![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Zupełnie między Nami powiedz Mi,
co zrobiłbyś gdybyśmy wreszcie zostali sami, tak Sam na Sami...
![]() |
#2912 |
Zadomowienie
|
Ty musisz wiedzieć co daje Ci prawdziwe szczęście.
w sumie nie wiem czym się różni twarz idioty od szmaty. He's my number one. poukładaj mnie kawałek po kawałeczku, poukładaj mnie proszę. witam państwa w ometkowanym świecie. ... opanuj się, na Boga, dosyć Ja się nie zmienię, więc poukładaj mnie, a ja zapuszczę w Tobie korzenie wszystko stanęło na głowie w 30 sekund. ile grzechów kusi nas, by świat spełnił marzenie ? miłość utonęła gdzieś w reklamowych gadżetach. proszę o zwolnienie, o usprawiedliwienie mojego nie mogę ... a Ty, a Ty jesteś lepszy niż bułka z masłem, niż czekolady, gwiazdy z telewizji. to nie jest ta miłość co błyszczy na okładkach Gali, to jest ta miłość co leczy od tandety.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-09-20 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Przyczajenie
|
Wyrzuciłeś mnie ze swojego życia jak zuzytą chusteczke .
I teraz przechodzisz obok obojętnie. Choć wtedy byłam Ci tak bliska. -Jak mam mu to powiedzieć? -Ale co? -Że kiedy go nie widze nic nie ma sensu. Że żyje z nadzieją, że mu jeszcze zależy. -Powiedz mu poprostu, że go kochasz. W Twoim uśmiechu zatopić się Nawet nie wiesz jak bardzo to boli gdy siedzę obok Ciebie jak gdyby nigdy nic się nie stało. a Ty przytulasz się do niej i szepczesz jej na ucho to co kiedyś mówiłeś mi. Teraz siedzę w pustym pokoju. dzień wpada przez firany. I dalej myśle o tym co by było gdybyś wtedy mnie nie zostawił.
![]() |
#2914 | |
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
![]() ![]() _________ jesteś brudny w uczuciach Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się, jaki etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami.
![]() |
#2915 |
Rozeznanie
|
dziękuje
![]() Słodko < 3 Kocham ![]() RosadoPrincesa - Słoneczko Moje < 3 ;* MutPet - Moja ! < 3 ![]() ![]() panna_miodowa - Kocham ! < 3 ![]() _____________________ przejdź obok mnie całkiem obojętnie. umiesz ? ale zawsze odwracała wzrok , kiedy patrzył jej w oczy i tylko es - nie gniewaj się niunia . za spływa po policzku, a on się odwracał .. podaj mi definicję słowa miłość . nie wiesz jaka byłam dzięki Tobie szczęśliwa, pomimo że nie byłeś mój .. Miłość? Chiński wyrób o nietrwałej jakości ___________ słoneczka < 3 . coś o tym że przyjaźń zaczyna się na nowo < 3 że zrozumiałyśmy obie swój błąd < 3 ![]() chyba wiecie o co Mi chodzi ; d ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Raczkowanie
|
uwierz mi , jeszcze się we mnie zakochasz.
#2917 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() DZIĘKUJE jesteście mega mega KOCHANE ![]() ![]() nie spodziewałam się naprawdę że tylu osobą sie spodobają. ![]() ~♥~
Wiem że czasami przychodzisz nad jezioro i oglądasz zachód słońca, tęsknisz prawda tylko głupio Ci teraz się przyznać. Wątpię abyś zrozumiał to co czuje. A jego gorący oddech wędrował po moim ciele. W minucie marzeń ukryła go głęboko na dnie serca. Powiedz że mnie kochasz nie widząc dlaczego, wtedy będę wiedziała że to jest miłość. Ona zawsze żyła tym co czuła w środku. Nie mogę słuchać serca bo ono podpowiada abym Ci przebaczyła a ja przecież nie mogą. Nawet we mgle umieli się odnaleźć. Tańcząc unosili się nad przesiąkniętym szczęściem parkiecie tworząc niezwykła opowieść o magicznej miłości. Szła starym miastem słuchając serca, które dyktowało aby zboczyła z ścieżki nieszczęśliwej miłości. Zamach na miłość. A ja nie umiem kochać na zawołanie. Niestety. Każdego dnia myślę o nas i boje się że kiedyś będę musiała przestać. Chodź usiądziemy przy kominku z gorącą herbata i po zastanawiamy się jakby to było gdyby los połączył nasze serca. Wymyśliłbyś coś lepszego bo to już takie banalne mówiąc że nie pasujemy do siebie. Jeżeli przyjdzie Ci ochota odejść nie zapominaj o uśmiechu. Bo każdy dzień spędzony z nim wydawał się magicznym snem. Zabierz mnie tam gdzie koszmar zamienia się w słodki sen. Uwielbiam gdy całujesz mnie w kącik ust. Serce schowane w kącie pajęczyn. |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2918 |
Raczkowanie
|
dać tobie w twarz z byle konkretnego powodu, tego chcę.
jestem wredna, mam nawroty bezczelności co 3 sekundy i nie lubię się dzielić. wystarczający powód, żebyś dał sobie spokój. -jesteś śliczna. -zbyt oklepane, spadaj! ^^ ___ wróciłam ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
BAN stały
|
[1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;14336155] cherriies <3
od deszczu Twoich słów, mokną moje myśli. [/QUOTE] < 33 ![]() Bo ja nie potrafię żyć bez Ciebie nie tracąc wiary w marzenia ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Rozeznanie
|
*zostawić po sobie ślad w czyichś rozmarzonych oczach.
*mogłam być aniołem, ale z lenistwa wyprałam skrzydła w pralce. *wybaczyć można, ale nigdy zapomnieć... *pijane usta kobiety mówią o tym czego pragnie będąc trzezwa... *podziwiam tego kto zaprojektował mój życiorys. Gratuluje wyobrazni! *'...lecz ta księżniczka nigdy nie spadnie z huśtawki marzeń' *sow how can you expect me to just close my eyes and forget youre mistakes? |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Raczkowanie
|
i mogłabym mówić Ci o bólu, lecz schowam go w kieszeni bo sam stwórca mógłby się zarumienić.'
typowa reakcja, zazdrość, zawiść, ludzie zamiast się bawić czują nienawiść..’ odpukać, na ch.uj se wrogów szukać, na ch.uj ci muka. Żyć w zgodzie z samym sobą, to jest sztuka.’ dinozaury w świecie gdzie większość to larwy.'
#2922 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak szybko się wszystko potoczyło...ten nasz affaire de coeur... * romans
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-09-20 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | ||
Rozeznanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ___ zielono mi. powietrze nigdy nie pachniało tak słodko jak wtedy. wykorzystując tą ostatnią cudowną niedzielę tego lata. <3. w powiewie świetlistej końcówki lata. -Kochasz mnie? -Tak. -Dlaczego? -Bo inaczej nie umiem. -No ale czemu? -Bo tak. -Jak? tak? -Tak. -Wyjaśnij mi to. -Jesteś jak powietrze. -Powietrze jest niewidoczne!... -Ale zawsze przy Tobie. -Nieodczuwalne! -Zawsze Cię otula. -Nadal nie rozumiem... -A umiesz żyć bez powietrza? moje osobiste słońce. <3. nieprzetłumaczalna. strefa nieporozumień. strawberries cherries. - patrz! - gdzie ? - płynie szczęście. - Ty jesteś moim szczęściem! pięć metrów nad niebem. sześć stóp pod ziemią.
![]() |
#2924 |
Raczkowanie
|
* Nudzić się razem to już rozrywka. ![]() * Nigdy nie byłam kokietką typu "puci, puci".* Ci co mówią, że nie mam historii i hulamBędą ją pisać własną krwią na murach. *
#2925 |
BAN stały
|
Bo każdy pretekst jest dla mnie dobry abym mogła do Ciebie napisać .
Nie znoszę kiedy rozpisuję się na 6 sms-ów , a Ty odpisujesz mi po 3 godzinach ; '' Jestem zajęty '' . - Czy uważasz że miłość jest zaraźliwa ? - Nie . - Dlaczego ? - Bo gdyby była , dawno byś mnie pokochał . |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Rozeznanie
|
Chcę Ci powiedzieć tylko jedno . Moje życie nawet z największym kawałkiem szczęścia, z kolorowym niebem i zielonymi chmurkami a nawet tęczą i watą cukrową, nie będzie kolorowe . Wiesz czemu ? Bo nie ma w nim Ciebie .
karmelowe serce. w mej głowie od marzeń aż huczy. ![]() -Co robisz? -Rysuje. -Co rysujesz? -Serce. -Dlaczego ma tyle dziur? -Bo to jest moje serce, zranione serce. i wymyśliła sobie, że kiedyś będzie ooo tak cholernie szczęśliwa! w oczach widzieć gwiazdy, we włosach iskrzące się promienie słońca, w uśmiechu prawdziwe diamenty.
#2927 |
Zakorzenienie
|
-Kochanie zrób kawy...
- A co ci bozia rączki upier.doliła koło łokci? jak się nie spodoba na brudno to i na czysto trudno.. nie wyjdę dziś z Tobą bejbi na techno nie pójdę z Tobą pod rękę pod molo nigdy w życiu nie pokocham dziewczyny która słucha disco polo pierol.ony ignorant Proszę pozwól mi usłyszeć ciszę czasem lepsze to niż potok słów Pomilczmy jak miliony gwiazd na niebie Daj szansę nam! Ogromny ból sprawia nawet kilka prostych słów
#2928 |
Wtajemniczenie
|
Na środku ulicy o północy..zatańcz ze mną. Mogłabym wyglądać jak księżniczka. Każdego dnia piękniej. I tak byś nie zauważył. Ten pluszowy miś od Ciebie. Odpadło mu wczoraj oko. Nie martw się, i bez tego będzie moim ulubionym. On wie co zrobić by przyciągnąć moją uwagę. Bezczelnie to wykorzystuje.
#2929 |
Rozeznanie
|
ale nie jest to sprawa nadziei na przyszłość. chodzi raczej o ponowne stworzenie przeszłości.
-rachunek wyślę Ci pocztą. -jaki rachunek? -no ten za 542 kłamstwa i 34 zdrady i 678 dni u twojego boku (+22% vat) narysujesz mi słońce? nie musi być ładne, ale takie wiesz, takie od Ciebie. ![]() -tęsknisz? -nie, po prostu lubię patrzeć przez okno. tak po prostu bezgranicznie ufać? nie! już nie...
#2930 |
Raczkowanie
|
ale Wy moje szybko pędzicie.
![]() czujcie się wszystkie okradzione ![]() ___________ a wieczorami siedzimy na dachu i jemy gwiazdy plastikową łyżeczką. papieros ma smak życia, nie smakuje mi. - o nowe buty? zamszowe? - nie, za swoje. xD okruchy nieba uczepione rzęs za brzydka dla ładnych, za ładna dla brzydkich. |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Raczkowanie
|
bo tylko z Tobą , ja widzę sens tu.
#2932 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() + Gdy zaczynamy wszystko od początku, znaczy to, że koniec już bliski. +Jak mucha w sidłach pająka, tak jak ja spisana na straty z moim uczuciem do Ciebie ;( + Ty po prostu zabłądziłeś w drodze do kiosku, prawda? błagam, powiedz że to prawda!! + rozbieraj mnie powoli, ze wstydu, uprzedzeń, doświadczeń, do samej miłości. aż Bóg wstrzyma oddech.
![]() |
#2933 |
BAN stały
|
~ * ~
Jedna z Tobą chwila jak fenoloftaleina zabarwi mój dzień. tam, gdzie nierówny oddech, równym staje się. <3 Bo kiedy usta lgną do usta nie myślę wtedy już o niczym. Zamykam oczy, poddaję się. Transfuzja wyobrażeń. A bliskość rozproszy nasz strach przed ciemnością. ~ * ~ |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zadomowienie
|
Leżę zagrzebana w pościeli z twarzą mokrą od łez...
I'm lost without you... Najmniejsza cząstka Twojego serca będzie mi skarbem bezcennym... ![]() Sam widzisz,że nie jestem zbytnio wymagająca... Do you feel the same? Jak by to bylo cudownie,usłyszec znów Twoj głos... I need you more than ever...
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za wszelki pochwały - Uwielbiam Was! <33
I nakleję na Ciebie mój kod kreskowy... Będziesz już na zawsze mój....! Poczęstuj się mną. Tylko nie nakrusz. Szukam spokoju. Czy pozwoli Pan, że poszukam go w Pana ramionach ? ^^ Ale niech się Pan nie martwi. Kobiety są dziwne - nigdy nie przestają kochać. Nawet drani... Według statystyk już dawno powinnam być Twoja... Mamy przerąbane jak Pinokio w krainie termitów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
BAN stały
|
![]()
Mogłabym prosić coś o miłości do przyjaciela ? Bardzo mi potrzebne ..
![]() ~ ♥ ~ Bo nic ani nikt nie jest w stanie zabronić mi Cię kochać .Któregoś dnia , pokażę Ci całe stosy kartek i pełne szafki zeszytów z Twoimi inicjałami . Nie muszę Ci mówić że na rękach mam wyryte Twoje inicjały , to i tak nic nie zmieni . Gdybym miała wybierać między Twoim szczęściem a moim bez zastanowienia wybrałabym Twoje . Cały czas powtarzam sobie że nie jesteś dla mnie ale moje serce nie może albo nie chce tego zrozumieć . Dzieli Nas tylko przeraźliwy krzyk nieszczęśliwych dusz . ~ ♥ ~ |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
Rilen - dziękuję za uznanie
![]() ____ Chciałabym wykrzyczeć swoje grzechy nadmiar percepcji i strach za całą ludzkość też chcę wierzyć w miłość, w coś, co da mi szansę, pokaże sens, by dalej prowadzić tą walkę zjadasz moje serce i tylko marzyć może mi się świat tonący w uczuciach chodź, zabiorę Cię tam, gdzie w kolorach jest świat taka, która na bank zrobi to, czego nie wolno Ty też tak lubisz znikać jak ja? bo świat mi zamyka siłą wizję
#2938 |
Raczkowanie
|
Odgłos złamanego uścisku
W lipcu, kiedy wiosenny wiatr słodko pachnie, śpiewam niewinną, miłosną piosenkę... Dni które nie powrócą, osoba którą kochałam. Cztery słowa, żeby udusić! Rany w psychice się nie goją Więc nawet przez sekundę nie myśl, że Jesteś niezastąpiony ... Nie jestem dziewczyną o złamanym sercu... ale to wszystko to tylko fantazja nadal oddycham Ale ty nie jesteś facetem Jesteś tylko Manekinem A Good Day To Die (dobry dzień by umrzeć) Umierałam by być nią bo chciałam być kimś kogo znasz A pewnego dnia po prostu oleję to wszystko! gdzieś ponad teczą
#2939 |
Zadomowienie
|
kamisha - wkońcu tyle czasu mnie tutaj nie było.. Muszę nadrobić zaległości. ![]() ![]() ... Słodkie i namiętne 'spierdalaj'.. Podeptane myśli. Tak trudno Cię nie kochać.. Żałosna bezczynność.. Bagno zwane rzeczywistością.. Egoistyczne dziecko słońca..
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-09-20 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
BAN stały
|
- Ona się chyba zakochała .
- Dlaczego tak sądzisz ? - Zobacz . - Je szpinak . No i co w tym niezwykłego ? - Ale ona przecież nienawidzi szpinaku . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.