|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO ! ![]() Cytat:
Cytat:
ale zrobie wszystko zeby sie dostac do Gdanska ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czesc Wam ![]() byłam rano w Kosciele i uczyłam sie 1,5 h z historii ![]() a teraz nudzi mi sie ;] |
|||||
|
|
|
#3152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale i tak PŁ na 99%
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj z Tżtem plotka.pl przeglądaliśmy ![]() Cytat:
5 klasa podstawówki czy 4?![]() Odrabianie zadań domowych jest zabronione |
|||
|
|
|
#3153 |
|
Wtajemniczenie
|
HELP !!
Witam was wszystkie )mam duuuzy problem hehe jutro juz musze wypelnic deklaracje co zdawac a nie wiem... co myslicie czy lepiej geogr czy biol. dodam ze mam wybranych pare kierunkow do ktorych przydaly by mi ise te przedmioty ale nie jestem pewna po ktorym miala bym wieksze mozliwosci co do wyboru studiow.... z gory dziekuje za odp
|
|
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym do lutego możesz zmienić decyzję
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż sobie wejdę na kozaczka.pl Czuję się zawiedziona, że nie będzie relacji z koncertu Katerine
|
|
|
#3156 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
czesc wam Ja wlasnie z Kosciola wrocilam,i nic mi sie niechce:// Boze wy juz zalatwiacioe sale na 100dniowke a ja do szkoly za tydzien dopiero i nioc nie wiadomo z ta 100dniowka. A co mytslicie o temacie:''Ludzie listy pisza''-korespondencja dawniej i dzis.Omow na wybranych prz.epistolografii dawnej i wspolczesnej..????
|
|
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam cycki małe, a dupę dużą, najgorsza kombinacja :P. Incorrect życzę jeszcze braku kaca .
|
|
#3158 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć Gaduły!
Cytat:
----- A ja wczoraj siedziałam nad zad. z chemii, teraz robiłam zadania powtórkowe (funkcje) na maturę - nasz matematyk takie daje, a po weekendzie sprawdza. No, a teraz się zbieram bo jedziemy z TZ i psami na przejażdżkę rowerową. ![]() Blue_apple - jak tam uczenie się ukł. krwionośnego? (to chyba Ty pisałaś, że poświęcisz na to sobotę? ). |
|
|
|
|
#3159 |
|
Rozeznanie
|
rejestrujesz sie na stronie www.postcrossing.com losujesz osobe, do której wysyłasz pocztówke. Jak do tej osoby dojdzie Twoja kartka, to potem ktoś losuje Ciebie i wysyła Ci pocztówkę. [mam nadzieje, że zrozumiale wytłumaczyłam]
ja moich cycków nie mogę w nic wepchnąć, to tez fajne nie jest. Musze szukac dużych rozmiarów, żeby się w coś wcisnąć
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjem jutro porządne śniadanie i wezmę ze sobą Pysia , około 11,00-12,00 będą mi pobierać, więc starczy.INCORRECT - Wszystkiego zboczonego! ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Incorrect ![]() najlepszego ;*** ![]() Cytat:
Gdzie ty masz XL na wyprzedażach ? Chociaż XL to może są ale ja L lub M potrzebuje a tu same S. Cytat:
![]() Drożdże i Przetwory ![]() Ciachooo A jaki poziom inteligencji ![]() Cytat:
Sukienki 40 czasem się nie chcą w biuście zapiąć
|
|||
|
|
|
#3162 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam lenia
. W ch*j ( ) nauki, a ja czytam książkę Weszłam na nk i zobaczyłam jak nasze Kociaczki się już zintegrowały Szybko ![]() Nie mam weny do pisania, a poza tym to idę się uczyć xD Miłego dnia, Mielonki Luksusowe ;*
|
|
#3164 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wiem co to iguana moja ciocia miała 2 teraz jej córka na komunię dostałą znowu coś w tym stylu, ale jeszcze mniejsze. A legwany są takie serio duże?kiedyś byłam w parku na spacerze i jakaś pani wyszła na smyczy z czymś w stylu legwana i to było wielkie jak mały krokodyl ![]() morze ciągnie, ja uwielbiam morze też, ale... chyba więcej argumentów za tym, żeby tu zostać. a skad nagle wzielas ten pomysl warszawy? co na to tz? już mi beata mówiła, haha. szturmujcie xD ja jak zwykle nie bede miala planów, a jakże ![]() Cytat:
ja czuje w kościach, że i tak tak pójdziesz ![]() Cytat:
dziś MOZE sie wezme za to. tzn. mialam juz na korkach to, wiec tylko utrwalić muszę, no. ale musze przez ten tydzien, bo potem bede uczyla sie testow L... a dzis jeszcze chce porobic zadania z matmy jakies bo mam jutro kartk ![]() Cytat:
![]() dzis szlam na biologie i na przekór losu pod blokiem stał autobus do oddawania krwi ![]() spytalam wiec chlopaka od biologii o tą wagę... wiec jest tak, że jak się za mało waży, to te 4500 ml może być za dużo dla takiej osoby drobnej, po pobraniu takiej ilości miałabym za mało krwi. ale zdaża się, że się zgadzają, jeśli taka osoba nie ma anemii a zapomnialam spytać o te alergie ![]() aaa. i darmowe przejazdy ztm są po 19 litrach mozna w przypadku kobiet oddawac co 3 miechy.tż dał mi sie dzis przejechac autkiem ^^ brakowalo mi tego ![]() ide przed tv, potem wezme sie za matmę ![]() milego dnia |
||||
|
|
|
#3165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wszystkie strony chodzą mi szybko, tylko Wizaż nie... Idę uczyć się historii, a później obejrzę "czas honoru"
|
|
|
|
|
#3166 |
|
Konto usunięte
|
hej
uczyłam sie jeszcze z histori i troche z angielskiego a teraz dopadł mnie len nie chce mi sie niccc
|
|
|
|
#3167 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
yeah ------------------------- dzień dobry wypadałoby się pouczyć a tu leń ![]()
|
||
|
|
|
#3168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No wlasnie z ta waga to logiczne uzasadnienie
||
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
len len... mnie od pisania reka boli, bo pisze referat. jeszcze mnie dzisiaj czeka matma, fizyka i ludzie bezdomni
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaaaki smok.Tż jeszcze nie wie jak będziesz na gadu wieczorem (około 20:00) to do mnie napisz, powiem Ci o co chodzi ![]() jak nie masz jak już masz ja i Beata wbijamy na Złote Tarasy na imprezkę .
|
|
#3171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcesz całą swoją krew oddać ? Gdzie jeździłaś? ![]() Cytat:
Wezmę mojego matiza i będziemy się bujać po Wawie ---------------------- Przeczytałam streszczenie 'Chłopów' Idę dalej. Pa, Polędwiczki ;*
|
|
|
#3172 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tamten właśnie taki byl słodziak.i co chcecie robic z złotych balkonach ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
a jeździłam sobie po wale nad wisła ![]() nieładnie tak streszczenia czytać ![]() ja tez za matmę nienawidzę sama się uczyć wszystkiego od zera |
|||
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14338601]
dla mnie alternatywa jest ewentualnie Bydgoszcz albo Koszalin. ale zrobie wszystko zeby sie dostac do Gdanska ![]() [/QUOTE] a jak Bydgoszcz do gdzie?? jakbyś tam przypadkiem wylądowała to się spotkamy c'nie? ![]() no właśnie tak sobie myślę" jak to możliwe, że 4500 ??" ![]() zerknęłam na plan i zapomniałam, że jutro mam biologię i musiałam się nauczyć o genach. Coś tam umiem. Póki co Przedwiośnie leży sobie i się kurzy. W nocy sobie poczytam. Albo nie, bo dziś Kości. Ja z tymi studiami to nie wiem już sama. Chciałabym studiować gdzieś dalej od domu, ale jak pomyślę o tym ile kasy na to pójdzie to pozostaje mi tylko Bydgoszcz. Wiadomo mieszkanie czynsz+opłaty(wykluczam akademik), do tego studia, utrzymanie siebie i takie tam. Myślałam o zaocznych, ale to i tak mnie nie urządza...Same problemy z tym. Kiedyś też pisałyście o uczelniach prywatnych, ja się na takową wybieram, bo kierunki na państwowych mi kompletnie nie odpowiadają.
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mówiłyśmy raczej o tym, ze głupotą jest wybierać uczelnię prywatną, jeśli na państwowych kształcą w tym samym kierunku i to za darmo ;]
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
INCORRECT 1000 !!
![]() Pomyślnego zdania matury !!! I jak najlepszego ![]()
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stosunkowo młody uniwerek, bez renomy.. sama nie wiem juz :/ mam dwa argumenty za, troszkę więcej przeciw.. jednak mimo wszystko wolałabym wyjechać gdzieś dalej, rozpocząć własne, dorosłe życie. więc.. Gdańsk albo Warszawa.
|
|
#3178 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie marudź Cytat:
Pierwsza myśl: gdzie Beata ma dużą dupę... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uczę się, oczywiście angielskiego |
||||||
|
|
|
#3179 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dobrze ze chciaz streszczenie przeczytałas ja juz historie sobie odpuszczam dzisiaj,Cytat:
pewnie ze bysmy sie spotkaly ![]() a ja nawet nie skumałam ze az 4500 ml ![]() Cytat:
![]() wrocilam od przyjaciolki , pije herbatke i zrobie sobie dzisiaj peeling
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-09-20 o 19:17 |
|||
|
|
|
#3180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym mieszkala gdzies dalej, to bym mogla wybierac i wybierac... Cytat:
![]() no wypompowują cala krew z organizmu xD hm, dziwne, dlatego że ten chłopak tez oddaje od dawna, wraz z bratem i kims tam jeszcze z kim mieszka. a to nawet logiczne ze kobiety, które co miesiac traca jakas tam ilosc krwi mogą ją oddawać rzadziej. ![]() ahahah, ja dzis tez powinnam sie angla pouczyc, tzn wypowiedź ustna przygotować, ale JAK ZAWSZE temat mi nie leży jakis idiotyczny o astronautach i podrózach kosmicznych... zato juz koniecznie powinnam franca sie pouczyc :/ jak zwykle miliard slowek i wyrazen na raz. ugh, cos mi pod górkę z tą matmą. nie umiem sie uczyc samemu matmy od zera. tzn. moze jakbym miala z 10 godzin na to... ![]() trudno, najwyzej bedzie laska. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14345772]ale bedzie lans dobrze ze chciaz streszczenie przeczytałas ja juz historie sobie odpuszczam dzisiaj,UKW ale to w najgorszym wypadku pewnie ze bysmy sie spotkaly ![]() a ja nawet nie skumałam ze az 4500 ml ![]() a czemu zaczełas sie zastanawiac nad Warszawa jesli moge spytac ![]() wrocilam od przyjaciolki , pije herbatke i zrobie sobie dzisiaj peeling [/QUOTE]ja tez nie ogarnelam :p ej, uczylaś się?! nie lenilas sie! no brawo! nawet nie musialam Cie pilnować xD
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-09-20 o 19:34 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.

Niezapomniane przypieczętowanie końca dzieciństwa, jakby nie było :p
wejdę sobie na strony PW i PWr

i nioc nie wiadomo z ta 100dniowka. A co mytslicie o temacie:''Ludzie listy pisza''-korespondencja dawniej i dzis.Omow na wybranych prz.epistolografii dawnej i wspolczesnej..????

wszyscy pochudli czy co? 

Wszystkiego zboczonego!

trzeba kupic jako następny w kolejce