|
|
#3001 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Cytat:
Boskie.! Kradnę ![]() ______________ -Co się dzieje z człowiekiem, kiedy pęka mu serce? -Nic. Zupełnie nic. Przecież żyję, piję herbatę, biorę prysznic, czytam książki, czasem nawet się uśmiecham.. z tym, że każda z tych czynności nie ma najmniejszego sensu, rozumiesz? |
|
|
|
|
#3002 |
|
Zadomowienie
|
envious->
skubana! Już kocham, Twoję opisy. ![]() _____________ Przy Tobie mam powody do uśmiechu na co dzień. przetrwamy to bo kazdy z nas wkłada w to serce bo my nie jesteśmy po to żeby się podobać! im dłużej to trwało, tym większy bym mój optymizm. dawkowałam go sobie ostrożnie, ale jednak dawkowałam. to niesprawiedliwe nie ufać temu co przygotowało dla nas życie. maleńka, świat w twoich rękach i żałuję chyba, bo zawsze kiedy chcę się związać z kimś mam z tym przypał twoja zdarta z kolan skóra, moje obgryzione paznokcie. Wczoraj miałam na Ciebie ochotę, ale dziś już nie jestem pijana. słabo.
|
#3003 |
|
Zadomowienie
|
Rozbieraj się - Tak od razu? Może najpierw buzi.
-bolało ? -okropnie. nadal boli. -Czy miłość nieodwzajemniona wzmacnia? - tak - A czy zabija? - też. ta cisza zabiera Ci mnie.
|
#3004 |
|
Przyczajenie
|
~ Może kiedyś powiem Ci to co chciałbyś usłyszeć..
~ Choć przez chwile popatrz na mnie tak jak na nią patrzysz.. Chciałabym choć na chwilę stać się nią.. ~ 'Marzę o Bogu co ześle mi Kogoś Kto pomoże zrozumieć, że życie jest śliczne..’ ~ ‘Nie doceniałam Ciebie prawdę już znasz Chcę to naprawić, ale wiem nie mam szansy Jestem idiotką, która tęskni nocami..’ ~ ..............Biegnę, muszę Cię zatrzymać............ ~ "To uczucie, ono silne jest. Przetrwa każdą próbę, przetrwa każdy test."
|
|
#3005 |
|
Raczkowanie
|
Szedł raz polną dróżką Anioł. Skrzydła Jego trzepotały na wietrze. Spojrzał na mnie, a światło aureoli oświetliło mi drogę. Tą, którą zgubiłam ....
|
#3006 |
|
Raczkowanie
|
no to czytam!
to teraz ty czytaj: jesteś o dwa nieba lepsza ode mnie <3Rilen - miło mi 3martyna3 - powrót w wielkim stylu ![]() **** obudziła się rano, była sama, wstając obok niej leżało 4 złote z drobnych i kartka z napisem : Żeby nie było, że za darmo! On przeliczał drobne, choć wiedział ile ma ich,a na prawdę usiadł, by sprawdzić czy ona popatrzy... Mieli iść nie daleko, ale płynęli w rozmowie tak że szli równo z rzeką i zanim się spostrzegli byli gdzieś, gdzie nie wiedzą, a żeby nie iść dalej usiedli na zimny beton. Powoli się zbliżał, jego serce biło lekko, ale jej biło jakby zaraz miało złamać żebro. i przypomina sobie chwile z eks. ![]()
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2009-09-20 o 22:11 |
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
- mówiłeś do mnie mała.
-mała to jest Twoja pała. ja co najwyżej jestem niska. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3008 |
|
Raczkowanie
|
codzień czekam ,by Cie ujrzeć choć na chwile ...
czekam...czekam.... Pragnę mieć Cię obok siebie! nigdy nie czułam czegoś tak wielkiego... Powiedz mi wprost , co dla Ciebie znaczę? Jeszcze nie wiem jak to nazwać,nie wiem czy Cie Kocham,nie wiem co czuje, ale znaczysz dla mnie najwięcej ;*
|
#3009 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
cudne te! och. zabrałam. mua! ![]() Cytat:
bierz ile chcesz! i tak nie odwdzięczę się nigdy tym co od Ciebie zabrałam! tym powyższym po prostu mnie urzekłaś. ![]() jest boski! kobieto, no brak mi słów po prostu! to z jakiejś kołysanki chyba. ale extra że go tu dodałaś! już widnieje na moim gg. <3.Cytat:
![]() Cytat:
![]() ______ 'On. Kilka literek imienia tak bardzo zmieniły jej światopogląd. Jego poczucie humoru, czasem drwiny były dużo ważniejsze niż komplementy innych. Uwielbiała dołeczki na jego twarzy kiedy się uśmiechał. Jego śmieszny ton mówienia, jego ciepły głos a zarazem pobudzający. Każde spotkanie, każda chwila, każde słowo było dla niej najważniejsze, najwspanialsze i jedyne. Kochała go mimo i wbrew. Za wszystko. Nawet za to co było złe'. a gdyby tak można sfotografować nasze sny? ![]() - Wierzysz w miłość? - Nie. Ale brzmi nieźle. 'Już chciała powiedzieć, że czas jest czasem, każda sekunda trwa dokładnie sekundę, to przecież jej obowiązek. Ale zaraz przypomniała sobie tygodnie, które przemknęły w mgnieniu oka, i popołudnia trwające całą wieczność. Minuty ciągnące się godzinami i godziny, które minęły tak szybko, że nawet tego nie zauważyła'. 'bo w gruncie rzeczy miłość jest nieuleczalna. do cholery, co Ci przyszło do głowy, że chcę się z niej leczyć?' ' "To niemożliwe!" - mówi Rozum "To lekkomyślność!" - mówi Doświadczenie "To może zranić!" - mówi Duma "Spróbujmy..." - mówi Marzenie '.
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-09-20 o 22:54 |
|||||
|
|
|
#3010 |
|
Raczkowanie
|
bez Ciebie czuję się jak bez oddechu.
każda nawet najprostsza myśl to cierń. brak mi Twojego ciepła! wraz z odejściem Twoim straciłam strzępki sensu. łza za łzą... twoja twarz spowita niebiańskim spokojem. codzienność mnie rani! tak ciężko sobie poradzić bez Ciebie, tak trudno udobruchać codzienność. podobno istnieje siła, która jest w stanie zmienić pozytywnie losy świata: MIŁOŚĆ. Jej czar działa pod jednym warunkiem, że obie strony zostaną przez nią dotknięte równocześnie.
|
#3011 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a 2 świetne i kradnę. ![]() *** 1. jakżesz niestała w niekochaniu.. 2. kocham Cię kochać, się w Tobie kochać, z Tobą się kochać.. 3. kocham Cię, drogi mężczyzno z moich snów. 4. lecz takie są widać wytyczne by kochać Cię jak Irlandię. (; 5. królewny zakochane mają usta pełne czekolady i podziurawione zgryzotą serca. 6. moje sumienie sra na ten haniebny czyn wraz ze mną. [; 7. umarłam. na dziś i na jutro. i na każde przeszłe i przyszłe życie. 8. gdybym umiała się teraz śmiać, to umrłabym tu ze śmiechu. ^^ 9. nie możesz powiedzieć, że będziesz kochać mnie wiecznie.. 10. zna pan Einsteina, tego amerykańskiego Żyda ze Szwajcarii.?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
w głębi serca wszystko jest dozwolone..
bo już nigdy nie wróci to co raz sie skończyło.. Kocham Cię i to wszystko co naprawdę wiem . .. i byłam najszczęśliwsza na świecie . it's all make believe , isn't it ?
|
|
#3013 |
|
Gość
|
`Chciałam być z Tobą do końca chodź wiedziałam, że to nie ma sensu ..
|
|
|
|
#3014 |
|
Raczkowanie
|
Już nie płonie we mnie ogień - tylko od czasu do czasu strzela iskierka.
- Reszka bo lubię Twój tyłek - Dobra, niech będzie orzeł choć intelektualnie wcale go nie przypominasz xD Każdy krok zbliżał mnie do Ciebie. Nawet ten który robiłam na najmroczniejszej z dróg <3 Życie pełne jest twardych lekcji.
|
#3015 |
|
Rozeznanie
|
pozostała tylko wiara w niespełnione marzenia
* Beautiful girl sleeps by herself. Half bed's cold, she knows it's her fault. She's given in and admitted defeat but she'll be fine. * I nie mów jej, że zapomnieć ma, rozumiem ją, rozumiem jej świat. * ...od wszystkiego co zakazane łatwo się uzależnić. * 'tyle nocy, tyle dni nie było jej dla świata, odkąd rzucił na nią czar zapomniała kim naprawde jest' * '...co takiego było w Nim, że nic nie chciała więcej, trzy sukienki, kilka zdjęć to wszystko co dziś ma z miłości tej' * 'i po chwili już ją rozbiera z letniej sukienki i z wszystkich tajemnic. W słodkim zbożu toną w objęciach w tę noc...' * 'za co dałam zimny dotyk ust pozwalałam się całować tam i tu. Bardzo proszę jeszcze więcej bierz jeśli zechcesz bez umiaru grzesz.' * często mam cię na końcu języka * niżej niż stoisz wyżej niż mierzysz * co dla mężczyzny oznacza robienie porządków w domu? Podniesienie nogi tak, aby kobieta mogła poodkurzać. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3016 |
|
Rozeznanie
|
czy mogę porozmawiać z Tobą minutę ?
nie będę karmić Twojego ego przez cały czas. byłeś moimi oczami, kiedy nie mogłam widzieć. trzymałam się Twojej obietnicy, że zawsze będziesz. to głupie, ale jak mogłeś opuścić mnie przestraszoną ?
|
#3017 |
|
Zadomowienie
|
- Co robisz tutaj?
- Spaceruję... w chmurach. - W takim razie chyba czas wrócić na ziemię. Usiadła na ziemi i zaczęła się zastanawiać, kim dla niego jest. maleńka, świat w twoich rękach.
|
#3018 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Milosc do przyjaciela.. hmm.. skad ja to znam.. ![]() Moj przyjaciel stal sie moim TZ ![]() i porponuje Ci piosenke Whitney Houston - If i told you that idealnie pasuje do tej sytuacji, podam Ci zaraz tlumaczenie, moze sobie cos wybierzesz.. ![]() Powiedz mi tera jak byś się czuł gdybym powiedziała Ci co czuje I czy byłoby źle powiedzieć Co jest w moich myślach Przepraszam ale muszę Byliśmy przyjaciółmi ale z czasem To co czuje w środku zmieniło się Ale poddałabym się miłości jeśli pomyślałabym Że to było nieprawdziwe względem Ciebie (Jeśli bym Ci powiedziała, że) Chciałam Cię zobaczyć (i jeśli powiedziałabym Ci, że) Błagam Cię żebym mogła Cię przeprosić (Jeśli bym Ci powiedziała, że) Zawsze zatrzymam Cię przy sobie Co byś powiedział (Jeśli bym Ci powiedziała, że) Wiem, że byliśmy tylko przyjaciółmi Ale gdybym zdecydowała się coś ogłosić Mam nadzieje, że to nie obrazi prawdy Mamy powód, nie chce żeby to się skończyło Myślisz, że mamy to co przegrane Wtedy raczej powiem (raczej powiem) to samo (raczej powiem to samo) Ponieważ nie chce wybierać Pomiędzy najdroższymi dla mnie rzeczami (powiedz mi) (Jeśli bym Ci powiedziała, że) Chciałam Cię zobaczyć (i jeśli powiedziałabym Ci, że) Błagam Cię żebym mogła Cię przeprosić (Jeśli bym Ci powiedziała, że) Zawsze zatrzymam Cię przy sobie Co byś powiedział (Jeśli bym Ci powiedziała, że) Jeśli weźmiemy tą szanse i rozwiniemy ją na wspólny romans Mam nadzieje, ze będzie to dobre dla mnie i dla Ciebie (Jeśli bym Ci powiedziała, że) Chciałam Cię zobaczyć (i jeśli powiedziałabym Ci, że) Błagam Cię żebym mogła Cię przeprosić (Jeśli bym Ci powiedziała, że) Zawsze zatrzymam Cię przy sobie Co byś powiedział (Jeśli bym Ci powiedziała, że) Czy będziesz tam dla mnie Czy będziesz miał odwagę przytulić mnie Czy moje uczucia opuszczą mnie Samotna jeśli powiem Ci |
|
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
garfieldo14 - cieszę się, że się spodobały. ; )
----------------------- przecież ja jestem taka zwyczajna. i te nieznośne włosy, które ciągle odgarniam za ucho.. to nie była miłość. to było podniecenie, adrenalina i tequila. nic więcej. blondyn z zadziornym dołeczkiem w policzku. rozkruszę wszystkie wspomnienia o tobie i nawet ich nie posprzątam. |
|
|
|
#3020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przepraszam. ale wtedy nic nie miałam. i ciągle próbuje zapomnieć o wszystkim gdy pale Twe fotografie Ty patrząc w tamte twarze, wiesz, że nic nie wymaże, Wspomnień zaklętych w fotografii A ja patrzę na Twoją fotografie...siedzę w kącie, cicho płacze. Jedną wiem już dziś na pewno, więcej Cię już nie zobaczę <3 Dobre momenty - jak fotografie- trzymam w swej głowie jak w starej szafie Gdy się miało szczęście, które się nie trafia: czyjeś ciało i ziemię całą, a zostanie tylko fotografia, to - to jest bardzo mało. Dusza nie wychodzi na fotografii
|
|
#3021 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo ładny kradnę ; *___________________ zrozum, jeśli nie będę umiała zmusić się do życia.. ! Nie musisz mnie nawet kochać.. ponieważ ja też Cię nie kocham. Runaway with my heart, runaway with my hope, runaway with my love.. Nie do opanowania moje serce, nie do opanowania moja nadzieja, nie do opanowania moja miłość..
|
|
|
#3022 |
|
Rozeznanie
|
kłamiesz patrząc prosto w moją twarz.
mnie wyciąłeś nożyczkami z ust i szept i śpiew i śmiech. takich jak Ty kwiatów pełno jest. jak nie Ty to inny znajdzie się. więc idź gdzie chcesz. to cześć. kiedy budzisz się, mruczysz ciepło jak kot. nie wiesz o tym jeszcze.. jesteś moim powietrzem. kiedy czuję Cię. kiedy wdycham Cię. Ty wypełniasz mnie. po prostu kocham Cię. kiedy tulisz mnie, szukasz rąk i ust.
|
#3023 |
|
Zadomowienie
|
RobCoChcesz - dziękuję.
<3... Mógłbyś mnie kochać. W mych oczach widzieć gwiazdy, we włosach iskrzące się promienie słońca, w uśmiechu prawdziwe diamenty. Byłabym tylko Twoim skarbem. Przytulałabym Cię bez powodu, całowała czule gdybyś tego potrzebował i uśmiechała się ładnie, gdybyś przechodził obok mnie z miłością wypisaną w oczach.. Jak dawniej piła cherbatę w swoim ulubionym kubku, jadła pierniki, oglądała powtórkę serialu.. Jakby wcale nie zawalił jej się świat.. Pustkę najłatwiej wypełnia się smutkiem.. Mam alergię na kłamstwa.. Lubię kiedy pachniesz..różowym szczęściem a moje usta maja barwę Twoich pocałunków. Bo dla Ciebie..oszukam przeznaczenie! Bo dla Ciebie..spełnię każde marzenie! Ogarniam świat z nadzwyczajną pobłażliwością.. Kiedyś pytałeś co to znaczy 'tęsknić za Tobą'.. W przybliżeniu to taka harybda zamyślenia, marzenia, muzyki, wdzięczności za to, że to czuję, radości z tego, że jesteś i fal ciepła w okolicach serca.. Imię - Martyna. Zawód - miłosny. W jednej chwili szybujesz po niebie, a w następnej stoisz i patrzysz na rozpadające się życie.. Stan na dziś: tylko siąść i płakać.. Najtrudniej wstać, gdy potkamy się o własne marzenia..
|
|
#3024 |
|
Zadomowienie
|
Myśli zaprzątają mi głowę...myśli o Nim...
![]() A gdyby tak nagle czarne stało się białym,a białe-czarnym czy wtedy też mówiłbyś że to nieprawdą jest? Widocznie nie byliśmy sobie przeznaczeni.... Może Ty,może tamten,może żaden.... Nie mów mi że mnie znasz,skoro ja siebie samej nie znam... Potuczone myśli... Mój dzień zakończył się wraz z Twoim odejściem....
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#3025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cudnaś.! <3- Obserwowałam Ciebie z drugiego końca sali... - To wróć tam i dalej obserwuj. xD pomiędzy myślami przedzieram się do serca. włączysz play, a ja przybędę.wciśniesz stop, a nie odejdę.. mój sens życia.moja miłość.
|
|
#3026 |
|
Raczkowanie
|
wszyscy mamy nasze własne śmieszne nastroje
tylko pozwól sobie być razem nie Twoja. nie Jego. nie żadnego innego. nikogo! dwa osobne serca bijące jednym rytmem i tak gdzieś z czasem minie, wiem! mam do Ciebie blisko tak. tak o oddech, tak o raj jesteś bliżej niż chce mózg nie chcesz schodzić z moich ust
|
#3027 |
|
Raczkowanie
|
biegnę do Ciebie ..
pozwól mi znów wdychać smog Twoich ulubionych czerwonych Marlboro . zabawmy się , ej! idę dla siebie z myślą o Tobie.
|
#3028 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie dziwię się, bo Właścicielka taka sama . ![]() ___________ na nowej karcie dnia maluję Twoją twarz.
|
|
#3029 |
|
xoxo
|
Ene, due, raz, dwa, trzy...
mówisz "Kocham" i nie ma już nic. Miłość potrafi być czasem taka ślepa, że nawet nie zauważy kiedy któreś postawi mur między nimi z napisem "NIE MAM CZASU - PS. JUŻ CIĘ NIE KOCHAM". dlaczego my kobiety poznajemy i co gorsze zakochujemy się w mężczyznach, którzy nas potem zostawiają? Gdyby suka nie dała to i pies by nie wziął. Dzwoniłam. Masz wyłączony telefon. Nie kochasz już. Czemu to serce, które dla mnie narysowałaś ma drzwi i okna? To jest dom. Dom w moim sercu. Mieszkanie dla Ciebie. ?Zaczekaj, dorysuję jeszcze klucz. I dam go tobie. Posprzątaj i zrób dla siebie miejsce. A to co? To? Tak. Jakby to powiedzieć. To taka pluskwa! Po co? Żebyś, jak się zgubisz, mogła łatwo mnie znaleźć i wrócić. Cisza jest jednym z gamy dźwięków, jakie wydaje życie. po raz kolejny jesteś bezinteresownym powodem mojego uśmiechu Alkohol nie zmienia ludzi , uwalnia tylko ich prawdziwą naturę . i dziś znów się spakuje,a jutro wsiąde w autobus. Z dworca pojadę do mojego mieszkania...otworzę drzwi i nadal nie zastane tam nikogo...
|
#3030 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedyne co mi przychodzi do głowy: Przyjaźń między dziewczyną, a chłopakiem istnieje. Ale do czasu. Mój przyjacielu, stałeś mi się na prawdę bardzo bliski. Bo nic nigdy na prawdę nie było takiego jak Ty! _________________ Pod skórą czai się zło. zbyt mało wiesz, by mnie rozgrzeszać Marzę o cofnięciu czasu. Chciałbym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu, jeszcze raz przeczytać uważnie napisy na drogowskazach i pójść w innym kierunku. To niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, ****a, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie. Do niektórych rzeczy trzeba dojrzeć, do innych zaś znów stać się dzieckiem. Stoję na ulicy. Cisza. Ciemność. Nic nie jedzie. Więc kładę się. Na środku ruchliwego skrzyżowania. Jedna noga wskazuje kierunek w lewą ulicę, druga noga w prawą, a głowa... na znak drogowy oznajmujący przejście dla pieszych. Patrzę w niebo. Fajnie tak. Jakby nic się wokoło nie liczyło. Tylko te gwiazdy nade mną. Czas się zatrzymuje. Ale muszę pobić nowy rekord w podnoszeniu się i biegnięciu na chodnik. Prowadzisz podwojna gre... myslisz, że bedziesz mial nas obie. Ja pasuje. Wy grajcie dalej... Musiałoby słońce nie wschodzić,gwiazdy nie spadać a niebo pęknąć może wtedy uwierzyłabym kolejny raz w Twoje puste słowa... tylko wtedy. Pewne rzeczy się między nami po prostu nie wydarzą. Miłość w kapciach? - Byłam z jednym dzięciołem..wciąż pukał do moich drzwi, a w sercu dziury zostały [...] Dlaczego wziąłeś moja miłość, skoro nie wiedziałeś co masz z nią zrobić ? ________________ Chociaż w nią nie wierzysz, chciałbyś ją mieć. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

skubana! Już kocham, Twoję opisy. 

B</3

ale extra że go tu dodałaś! 

kradnę ; *