|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia VIII
Kamuha daj cycucha
wybacz znowu ma głupawkę ![]() KOCHAM Was dżizas serio to głupie ale Was kocham
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
joł joł joł
![]() takie gangsterskie powitanie ![]() aaaa ![]() Majkol, że tak powiem na dobry początek.. nie zblizaj sie do mnie teraz! ![]() właśnie wróciłam z pola i biegłam do Nibylandii jak najszybciej więc nawet sie nie umyłam cały czas myślałam o Was i czy za mna tesknicie odciski mam jak nie wiem a nadgarstki bola jakbym nie wiem co tydzien robiła otóż grabiłam pole i mam żałobe... wiecie ile pysznych, czerwoniutkich truskawek sie zniszczylo i ile jeszcze sie zniszczy?! zjadłam pare z ziemią dlatego Majkol, żeby nie było na Ciebie jak bede miala kącik na ustach bądź coś podobnego 15 raz otwarłam sobie filmiki, ktore byly 20 stron temu i mam nadzieje je w koncu obejrzec ciągla mi brat przerywa.. ![]() moge zadać pytanie dość głupie? ![]() domyślam się iż nie jesteście fankami, fanatyczkami, ktore musza miec każdy wycinek z gazety gdzie jest Majk (jesli sie myle to przepraszam )ale jeśli macie gazete gzie jest Majk wycinacie czy wywalacie? ![]() ide nadrabiac VII i filmiki z Sierotką Marysią na scenie ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- łuuuuuu to stawiasz laska. ni ma bata. ![]() i to nie byle co ![]() nie mysl ze postawisz 0,7 i bydzie ok
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapuściłaś korzeń.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez TmargoT ANISIA-na to musi złożyć się wiele rzeczy. przede wszystkim kiedy to ma być i czy załatwię bilety. druga opcja,czym dojadę.czy będę mieć auto,czy może autobusem,i jak spowrotem sie dostać. nigdy nie byłam w gliwicach i nawet nie wiem,gdzie to będzie. mam nadzieję,ze jakoś tam trafię. jeśli można to podaj mi więcej informacji co i jak,a spróbuję się dostosować. moge nam kupic bilety, a spowrotem zawsze cie mozemy z TZ odwiezc
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
zapuściłam korzeń w Neverlandzie już nikt mnie stąd nie wypędzi
ahuhuhuhuhuhuhu (to ten śmiech z Thrillera wyobraźcie sobie ![]() ![]() )
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś była facetem, to bym się domyślała, skąd te odciski a tak... ![]() Jak mam taką gazetę, to wyrywam całą stronę. |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie do czego doszłam? No durne pytanie skąd macie wiedzieć.
|
|
#39 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ej wiecie co...ja też Was kocham ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() A pij czym chcesz ![]() Cytat:
Gupai ejstes <przepraszam za dosłowność > cieszymy beret, że ejsteś z nami
|
|||
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Spóźniłam się
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- No nic, przeznaczenie bo i tak chcialam zacząc dziewiątkę najbardziej ![]() Ale Wam już dziewiątki nie odpuszczę ![]() Ale dziękuję Myszy za wiersz na mą cześc
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie szaleję,nie kupuję wszystkiego co związane z majkiem.nosze go w sercu i tam,gdzie jest tylko dla mnie. mam majka na scianie,abym po kazdy porannym wstawaniu widziała jego-n dobry dzień. mam koszulkę,aby czułmoje serce. mam od motylka zdjęcie majka,ktor noszę w portwelu obok mojego syna i męża. mam na pulpicie komp,gdzie często go widzę,oraz w telefonie na tapecie. dziś zmieniłam sobie melodię GRANIE NA CZEKANIE-aby kazdy kto dzwoni mógł się domyśleć,jak majka muzyka jest dla mnie ważną |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Ale w czerwcu Majk nam założy tą jak to mysz powiedziała 69 częsć
|
|
#44 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak Historjon jestem przeszczęśliw, że tutaj trafiłam ![]() bez walki go nie oddamy Kamuha ma rację! ![]() ja jak powiem mojej przyjaciółce, że jest głupia (a mowie to zazwyczaj kiedy zrobi cos smiesznego, glupiego ze turlamy sie ze smiechu) to ona zaciesza bvo wie ze to znaczy ze ja kocham ![]() a potem ciagle mi powtarza "powiedz mi ze jestem glupia" ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym być w tym dniu z kimś kto rozumie moją duszę.nie mogłabym sobie wymarzyć lepszej osoby niż ty. fakt,byłoby miło,gdyby ktoś mnie odwiózł-oddam za paliwo,bo nie wiem,jakie sa połączenia z gliwic do żor. praktycznie nie mam dostępu do auta,bo ma je mąż na bazie.stoi tam sobie sierota i czeka ,kiedy pan wróci do domu.jest to dla mnie męczące,ale tylko tyle moge zrobić dla męża,ktory większość czasu spedza w aucie.przynajmniej w spokoju może wrócić z walizkami do domu.ja chodze pieszo,lub autobusem. ANISIU pisz do mnie na pw ,to się umówimy.kaskę za bilety przeleję ci na konto,abyś nie musiała za mnie zakładać. |
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
jam jest Śmieciorz_69
![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() znacie cene bilwtów ?
|
|
#47 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku czekam tu na ciebie w VIII części
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś mi się wydaje, że nasi Panowie w jednej branży. |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie zbieram wycinków z gazet no chyba, że jakieś kiślowe foty, co przeczytam to staram się zapamiętywać i tak wiadomo, że różne rzeczy o Majkolu pisali... ogólnie to mam kilka badzików (jednego mnie wczoraj ktoś pozbawił ;(), kozulki (w ilości 2 ale szykują się kolejne
), plakat z Bad no i masę fotek, tapeta to już standard, muzyka tyż
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Co nie?
![]() Prowadząca powiedziała, że Majkola nie ma już z nami, to my z Lu krzyknęłyśmy na raz ( nie wiem jakim cudem chyba czytałysmy sobie w myslach ), że MAJKOL JEST W OTWOCKU!!!Żebyście widziały te miny odwracających się ludzi W każdym bądź razie to było bardzo nierozsądne z naszej strony. To jasne, że nie mogli tego puścić. Zdradziłyśmy jego sekret Mam nadzieję, że za dobrego lodzika wybaczy
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się idę porobić kilka rzeczy.Pa
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedziemy sobie pozyczac husteczki nawzajem i... kiedy Wy chcecie isc? bo grająto 2 tyg tak? ![]() swoją drogą... uwazam za wspaniala rzecz ta Nibylandie. zadna z nas nie zna sie osobicie a jednak kazda z nas chyba chce sie spotkac z Dirty na żywo. jesteśmy takie fajne
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Dirty rozwalasz mnie
jesteś boska ![]() no ale pani prowadząca też nie była pewna czy on żyje czy nie
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaś dzisiaj, skacząc po kanałach na Cyfrze (żeby nie było - dokształcić się chciałam na BBC
), przez przypadek natrafiłam na Ghosts Co prawda, oglądałam ten film wiele razy, jednak jedno spojrzenie na naszego Majka - i padłam W dodatku, zmusiłam biedne dziewczę z liceum, które przychodzi do mnie na korki z anglika do oglądania razem ze mną, przez co lekcja nam się "troszkę" przedłużyła
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaa, nasze tagi znów wymiatają.
|
#57 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I delektujcie się swym spokojnym życiem przed spotkaniem ze mną. Później zamieni się ono w piekło!!! Cytat:
![]() Maczali paluchy w tym, aby to nagranie nie trafiło do telewizji. Bo wtedy kaput! Majkol rozwaliłby ich ze złości machnięciem Aleksandra!
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
będzie dalej bo mam jakąs akcję z klawiaturą
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2009-09-21 o 19:48 |
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
kuwra robię bibliografię i mam problem z alfabetem
![]() a ja weszłam na Was pierwszy raz bo na mjpolish team zamknęli temat podniety a pierwsze co zobaczyłam to ody do Olka więc już tu zostałam
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro wszystkie się przy tej ósmej części "odwewnętrznieją" to i ja powiem co nie co. Weszłam na ten wątek by podzielic się swoim smutkiem. Szybko zorientowałam się, że "Michael nie żyje" nie jest tym czego chcę i nie chcę nawet czytac tego co tu wypisują. Ktoregos dnia w subskrybcjach zobaczyłam zmianę tytułu na "Michaelową Nibylandię". Pomyślalam - co jest? To jest dokladnie to co mam w sercu. Weszlam i poznałam Was. Długo czułam się tu taka z doskoku. Gdy Wy pisałyście wiersze i dostawalyście grupowego ślinotoku, ja siedziałam na Pannach Młodych 2009 dobierając bukiet i serwetki. Jako, że popołudnia i wieczory spędzam z mężem to jestem z Wami w czasie pracy - do 15 albo 16. Pewnie z tego chocby względu będę zawsze taka trochę z doskoku, bo nie ma mnie nocami, bo na spiskowy zaglądam dopiero rano, bo nie układam rymów.Pewnie dlatego bywalam pomijana w wierszach
Ale dziękuję Wam, że jesteście. Zżyłam się z Wami i czuję jak Wy...
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2009-09-21 o 19:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.

wybacz znowu ma głupawkę
dżizas serio to głupie 

wiecie ile pysznych, czerwoniutkich truskawek sie zniszczylo i ile jeszcze sie zniszczy?! 

Gupai ejstes