|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
Nawet nie wiedziałam, że tam takie coś ma miejsce-operacje plastyczne w wieku 15 lat? ![]() : confused: Świat upadł na głowęAlbo ten wywiad na końcu z tą modelką - pomimo wszystko sprawiała wrażenie bardzo pustej osoby. Albo jak pwoiedziała, że u nich w Wenezueli gdy zauważą w małym dziecku jakiś defekt to już rodzice wpłacają pieniądze na lokatę oszczędnościową, aby mieć na operację plastyczną Ja jestem na nie-we wszystkim trzeba zachować umiar, ale program ogólnie ciekawy. Interesujących rzeczy można się było dowiedzieć. |
|
|
|
|
#3212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jakby teraz mam mi dała pieniądze na powiększenie to bym przyjęła z wielką chęcią Sam program był całkiem ciekawy, a wenezuelki śliczne. |
|
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:kwasny :
|
|
|
|
|
#3215 |
|
BAN stały
|
ja nie ogladalam programu ale wiem ze wenezuelanki sa pieeeeeekne !! moi koledzy tez zawsze to powtarzaja i na wszystkie wakacje zawsze lataja do brazylii , wenezueli, santo domingo na lowy
to nie chodzi nawet o to ze one sie poprawiaja operacyjnie .. sud amerykanki juz z natury maja ciemne karnacje, piekne grube lsniace wlosy .. co z tego ze ktos sie urodzi z krzywymi zebami to je sobie prostuje ? albo robi biust .. (ja ososbiscie bym sobie operacji nie zrobila bo nie mam problemow z moim malym B ) u nas tez sobie robia cycuchy a pozniejszy ogolny efekt mocno odbiega od koncowego efektu ktore osiagaja one . juz chyba kiedys wklejalam juz tu pare zdjec wenezuelanek iii pytanie do dziewczyn obeznanych w temacie : doszly mi wlosy na tasmie ktore zamowilam , niestety kolor okazal sie za jasny , zamowilam 613 i jest zbyt razacy , zbyt jasny i oczobijny , nie mam az tak jasnych moich wlosow , musze wyciagnac na tych wlosach(z tasmy) zolte ciemnejsze o dwa tony pasemka , chodzi mi o farbe ktora polecacie i kolor , pasemka przydaloby sie zrobic zloty blond albo jakis zimny jasny odcien popielatego blondu , jakies pomysly ?? jestem zla na siebie , mialam wczesniej clipy sloneczny blond i bylo dobrze , jaki diabel mnie podkusil zeby zamawiac ten 613 , i tak juz nie rozjasniam odrostow .. na moim koncie jest tez pare zdjec z kolorem wlosow ktory mam na glowie , jak ktos by mogl zerknac i mi pomoc bd wdzieczna
|
|
|
|
#3216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie popieram czegoś takiego Kusicie tymi clipami |
|||
|
|
|
#3217 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- ale mam do nadrobienia dawno mnie tu nie było :P wesele udane - zrobiłam sobie cos takiego (http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1253269168) , pokaz udany - skozystałam z waszej rady (biała koszyla jeansy i sweterek) dołożyłam tylko krawat i kolorowe "klipsy" do jeansów takie jak sie kiedys do torby czy kaszkietówki mocowało tylko małe i bez nadruków ;p i czułam się świetnie pomimo, że nie poszalałam z włosami ( nie miałam czasu i tak o 5 musiałam wstac ) coś niesamowitego kiedy ludzie podchodzą i zachwycaja sie wiazanka slubna która pierwszy raz w zyciu robisz nie moge sie doczekac fotek i z wesela i z pokazu piekny kolorek mam podobny znacie moze jakas szamponetke ktora da rade pogłebic ten kolorek http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1253397381 party girl rewelacja super wygladaja Twoje clipy ![]() a co u Was?
Edytowane przez marlenkarr Czas edycji: 2009-09-21 o 12:41 |
|
|
|
#3218 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym tam chciała tak jak tamte panny mieć takie możliwości upiększania się od stów do głów, wyglądałabym jak laleczka
Ale niestety nie mam funduszy na coś takiego, dlatego mogę co najwyżej dopracowywać to, co już mam ![]() W jakim kolorze polecałybyście kontorówkę żeby uzyskac efekt Dody? Coś cielistego, czy może bardziej w róż czy w brąz? |
|
|
|
#3219 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny może ktoras z Was bedzie pamietac, jaki nick na fotce.pl miala ta marta z poznania, ta taka meegaaa opalona, mi sie cos kojarzy że czarna gwiazda? coś w tym stylu. Któraś pamięta??
|
|
|
|
#3220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a po co ci ona ?
|
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3222 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3223 |
|
Wtajemniczenie
|
:d
|
|
|
|
#3224 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3226 |
|
BAN stały
|
ja najchętniej nogi brzuch cycki
hehe.. pól siebie bym przerobiła jakbym miała pieniądze:P no ale niestety:P
|
|
|
|
#3227 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
mam duże i odstające i nie chodzę przez to w kitkach
A tak mi się marzy już wreszcie się tak uczesać Albo jeszcze wyższą gładką kiteczkę
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-09-21 o 14:03 |
|
|
|
#3229 |
|
Rozeznanie
|
dualstar, to jak mozesz podaj mi linka do niej na NK, na privie mi podeslij
tak chcialam sobie tylko poogladac jej zdjecia;P
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3231 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
siegala poza lopatki.sorry za nie polskie lierki z ogonkami, ale niestety nie widze zmiany jezyka na kompie ![]() Cytat:
zaraz podesle ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- nudziiiiiiiiiii mi sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Bosh co za laska 101 zdjęć ma
Dualstar mi też. Ja idę się najeść czekolady... Nie wiem jakoś jak mam okres to wcinam codziennie czekoladę, a po okresie przez 3 tygodnie nie bo mam wyrzuty sumienia ![]() I zrobię dziś parówkę. Może wrzucę jakiś rumianek, albo coś do niej ![]() I wysłałam zgłoszenie do agencji, ciekawe czy będą mnie chcieli Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-09-21 o 14:36 |
|
|
|
#3233 |
|
Rozeznanie
|
Dualstar
nie dostalam linka od Ciebie niedobra kobieto! ;P |
|
|
|
#3234 |
|
BAN stały
|
naheszta na modelke bedziesz wysylac ?
ja mam kolezanke w Londynie , ktora od zawsze marzyla zeby pracowac w modelingu , mimo iz ma tylko 165cm .. rok temu pojechala do londynu do pracy i od tamtej pory chodzi ciagle na castingi i pyka zdjecia roznego gatunku , mowila z konkurencja jest oogroomna , ze jesli nie masz znajomosci , kogos kto ci zalatwi angaz i oczywiscie wymaaganych warunkow , to nic z tego .. ona chodzi , bo lubi to po prostu, ale sama przestala juz wierzyc ze kiedys ja do czegos wybiora .. mowila tez ze jest juz za stara (21lat ) ze teraz chca tylko gorace 16 .. hihihii a mnie na plazy jakos miesiac temu , babka zaczepila czy bym byla zainteresowana pokazem czegos tam i nie wierzyla ze mam 22 lata , myslala ze 19 (bez make upu musze wygladac bardzo mlodo ) no ale i tak nic z tego nie wyszlo , bo moj chlopak jest przeciwny pokazywaniu i lansowaniu sie przed innymi
|
|
|
|
#3235 |
|
BAN stały
|
oodeta- wklejam zdjęcia moich brwi, są nasmarowane i ze strupkami wiec dlatego to tak wyglada po zagojeniu beda jasniejsze,chociaz taki odcien mi sie podoba jaki jest teraz wiec moze sobie przyciemnie na poprawce troszkę Jestem zadowolona z makijażu permamentnego i polecam![]() Teraz musze zrobić coś z moją cerą ,swiecic sie zaczeła Co do operacji plastycznych to przesada w tej Wenezuelii , tez ogądałam Ja bym sobie w pierwszej kolejnosci zrobila piersi a potem korektę nosa i chyba to wszystko. A i wstrzyknelabym sobie w ustka cos z checia ![]() |
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz jak nie wyjdzie to załamki nie będzie Zrobiłam to bo mnie niektóre osoby namówiły Nic nie stracę wysyłając zgłoszenie
|
|
|
|
|
#3237 |
|
BAN stały
|
wydaje mi sie ze bardziej skuteczne by bylo isc na casting , jeden drugi .. pokazac sie osobiscie , chyba ze to specjalnie zorganizowany konkurs zeby wysylac zgloszenia .. no nic , trzymam kciuki
![]() gwiazdeczka nie widze fot gdzie sa ?? chce tez zobaczyc twoje nowe wlosy
Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-09-21 o 15:24 |
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3239 |
|
BAN stały
|
oodeta- wklejam zdjęcia moich brwi, są nasmarowane i ze strupkami wiec dlatego to tak wyglada po zagojeniu beda jasniejsze,chociaz taki odcien mi sie podoba jaki jest teraz wiec moze sobie przyciemnie na poprawce troszkę Jestem zadowolona z makijażu permamentnego i polecam![]() Teraz musze zrobić coś z moją cerą ,swiecic sie zaczeła Co do operacji plastycznych to przesada w tej Wenezuelii , tez ogądałam Ja bym sobie w pierwszej kolejnosci zrobila piersi a potem korektę nosa i chyba to wszystko. A i wstrzyknelabym sobie w ustka cos z checia ![]() |
|
|
|
#3240 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- ciekawa jestem jak wygladaja na żywo- nigdy nie widziałam chyba:P , kiedyś mi sie kojarzył ze starymi babkami w kosciele które maja dosłownie narysowane brwii :d
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.

Ale jakby teraz mam mi dała pieniądze na powiększenie to bym przyjęła z wielką chęcią
:kwasny :

) no ale i tak nic z tego nie wyszlo , bo moj chlopak jest przeciwny pokazywaniu i lansowaniu sie przed innymi