powiekszenie piersi!wazne pytania! - Strona 246 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-19, 18:06   #7351
Masza711
Zadomowienie

Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Cześc kochane. Jak wczoraj wkleiłam te paskudne zdjęcia to mnie zaraz z forum wyrzuciło i ani rusz nie mogłam już wejść choćby po by je usunąć-bo zle mi z tym , że je ktoś ogląda.
Ale dziś po przemyśleniu sprawy doszłam do wniosku, że je mimo wszystko zostawie. Gdybym ja przed operacją znalazła takie zdjęcia - w życiu bym nie poszła do tego lekarza .
MYA Słonko Ty moje Brawa wielkie za odwage To bardzo fajne co robisz- pozwalasz innym dziewczynom by na Twoim przykładzie mogły zobaczyc czego dopuszcza sie wiadoma klinika
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 18:08   #7352
MyaDiva
Zakorzenienie

Horo-też mi się wydawało, że czytałam gdzieś o gwarancji tej firmy i na torebki. Nie we wszystkich publikacjach jest o tym mowa. Na mojej gwarancji nie ma o tym słowa. A czy Ty masz taki zapis w gwarancji implantów jaką dostałaś? A może to dr dał Ci gwarancje na torebki?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 18:12   #7353
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Cześc kochane. Jak wczoraj wkleiłam te paskudne zdjęcia to mnie zaraz z forum wyrzuciło i ani rusz nie mogłam już wejść choćby po to by je usunąć-bo zle mi z tym , że je ktoś ogląda.
Ale dziś po przemyśleniu sprawy doszłam do wniosku, że je mimo wszystko zostawie. Gdybym ja przed operacją znalazła takie zdjęcia - w życiu bym nie poszła do tego lekarza .
Mya,
masz rację

Mam nadzieję, ze nie tylko forumowiczki, ale moze paru doktorków też "przypadkiem" będzie mialo okazję zobaczyć te fotki

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Horo-też mi się wydawało, że czytałam gdzieś o gwarancji tej firmy i na torebki. Nie we wszystkich publikacjach jest o tym mowa. Na mojej gwarancji nie ma o tym słowa. A czy Ty masz taki zapis w gwarancji implantów jaką dostałaś? A może to dr dał Ci gwarancje na torebki?
Zaraz sprawdzę, ale mówił mi to sam doktorek, jak i Pani menadzer kliniki i inne Panie z recepcji

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-19, 18:17   #7354
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość
MYA Słonko Ty moje Brawa wielkie za odwage To bardzo fajne co robisz- pozwalasz innym dziewczynom by na Twoim przykładzie mogły zobaczyc czego dopuszcza sie wiadoma klinika
Dzięki.
I dlatego te fotki zostaną tu na wieki i przeżyją doktora i wszystkich jego asystentów.

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Dziś załatwiłam-wielkim fartem -bardzo ważną sprawę.Ale dziś jeszcze o tym cicho-sza. W poniedziałek wieczorem się pochwale-będą zarąbiste fotki.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-09-19 o 22:44
Stary 2009-09-19, 18:20   #7355
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Znalazłam
"Program gwarancyjny:
Gwarancja Allergan zapewnia dożywotnie pokrycie ubezpieczeniowe w razie utraty integralności powloki implantów wypelnionych żelem silikonowym.
Dodatkowo gwarancja zapewnia środki finansowe w wysokości do 1000 Euro (700 funtow bryt.) na pokrycie kosztów sali op, kosztów znieczulenia oraz kosztów operacji, ktorych nie obejmuje ubezpieczenie".

To tak w skrocie... dostałam przy wypisie z kliniki

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Dzięki.
I dlatego te fotki zostaną tu na wieki

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Dziś załatwiłam-wielkim fartem -bardzo ważną sprawę.Ale dziś jeszcze o tym cicho-sza. W poniedziałek wieczorem się pochwale-będą zarąbiste fotki.
Mya,
nie mozesz im odpuścić... za nic w świecie
Ja przez jakąś swoją zachciankę, gdy nic się nie stało ani z implantem ani z torebką , zapłacilam połowę ceny za 2 op. A TY? Ty powinnaś dostać odszkodowanie... i to wysooookie

A doktorek dokładnie mówił, ze gdyby coś nie tak z torebką, to... op bez żadnych moich kosztow. Czyli Allergan pokrywa koszt implantów (nowych), a klinika wszystko pozostale .
Bądź uparta i walcz o swoje, bo racja jest po Twojej stronie.

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-09-19 o 18:25
Stary 2009-09-19, 18:34   #7356
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Mya,
wiesz co kochana, powiem szczerze (nie bierz tego do siebie)... jest gorzej niż myślalam Obie piersi wyglądaja tak, jakby w nich popękały torebki. W obu wisi nadmiar skóry. Podziwiam, ze tyle czasu czekałaś na cud... bo tylko na cud moglaś liczyć spodziewając się, ze implanty urosną i wskoczą na swoje miejsce
I wiesz... ja nie odpuściłabym tym pseudochirurgom... oddaliby mi każdązłotowkę, ktorą na mnie zarobili i pokryliby koszt operacji u dr Skwiercz ... to nie jest "efekt niezgodny z oczekiwaniami pacjentki"... to jest ewidentnie "błąd lekarski" . W życiu nie pomyślalabym, ze mozna kogoś okaleczyć i probować zrobić z niego barana, wmawiając totalne bzdury, ze jest ok.

Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

mało tego, ze spieprzyli na całej linii, to jeszcze.... autostradę dostałaś gratis
Hi, hi- tak autostradę dostałam jako bonus po 9msc
Wzięłabym sobie bardziej do siebie gdybys napisała, że sobie wkręcam, że coś tam jest nie tak bo piersi mam nienajgorsze. I dodam jeszcze, że one i tak wyładniały-po operacji tak do 4 msc to była masakra.Ale czekać kazali-więc czekałam .Ale ja widziałam tylko dokładnie to, co tak trafnie ujęłaś-czyli jedną, wielką porażkę .
Hi,hi Horo a może Ty mi napiszesz opinię , masz jakąś pieczątkę

Stary 2009-09-19, 18:37   #7357
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Hi, hi- tak autostradę dostałam jako bonus po 9msc
Wzięłabym sobie bardziej do siebie gdybys napisała, że sobie wkręcam, że coś tam jest nie tak bo piersi mam nienajgorsze. I dodam jeszcze, że one i tak wyładniały-po operacji tak do 4 msc to była masakra.Ale czekać kazali-więc czekałam .Ale ja widziałam tylko dokładnie to, co tak trafnie ujęłaś-czyli jedną, wielką porażkę .
Hi,hi Horo a może Ty mi napiszesz opinię , masz jakąś pieczątkę
hihihi... poczekaj 2 tygodnie i będe miała pieczątkę kasjera walutowo-zlotowego ( wlaśnie skończyłam kurs) i zmieniam pracę . Podbiję się po przeliczeniu kasy, ktora Tbie zaplaca za spartolenie wygladu kaltki piersiowej

Stary 2009-09-19, 19:27   #7358
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam
"Program gwarancyjny:
Gwarancja Allergan zapewnia dożywotnie pokrycie ubezpieczeniowe w razie utraty integralności powloki implantów wypelnionych żelem silikonowym.
Dodatkowo gwarancja zapewnia środki finansowe w wysokości do 1000 Euro (700 funtow bryt.) na pokrycie kosztów sali op, kosztów znieczulenia oraz kosztów operacji, ktorych nie obejmuje ubezpieczenie".

To tak w skrocie... dostałam przy wypisie z kliniki

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Mya,
nie mozesz im odpuścić... za nic w świecie
Ja przez jakąś swoją zachciankę, gdy nic się nie stało ani z implantem ani z torebką , zapłacilam połowę ceny za 2 op. A TY? Ty powinnaś dostać odszkodowanie... i to wysooookie

A doktorek dokładnie mówił, ze gdyby coś nie tak z torebką, to... op bez żadnych moich kosztow. Czyli Allergan pokrywa koszt implantów (nowych), a klinika wszystko pozostale .
Bądź uparta i walcz o swoje, bo racja jest po Twojej stronie.
We wtorek zadzwonię do przedstawiciela Allergan w Polsce i się wszystkiego dowiem jak to wyglada z torebkami. Moja gwarancja wygląda zupełnie inaczej niz Twoja. U mnie tylko jest mowa o gwarancji na implant i o ewentualnej zamianie na drugi, nowy. Nic innego-żadne inne zwroty pieniężne.
A w tej zgodzie, którą podpisałam lekarzowi była i zerwana toreka , że to nie jest jego wina i koszty zabiegu pokrywam ja.

I następna sprawa jeśli by się okazało np że implant jest uszkodzony-ja już tych implantów nie chce, bo one są zle dobrane a ta firma dla mnie odpowiednich nie ma- co się robi wtedy?

A jeśli jest torebka pęknięta lub jest zespół zaciskającej torebki-to mi się wydaje -że skoro zapłaciłam za najdroższe na rynku implanty, które są tak skonstruowane, że miały temu zapobiec(wg producenta)-w takim przypadku też producent powinien zwrócić pieniądze bo nie zapobiegły.Ale w gwarancji tego nie mam.

A jeśli chodzi o bezpłatną poprawkę u tego lekarza-w życiu po ostatnim spotkaniu z nimi nie ma opcji bym pozwoliła by oni mi coś poprawiali. Hi-hi-zresztą oni nie widzą powodów do poprawki, absolutnie żadnych!!!!!!!!

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Mya - tak w ogóle to na tych zdjęciach bez staniczka wygląda jakbyś miała DB (w obu piersiach) - czy Partacz&Company tego nie zauważyli, czy to też uznali za cudo chirurgii plastycznej:bab a:

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ----------
Oj Tobie to już ócz nie da się wyleczyć
Partacz&Company:ro tfl: - jak nic wykopią nas z tąd, a wątek zamkną na trzy spusty.

Jak byś na żywo zobaczyła te cuda-to byś do nich wszystkie możliwe powikłania dopasowała.
Mówie Ci pani dr miała niezłą zagadkę

Stary 2009-09-19, 22:11   #7359
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Cześc kochane. Jak wczoraj wkleiłam te paskudne zdjęcia to mnie zaraz z forum wyrzuciło i ani rusz nie mogłam już wejść choćby po to by je usunąć-bo zle mi z tym , że je ktoś ogląda.
Mya brawo Kochana !!! Jestes niesamowita kobieta

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 07:47   #7360
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
We wtorek zadzwonię do przedstawiciela Allergan w Polsce i się wszystkiego dowiem jak to wyglada z torebkami. Moja gwarancja wygląda zupełnie inaczej niz Twoja. U mnie tylko jest mowa o gwarancji na implant i o ewentualnej zamianie na drugi, nowy. Nic innego-żadne inne zwroty pieniężne.
A w tej zgodzie, którą podpisałam lekarzowi była i zerwana toreka , że to nie jest jego wina i koszty zabiegu pokrywam ja.

I następna sprawa jeśli by się okazało np że implant jest uszkodzony-ja już tych implantów nie chce, bo one są zle dobrane a ta firma dla mnie odpowiednich nie ma- co się robi wtedy?

A jeśli jest torebka pęknięta lub jest zespół zaciskającej torebki-to mi się wydaje -że skoro zapłaciłam za najdroższe na rynku implanty, które są tak skonstruowane, że miały temu zapobiec(wg producenta)-w takim przypadku też producent powinien zwrócić pieniądze bo nie zapobiegły.Ale w gwarancji tego nie mam.

A jeśli chodzi o bezpłatną poprawkę u tego lekarza-w życiu po ostatnim spotkaniu z nimi nie ma opcji bym pozwoliła by oni mi coś poprawiali. Hi-hi-zresztą oni nie widzą powodów do poprawki, absolutnie żadnych!!!!!!!!
Mya,
teraz dostałam dodatkowo jakieś karty gwarancyjne (wszystko po niemiecku,a ja nie znam tego języka, więc nie wiem nawet co tam jest ujęte).
Ale co do torebki, to każda klinika robi op za darmo, jeśli jakieś powiklania , więc jedna z najbardziej znanych Partacz & Company (Listopadowa ... trafilaś w dziesiatkę z tą nazwą ) nie może się przyslowiiowo "wypiąć". Chociaż wcale nie dziwię się, ze u nich na stół juz się nie położysz. Pewnie zrobiliby równie piękne piersi jak za pierwszym razem ... tylko ciekawe jak dlugo kazaliby tym razem czekać na efekt końcowy... rok, dwa, pięć (to tak przy "dobrych wiatrach")

Stary 2009-09-20, 10:16   #7361
Masza711
Zadomowienie

Cytat:

No wiem, wiem Siedze cichutko jak myszka pod miotełka i tylko łapki za Ciebie trzymam
Stary 2009-09-20, 10:33   #7362
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Mya,
teraz dostałam dodatkowo jakieś karty gwarancyjne (wszystko po niemiecku,a ja nie znam tego języka, więc nie wiem nawet co tam jest ujęte).
Ale co do torebki, to każda klinika robi op za darmo, jeśli jakieś powiklania , więc jedna z najbardziej znanych Partacz & Company (Listopadowa ... trafilaś w dziesiatkę z tą nazwą ) nie może się przyslowiiowo "wypiąć". Chociaż wcale nie dziwię się, ze u nich na stół juz się nie położysz. Pewnie zrobiliby równie piękne piersi jak za pierwszym razem ... tylko ciekawe jak dlugo kazaliby tym razem czekać na efekt końcowy... rok, dwa, pięć (to tak przy "dobrych wiatrach")
Horo, wrzucaj gwrancje na skana i dawaj do mnie mailem, a powiem Ci co jest dokladnie w tej gwarancji . W mojej klinice tez przy peknieciu lub przyroscie torebki OP poprawkowa jest za darmo.

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
No wiem, wiem Siedze cichutko jak myszka pod miotełka i tylko łapki za Ciebie trzymam
ja tez lapki trzymam (nie wiem za co), ale trzymam

Stary 2009-09-20, 10:35   #7363
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
A mnie tu ciekawość zżera ...dobrze, ze poniedziałek juz jutro

Stary 2009-09-20, 10:36   #7364
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

ja tez lapki trzymam (nie wiem za co), ale trzymam
Trzymaj kochan trzymaj MYA teraz bardzo potrzebuje naszego wsparcia i to pod kazda postacia Nawet tą mentalna
Stary 2009-09-20, 10:38   #7365
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
Horo, wrzucaj gwrancje na skana i dawaj do mnie mailem, a powiem Ci co jest dokladnie w tej gwarancji . W mojej klinice tez przy peknieciu lub przyroscie torebki OP poprawkowa jest za darmo.
Agnessa,
wszędzie jest za darmo Pamiętam jak wysylałam maile szukając odpowiedniej kliniki, doktorka, itp, to w odpowiedziach z klinik zawsze informowali o ryzyku zwiazanych z pęknięciem bądź przykurczem torebki, podkreślajac, ze "naprawa" tego leży w gestii kliniki i pacjent nie ponosi zadnych kosztów

Stary 2009-09-20, 10:40   #7366
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
A mnie tu ciekawość zżera ...dobrze, ze poniedziałek juz jutro
mnie tez , ale cierpliwie czekam do juterka

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Trzymaj kochan trzymaj MYA teraz bardzo potrzebuje naszego wsparcia i to pod kazda postacia Nawet tą mentalna
Skoro tak, to zaciskam jeszcze mocniej i myslami wysylam dobre fluidki dla naszej MYA

Stary 2009-09-20, 10:42   #7367
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Ja i trzymam kciuki i przeglądam co się da szukając jakiegoś haka na Partacz & Company

Stary 2009-09-20, 10:42   #7368
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Agnessa,
wszędzie jest za darmo Pamiętam jak wysylałam maile szukając odpowiedniej kliniki, doktorka, itp, to w odpowiedziach z klinik zawsze informowali o ryzyku zwiazanych z pęknięciem bądź przykurczem torebki, podkreślajac, ze "naprawa" tego leży w gestii kliniki i pacjent nie ponosi zadnych kosztów
Dokladnie i nasz doktorek tez mi powiedzial, ze gdyby cos bylo niepokojacego, to mam nie czekac tylko odrazu do niego pedzic , a ja wzielam, te slowa sobie zapamietalam i popedzilam , ale o wieksze wkladeczki prosic

Stary 2009-09-20, 10:43   #7369
enii
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mow, ze u Sankowskiego
Nie ukrywam, ze na samym poczatku, gdy zastanawialam sie nad wyborem chira rozwazalam pojscie do niego

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)

Edytowane przez enii
Czas edycji: 2009-09-20 o 10:44 Powód: literowka
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 10:46   #7370
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez enii Pokaż wiadomość
Nie ukrywam, ze na samym poczatku, gdy zastanawialam sie nad wyborem chira rozwazalam pojscie do niego
enii,
jak widzialaś ... jego jedynym plusem z zakresu chirurgii plastycznej jest... nazwisko nic poza tym

Stary 2009-09-20, 10:47   #7371
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez enii Pokaż wiadomość
Tak Enii, to jest dzielo slynnego Sankowskiego, ale nasza Mya jest dzielna kobietka i juz niedlugo bedzie pomkala z pieknym dekoldzikiem

Stary 2009-09-20, 10:52   #7372
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Ja i trzymam kciuki i przeglądam co się da szukając jakiegoś haka na Partacz & Company
Oj Horo to super Trzeba cos zrobic by Mya odzyskała swoje pieniazki plus gratyfikacje za straty moralne
Stary 2009-09-20, 10:57   #7373
agnes281
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny w poranna niedziele, sluchacie czy po zabiegu okolo 4 ,5 dni po bede mogla smignac sobie na solarium? oczywiscie w staniczku. i po jakim czasie mam juz stosowac masc na blizny?

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 10:59   #7374
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny w poranna niedziele, sluchacie czy po zabiegu okolo 4 ,5 dni po bede mogla smignac sobie na solarium? oczywiscie w staniczku. i po jakim czasie mam juz stosowac masc na blizny?
Kochana,
ja mam zakaz 6 miesięcy...
1. ze względu na blizny
2. ze względu na ryzyko "twardnienia" implantów

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-09-20 o 11:03
Stary 2009-09-20, 11:01   #7375
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Szalona Na solarium ...ojjjj az mi łezki poleciały Na solarium to moze około 3 miesiaca po op sobie pojdziesz O masci na blizny powie Ci dr
Stary 2009-09-20, 11:05   #7376
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Szalona Na solarium ...ojjjj az mi łezki poleciały Na solarium to moze około 3 miesiaca po op sobie pojdziesz O masci na blizny powie Ci dr
Oj Masza,,Masza nie spiej sie ja bez solki raz wtygodniu nie dam radyno to buba wlasnie sie dowiedzialam, ze bede miec robione pod oba miesnie, wiec czeka mnie bol nie?? ale potem jaka frajda

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 11:15   #7377
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Oj Masza,,Masza nie spiej sie ja bez solki raz wtygodniu nie dam radyno to buba wlasnie sie dowiedzialam, ze bede miec robione pod oba miesnie, wiec czeka mnie bol nie?? ale potem jaka frajda
Ja tez lubie solarium i martwiłam sie ze po op mam zakaz Ale jak zobaczyłam Kasie i Basie...nic wiecej sie nie liczyło Zobaczysz ze bedziesz tak azzbsorbowana nowymi piersiami ze zapomnisz o solarium
Hmmm...pod oba? I dr Ci to powiedział? Sorry ale jakos w to nie wierze..wiec jesli chodzi o bol to sie nie martw
Jeszcze jedno odnosnie tego co mowia lekarze o umiejscowieniu- znam osobiscie przypadek dziewczyny ktorej dr poiwiedzial ze ma pod miesien...tylko nikt nie wie o ktory mu chodzilo bo pod piersiowym zelka nie ma

Edytowane przez Masza711
Czas edycji: 2009-09-20 o 11:17
Stary 2009-09-20, 11:19   #7378
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Ja tez lubie solarium i martwiłam sie ze po op mam zakaz Ale jak zobaczyłam Kasie i Basie...nic wiecej sie nie liczyło Zobaczysz ze bedziesz tak azzbsorbowana nowymi piersiami ze zapomnisz o solarium
Hmmm...pod oba? I dr Ci to powiedział? Sorry ale jakos w to nie wierze..wiec jesli chodzi o bol to sie nie martw
Jeszcze jedno odnosnie tego co mowia lekarze o umiejscowieniu- znam osobiscie przypadek dziewczyny ktorej dr poiwiedzial ze ma pod miesien...tylko nikt nie wie o ktory mu chodzilo bo pod piersiowym zelka nie ma
slońce... ja mam obiad gotować, a nie uśmiechac sie do monitora

Stary 2009-09-20, 11:22   #7379
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
zapomnij o solarium co najmniej 3 miesiace, cycuchy sa przeciez wazniejsze niz opalenizna, a solarka zle na blizny wplywa. Niestety bedziesz musiala zadowolic sie samoopalaczem

Stary 2009-09-20, 11:23   #7380
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
slońce... ja mam obiad gotować, a nie uśmiechac sie do monitora
No ale Horo...co Cie tak rozbawiło ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości