Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :) - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-21, 15:21   #361
bravurka
BAN stały

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
uuuu... ale jestem wsciekla

siadly nam dzis wszystkie zamki w samochodzie tz wpuscil wd40 w zamki do drzwi ale okazalo sie ze stacyjka i bagaznik tez zepsute.. one juz wczesniej czasem sie blokowaly ale dzis kaplica.. rano tz je wyciagnal ja zalatwilam w serwisie forda ze nam naprawia.. przez telefon pan serwisant powiedzial ze zamek stacyjki i bagaznika razem nas 400zl wyniesie a drzwi po 80zl.
no nic pomyslalam ze jak mus to mus.. poszlam tam z tymi zamkami, z Adrianem i bardzo mily serwisant mi zrobil nowe zamki pasujace do kluczyka za 140zl w sumie nie wiem czy mu sie szkoda mnie zrobilo a moze to przez to ze nie musial montowac tych zamkow bylo tyle taniej ale bylam zadowolona.. jak wracalam do domu spotkalam sasiada. zaczepil mnie i mowi ze mamy opone przecieta w samochodzie jemu pocieli wszystkie 4 kola a nam tylko jedno no a to byla praktycznie nieuzywana opona zimowka i to w dodatku bardzo droga (mielismy to akurat kolo jako zapasowe a tz kilka dni wczesniej przebil stara opone) wiec jeszcze lecielismy z kolem do wulkanizacji i musimy kupic nowa opone

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

moze to fasolka??

ale sie masz z tym samochodem. mój poprzedni to sie psuł prawie cały czas. a chłodnice to miała tak jak sitko hehe.
ale mój tz kupił mi nowy teraz i juz działa normalnie nareszcie tylko że chyba go zmnie na jakiegos bardziej rodzinnego

może i fasolka. cały dzień mnie mdli az w koncu
bravurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 15:23   #362
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
uuuu... ale jestem wsciekla

siadly nam dzis wszystkie zamki w samochodzie tz wpuscil wd40 w zamki do drzwi ale okazalo sie ze stacyjka i bagaznik tez zepsute.. one juz wczesniej czasem sie blokowaly ale dzis kaplica.. rano tz je wyciagnal ja zalatwilam w serwisie forda ze nam naprawia.. przez telefon pan serwisant powiedzial ze zamek stacyjki i bagaznika razem nas 400zl wyniesie a drzwi po 80zl.
no nic pomyslalam ze jak mus to mus.. poszlam tam z tymi zamkami, z Adrianem i bardzo mily serwisant mi zrobil nowe zamki pasujace do kluczyka za 140zl w sumie nie wiem czy mu sie szkoda mnie zrobilo a moze to przez to ze nie musial montowac tych zamkow bylo tyle taniej ale bylam zadowolona.. jak wracalam do domu spotkalam sasiada. zaczepil mnie i mowi ze mamy opone przecieta w samochodzie jemu pocieli wszystkie 4 kola a nam tylko jedno no a to byla praktycznie nieuzywana opona zimowka i to w dodatku bardzo droga (mielismy to akurat kolo jako zapasowe a tz kilka dni wczesniej przebil stara opone) wiec jeszcze lecielismy z kolem do wulkanizacji i musimy kupic nowa opone

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

moze to fasolka??
Kropka normalnie rece bym przy samej uciela!!!!!!!za ta opone!!!!

A z zamkami to fajnie ze Ci sie udało tak tanio zrobic

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 15:23   #363
elalank
Zadomowienie

bravurka - jaki on Słodziak!!!! Gratuluję! Cudo normalnie!!!

A ja do lekarza i na USG wybieram się w czwartek i też mam nadzieję że potwierdzą mi płeć, bo jak na razie tylko 1 raz to usłyszałam oby nic Olce nie wyrosło, bo juz wiele rzeczy mam baaaardzo dziewczęcych Jutro tylko na wosk, co by wstydu sobie nie narobić na badaniu

Byłam po olejek jojoba i będzie dopiero w środę po południu, echh.... masaż musi poczekać...

Magda- super, że z Córciąwszytsko ok, ale szkoda, że Izka znów choruje, biedactwo!!

Też lecę robić obiadek Dziś quesadillas z serem i wieprzowiną - eksperyment z książki kuchni meksykańskiej

Edytowane przez elalank
Czas edycji: 2009-09-21 o 15:32
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 15:23   #364
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

no Bravurko wlasciwie to pierwszy raz sie cos z nim stalo mam nadzieje ze juz wyczerpalismy limit pecha samochodowego co najmniej na rok

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 15:37   #365
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Kochane moje wizażanki chciałam tak z innej beczki dobrze bo chciałam się was zapytać czy macie jakiś artykuły na temat co można jesc jak karmi sie piersią a czego niemożna.Ja na ten temat nic niewiem bo mi mleko zanikło po 2 tygodniach po cc,Jak coś to podajcie linka kochane z chęcią sobie poczytam o tym

Czekam na Grzesia Nikola spi maruda mała .Ja ogladam tv później zajrze do was sprawdzić co napisałyście dobrze
Stary 2009-09-21, 15:48   #366
bravurka
BAN stały

http://resmedica.pl/archiwum/zdart10017.html
bravurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 15:49   #367
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paczka22 Pokaż wiadomość

Kochane moje wizażanki chciałam tak z innej beczki dobrze bo chciałam się was zapytać czy macie jakiś artykuły na temat co można jesc jak karmi sie piersią a czego niemożna.Ja na ten temat nic niewiem bo mi mleko zanikło po 2 tygodniach po cc,Jak coś to podajcie linka kochane z chęcią sobie poczytam o tym

Czekam na Grzesia Nikola spi maruda mała .Ja ogladam tv później zajrze do was sprawdzić co napisałyście dobrze
Paczko, ja to akurat mialam ostatnio na SR :
nie powinno się jeść nic ciężkostrawnego i smażonego, same lekkie i dietetyczne wrecz rzeczy wiec doszłam do wniosku, ze chociaz szybko bedzie można wrócic do swojej wagi
Wiem że sa rozne szkoły, niektóre polożne wrecz twierdzą zeby jesc dalej tak jak w ciaży, bo dzidzius juz się do tego przyzwyczaił, ale ta moja to podała nam całą litanie czego nie można m.in:
-zwykłe wędliny, z uwagi na konserwanty,
-fasola, w ogole żadnych strączkowych, kalafior, brokuly, brukselka,
- owoce pestkowe, jablko np najpierw spróbowac ugotowane
-pomidor ostrożnie - obserwowac kupkę dziecka...
żadnych nalesnikow,plackow, mieska tylko duszone i gotowane...

Też jeszcze muszę coś doczytać na ten temat.

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 16:09   #368
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Konspiracja co do tej diety i chudniecia to nie radze się nikomu nastawiać - ja z małą byłam na ostrej diecie z uwagi na alergię i miałam tego dość a waga stała w miejscu i nie chciała spaść, dopiero po skończeniu karmienia zacząłinaczej funkcjonować organizm i drgnęła
to naprawdę zalezy od hormonów

jak jeść to dziecko samo podpowie, owszem w czasie ciąży jak jemy wszystko to niby dziecko zna, ale nie trawi tego przez żoładek, przecież w naszych brzuchach to tylko wody płodowe sobie trawi, a pokarm dostaje przez pępowinę, więc ja bym nie ryzykowała tak delkiatnego jeszcze nie wpełni przystosowanego do pokarmy ukłądu poddawac próbnie i zafundować kuchnię ciężką - Iz amiała 3 miesiace jak moj Tato zrobił gołabki - pierwszego dnia zjadłam takie z wody i małej nic nie było ale drugiego zjadłam w sosie pomidorowym - dwie godziny mi się darła i preżyłą - więc naprawdę to powinny byc pokarmy lekko strawne, bez ostrych przypraw i z warzywami jak i owocami nalezy uważać - w naszym przypadku to nie polecam warzyw niesezonowych - w zimie są napakowane chemią a nie posiadają nic wartościowego
ale zresztą będziemy sie pewnie wymieniały doswiadczeniami na biezaco i damy radę
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 17:13   #369
zaharia
Rozeznanie

w temat diety w trakcie karmienia jeszcze sie nie zaglebilam.

kropka - jak bym dorwala drania to...., wspolczuje!!!

magda trzymam za izunie, malenstwo ile sie nameczy

bravurka - cudowny, maly czlowieczek ach teraz jak juz masz go przy sobie to ci zazdroszcze!!!! jest sliczny! slonko uwazaj na siebie!

gucia - mi juz gin potwierdzila 5 razy, ze to dziewczynka, plus raz na 3d inny doktor, ale tak jak powiedzialas na 100 % bedziemy pewne jak zobaczymy na wlasne oczy
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 17:17   #370
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Dziewczynki ,kupiłam wkoncu pare rzeczy dla małej !!!-smoczek,butelkę,szczotkę do włosów ,do paznokci zestawik,kocyk i i łóżeczko jejej.Ale Mi ulżyło jeku nie mogłam sie zabrać za te zakupki a dzis z mamcią i Tż jakoś coś wybrałam fiu no juz coś jest teraz patrze na all i decyduje sie na kompl. pościeli ...a nomi kupiłam tez sobie majty poporodowe

-a do włosów jak narzie kupiła tylko nafte bo nic z tej listy co dała Domi nie było w aptece

aha i prosze tu przepis na knedle

-ugotowac ziemniaki ok1kg(po ugotowaniu ubić )
jak już będą zi,mne -dodac ---1 jajko,30-40 dag mąki pszennej ,dobrze wyrobic ,odrobine mozna dac margaryny albo oleju

Edytowane przez AsiCcccCA
Czas edycji: 2009-09-21 o 17:43
AsiCcccCA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 17:27   #371
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Dziewczynki ,kupiłam wkoncu pare rzeczy dla małej !!!-smoczek,butelkę,szczotkę do włosów ,do paznokci zestawik,kocyk i i łóżeczko jejej.Ale Mi ulżyło jeku nie mogłam sie zabrać za te zakupki a dzis z mamcią i Tż jakoś coś wybrałam fiu no juz coś jest teraz patrze na all i decyduje sie na kompl. pościeli ...a nomi kupiłam tez sobie majty poporodowe

-a do włosów jak narzie kupiła tylko nafte bo nic z tej listy co dała Domi nie było w aptece

W jakiej cenie majty poprodowe?to fajnie, że kupiłaś troszke rzeczy . Na smoczek, butelke i zestawik do paznokci jakiej firmy sie zdecydowalas?

A w aptece to tylko nafta, ale nie używaj je teraz w ciąży Wode brzozowa kupisz w Auchanie tam, gdzie są maski i odzywki do włosów (bo to jest taka specjalna do włosów juz przygotowana). Za Kallosem mozesz sie rozejrzeć w sklepie fryzjerskim lub innych sklepikach-tego raczej w aptece nie ma.

AAAA przypomnialo mi sie, choć nigdy tego nie mialam. W aptece napewno zakupisz Seboradin, szampon, odzywke czy też lotion. Sa bardzo chwalone na wizażu
Ewentualnie mgiełke Radical, ale ona za bardzo nic nei daje na włosy, choć niektózy ja lubia

Kropko nie odpowiedzialas na moje pytanie jak rozrobic ten roztwor Tantum Rosa do irygatora. Więc znalazlam na stronie tantum, ze trzena rozpuscic w 500 ml przygotowanej wodzie. Zrobilam tak i jak sie wychlodzilam użyłam troszke jak płyn do hugieny. Na poczatku piekło ale teraz tak jakby ulga

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 17:32   #372
gucia6
Zakorzenienie

Co do diet i karmienia, to mi położna powiedziała, że można jeść wszystko, tyle że ograniczyć produkty wzdymające. I jeszcze poleciła tłuste jedzenie

Mówisz Elu, że masz quesadillas dziś Prześlij trochę

Tarasiu, takie widoki mamy na przedmieściach Bremen, gdzie mieszkamy

Kropka, współczuję sprawy z samochodem. Jak to się mówi, nieszczęścia chodzą stadami. Jutro będzie lepiej

Magda, mam nadzieję, że to nie wirus i Iza wróci szybciutko do zdrowia
Super, że u maleństwa w brzuchu wszystko dobrze

Aha, dostałam też drugiego smsa od Kareniny:
"Hejka, jestem juz po usg i szyjka nie otworzyła się od ostatniego razu, ale troszkę się skróciła, więc zostajemy tu do środy-czwartku..."

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-09-21 o 17:35
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 17:48   #373
kachula27
Zakorzenienie

A ja musze pochwalic przepis Brombi na kurczaczka,palce lizac!!Moj tz wielbiciel makaronow zachwycony,mnie rowniez smakowalo
Tz pojechal wlasnie do pracy ,ciekawe kiedy wroci......moze jutro a moze nawet za dwa tygodnie,zobaczymy.....

To teraz moge spokojnie nadrobic co napisalyscie

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-21, 17:53   #374
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
A ja musze pochwalic przepis Brombi na kurczaczka,palce lizac!!Moj tz wielbiciel makaronow zachwycony,mnie rowniez smakowalo
Tz pojechal wlasnie do pracy ,ciekawe kiedy wroci......moze jutro a moze nawet za dwa tygodnie,zobaczymy.....

To teraz moge spokojnie nadrobic co napisalyscie

Ja robiłam wczoraj przepis Brombi, ale wyszło mi tyle, ze dziś znów to było na obiad. Nam bardziej z ziemniaczkami smakuje, więc u mnie bedzie to takie danie na dwa dni z ziemniaczkami i surówka

Stary 2009-09-21, 17:55   #375
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
W jakiej cenie majty poprodowe?to fajnie, że kupiłaś troszke rzeczy . Na smoczek, butelke i zestawik do paznokci jakiej firmy sie zdecydowalas?

A w aptece to tylko nafta, ale nie używaj je teraz w ciąży Wode brzozowa kupisz w Auchanie tam, gdzie są maski i odzywki do włosów (bo to jest taka specjalna do włosów juz przygotowana). Za Kallosem mozesz sie rozejrzeć w sklepie fryzjerskim lub innych sklepikach-tego raczej w aptece nie ma.

AAAA przypomnialo mi sie, choć nigdy tego nie mialam. W aptece napewno zakupisz Seboradin, szampon, odzywke czy też lotion. Sa bardzo chwalone na wizażu
Ewentualnie mgiełke Radical, ale ona za bardzo nic nei daje na włosy, choć niektózy ja lubia

Kropko nie odpowiedzialas na moje pytanie jak rozrobic ten roztwor Tantum Rosa do irygatora. Więc znalazlam na stronie tantum, ze trzena rozpuscic w 500 ml przygotowanej wodzie. Zrobilam tak i jak sie wychlodzilam użyłam troszke jak płyn do hugieny. Na poczatku piekło ale teraz tak jakby ulga

a wiec tak

-majty 5szt. w opak. po 8,50
-smoczek Aventu,butelke Lovi(polecana przez sprzedawce(ów) mówią ze Avent tez dobra ale chodzi tyloo o irm a ta jest tansza )
zestaw do poazn. i do włosów Canpol babies

Co do tej mgiełki Radical miałakm z tego odżywke czy maske ,nie pamietamalen ie przypadła Mi do gustu ,popatrze jeszcze gdziesik za tym Kollosem (a jego to w Rzeszowie najblizej mozna kupić
Stary 2009-09-21, 18:10   #376
gucia6
Zakorzenienie

Zdecydowałam się jednak na zakup laktatora Taki jak ten, tyle, że kupuję na ebay.de, bo cenowo jest to samo
http://www.allegro.pl/item737776235_...ki_gratis.html
Stary 2009-09-21, 18:15   #377
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robiłam wczoraj przepis Brombi, ale wyszło mi tyle, ze dziś znów to było na obiad. Nam bardziej z ziemniaczkami smakuje, więc u mnie bedzie to takie danie na dwa dni z ziemniaczkami i surówka
A z ziemniaczkami tez w sumie moze byc dobre napewno tez sprobuje bo juz tz zapowiedzial zebym czesciej mu takie pysznosci serwowala

Cytat:
a wiec tak

-majty 5szt. w opak. po 8,50
-smoczek Aventu,butelke Lovi(polecana przez sprzedawce(ów) mówią ze Avent tez dobra ale chodzi tyloo o irm a ta jest tansza )
zestaw do poazn. i do włosów Canpol babies

Co do tej mgiełki Radical miałakm z tego odżywke czy maske ,nie pamietamalen ie przypadła Mi do gustu ,popatrze jeszcze gdziesik za tym Kollosem (a jego to w Rzeszowie najblizej mozna kupić

Tak wiec juz pierwsza zakupy za Toba Asiu,teraz juz poleci

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Zdecydowałam się jednak na zakup laktatora Taki jak ten, tyle, że kupuję na ebay.de, bo cenowo jest to samo
http://www.allegro.pl/item737776235_...ki_gratis.html

No fajny fajny Guciu ja kupie dopiero jak urodze tzn tz mi kupi,ja mu powiem jaki i bedzie musial sie wybrac do sklepu wtedy

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-21, 18:25   #378
malina81
Zadomowienie

Madzia wspólczuje ci kolejnego wirusa- chociaz u nas tez nie lepiej bo Kuba wrócił z gorączka z przedszkola i znowu kaszle Spi juz trzecią godzinę wiec musi byc bardzo osłabiony. Masakra z tymi choróbskami...
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 18:37   #379
sexy body
Rozeznanie

domi albo kachula mam wielką prośbę, wkleiłaby któraś z Was ten przepis na kurczaki? Albo przesłała na priv? Wiem, że pewnie juz był kilka razy podawany, ale ja na pewno teraz tego nie znajdę

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 18:40   #380
kachula27
Zakorzenienie

Ela obiecalas fotki wozeczka.......

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-21, 18:47   #381
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez bravurka Pokaż wiadomość
ile musialam sie nagimnastykowac żeby wreszcie fotki dodac. i za jakos przpraszam. apart przedwojenny.

posataram sie o lepsze
Kochana Patryczek jest SUPERRRRR poprostu cudo

A ja mam kolejny zakup dla Kamilki, kupilismy dzis wózek, uzywany z ogloszenia za 250zł jest poprostu super nie zniszczony jak nowy normalnie, mial tylko kilka plamekj ktore juz usunelam i teraz ładnie schnie sobie. Jak tylko wszystko wyschnie i zloze go do kupy to zrobie foteczki i wam pokaze

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 18:52   #382
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
domi albo kachula mam wielką prośbę, wkleiłaby któraś z Was ten przepis na kurczaki? Albo przesłała na priv? Wiem, że pewnie juz był kilka razy podawany, ale ja na pewno teraz tego nie znajdę

Tutaj masz linka do przepisu Brombi
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...0#post14216500

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-21, 18:53   #383
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
Mogę prosić i Jatak wszystkie zachwalają

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość

A ja mam kolejny zakup dla Kamilki, kupilismy dzis wózek, uzywany z ogloszenia za 250zł jest poprostu super nie zniszczony jak nowy normalnie, mial tylko kilka plamekj ktore juz usunelam i teraz ładnie schnie sobie. Jak tylko wszystko wyschnie i zloze go do kupy to zrobie foteczki i wam pokaze
Heja Pietrasiu,zrób zdjęcia wózeczka i wklej ...ja też mam swój upatrzony i chyba na niegpo sie zdecydujemy

...Kasiulamam nadzieje że teraz zakupy będą mi lepiej szłyszukam własnie jakis ciuszków na all
Stary 2009-09-21, 19:05   #384
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość

To czekamy na foteczki
Ela tez nam obiecala fotki wozka ale chyba juz zapomniala...:br zydal:

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Mogę prosić i Jatak wszystkie zachwalają

Heja Pietrasiu,zrób zdjęcia wózeczka i wklej ...ja też mam swój upatrzony i chyba na niegpo sie zdecydujemy

...Kasiulamam nadzieje że teraz zakupy będą mi lepiej szłyszukam własnie jakis ciuszków na all
No mi ostatnio udało sie wygrac akucje na all na ciuszki i to z mojego miasta wiec nastepnego dnia sobie odebralam i jestem naprawde zadowolona ciuszki jeszcze nowe z metkami nie widac sladow uzytkowania i jeszcze do tego wyprane wyprasowane a jak slicznie pachnialy ,naprawde mi sie trafilo

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-21, 19:11   #385
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Co myślicie o tym zestawiku ??? http://www.allegro.pl/item748281502_...e_idealne.html
Stary 2009-09-21, 19:17   #386
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czemu, ale nie chce mi się cała stronka otworzyć.
Ale z tego co widziałam to ubranka ładne, chociaż jak dla mnie to trochę zbyt różowo

Zmykam na SR

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-09-21 o 19:18
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 19:20   #387
domi7ks
Zakorzenienie

Pietrusia to czekamy na focie wózeczka

AsiCcccCa możesz spróbować zalicytowac, bo widze, ze trwa to do jutra a narazie jest 102 zł więc to nei duoż, a cuszki wygladaja jak nowiutkie i ładne są

a ja robie szaliczek dla mojej Laleczki troche koslawy, ale ostatni raz chyba z 10 lat temu robiłam cos na drutach

Stary 2009-09-21, 19:26   #388
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Domiśliczy szaliczek ja to nawet nie zaczynam robić na drutach bo nie wychodzi Mi to zbytnio ostatni raz na drutach szalik robiłam y y....az 8 lat temu

Gucia wiem ze różowe ,ale wole kupowac jej różowe żeby potem nie mówiła ze mama Ja na czarno ubierała jak siebie
Stary 2009-09-21, 19:35   #389
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:

Asicca słodki ten zestawik ale szukaj kochana naprawde perełki mozna znaleść

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu, ale nie chce mi się cała stronka otworzyć.
Ale z tego co widziałam to ubranka ładne, chociaż jak dla mnie to trochę zbyt różowo

Zmykam na SR
To milej nauki oddechow na SR

Cytat:
Pietrusia to czekamy na focie wózeczka

AsiCcccCa możesz spróbować zalicytowac, bo widze, ze trwa to do jutra a narazie jest 102 zł więc to nei duoż, a cuszki wygladaja jak nowiutkie i ładne są

a ja robie szaliczek dla mojej Laleczki troche koslawy, ale ostatni raz chyba z 10 lat temu robiłam cos na drutach

Domi ale ty zdolniacha jestes,ja kiedys robilam na drutach ale dawnnnnnnno temuuuuu ale kto wie moze tez sie skusze i strzele jakis szaliczek dla malego bo tylko to umiem-szaliczki

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-21, 19:59   #390
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Jejku ale Mi sie ,zmęczyło mnie to allegro ....dziś nic nie kupuje muszew to na spokojnie

Jutro wizyta u ginki i pobudka przed 6 ,idę zrobić kromala i na chwile na tv moze jeszcze

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości