![]() |
#61 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy Iwostin Solecrin 50+, LRP Anthelios tonujący 50+, filtry, mazidła, minerał
Cytat:
wstepnie bylabym chetna na: -Hydrolat z aloesu to 50ml -guma ksantowa ( nowa) wazn do 06/2010 - caly bez lyzeczki - tonik PHA do wziecia cały ( tj 70%) -glinka rózowa- 4 łyzeczki ( wazn 12/2011) -olej monoi 50% za produkty fitomedu podziekuje ![]() w sumie moge dac Ci tez sporo niezmydlanej frakcji oleju sojowego (mam wieksze opakowanie), tylko uprzedzam ma date waznosci 25.11.2009 (a byla kupiona jakies 2 mce temu!). moge jej oddac np. 5g albo nawet 10g, w zaleznosci od oferty w zamian ![]() a od Ciebie jak tak dokladniej przegladam kramik bylabym chetna tez na hydrolat geraniowy, lecytyne sojowa (lecytyny raczej niewielka ilosc) i ktorys z olejow z truskawek (ZSK lub ten drugi) jesli ma dluga date waznosci ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-09-06 o 15:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy Iwostin Solecrin 50+, LRP Anthelios tonujący 50+, filtry, mazidła, minerał
Cytat:
![]() Jak chcesz go sprobowac to moge Ci go dac jako gratis. Jesli chodzi o frakcje to interesuje mnie 5 g bo chcialabym wypróbowac.. ![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() napisz mi jeszcze ile mozesz oddac tych rzeczy o ktore pytalam ![]() Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-09-06 o 17:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
2.olej z truskawek ( mazidła) uzyty raz 10g wazn 04/2010 3.hydrolat aloesowy 50ml (BU) 07/2011 4glinka rózowa -4 łyzeczki 5. guma ksantowa 6.olej monoi i...tu mnie zabijesz... nie wiem skad wział mi sie olejek paczulowy... ![]() jesli chodzi o lecytyne to mam HLB 4 ( 7 mi juz poszła...)
iwona ![]() ![]() wymianka kosmetyczno-azjatycka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=906586 super ksiazki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...06#post6154806 Edytowane przez milena72 Czas edycji: 2009-09-06 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale zamieszania ![]() ![]() to moze tak: ode mnie: - prasowaniec EDM - niezmydlana frakcja oleju sojowego 5g od Ciebie: - opakowanie po pudrze Hauschki - Hydrolat z aloesu (BU) 07/2011 - hydrolat geraniowy praktycznie cały 100ml -mazidła wazn 10/2010 - guma ksantowa ( nowa) wazn do 06/2010 - caly bez lyzeczki - olej z truskawek ( mazidła) uzyty raz 10g wazn 04/2010 -glinka rózowa- 4 łyzeczki ( wazn 12/2011) -olej monoi 50% - lecytyna HLB 4, olej z pachnotki - odlewki - wg. Twojego uznania jako gratis tonik PHA ( tj 70%), chyba ze wolisz sama go jakos spozytkowac ![]() jak Ci pasuje taka wymianka? ![]() Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-09-06 o 23:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
mi pasuje
![]() poszukam tylko jakis pojemniczków... ![]()
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Moze cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
interesuja mnie u Ciebie glukonolakton, kwas laktobionowy i pojemniczki po pudrach i buteleczki
![]() napisz prosze ile mozesz oddac PHA, jakie maja daty waznosci i tez cos wiecej na temat pojemniczkow i buteleczek ![]() i co wlasciwie Cie u mnie interesuje? patrzac na Twoja wish-liste zapewne cos z mineralow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Glokolaktonu ok 7g z 10g, waznosc 2010/04
Laktobionowego ok 3g z 10g, waznosc 2010/01, przy czym zajrzalam do niego teraz i sie strasznie zbrylil(jest silnie higroskopijny) i trzebaby sobie zadac troche trudu, zeby go rozbic, moge oddac jako dodatek ![]() Z pojemniczkow: puste opakowanie z sitkiem po pudrze Blended Face powder Z ciemnego szkla:10ml z pipetka 1 buteleczka, 2x50ml z nakretka, 30ml nakretka+kroplomierz Z plastiku :1x15ml(ZSK), 1x50ml po HA z BU U Ciebie podobaja mi sie: - aloe vera 200x - niewielkie ilości na spróbowanie: algi-bioferment,d-panthenol, kwas mlekowy - kwas migdałowy -keratyna -peeling z bromelaina -probki filtrow Nie wiem na ile Twoja lista na wymiankowym jest aktualna, wiec wypisalam wszystko czym bylabym zainteresowana ![]() Edytowane przez lorane Czas edycji: 2009-09-07 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- aloe vera 200x - mam, lekko stez sie zbrylil ![]() - niewielkie ilości na spróbowanie: d-panthenol, kwas mlekowy - mam, moge sie podzielic ![]() ![]() - kwas migdałowy, algi-bioferment - juz nie mam -keratyna - moge odlac ze 2-3ml -peeling z bromelaina - mam bromelaine wazna do 11/2009, nie zostalo jej juz duzo, ale jej schodzi b malo na te peelingi, wiec spokojnie moge sie podzielic iloscia na pewnie kilkadziesiat ml gotowego peelingu ![]() -probki filtrow - mam filtry, moge poodlewac tylko jest pewien klopot jesli chodzi o pojemniczki na odlewki plynne, mam wolne chyba ze 3-4. a panthenol, kw mlekowy, keratyna, probki filtrow... przydaloby sie wiecej chyba ze czesci bys jednak nie dostala...poszukam jeszcze czegos... a moze Ty masz jakies pojemniczki? i tak chcialabym zebys wyslala mi jako pierwsza (brak przekupek), wiec jesli bys miala pojemniczki moglabym Ci do nich poodlewac ![]() od Ciebie najbardziej zalezy mi na kwasach i opakowaniu po pudrze, ale buteleczki tez chetnie bym poprzygarniala ![]() Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-09-07 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Najbardziej by mi zalezalo na:
-aloesie -d-panthenol kazda ilosc -kwas mlekowy -peelingu z bromelaina, z tym, ze zalezalo mi bardziej na gotowym, poniewaz nie mam maki owsianej ani mlynka, zeby zmielic pojemniczki wysle swoje, napewno na kw mlekowy i panthenol bede miec, na filtry tez cos poszukam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-aloesu 1-2g -panthenol max. 5ml -kwas mlekowy - ze 20ml - peelingu z bromelaina np. 50ml pasuje Ci tak? jesli tak to napisze Ci na PW dane do wysylki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
Pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
napisałam PW
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
interesuja mnie jasne podklady i korektory
Moze cos u mnie?
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam takie pytanie, bo mam tylko 3 pojemniczki na odlewki filtrow, wiec napisz mi prosze ktore filtry chcesz ![]() ewentualnie moge Ci zrobic 2 pozostalych odleweczki do woreczkow strunowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Ala, nic nie znalazlam, ale NMF moge Ci oddac nie duzo zostalo a ja i tak nie zuzyje. daj znac jak jestes chetna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]() ![]() a, mam jeszcze pudełko po max factor creme puff a jak wrócę do domu to poszukam innych opakowań, dobrze? ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
cos u mnie:
ekstrakty roślinne: - soja - niewielkie ilości na spróbowanie: amla, henna, indygo, z truskawki, z granatu - oleje Oleofarmu - lniany i z pestek dyni - mogę odlać sporo - masło tucuma, olej kokosowy - po kilka gram - niezmydlana frakcja oleju sojowego (naturalis) - kilka ml - olej z maliny naturalis - kilka ml - mogę odlać po ok.1ml na spróbowanie (jesli aktualnie mam pojemniczki ![]() - niewielka ilość: kompleks do paznokci, dry-flo z jedwabiem, glinka biała amazońska - jedwab-proszek z mazideł, opakowanie 2g - ubytek niewielki hydrolaty - mogę odlać raczej na spróbowanie (i jesli mam aktualnie pojemniczki na odlewki ![]() - różany - z głogu - z róży damasceńskiej - z kocanki - neroli |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Zadomowienie
|
dziewczyny, przepraszam za zwloke
![]() juz odpowiadam ![]() Cytat:
hydrolat jak najbardziej mnie interesuje, pudeleczka tez, chociaz chwilowo mi ich nie brakuje, ale preferuje raczej wieksze wymianki, zeby wartosc rzeczy znaczaco przekraczala koszt przesylki ![]() moze innym razem ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie?
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie niektóre mazidła. Może znajdziesz coś w moich 3 wątkach? Mogę też zrobić małą odsypkę glinki czerwonej.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() więc nie wiem czy jesteś dalej zainteresowana...? W każdym razie mi się u Ciebie podoba; - EDM korektor Sunlight - kwas salicylowy Jeśli byś byłabyś zainteresowana to proszę PW ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.