|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
któraś z dziewczyn prosiła mnie o fotkę nowej fryzury, wkleję kiedyś bo narazie nie mam aparatu a z komórki nigdy nie udało mi się zrobić dobrej fotki moich włosów
![]() a tak w ogóle jestem nimi załamana... źle się układają, grzywka jakaś nie teges... toteż cały czas chodze w takim malutkim kucyczku i wyglądam jak sierota ![]() zaczynam żałować, że je w ogóle ścięłam...ehhh
#692 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że znowu zadaję idiotyczne pytanie, ale właśnie wystawiam bluzkę na all i zastanawiam się, czy jeżeli wezmę aukcję z licytacją, będę mogła określić cenę minimalną, od której zaczyna się licytacja?
|
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam tak samo, profil humanistyczny, a interesuje się typowo fizyką ![]() ![]() Profil humanistyczny odpowiada mi tak sobie, ale najgorzej u mnie z biologią. Pani Profesor ( ![]() ![]() ![]() a dzisiaj czeka mnie gramatyka francuska..... ![]() Cytat:
![]() Też się zastanawiam nad venitą, nie jest droga, a w każdej drogerii u mnie jest, więc myśle, że wyszłoby to na lepsze dla mnie, a głownie dla moich włosów, bo farba bardzo je niszczy ![]() Edytowane przez desporadka Czas edycji: 2009-09-20 o 11:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dymka, zgadzam się z Dziewczynami- ślicznaś ![]() Cytat:
![]()
17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery ![]() Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. Edytowane przez Narek Czas edycji: 2009-09-20 o 11:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak ty masz od bioli to ja tak miałam z chemią i dalej mam z łaciną. Chociaż babce od łaciny się nie dziwię, że jest na nas taka cięta. Musi zrobić ten program, jaki musi, a my moglibyśmy siedzieć cicho i czekać na kulturę antyczną, która będzie w przyszłym półroczu. Ale nie, mamy jednego takiego co najmniej idiotę, który nie potrafi siedzieć cicho i musi w niesamowicie bezczelny sposób wyrażać swoje niezadowolenie. Przez to wszyscy mamy przewalone oczywiście. A najlepsze jest to, że wychowawca nic mu nigdy nie powiedział, tak samo żaden inny nauczyciel. Przepraszam, ale musiałam się wyżalić ![]() A teraz wracam do matmy. A w ogóle statytyka opisowa (z naciskiem na odchylenie standardowe i wariancję) jest taka prosta, czy to ja się zrobiłam taka mądra przez wakacje? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wpółczuję chemi ![]() Rozumiem, na szczkołę trzeba się pożalić czasem ![]() ![]() ![]() A ja zrobiłam się przez wakacje jakaś taka...hmm wolniej łapiąca i rozleniwiona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Rozeznanie
|
Hehe, dobrze, ze moje przenoje w liceum juz sie skonczyly
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym." B.Shankly Blue heart forever - CFC ![]() Zapuszczam wloski ![]() o9.11.2013 --> CP 13.01.2014 --- 44,5 cm Edytowane przez SummerGlow Czas edycji: 2009-09-20 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#699 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Dziekuję ![]() ![]() Ja dziś mam dzień lenistwa i umierania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale niedługo mi się skończą wakacje i też będę marudzić, że uczyć się muszę, pisać mgr i projekty robić ![]()
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Dziękuję za oświecenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak myślę, że wczoraj mi krew pobierali, to może dlatego tak zmądrzałam ![]() ![]() U Ciebie z matmą jak u mnie z polakiem ![]() Ale teraz (chyba przez to, że oglądam Stargate Atlantis ![]() ![]() ![]() Też muszę się wziąć za sprzedawanie na allegro, ale to jak konto założę, będzie łatwiej. Z tym, że ja to konto zakładam od początku września, a bank mam 20 metrów od szkoły ![]() Dobra, idę z tego Wizażu uczyć się i nie wejdę z powrotem, póki czegoś sensownego nie zrobię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Rozeznanie
|
Ja tez.. strasznie mocne to uzaleznienie
![]() ![]() ![]() A co do allegro.. to dobrze ze napisalas u mnie tez zalega tyle ksiazek, ze szok - mniej wiecej od 5 kloasy do liceum ![]() ![]() Milej nauki ![]()
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym." B.Shankly Blue heart forever - CFC ![]() Zapuszczam wloski ![]() o9.11.2013 --> CP 13.01.2014 --- 44,5 cm Edytowane przez SummerGlow Czas edycji: 2009-09-20 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzieki dziewczyny, mam wrazenie ze moje włosy stoja w miejscu, zwlaszcza grzywka no ale jestem subiektywna wiec moze macie racje... Cytat:
![]() Dziekuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ojejku jejku, udało sie cos z tym zrobic?
![]() |
#704 |
Rozeznanie
|
Ja miałam, 3 razy. "Biopsjowali" mi tarczyce i węzły chłonne. Biopsja tarczycy nie bolała ani trochę, węzły chłonne to już zupełnie inna bajka
![]() ![]() A ja właśnie leże już 3ci dzień w domu z anginą. Jutro na pewno nie pójdę do szkoły,a mam sprawdzian z WOS-u. Babka jest strasznie cięta na tych co nie przychodzą w pierwszym terminie pisać, i to nieważnie,czy przez chorobę czy przez wagary, wszystkich wrzuca do tego samego worka ![]() TŻ pojechał dzisiaj z bratem na paintballa, miał u mnie być już 2 godziny temu i nadal go nie ma ![]()
" Ciekawość zabiła kota, satysfakcja go wskrzesiła " ![]() http://www.stephenking.pl ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/6qw2a069sfwd4tsq.png Zużywam kosmetyki, nie kupuję nowych ![]() Edytowane przez MerriqueMayfair Czas edycji: 2009-09-20 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam biopsję piersi gdy miałam jakieś 16 lat i z tego co pamiętam nic mnie nie bolało
![]()
![]() |
#706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A zresztą ból jest pojęciem bardzo względnym, a igła już nie, jest całkowicie rzeczywista, można jej dotknąć, można zepsuć i każdy widzi ją tak samo. Chyba to mnie najbardziej przeraża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
no już nie są fioletowo srebrne
![]() teraz powoli bede zmywać te płukanke z włosów no i musze pmyśleć jak płukać żeby te przy głowie które najbardziej w żółty i rudy wpadają, żeby one chwytały te płukankę.... i tak myślałam może będę płukać całe a z reszty czyli tych końcówek długości ok 15cm bede spłukiwać tę płukankę, żeby ich nie chwyciło za bardzo, bo one najbardziej łapią płukankę... ![]()
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#709 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wywyoływała któraś z Was odbitki zdjęć cyfrowych w Rossmannie? Ile trzeba na nie czekać? Potrzebuję zdjęć na wtorek i zastanawiam się, czy jak zamówię je jutro to będą gotowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
tez się ciesze
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
Ja robię odbitki w Media Markt - następnego dnia zawsze były, a czasem nawet po kilku godzinach.
#713 |
Wtajemniczenie
|
Ja niestety nie pomogę, bo nigdy nie zamawiałam, ale wydaje mi się, że w jeden dzień powinny być. A na stronie Rossmanna nie jest napisane ile trzeba czekać na zdjęcia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#716 | |
Zakorzenienie
|
Nie wiem Kochane, czego się bałam tak
![]() Dziś miałam gości cały dzień znów. Zaraz złoże zamówienie w Dozie ![]() Dzisiaj prawie wygrałam 30.000 zł..
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#718 | |
Zakorzenienie
|
Zamiast kwiatów prosiłam o losy, albo lotto
![]() No i kuzynka dała mi dziś los "Złota rybka" czy jakoś tak. Czytałyśmy polecenie, wynikało z niego, ze trzeba zdrapać 4 małe rybki i jeśli będzie tyle samo co na dużej rybce to się wygra.zdrapaliśmy, zgadzało się. Poszliśmy tam gdzie kuzynka kupiła,. a to się okazało, ze chodzi o liczbę ukrytą pod dużą rybką (w sensie, ze tę rybkę też trzeba zdrapać) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz po lokach bo włoski umyte, a i tak całego dnia nie wytrzymały ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
omg przeczytałam że wygrałaś prawie 30tys a nie prawie wygrałaś xD
Edytowane przez mOna01 Czas edycji: 2009-09-20 o 17:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.