ze mną kręcić, a ja tak wirowałam w górze
Lubię go, on z resztą też powiedział, że mnie polubił (nie pytałam się o to :P) i czy takie gesty mogą świadczyć o jakimś zainteresowaniu mną? Wiem, że to głupie pytanie, ale on mi się podoba i po dzisiejszych poprawinach czuję jego zapach na dłoniach i na sobie jeszcze
Dawno się tak nie czułam... Najgorsze, że za tydzień wyjeżdzamy na studia i każde do innego miasta
powiem szczerze, że ja po takim zachowywaniu sądziłabym, że mu sie podobasz, ale z nimi to nic nie wiadomo a daleko te miasta wasze?

Cytat:
ja tam nie lubię dzieci... xD
więc moja rada nie będzie obiektywna : )

zrób jak uważasz
narazie nic nie zrobie, poczekam czy on sie wgl odważy podejsć do mnie i na żywo pogadać, spytać sie itp nie bede przecież taki spraw załatwiała "przez kogoś" - dziecinada..

a w głowie dalej mam K....
blackberry456 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-20, 22:27   #509
oluskaaa922
Zakorzenienie

jej dziewczyny, a ja jestem juz zdrowa jak ryba, pogoda dzisiaj piekna, tyle par w parku bylo (a ja z psem), a jakos nie mam odwagi zagadac do tego sasiada z tym spacerem... ;/ strasznie sie go wstydze i w koncu bedzie tak, ze to ja ostatecznie zaproponuje spacer i tak jakby dzieki mnie do niego dojdzie, a boje sie, ze nie bedzie o czym gadac, i wtedy on sobie pomysli, ze tak nalegalam na spacer, a jestem idiotką/sztywna/malomowna/niesmiala/nudna... ;p
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-20, 23:36   #510
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez moniaszelki Pokaż wiadomość

tak właśnie. jest problem. widzimy to co CHCEMY widziec. niestety..milosc jest slepa. .

komunikatory...dokładnie. ja to czekam z każdą sekundą na wiadomość, a on mnie zlewa i traktuje 'normalnie'. zło.

od jutra znowu trudny tydzień. ahh...
trzymajcie sie
OJJ prawda......szczera

Cytat:
Mielgo wyjazdu we Włoszech..... i trzyma kicukasy za zyczenia dla M.
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości