![]() |
#1261 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
majkela widzisz wczoraj ja dzisaj ty narzekasz na zły humor
![]() ![]() a ty juz w szkole sanderinka? dlaczemu? jakoś wcześnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
no bede ratownikiem medycznym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Wtajemniczenie
|
ja mam za tydzień ale juz mi sie nie che
![]() ![]() ![]() troche ci współczuje bo niektóre sa naprawde okropne bleee!! np. fizjologia... |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
No to poczytałam co mnie ominęło...
Paprotka niech on dorośnie, bo naprawdę przegiął pałę i przydałaby mu się porządna nauczka!!! Wyżej sra niż d... ma jak to się mówi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Wtajemniczenie
|
niby się dogadaliśmy ale boję sie mieszkać z nimi... że bede miała na głowie nie tylko dziecko ale i jego. ale ja taka miekka nie jestem i nie dam sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
Paprotka spróbować zawsze warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Wtajemniczenie
|
Majkela jak humor? Już lepiej?
![]() Paprotka 3mam kciuki, na pewno Wam się ułoży i sytuacja się polepszy! ![]() Zebra jak tam noc poślubna? ![]() ![]() Sanderinka ratownik medyczny mówisz... Ho ho nieźle ![]() Dziefffczyny............ zaliczyłam poprawkę! ![]() ![]() W nagrodę robię sobie frytki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha, że jaka noc
![]() ![]() gratuluję!!! a widzisz trzeba myśleć pozytywnie:d ja w nagrodę, żę zmieściłam się do sukienki(choć było to już nie najprostsze, czułam jak mnie w cyckach i pod nimi już jednak gniecie) zjadłam dzisiaj 2 kinder bueno pod rząd:P Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-09-20 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Wtajemniczenie
|
No cieszę się bardzo
![]() Jaaa Zebra to chociaż się nawąchałaś alkoholu - to już coś ![]() Też dziś zjadłam sporo słodyczy... kurde roztyje się jak dzika śwyyynia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha mam tak samo... Teraz też mam ochotę na frytki ale za dużego mam lenia żeby sobie zrobić:P dostaliśmy m.in. opiekacz i cuż nie mam sera żółtego wrr a bym już się opychała pysznymi kanapeczkami... ech a słodycze jak dostanę chcicy an nie to nie ma zmiłuj jem aż mnie mdli...widzę po zdjęciach, że robie się jednak coraz większa... Na codzie ntak nie widać a tak od razu jak na tacy:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Wtajemniczenie
|
No i będziemy grubasy... Założymy wątek poporodowe odchudzanie młodych mamuś
![]() Idę na władców móch ![]() ![]() Jutro się odezwę z samego rańca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Wtajemniczenie
|
boże nie tylko ty kobieto...
![]() ![]() ![]() i jem i jem i jem........ ![]() a co za różnica samanthha i tak sie roztyjesz jak ...yyy... maciorka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
Ide zrobić tosty z czym popadnie:P a co mi tam głodna jestem a wieki tego nie jadłam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Wtajemniczenie
|
nie żałuj sobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Wtajemniczenie
|
Heloł! Wstawać Śpiochy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
helol dziewczynyki
![]() Zebraaa slicznie wygladalas ![]() ![]() ![]() Paprotkaa nie przejmuj sie juz musi b yc dobrze i zawsze jest dbrze !!! ![]() Samanthaaa gratulujeee serdecznie i oby tak dalej a co tam prezciez my madre w koncu jestesmy no nie ![]() Sanderinka ucz sie ucz :P:P bedziesz madrzejsza ![]() a co do jedzenia to bozeeee jak chodze po sklepsch to stwierdzilam juz ze moich rozmariow nie produkuja ![]() ![]() ![]() ![]() ale dzisiaj kupuje new laptot bo siostrze swoj oddalam takze za chwilke bede meczyc sie z paramterami r amami itp itd ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Wtajemniczenie
|
Asiulka ja dziś próbowałam się wcisnąć w spodnie sprzed ciąży
![]() ![]() Laptop na pewno będzie dobry ![]() ![]() ![]() Zebra potwierdził Ci ten ktoś od kombinezonu, że już został wysłany? Bo mi nie! A wpłaciłam kase wtedy co kupiłam... |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
no ja niestety n ie mam nikogo kto sie na tym zna a musze miec koputer JUZ
![]() ![]() Mi ogolnie jeden spiochy z allegro wogole nie przyszly ![]() i pisalam maile i nic glupie allegro ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 |
Wtajemniczenie
|
A u kogo kupiłaś? Podaj nam link jakiś, żebyśmy się nie nacięły może czy coś... Na wszelki wypadek
![]() ![]() A ja ostatnio wygrałam licytacje z dwoma śpioszkami, bluzeczkami i jedną parą bucików. Taki ładne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nastrasz ich. napisz im maila ze dajesz im trzy dni na dostarczenie paczki bo inaczej zgłaszasz sprawe do allegro. ja ostatnio wystawiłam negatywa to sie facet nagle od razu odezwał. to mu powiedziałam ze go odwołam jak towar bedzie na miejscu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak z Tż? Już w domu jesteś czy jeszcze u siebie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Wtajemniczenie
|
JESZCZE SIEDzE u mamy. niech troche jeszcze popłacze za mna... wiem że dwa dni bedzie super bo dawno sie nie widzielismy i boje sie że potem znowu sie bede denerwować.. no ale postanowilismy sie postarac. tylko wkólko jest"nie wiem czy ty zrozumiałas o co mi chpdzi a ja mówie a ty zrozumiałes o co mi?" i tak bezsensu bo skupia sie na tym czy ja zrozumiałam zamiast na tym co musi robic zeby było dobrze...
ah jakos sie dogadamy. albo bedziemy zyc w brudzie, chociaż nie wiem jak to wytrzymam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- http://www.allegro.pl/item745680804_...a_wroclaw.html pokaże[/url] wam co licytuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 |
Wtajemniczenie
|
Eh te chłopy nie kumate czasem, co? Ale będzie dobrze, musicie się RAZEM postarać
![]() My wczoraj z moim K. doszliśmy do wniosku, że odkąd jesteśmy małżeństwem to lepiej się dogadujemy ![]() ![]() ![]() ![]() Zmieniło się na lepsze - słowa przysięgi urzędowej trafiły w nas tak, że się nie spodziewaliśmy nawet! Warto chcieć! ![]() Dresik super, taki malusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Wtajemniczenie
|
ja wczoraj rano na gadu rozmawiałam z nim na temat wspólnego konta... na poczatku sie bronił
![]() a ze slubem to nie wiem.. kurczemowi sie ze kasa tak nie potzrebna ale jednak musi byc.. mysle ze jak urodzi sie tosia to wezmiemy ten slub .. już on mi nie ucieknie.. ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- i wiesz co mam nadzieje ze u nas tes sie tak ułoży jak u was ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Wtajemniczenie
|
My nie mamy wspólnego konta bo ja swoje zlikwidowałam odkąd nie pracuje, Tż też student ale konto ma ale to rodzice mu coś tam przelewają no i jak zarobi to sobie wpłaca kese ale za to jego portfel jest jak najbardziej wspólny
![]() paprotka masz rację - trzymaj go i nie puszczaj ![]() Co dziś robicie ciekawego? Ja nie mam pomysłu ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Wtajemniczenie
|
od kiedy jestem w zorach od dwóch dni nie wychodziłąm na ulice.. nie moge bo zaraz pieniądze wydaje
![]() ![]() przyjechłam a tu jedn akolezanka na weselu brata druga na wczasach trzecia wyjechała czwarta nie przyjechhała i ..tak siedze ![]() ale obiadów nie gotuje i brudem sie nie denerwje a to duzo heheeh i tak mam ochote na rower ale ostatnio jakas linka pekła w taty nowym rowerze i mam zakaz uzywania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Wtajemniczenie
|
Kobieto opanuj się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Wtajemniczenie
|
bo ja zawsze mam zachcianki nieadekwatne do sytuacji
![]() ![]() a na obiad naleśniki z budyniem i owocami ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-09-21 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.